Kirli Çıkılar )))

BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler

çift kişilk nevresimi, saklam kapları tencere seti nasıl bu haftaki ürünleri nasıl

nevresim takımlarını o tür yerlerden alma bence. illaki taç da al demiyorum ama bilnmedik ucuz nevresimlerin dokuması iyi olmuyor, araları etamin gibi geniş delikli oluyor. yıkayınca çekiyor, renk atıyor falan
bimin nevresimini kullanmadım ama nevresim ya da yatak örtüsü tam hatırlamıyorum bi kullannan çok kaygan oldugnu, yataktan kaydıgını falan söylemişti.

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
dün geç yattık eşimle
ikimiz de dizi manyağıyız.revenge,mentalist,game of thrones u bitirdik
walking dead e başladık
dizi arayanlara tavsiye ederim

walking dead ben de izliyorum. game of thrones yeni sezonu dört gözle bekliyom :)

ben de sana zpartaküsle person of interest tavsiye ederim, ha bir de the following.

ama 5 ayda 20 kilo verdim,her şeyden yiyerek

ayakta alkışlıyorum biraz detaya girersen çok sevinirim ben doğum yaptıgımdan bu yana 10kg verdim gerisini veremedim
ölçüler biraz sıkılaştı da kilo gitmedi şuan 4o beden pantolaonlarımı giyebilemnin mutlugunu yaşıyorum ama istiyorum ki 40 bedeni bol bol giyeyim

multijet sen zayıflama ilgili yazmışsın sanırım.
bildiğim kadarıyla burada banu, pepeti, allright, papatya diyet için çaba gösteriyorlar. onlara takılabilirsin.
ahhh ahhhh bende
haftalık duamızı da ettik hepücüğünüzü de kattım allahım duyar kabul eder inşallah amin

sanırım saat 12.40 gibiydi benimde aklımdan geçtin acaba gönlüne mi düştüm

benim kullandıkalrım sarev ,days in colour, özdilek başka kullanmadım henüz o yüzden diğer ürünleri bilmiyorum
hediye olarak düşünmüştüm nevresim takımı için uygun bir rakam hediye gittiği yerde beni mahçup edecek bir ürünse hiç almam daha iyi

evdeki kuru gıda ürünleri neyde saklıyorsunuz siz
benim renkli plastiklerim vardı onlara koyuyordum ama sonradan platik düşmanlıgı başlayınca şimdi cam kavanoza döndüm
3kg reçel kavanozları oluyor ya onlardan alsam şöyle her bişeyi ona koysam diyorum boty boy ihtiyaca göre
camın kırılma ihtimali de var yinede değer değil mi
ama böyle renkli kaplardada hevesim çok var ortasını nasıl bulcam bilemiyorum

Son düzenleme:
bende de cam kavanozlar vardı 3 tanesi çekmecede kırılınca korktum plastiğe döndüm esse ye uğrama şansın varsa orda schaffer ın kare kavanozları var boy boy benim baya hoşuma gitti dolap içinde daha düzenli duruyorlar yuvarlaklara göre...

biraz geçmişe bakayım dedim
eskisi gibi uzun uzun okuyamıyorum
hoplaya zıplaya geliyorum artık

annelere bi sorum var
bebeğimiz gündüzleri biraz uyuyor, ama geceleri pek uyumuyor
bu azıcık olan gündüz uykularını geceye çevirmenin bi yolu var mı :26:
yoksa henüz erken mi uyku beklentilerim için
kırkı çıksın düzelir diyorlar :26:

sevimsiz, daha çok değişecek bebeğinin uyku düzeni korkma hep böyle gitmeyecek inşallah. benim bir yakınımın bebeği ilk zamanlar ne gece, ne gündüz nerdeyse hiç uyumuyordu. ikinci aydan sonra daha düzene girmeye başladı

sunny abla, ne kadar umut verici konuştun
teşekkür ederim
içim ferahladı

bıdık, ben hep cam kavanoz kullanırım. turşu için bazen mecburen kullanıyorum plastik bidonları. ama az yapacaksam onları da cam kavanoza kurarım. kuru gıdalarım hep cam kavanozdadır. kırılma yaşamadım henüz

sabah soracaktım size evadan haberiniz var mı diye, unuttum. biraz önce bi baktım aşağıdan bakıyo ama hemen gitti. ya çok yoğun, ya da ilgi bekliyo bizden evaaaaaaaa yuvana dön canım, özledik seni:))

Son düzenleme:
sunny abla, ne kadar umut verici konuştun
teşekkür ederim
içim ferahladı

canım benim sizin gibi ilk bebeğimin heyecanını, korkusunu,acemiliğini yaşadığım zaman çoktaaaaan geçti. şimdi o günlerden aklımda sadece güzel şeyler kaldı çocuklarımla ilgili ama hatırlıyorum bazen çok bunaldığım zamanlarda hep böyle olacak diye çok korkardım.
bu anlarınızın kıymetini bilerek yaşayın. ilk bebeğiniz, ilk göz ağrınız uykusuz da kalsanız, yorulsanız da hayatınızın en özel zamanları bunlar.

