BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
çift kişilk nevresimi, saklam kapları tencere seti nasıl bu haftaki ürünleri nasıl
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
dün geç yattık eşimle
ikimiz de dizi manyağıyız.revenge,mentalist,game of thrones u bitirdik
walking dead e başladık
dizi arayanlara tavsiye ederim
ama 5 ayda 20 kilo verdim,her şeyden yiyerek
multijet sen zayıflama ilgili yazmışsın sanırım.
bildiğim kadarıyla burada banu, pepeti, allright, papatya diyet için çaba gösteriyorlar. onlara takılabilirsin.
haftalık duamızı da ettik hepücüğünüzü de kattım allahım duyar kabul eder inşallah amin
nevresim takımlarını o tür yerlerden alma bence. illaki taç da al demiyorum ama bilnmedik ucuz nevresimlerin dokuması iyi olmuyor, araları etamin gibi geniş delikli oluyor. yıkayınca çekiyor, renk atıyor falan
bimin nevresimini kullanmadım ama nevresim ya da yatak örtüsü tam hatırlamıyorum bi kullannan çok kaygan oldugnu, yataktan kaydıgını falan söylemişti.
bende de cam kavanozlar vardı 3 tanesi çekmecede kırılınca korktum plastiğe döndüm esse ye uğrama şansın varsa orda schaffer ın kare kavanozları var boy boy benim baya hoşuma gitti dolap içinde daha düzenli duruyorlar yuvarlaklara göre...evdeki kuru gıda ürünleri neyde saklıyorsunuz siz
benim renkli plastiklerim vardı onlara koyuyordum ama sonradan platik düşmanlıgı başlayınca şimdi cam kavanoza döndüm
3kg reçel kavanozları oluyor ya onlardan alsam şöyle her bişeyi ona koysam diyorum boty boy ihtiyaca göre
camın kırılma ihtimali de var yinede değer değil mi
ama böyle renkli kaplardada hevesim çok var ortasını nasıl bulcam bilemiyorum
sevimsiz, daha çok değişecek bebeğinin uyku düzenikorkma hep böyle gitmeyecek inşallah. benim bir yakınımın bebeği ilk zamanlar ne gece, ne gündüz nerdeyse hiç uyumuyordu. ikinci aydan sonra daha düzene girmeye başladı
sunny abla, ne kadar umut verici konuştun
teşekkür ederim
içim ferahladı
farmasiii,nerdesin sen ya,özletiyorsun bak kendini.
multijet sen zayıflama ilgili yazmışsın sanırım.
bildiğim kadarıyla burada banu, pepeti, allright, papatya diyet için çaba gösteriyorlar. onlara takılabilirsin.
banu 20 lkilo verdikten sonra hala fazlalıgın mı var, yoksa form tutmak için mi aldın aleti. hayırlı olsun, yürürken paralansın bu da
heyyyy bacımmm siz çözmüşün yapıma hazırlık aşamalrıııı ben daha folic aside bile başlamadım önce kocamla yolaaa gelmeli iyice düzelmelii yoksaa........ neyseeebiz topikçe herbişeyi birlikte yapıyoz ya. hadi şu bebişler içinde cesaretlendirelim birbirimizi.
birbirimize gaz verebiliriz.
yoksa çok pis tırsıyorum :26:
ve ben böyle korkarken, eşim akşam marketten sonra eczane aramaya başladı. ben de oğlanın balık yağı bitti de onu arıyor sandım.
meğer folik asit almaya gitmiş. ben girmem eczaneye diyince oda almadı artık
heyyyyyyyy harika hayırlı olaaaaakızlar dün eşim bana ipad veee pembe kılıf siparişi verdi :)))
artık işte,sokakta, mutfakta, tuvallette her yerde yanımda olcaksınız
yaa bakkkk iyiii ikisinide ayarlarsann ne alaaa tak takıştı ohh ohhh:) kocan görmesin yorumumuişte yaratıcı çözüm diye buna derim ya ben kolyem yok üçlümü alsam diodum ama kelepçeyide çok beğenmiştim o zmaaaaaaaan kelepçe alınıo üstünede bi kolye aalınıo hohoyt saol:)
özlemcim çok tatkısın ama çalışınca hem çalışan kadın hemde ev hanımı oluosun o işlerden kaçış maaaaaaalesef yok belki camlarını haftada yada 15 günde bir diil ayda bir silersin ama gene silersin:) şekil bir A gökçe...
bu çok iyiydi :))))))))
banuya katılıorum canım abartma ne gereği bar bebeğe zzaeten aldınız hediyesini hems en oraya ev görmeye diil bebek görmeye gidiosun:) konuya odaklan çok istiosan daha uygun bişeler bak:)
evet yaaaaasirkeci görümcenin evine bebek görme harici hediye götürmek
ikinizin ilişkilerine
senin gönlünün genişliğine kalmış birşey
götürmezsen de ayıp olacak birşey söz konusu olmaz bence zira zaten bebeğin hediyesini götüreceksin
maşallah sizinkilereeee banada böyle dua et bacımmm yaa olurda birgün olursaaaa böyle oğluşum olsunnnn sen gibi bulaşık makinesini boşaltırlar sana yollayım gökçe dediğni hiç unutamadımmm maşallahhh bıdıkçıklaınaaasevimsiz çocuklarımın güzel huyları seninkinin de başına olsun diyorum
benden önce yatıp benden sonra kalkan çocuklar nedeniyle hiç uykusuzluk çekmemiş biri olarak :)))))))))))
maşallah sizinkilereeee banada böyle dua et bacımmm yaa olurda birgün olursaaaa böyle oğluşum olsunnnn sen gibi bulaşık makinesini boşaltırlar sana yollayım gökçe dediğni hiç unutamadımmm maşallahhh bıdıkçıklaınaaa
bana da duaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?