Kirli Çıkılar )))

aminnnnnnnnnnnn bacımmm

aferin onaaaaaa bendende kocaman tebriklerr kupalar onaaa
alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşş ona
arada bana gönder farmasiii:) bende matematikçiyimmm uçarız sizinkilerleeee ...
şaka bir yana öyle öğrenci grubu ileee geçen yıl 2 yıldan çalıştıkalrım var dı olimpiyata gittik 1. olamasakda 3 olduyduk
birde tübitak proje ödülünü kazanydık...onu kime veryolarsaaaa
neyseee başarılarının devamını dilerimmm maşallah

maşallah barekallah

gökçecim sana da dua edeyim ben

maşallah barekallah

heyyy neyin duasını edicennnn çok sevindimmmm...

ilkkez birisiiii
ben dua istemeden
sana da dua edicem dediiiiiiii

sanırım çocuk içinnnnn ayyyyy sen çok yaşaaa emiiiiiiiiiiii çok çok sağol
bana etttiğin edeceğin duanın milyonlarca milyarlarca katını rabbim sana ve sevdiklerinede versin en güzel zamandaaaa

Allah razı olsun bacımmmmmmmmm

ne muradın varsa versin

göndereyim kızzzzzzzzzz ne olacak

maşallah barekallah

Allah razı olsunnnnnnnnnnnnnnnn
senin de dileklerin karşına gerçek olrak gelsin

Allah razı olsun bacımmmmmmmmm

ne muradın varsa versin

göndereyim kızzzzzzzzzz ne olacak

Allah razı olsunnnnnnnnnnnnnnnn
senin de dileklerin karşına gerçek olrak gelsin
sendende Allahım razı olsun bacım maşallah güzel aileleri duymak harikaaa

okuldan gelişte makete kasaba ugradım 120 tl verdım bugun kapalı ve yagmurlu bır hava vardı ınsallh yarın guneslı olursa piknıge gıdıcez mangal yapıcaz ama eger yagarsa gıdemeyiz

tuz+kekık attı kasap bende bıraz süt zeytın yagı sarımsakla terbıye etmek ıstıyorum (kırmııız et )bır gece o ama ygamur yagarda gıdemzsek buzluga kaldırmam gerekır sizce buzluga böle terbıyelı et konulurmu

vallaaaa marine ediyon ya enfessss bekledikçe yumuşak ve güzel olyor zaten normalde buzdolabında bekletiyoz yaaaa
tuzunu az katsaydın iyiyidi kekik biber zeytinyağı vs... ile ben marine etmiştimde pikniğe gidemediydikdeeee sonra tam 5 gün difrizdeee kaldı hiçde bişeycik olmadıııı tuz atmayaydın sulandıryorr... eğer yarın yapacaksan iyideeee
aman hava güzel olurda gidersinz inşlh ama ankara bozukkkk yahuu

dünkü köftelerimin yarısı bugüne kaldı. makarnam da duruyo. yanına şehriye çorbası eklemeyi düşünüyorum, tarhana da olabilir. bir de salata yaparım tamam

sagol canımm . evet marıne ettıkten sonra buzdolabında beklıyor bır gece ama ıste yag sarımsak falan da yapıcam ya sonrasında buzlukta dondurmak hıc yapmadım. ama bişi olmaz bencede tuzunu adamlar attı sanırsam

bebem mangala gidemezsen fırında yap dert mi

senfatınkini hatırlamıyorum ama çağan batu canım soyadımızda çınar

derfat çınar çınar koysaydınız

benim işe başlama tarihimi sormuşsun. mayıs 2014

koyacaktık ta ben olmaz dedim eşim olur neden olmasın ki dedi ama koymadık
günaydınn bacım yenimi cvp veriyon ben o soruyu soralı kaç gün oldu

Bugün evdeydim üst komşum geldi 2 aylık bebeği var peynirli poğaça yaptım,makarna salatası yaptım yanınada turşu koydum bide çay yaptım bayağı acıkmışız ikimizde afiyetle yedik ama çok yorgunum.
Dışarda hiç dinmeyen yağmur var yarın ise kar var
Eşimle iddiaya girdik eşim şu anda 98 kilo 2 ayda 13 kilo vericem 85 e düşücem dedi bende veremezsin dedim eğer verirse ben ona istediği ayakkabıyı alıcam veremezse o bana istediğim altın künye alıcak o yüzden akşamları pek yemek derdim olmayacak:)

ya hadi eva arada ece diyo kaçıyo ''yusum'' yok oldu:))

bu arada burdaki aziz bebe mağazasına gittim bugün:) park yatak bakmaya:)
ben pahalı olabilceni düşünüodum bide artık eksiklere hız vermenin zmanı gelmişti
park yatak bi sordum beğendiğim model 198 tl artı %10 indirim varmış bu ayınsonuna kadar
park yatak+visko yatağını =242 tl ye gelio bana oldukça uygun geldi nettende baktım fiyat gayet uygun:)
üstelik aziz bebe gibi yerde:) ön yargılı olmamak lazım:)

bu arada altlı üstlü bi takım bide tulum aldım çok datlu:)
şimdi oturup eksik listesi hazırlim ona göre eksikleri gidermeye başlim:) yavaştan yavaştan:)

Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.“Senin oğlan nasıl,evlendi mi?” diye sormuş biri,

“Evlendi” demiş öteki,“evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!..
“Sabahtan akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.

Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”

“Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”…

“O da evlendi” demiş arkadaşı, “ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor.

Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.

Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çok…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…