akışına bırak sevimsiz,uyku eğitimi için çok küçük,bir rutin tutturmak zaman alıyor.
bu arada sunny ablanın yazdığı bir yakını da benim.
uykusuz geçti benim ilk 2 senem.
maşallah şimdi biraz daha iyi ama sabahladığımız da olmuyor değil.
artık o size değil siz ona göre yaşayacaksınız,evin yeni sahibi o.

manyetik bir fırtına filan mı var?

sürekli elektrik kesintisi oluyor kesintisiz güç kaynağım da pes etti sonunda. Teknisyenleri bekliyorum geç gelirlerse servis kaçtı demektir...

murphy noooooluuur peşimi bıraaaaaaaak cuma cuma inan hiç çekilmiyorsun:26:

sirkeci görümcenin evine bebek görme harici hediye götürmek
ikinizin ilişkilerine
senin gönlünün genişliğine kalmış birşey

götürmezsen de ayıp olacak birşey söz konusu olmaz bence zira zaten bebeğin hediyesini götüreceksin

cümleten hayırlı cumalar

günün sınunda ancak bakabildiğim için aklımda kalana yazayım

selincim kuzuya maşallah

banucum güle güle kullan, sağlıkla zayıfla

bu arada meyraa o gelip geçen ve nasıl para biriktirilir yazılmamış diyenlere söyleyeyim
topiğin ilk 600 sayfasında herşey var
altın alım satım dahil
bir zahmet okuyacaklar (topağın her bir sayfasını okuduğumdan ukalalık yapabilirim)

çocuk ismi konuşulmuş
yapma niyetim çok yok ama olursa
erkek kemal, kız arya
aslında erkek için poyraz falan diyordum eşim bıdı bıdı etti kemal'e laf edemedi tabi

senfat bi yazdım napalım diye ama onlar bana bakmadı ben de herkeşler çok fit didim :)

herkes yürümek istiyor sanırım ama hiç yürüyemiyorum ben malesef
yediklerime dikkat edeceğim
eski bir diyetim var
1600 kalorilik
iki ayda 4 kilo vermiştim
yeniden onu mu yapsam ki
o zaman yürüyordum gerçi yine başlasam

sevimsiz çocuklarımın güzel huyları seninkinin de başına olsun diyorum
benden önce yatıp benden sonra kalkan çocuklar nedeniyle hiç uykusuzluk çekmemiş biri olarak :)))))))))))

heyyyy bacımmm siz çözmüşün yapıma hazırlık aşamalrıııı ben daha folic aside bile başlamadım önce kocamla yolaaa gelmeli iyice düzelmelii yoksaa........ neyseee

kızlar dün eşim bana ipad veee pembe kılıf siparişi verdi :)))
artık işte,sokakta, mutfakta, tuvallette her yerde yanımda olcaksınız
heyyyyyyyy harika hayırlı olaaaaa

selamlar bacılarımmm bir haftayı daha bitirdik.. acaip başım ağrıyor havada pisti bugun ve şimdi yağmurda yağar oldu hızlıca...:)
eve geldim bişeler yedim ama geçeceği yok size atınca azcık unutum ağrımı
akşama yeşil mercimek (karaşimşek yaptım)
yemek yapasım olmayınca bunu yaparımda hep
turşu
salata
köfte
makarna (belki)
ufffff
yazılılar nete girilecek okul okadar ilkelki 2 saat boşluğumda 1 sınıf ancak girebildim nebiçim internetseee
aman neyse
hafta sonuda öss görevim var
şimdiden herkese iyi hafta sonları diliyorummmmm

yaa bakkkk iyiii ikisinide ayarlarsann ne alaaa tak takıştı ohh ohhh:) kocan görmesin yorumumu

evet yaaaaa
sirkencii amannn be bacımmm ben böyle bişey aldım avm deki güzel bir züccaciyeden anlamayan görümceeee ne demişdi anasınaaa
bebeğe gelyor gelyor neysede bu mutfağaaa getirmiş evimize yeni gelyor diyee ne bu böyle 1milyoncudan almış gelmiş demezmiii eeee tabi kulağma geldiii ki aynen böyle gümüş içşilikli 72tlye almıştımmmm lan gökçe dedimmmm kızım sen tam birrrr öküzsssün ne diyeeee aldında gittinnn
eşek hoşaftan ne anlar dedimmmm... anlayacağın sirkenci bacıcımmmmmm ben aynını yaşadımmm
bin bişman oldum senin kiler de bendeki gibi god kafaysaaa boşver ne alacannnnnnn boşver diyommm bukadar açık ve net boşver

sevimsiz çocuklarımın güzel huyları seninkinin de başına olsun diyorum
benden önce yatıp benden sonra kalkan çocuklar nedeniyle hiç uykusuzluk çekmemiş biri olarak :)))))))))))
maşallah sizinkilereeee banada böyle dua et bacımmm yaa olurda birgün olursaaaa böyle oğluşum olsunnnn sen gibi bulaşık makinesini boşaltırlar sana yollayım gökçe dediğni hiç unutamadımmm maşallahhh bıdıkçıklaınaaa

bana da duaaaa

ahahahah ilahi gökçe Rabbim sana da tüm isteyenlere de sağlıklı sıhhatli akıllı fikirli salih evlatlar nasip etsin

büyük kuzucuk okulda geçen hafta yapılan deneme sınavı sonuçları açıklandı 500 tam puan aldı bugün çok mutlu madalyasını aldığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…