Kirli Çıkılar )))

selincim hangisini çok beğendiysen onu al canım. ben altının çok severim. 3 tane altın kolyem var 3 ünüde üst üste takarım. yüzüktede şöle biraz büyük seviyorum ama altında para yetmeyince gümüş pirinç yüzüklerim var onları takarımm. ama bilezikte çok seviyorum 1 tane bileziğim var ama sıkıldım artık takmıyorum.

ama öle setler biraz ince oluyor benim kolyemin biri o setlerinki 1.5 aldığım 3 lü set . bilkiliği hiç takmıyorum. bence git o bileziği al vede şöle zevkine uygun bir kolye . okadar çok çesit varkı . konyada yeraltı çarsısı sarraflar var aman gözün kamasın girince hep sarraf. altın gezmeyi bile seviyorum yaa

banu ne aldın kosu bandını . geçen yıl bir arkadasım kosu bandı almıstı e napıyosun bindinmi falan diyodum pek zayıflamadıda . hayır hiç binemiyorum falan diyordu. 3-5 ay sonra satmaya kalktı 1 küsüre aldı 700 e satcam dedi. satamamıs simdide 500 falan satıcam diyor. eşimle baksakta alsak diye düsünüyorum. ama evde koycak yer yok bide onun kalabalıklığı olacak.

çınarda benim favorim eylül ceren kızım eğer oğlum olursada eymen çınar istiyordum. eşim çınarı beğenmiyor o zaman eymen diyordum kısmet tabiki . bakalım tutturabılırsek insallah düsüncez. kayra çınarda çok güzel

senfat ve derfat oğullarınzın isimleri çağanmı oda çok güzelll

kızlar dün eşim bana ipad veee pembe kılıf siparişi verdi :)))
artık işte,sokakta, mutfakta, tuvallette her yerde yanımda olcaksınız

ha şöylee.
nası yapsak ki ya öğlen arası biyerde mi buluşsak yoksa seni benim işyerime mi atsam

bebeeeem bilemicim beni ihmal etmeyeceğini düşünüyorum o kadan yol gelicez bi macera uğruna
ilaçlı gazozu kaçıramam

seyyah bişey soracam ama kızma. kaçırmışım ya orasını napim...
sen hangi şeherdesin :26:

ALTİS SEVENACE OTOMATİK EĞİMLİ KOŞU BANDI GittiGidiyor'da 79799908
bunu aldım pepeti.
ses konusunda kullananlar bunu önerdi.
masaj fonksiyonu ve motor gücü de emsallerinden iyi.
indirimi güzeldi,ayrıca kartıma 89 tl hediyesi vardı,kirli çıkılık zor zanaat.
ben kullanırım arkadaşım.
plates topu ve lastiği kopup patlayana kadar kullanmış insanım.
arkadaşınınki de iyiyse kaçırma bence 500 lira çok iyi bir rakam.evde herkesin kullanabileceği bir şey.

Son düzenleme:
seyyah bişey soracam ama kızma. kaçırmışım ya orasını napim...
sen hangi şeherdesin :26:

sakaryadan gelicem bebeeem
sen oralarda bi ayı yavrusu gergedan yuvarlanan bi fıçı falan görürsen o benim işte kop gel yanıma

sen oralarda bi ayı yavrusu gergedan yuvarlanan bi fıçı falan görürsen o benim işte kop gel yanıma

ayy demee. o zamn şıp diye tanırım seni. çünkü buranın hatunları 1.75 - 1.80 arası max 55 kilo sarı saçlı ve mavi gözlüdür.

sunny aplacım
dolma bildiğin z.yağlı,içinde 1 tatlı kaşığı isot var sadece.
pişince de nar ekşisi gezdiriyorum üstüne.
ama tat farkı oluyor tabii.
hatta ben fıstık ve kuş üzümü de koysaydım keşke dedim.

