- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
herkese günaydınnn :))) herkesin sağlığıyla ilgili bi sıkıntısını dile getirmiş allah herkese şifa versinn yardım etsin:):):)
merhaba canım çok geçmiş olsun
inşallah epilasyon işinde de döktüğün paralara değer
nasip olursa ben de lazerli epilasyona gitmeyi düşünüyorum
ama onun öncesinde kadın doğumcuya muayene olup hormon tahlili filan yaptırmak istiyorum .
sinirboyu canım sen lazerli epilasyonda hangi tip cihazla epilasyon yaptırıyorsun ?
zeynepcim özel msj attım sana, beni bi bilgilendir bu konuda. çok heveslendim tedavisi var diye bu sorunun.
kızlar merhaba, bu ay henüz birşey alamadım..sama sanırım artık altın almıycam , araba almak istiyorum ama nasıl olucak o bilmiorum elimdeki yaklaşık 10.000tl parayı altına çevirdim, şu an bozdursam zarar ederim..kredi çeksem 20.000tl de çekmek istemem en fazla 10.000tl çekmek isterim..
siz arabalarınızı nasıl aldınız bana bir fikir verin lütfen ? ya da yazlık mı alsam ki 30.000tlye falan bulurum sanırım..? akıl lütfen?
ben en karlısının burma olduğunu biliyorum ama sen kuyumculara da sor. beğendiğin bileziklerin alış-satış fiyatlarını sorarsan hangisinin daha karlı olduğunu zaten anlarsın. şimdiden hayırlı olsunGünaydın Kızlar bu cumartesi bilezik almaya gidiceğiz ama altın için doğru zaman mı karar veremedik acaba daha düşermi ki? Düz bilezik alsam ilerde bozduracağım zaman zarar edermiyim sizce ?
herkese selam
İnşallah herkes iyidir. sağlık sorunları olanlara acil şifalar diliyorum.
Karanfilce canım geçenlerde büyük bir şehirde yaşarsak harcamalarımız nasıl değişir diye düşündüm ve bir hesap yaptım bu yüzden diyorum ki sizin aylık harcamalarınız çok değil aslında. bu yüzden kendinizi çok da zorlamadan 2-3aya yayarak kapatabilirsiniz borcunuzu. inşallah içinde oturduğun bir ev de nasip eder Allah...
Farmasi canım sen yazdıktan sonra bal, ceviz, fındık pekmez vs tüketmeye başladım ve bomba gibiyimiştahım açıldı bunları yemeye başladıktan sonra ve baya bir toparlandım en azından daha diinç hissediyorum kendimi =) Okula başlamana çok sevindim, demek oluyor ki artık daha iyisin Annene de çok geçmiş olsun. İnşallah iyidir annen de?
Bu ay yemek giderlerimizi arttırdık çünkü benim buna ihtiyacım vardı. BU yüzden 1200tl ayırdık bakalım belki altın alırız onunla da
Herkese bereketli günler diliyorum...
Günaydın Kızlar bu cumartesi bilezik almaya gidiceğiz ama altın için doğru zaman mı karar veremedik acaba daha düşermi ki? Düz bilezik alsam ilerde bozduracağım zaman zarar edermiyim sizce ?
ve aleyküm selam canımselam günaydın hanımlar
bol bereketler
herkeslereee günaydınn :))) ben bugünn evdeyim işe gitmedimm göz doktoruna gittim gözlerimle ilgili çok şikayetim vardı göz kuruluğu varmış.....bende
herkeslereee günaydınn :))) ben bugünn evdeyim işe gitmedimm göz doktoruna gittim gözlerimle ilgili çok şikayetim vardı göz kuruluğu varmış.....bende
ve aleyküm selam canım
amin hepimizin evine kesesine bereketler versin Rabbim.
canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin
bencede 22 ayar burma bilezik aldırabilirsin eğer zarar etmek istemiyosan. artık bütçenize göre gram olarak alırsınız. ben evlenirken ikili burmalardan almıştım yatırım amaçlı en iyisi..Günaydın Kızlar bu cumartesi bilezik almaya gidiceğiz ama altın için doğru zaman mı karar veremedik acaba daha düşermi ki? Düz bilezik alsam ilerde bozduracağım zaman zarar edermiyim sizce ?
geçmiş olsun Allah şifa versin
Amin farmasi bu ay sanırım iyi birikim yaptım bakalım ay sonu bildiririmde elimde kalacaklarmı
geçmiş olsun Allah şifa versin
çok teşekkürler çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?