Kirli Çıkılar )))

Günaydın Kızlar bu cumartesi bilezik almaya gidiceğiz ama altın için doğru zaman mı karar veremedik acaba daha düşermi ki? Düz bilezik alsam ilerde bozduracağım zaman zarar edermiyim sizce ?

merhaba canım çok geçmiş olsun
inşallah epilasyon işinde de döktüğün paralara değer
nasip olursa ben de lazerli epilasyona gitmeyi düşünüyorum
ama onun öncesinde kadın doğumcuya muayene olup hormon tahlili filan yaptırmak istiyorum .

sinirboyu canım sen lazerli epilasyonda hangi tip cihazla epilasyon yaptırıyorsun ?
[/QUOTE]

canım ben de evlenip bebek sahibi olmanın etkilediğini okudum aslında. hamilelikte hormonlar değiştiği için. ama ben zaten bu sene 29 olacam bekarım ki evlilik de ufukta yok bu nedenle daha fazla beklemeden başlamaya karar verdim.
Ankara'da yaşıyorum Alexandrite gentleLase ile yaptırıyorum. ancak gittiğim yerde diode ütüleme sistemi de var incelen yerlerde ona geçecekler.
hormon filan tahlillerim full yapıldı benim (malum sağlık sorunu yaşamıştım bu nedenle tüm tahliller yapıldı) şu anda seansa 450 lira veriyorum henüz etkisini bilemiyorum inşallah değer bu paraya dediğin gibi
yüzüme lazer yaptırmıyorum ona da iğneli yaptırıyorum. neyse ki ben aslında çok kıllı filan değilim bi seanstan diğer seansa kadar hiç dokunmuyorum kış kış ağda derdim bitti en azından (bu da züğürt tesellisi )

canım ben de evlenip bebek sahibi olmanın etkilediğini okudum aslında. hamilelikte hormonlar değiştiği için. ama ben zaten bu sene 29 olacam bekarım ki evlilik de ufukta yok bu nedenle daha fazla beklemeden başlamaya karar verdim.
Ankara'da yaşıyorum Alexandrite gentleLase ile yaptırıyorum. ancak gittiğim yerde diode ütüleme sistemi de var incelen yerlerde ona geçecekler.
hormon filan tahlillerim full yapıldı benim (malum sağlık sorunu yaşamıştım bu nedenle tüm tahliller yapıldı) şu anda seansa 450 lira veriyorum henüz etkisini bilemiyorum inşallah değer bu paraya dediğin gibi
yüzüme lazer yaptırmıyorum ona da iğneli yaptırıyorum. neyse ki ben aslında çok kıllı filan değilim bi seanstan diğer seansa kadar hiç dokunmuyorum kış kış ağda derdim bitti en azından (bu da züğürt tesellisi )[/QUOTE]

yanıt için teşekkürler canım bu 450 tl nin içerisinde hangi bölgeler var ?
evet ağda derdi bitsin inşallah artık

merhaba kızlar herkes iyidir inşallah çok şükür ben dün okula başladım artık .

herkese selam
İnşallah herkes iyidir. sağlık sorunları olanlara acil şifalar diliyorum.
Karanfilce canım geçenlerde büyük bir şehirde yaşarsak harcamalarımız nasıl değişir diye düşündüm ve bir hesap yaptım bu yüzden diyorum ki sizin aylık harcamalarınız çok değil aslında. bu yüzden kendinizi çok da zorlamadan 2-3aya yayarak kapatabilirsiniz borcunuzu. inşallah içinde oturduğun bir ev de nasip eder Allah...

Farmasi canım sen yazdıktan sonra bal, ceviz, fındık pekmez vs tüketmeye başladım ve bomba gibiyim iştahım açıldı bunları yemeye başladıktan sonra ve baya bir toparlandım en azından daha diinç hissediyorum kendimi =) Okula başlamana çok sevindim, demek oluyor ki artık daha iyisin Annene de çok geçmiş olsun. İnşallah iyidir annen de?

