Kirli Çıkılar )))

pepeti dikkat etmeye başladıgından beri kilo verdin mi? ne kadar verdin.

sirkeci hediye konusunda banu gibi düşünüyorum.

sunny66 antepin yemeklerine ben de bayılıyorum. ayrıca antakyanın da güzel. keşke oralarda calışsaydım. karnım güzelce doyardı, gözümde.

bir arkadaşımı aradadım yarın yürüyelimmi diye oda didiki yürüme bandı aldım 1 ay önce evde yürüyorum sanırım bende alacağım bu gidisle . banucum nasıl memnun oldunmu ses olayı nasıl ki. int mi aldın

multijet sen zayıflama ilgili yazmışsın sanırım.
bildiğim kadarıyla burada banu, pepeti, allright, papatya diyet için çaba gösteriyorlar. onlara takılabilirsin.

banu 20 lkilo verdikten sonra hala fazlalıgın mı var, yoksa form tutmak için mi aldın aleti. hayırlı olsun, yürürken paralansın bu da

hiç vermedim çünkü tam dikkat etmiyorum. pazartesiden beri dikkat ediyorum. pazartesi nutella kavanozunu sıyırırken buldum kendimi. aksam arkadastaydık kabak tatlısı ve tavık göğsü yedim. 4 gündür nerdeyse yraım kilo antep fıstığı yedim 1 er kase

uff ya inanamıyorum ya 73.8 kiloyum biliyormusun o değilde 1 temmuzda nasıl giyerim bikinimii yaaa

pepeti leslie nedir, youtube da yürüyen bir kadın mı?
cebine indirip, onu izleyerek mi yürüyorsun
o nedir aydınlatır mısın.
hani yarın bir sosyal ortama gireriz, bahsederler ben de anlamam, hiç bi şeyi anlamadıgını söyleyen karanfilce konumuna düşmeyim

evet bilg indirip o yürüyor sen yürüyorsun aslında güsel oluyor bence leslie season 3 fast mil yaz bak bi

büyüklük sende kalsın

haftalık duamızı da ettik hepücüğünüzü de kattım allahım duyar kabul eder inşallah amin

işte yaratıcı çözüm diye buna derim ya ben kolyem yok üçlümü alsam diodum ama kelepçeyide çok beğenmiştim o zmaaaaaaaan kelepçe alınıo üstünede bi kolye aalınıo hohoyt saol:)

özlemcim çok tatkısın ama çalışınca hem çalışan kadın hemde ev hanımı oluosun o işlerden kaçış maaaaaaalesef yok belki camlarını haftada yada 15 günde bir diil ayda bir silersin ama gene silersin:) şekil bir A gökçe...

bimden aldım bi koli. le gazooz
hem kirli çıkı hem sapık olunca böyle oluyo
bu çok iyiydi :))))))))

banuya katılıorum canım abartma ne gereği bar bebeğe zzaeten aldınız hediyesini hems en oraya ev görmeye diil bebek görmeye gidiosun:) konuya odaklan çok istiosan daha uygun bişeler bak:)

PAPATYA O NASIL YAPILCAKLAR LİSTESİ YAHU:) nerden baksan 20-30 bin liralık bi liste yapmışsın hey maşallah:)
banucum koşu bandın hayırlı uğurlu olsun ama o plates topunu ve lastigi nasıl yırttın yahu :) ben şu halimle oturuorum bişe olmuyo geçtim 1.60 boya uygun topa benim 1.85 kocam yatıyo gene bişey olmuyo:)

bu arada kızlar hala 5 kilo almışım 6. ayım bitti çok mes-udum:)
bide öyle çok hareketli bi insanda diilimdir:))) yuppi:) bebek zaten 1 kilo geriye 4 kilo umarım aldıklarımı en kısa zmanda veririm:)

şimdi kendime bir ajanda edindim:) gördüğüm tüm park beşik fiyatlarını yazıorum bide kendime alıncakalr listesi çıkarmam lazım onuda bu gece yapcam:)

çok şık bu sirkeci. salona dekoratif amaçla bile konur.
amaa bence sadece bebişe al evine eşyada kusur kalsın...

pepeti elifcinoyu yakalandın mı

faceden mi bahsediyosunuz kızlar

bu arada beni ekleyenleri hemen onaylıyorum, yanlız şunu söylim, benim face de iktidara yaptığım muhalefeti, meclisteki muhalefet partileri yapmıyordur o nedenle asaplarının bozulmamasını isteyen iktidara sempatiyle bakan arkadaşlarımız, belki eklemek istemeyebilirler, arz ederim :)))

hay ağzını öpeyim
aynen benim de ondan
koş gel yamacıma

çok şık bu sirkeci. salona dekoratif amaçla bile konur.
amaa bence sadece bebişe al evine eşyada kusur kalsın...

Aslında çok hoşuma gitti önce evde koyacak dolap ayarlayım da kendime alayım dedim sonra baktım çok şık güzel bir ev hediyesi olur dedim sonra parasına baktım bana hiç bir şey almayan birine almak için biraz fazla gibi geldi böyle o ince çizgilerde gittim gittim geldim

int.aldım.gelmesi 3-5 günü bulur.
altına matları var sesi emen,onları koyunca yarı yarıya azaltıyor.
85 ten 65 e indim,bir 6-7 kilo daha veresim var.
yürüyüş adı altında basit aerobik hareketleri senfatçım.
içinden geldiği gibi davran o zaman.
sana bir şey almaması önemli değil de genel olarak davranışlarından memnunsan,kıymetbilir bir insansa al gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…