- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
anlarım
yanlış da anlarım
alınırım da
küser de giderim
alır başımı giderim
:122::122::122::122::122::122::122:
seyyah haftaya bugün kollarımdasın
:18::18::18::18::18::18:
gazozun var mı
bimden aldım bi koli. le gazooz
hem kirli çıkı hem sapık olunca böyle oluyo
kaçınılmazsa keyfini çıkarıcaz artık
ha şöylee.
nası yapsak ki ya öğlen arası biyerde mi buluşsak yoksa seni benim işyerime mi atsam
bebeeeem bilemicim beni ihmal etmeyeceğini düşünüyorum o kadan yol gelicez bi macera uğruna
ilaçlı gazozu kaçıramam
seyyah bişey soracam ama kızma. kaçırmışım ya orasını napim...
sen hangi şeherdesin :26:
sakaryadan gelicem bebeeem
sen oralarda bi ayı yavrusu gergedan yuvarlanan bi fıçı falan görürsen o benim işte kop gel yanıma
benim gbikızlar dün eşim bana ipad veee pembe kılıf siparişi verdi :)))
artık işte,sokakta, mutfakta, tuvallette her yerde yanımda olcaksınız
pek güzel görünüyor insallah bende alabilirim bir gün . normalde geçen yıl düzenli yürüyordum . çocuga bakıcım vardı. onu bırakınca kızımı bırakacak kimse olmadı ee tabiki bende kilo aldım. bazı arkadaslar aç leslie ile yürü dediler. ben bazen onunla yürüyordum bilgisayarda yani iyide oluyordu. diyorum kendimde aç yürü işte napıcan yürüme bandını ondan erteliyorum almaya karar vermmiyorum. mesela dün 30 dk lesli ile yurudüm . hafta sonu da sabahları yürüyorumALTİS SEVENACE OTOMATİK EĞİMLİ KOŞU BANDI GittiGidiyor'da 79799908
bunu aldım pepeti.
ses konusunda kullananlar bunu önerdi.
masaj fonksiyonu ve motor gücü de emsallerinden iyi.
indirimi güzeldi,ayrıca kartıma 89 tl hediyesi vardı,kirli çıkılık zor zanaat.
ben kullanırım arkadaşım.
plates topu ve lastiği kopup patlayana kadar kullanmış insanım.
arkadaşınınki de iyiyse kaçırma bence 500 lira çok iyi bir rakam.evde herkesin kullanabileceği bir şey.
sakaryadan gelicem bebeeem
sen oralarda bi ayı yavrusu gergedan yuvarlanan bi fıçı falan görürsen o benim işte kop gel yanıma
sen 85 kilo çıkmadın tabii,hocanın gözü önünde yırttım lastiği,hey maşallah,acı kuvvetin var demişti.bugün işin yolunu o kadar zor buldum ki
evden geç çıktık tam yolu tamamladık ofise gelmek üzereyiz kapıdan geçerken kimliğimi gösteriyorum ya cebimde onu ararken bir de ne farkedeyim ofisin anahtarlarını yanıma almamışım tekrar eve dönmek zorunda kaldıkmeğer eşim de aracın ruhsatını evde unutmuş... kafa 1 trilyon olarak çıkmışız
ama nihayet geldim
banu pilates topu ve lastiğini patlamak da nasıl oluyor:44: ben o kadar üzerinde tepiniyorum zıplıyorum o top patlamıyor bana mısın demiyor seninkisi büyük başarı
sunny aplacım
dolma bildiğin z.yağlı,içinde 1 tatlı kaşığı isot var sadece.
pişince de nar ekşisi gezdiriyorum üstüne.
ama tat farkı oluyor tabii.
hatta ben fıstık ve kuş üzümü de koysaydım keşke dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?