Bu ay yemek giderlerimizi arttırdık çünkü benim buna ihtiyacım vardı. BU yüzden 1200tl ayırdık bakalım belki altın alırız onunla da
Herkese bereketli günler diliyorum...

ben olsam yazlık almazdım. neden bilmiyorum ama almazdım =)) araba için ise yaz gelmeden alırsan daha iyi olur çünkü yazın fiyatlar artıyor diye biliyorum.

Günaydın Kızlar bu cumartesi bilezik almaya gidiceğiz ama altın için doğru zaman mı karar veremedik acaba daha düşermi ki? Düz bilezik alsam ilerde bozduracağım zaman zarar edermiyim sizce ?
ben en karlısının burma olduğunu biliyorum ama sen kuyumculara da sor. beğendiğin bileziklerin alış-satış fiyatlarını sorarsan hangisinin daha karlı olduğunu zaten anlarsın. şimdiden hayırlı olsun

merhaba canımmmmmmmmmmmmmm bomba gibi olmana çok sevindim
kilo alma ve verme konusunda ihtisas yapmama az kaldı şaka bir yana sen o dediklerimi ihmal etme gerçekten bitanem. sağlıklı beslenme sistemini bir oturtursan hayatına hiç halsizlik vs çekmeden dinç bir şekilde yaşamını sürdürebilirsin.
bunun için de et, süt, tahıl meyve sebze dengesine dikkat etmek lazım .
kuruyemişler de belli bir ölçüde hayatımızda yer almalı
şeker hastalığı problemi olmayanlar için bal- pekmez gibi doğal şekerlerden istifade mutlaka edilmeli .

ben bu yazdıklarıma dikkat etmeye çalışıyorum hem 12 kilo verdim hem de son 1 yıldır kilomu koruyorum.
hepsinden önemlisi çok şükür kendimi çok iyi hissediyorum.

annem de çok şükür çok iyi canım
okula da başladım evet çok şükür çok iyiyim .
şimdilik herşey yolunda bakalım .
birikimlerin de bereketli olsun canım ben de bu ay mutfak parasından şimdilik 200 tl artırdım bakalım bu ayın sonuna kadar ne kadar harcarım bilmiyorum.

kızlar şubat ayının da gitti 2/3 si bu ay 29 gün malum bildirimlerinizi en geç 27- 28 şubata yaparsanız ona göre listeyi hazırlayayım.

22 ayar burma bilezikler idealdir diye biliyorum
şimdiden hayırlı olsun canım.

günaydın kirli çıkılar tam gaz kirli çıkı olmaya devam

herkeslereee günaydınn :))) ben bugünn evdeyim işe gitmedimm göz doktoruna gittim gözlerimle ilgili çok şikayetim vardı göz kuruluğu varmış.....bende

selam günaydın hanımlar
bol bereketler
ve aleyküm selam canım
amin hepimizin evine kesesine bereketler versin Rabbim.

herkeslereee günaydınn :))) ben bugünn evdeyim işe gitmedimm göz doktoruna gittim gözlerimle ilgili çok şikayetim vardı göz kuruluğu varmış.....bende

canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin

geçmiş olsun Allah şifa versin

ve aleyküm selam canım
amin hepimizin evine kesesine bereketler versin Rabbim.

canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin

Amin farmasi bu ay sanırım iyi birikim yaptım bakalım ay sonu bildiririmde elimde kalacaklarmı

bencede 22 ayar burma bilezik aldırabilirsin eğer zarar etmek istemiyosan. artık bütçenize göre gram olarak alırsınız. ben evlenirken ikili burmalardan almıştım yatırım amaçlı en iyisi..

çok geçmiş olsun.. göz kuruluğu sıkıntılı bişey suni gözyaşı damlaları var zaman zaman kullanmamı tavsiye etmişti doktor uzun yılladan beri lens kullanıyorum göz kuruluğu yapıyor malum... önlemini al canım tekrar geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun.. göz kuruluğu sıkıntılı bişey suni gözyaşı damlaları var zaman zaman kullanmamı tavsiye etmişti doktor uzun yılladan beri lens kullanıyorum göz kuruluğu yapıyor malum... önlemini al canım tekrar geçmiş olsun.[/QUOTE]

teşekkür ederim canım bakalım damla falan verdi inşallah iyi olurr :S:S:S:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…