bugün işin yolunu o kadar zor buldum ki

evden geç çıktık tam yolu tamamladık ofise gelmek üzereyiz kapıdan geçerken kimliğimi gösteriyorum ya cebimde onu ararken bir de ne farkedeyim ofisin anahtarlarını yanıma almamışım tekrar eve dönmek zorunda kaldık meğer eşim de aracın ruhsatını evde unutmuş... kafa 1 trilyon olarak çıkmışız
ama nihayet geldim

banu pilates topu ve lastiğini patlamak da nasıl oluyor:44: ben o kadar üzerinde tepiniyorum zıplıyorum o top patlamıyor bana mısın demiyor seninkisi büyük başarı

sizin fikrinize ihtiyacım var
malumunuz önümüzdeki hafta bebişi görmeye gidiyoruz görümcemin evine de ilk kez gidiyorum

giderken evine de bir şeyler alsam diyorum sizce şunu alsam nasıl olur? Dün mağazasında gördüm timsah gözyaşlarımı akıttım ama inmiyorlar fiyattan...
biraz pahalı mı?
Kurabiyelik | Bernardo

bu arada ben ondan evime hiç bir şey görmedim... yoksa hiç tınlamayım mı? :44:

kızlar dün eşim bana ipad veee pembe kılıf siparişi verdi :)))
artık işte,sokakta, mutfakta, tuvallette her yerde yanımda olcaksınız
benim gbi artık tabletim sayesinde hiç kaçırmıyom kimseyi hah ahha

pek güzel görünüyor insallah bende alabilirim bir gün . normalde geçen yıl düzenli yürüyordum . çocuga bakıcım vardı. onu bırakınca kızımı bırakacak kimse olmadı ee tabiki bende kilo aldım. bazı arkadaslar aç leslie ile yürü dediler. ben bazen onunla yürüyordum bilgisayarda yani iyide oluyordu. diyorum kendimde aç yürü işte napıcan yürüme bandını ondan erteliyorum almaya karar vermmiyorum. mesela dün 30 dk lesli ile yurudüm . hafta sonu da sabahları yürüyorum

öle dimee beee üzülürüm bir tombis olaraktan

sen 85 kilo çıkmadın tabii,hocanın gözü önünde yırttım lastiği,hey maşallah,acı kuvvetin var demişti.
nasıl bir zayıflama hırsıyla asıldıysam.
ama 5 ayda 20 kilo verdim,her şeyden yiyerek.
topun da en son bazı yerleri deforme oldu,günde 2 saat çalışıyordum,sabah evde ebru şallı ile,akşam pilates hocasıyla.
ama bıktım artık,göresim yok.
güzelce yürümek istiyorum şu andan sonra..
QUOTE=sirkencubin;29484280]sizin fikrinize ihtiyacım var
malumunuz önümüzdeki hafta bebişi görmeye gidiyoruz görümcemin evine de ilk kez gidiyorum

giderken evine de bir şeyler alsam diyorum sizce şunu alsam nasıl olur? Dün mağazasında gördüm timsah gözyaşlarımı akıttım ama inmiyorlar fiyattan...
biraz pahalı mı?
Kurabiyelik | Bernardo

bu arada ben ondan evime hiç bir şey görmedim... yoksa hiç tınlamayım mı? :44:[/QUOTE]

ben bebeğe hediye götürdüm hep,anneye de çiçek yaptırdım.
abartmanın gereği yok,olmadık insanlar iyi niyetimizden tepemize çıkıyor sonra.
gelişe göre gidiş yapmakta fayda var.

banucum teşekkürler ben farklı yaptın sandım benim karşı komşum antepli maalesef maalesef diyorum çünkü yemekleri çok güzel. ben nasıl yapsam, uğraşsam didinsem kuru dolmalarım onunkilere hiç benzemiyor onlar balkonda mangal yapar, bize bir tabak gelir, üşüşürüz üstüne. biz yaptığımızda beğenmezler diye çekinerek göndeririz çok değişik ve güzel yemekleri var. sen isot, nar ekşisi falan deyince öyle bişey diye düşündüm canım

sirkeci ben de banuyla aynı fikirdeyim. zaten bebek görmeye gidiyosun. gereken hediyeyi alacaksın. ama yine de için rahat etmezse daha uygun bişey bulabilirsin bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…