pepeti dikkat etmeye başladıgından beri kilo verdin mi? ne kadar verdin.
sirkeci hediye konusunda banu gibi düşünüyorum.
sunny66 antepin yemeklerine ben de bayılıyorum. ayrıca antakyanın da güzel. keşke oralarda calışsaydım. karnım güzelce doyardı, gözümde.
ayy demee. o zamn şıp diye tanırım seni. çünkü buranın hatunları 1.75 - 1.80 arası max 55 kilo sarı saçlı ve mavi gözlüdür.
pepeti leslie nedir, youtube da yürüyen bir kadın mı?
cebine indirip, onu izleyerek mi yürüyorsun
o nedir aydınlatır mısın.
hani yarın bir sosyal ortama gireriz, bahsederler ben de anlamam, hiç bi şeyi anlamadıgını söyleyen karanfilce konumuna düşmeyim
pepeti elifcinoyu yakalandın mı
sizin fikrinize ihtiyacım var
malumunuz önümüzdeki hafta bebişi görmeye gidiyoruz görümcemin evine de ilk kez gidiyorum
giderken evine de bir şeyler alsam diyorum sizce şunu alsam nasıl olur? Dün mağazasında gördüm timsah gözyaşlarımı akıttım ama inmiyorlar fiyattan...
biraz pahalı mı?
Kurabiyelik | Bernardo
bu arada ben ondan evime hiç bir şey görmedim... yoksa hiç tınlamayım mı? :44:
işte yaratıcı çözüm diye buna derim ya ben kolyem yok üçlümü alsam diodum ama kelepçeyide çok beğenmiştim o zmaaaaaaaan kelepçe alınıo üstünede bi kolye aalınıo hohoyt saol:)bacım şimdiden doğumda yaklaşması hediyeler mediyeler ayyy ne güzellll
gönlün hangisindeyse o olsun abcım
amaaa 1500 tl vercek mebla varsaaa
nacizaneeee ve 3lü takımın varda kolyen yoksaaaa altından
şöyle ediverebilrsin
alıp o kelepçe bilezzziği
ona uygun ince bir zincir ucuyla basit amaaa
300 ü geçmeyecek şekildeee olursaaa ikiside olmuş olurrr
bende şu sıralar kelepçe bilezziğe taktımda o bakımaaaa kendi yorumu mu kattım hani:) :13:
özlemcim çok tatkısın ama çalışınca hem çalışan kadın hemde ev hanımı oluosun o işlerden kaçış maaaaaaalesef yok belki camlarını haftada yada 15 günde bir diil ayda bir silersin ama gene silersin:) şekil bir A gökçe...Günaydın hanımlar.. hayırlı cumalar.....
Banucum sende destek olmuşsun Saol.valla gittim aldım. Zebra stor u bakalim nasil olacak. Eşyalarda hafta gelecek
miş hepsi hallolsun eklicem resim ozaman.daha iyi görülür eksik gedik.... Ben son gaz bahar temizliğine dewam ediiyorum camlarla yetinemedim duvarlarıda siliyorum .... Atandıktan sonra insalah atanirsam tabi bu ew hanimligi görevime son verecegim. O sebeple suan yapabildigimi yapiyim bari....
bu çok iyiydi :))))))))bimden aldım bi koli. le gazooz
hem kirli çıkı hem sapık olunca böyle oluyo
malumunuz önümüzdeki hafta bebişi görmeye gidiyoruz görümcemin evine de ilk kez gidiyorum
giderken evine de bir şeyler alsam diyorum sizce şunu alsam nasıl olur? Dün mağazasında gördüm timsah gözyaşlarımı akıttım ama inmiyorlar fiyattan...
biraz pahalı mı?
Kurabiyelik | Bernardo
biraz pahalı mı?
Kurabiyelik | Bernardo
pepeti elifcinoyu yakalandın mı
faceden mi bahsediyosunuz kızlar
bu arada beni ekleyenleri hemen onaylıyorum, yanlız şunu söylim, benim face de iktidara yaptığım muhalefeti, meclisteki muhalefet partileri yapmıyorduro nedenle asaplarının bozulmamasını isteyen iktidara sempatiyle bakan arkadaşlarımız, belki eklemek istemeyebilirler, arz ederim :)))
hay ağzını öpeyim
aynen benim de ondan
koş gel yamacıma
çok şık bu sirkeci. salona dekoratif amaçla bile konur.
amaa bence sadece bebişe al evine eşyada kusur kalsın...
int.aldım.gelmesi 3-5 günü bulur.bir arkadaşımı aradadım yarın yürüyelimmi diye oda didiki yürüme bandı aldım 1 ay önce evde yürüyorum sanırım bende alacağım bu gidisle . banucum nasıl memnun oldunmu ses olayı nasıl ki. int mi aldın
85 ten 65 e indim,bir 6-7 kilo daha veresim var.multijet sen zayıflama ilgili yazmışsın sanırım.
bildiğim kadarıyla burada banu, pepeti, allright, papatya diyet için çaba gösteriyorlar. onlara takılabilirsin.
banu 20 lkilo verdikten sonra hala fazlalıgın mı var, yoksa form tutmak için mi aldın aleti. hayırlı olsun, yürürken paralansın bu da
yürüyüş adı altında basit aerobik hareketleri senfatçım.pepeti leslie nedir, youtube da yürüyen bir kadın mı?
cebine indirip, onu izleyerek mi yürüyorsun
o nedir aydınlatır mısın.
hani yarın bir sosyal ortama gireriz, bahsederler ben de anlamam, hiç bi şeyi anlamadıgını söyleyen karanfilce konumuna düşmeyim
içinden geldiği gibi davran o zaman.Aslında çok hoşuma gitti önce evde koyacak dolap ayarlayım da kendime alayım dedim sonra baktım çok şık güzel bir ev hediyesi olur dedim sonra parasına baktım bana hiç bir şey almayan birine almak için biraz fazla gibi geldi böyle o ince çizgilerde gittim gittim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?