aminnnnnnnnnnnn bacımmmahahahah ilahi gökçe Rabbim sana da tüm isteyenlere de sağlıklı sıhhatli akıllı fikirli salih evlatlar nasip etsin
büyük kuzucuk okulda geçen hafta yapılan deneme sınavı sonuçları açıklandı 500 tam puan aldı bugün çok mutlu madalyasını aldığı için
ahahahah ilahi gökçe Rabbim sana da tüm isteyenlere de sağlıklı sıhhatli akıllı fikirli salih evlatlar nasip etsin
büyük kuzucuk okulda geçen hafta yapılan deneme sınavı sonuçları açıklandı 500 tam puan aldı bugün çok mutlu madalyasını aldığı için
maşallah barekallah
gökçecim sana da dua edeyim ben
Allah razı olsun bacımmmmmmmmmaminnnnnnnnnnnn bacımmm
aferin onaaaaaa bendende kocaman tebriklerrkupalar onaaa
alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşş ona
arada bana gönder farmasiii:) bende matematikçiyimmm uçarız sizinkilerleeee ...
şaka bir yana öyle öğrenci grubu ileee geçen yıl 2 yıldan çalıştıkalrım var dı olimpiyata gittik 1. olamasakda 3 olduyduk
birde tübitak proje ödülünü kazanydık...onu kime veryolarsaaaa
neyseee başarılarının devamını dilerimmm maşallah
maşallah barekallah
gökçecim sana da dua edeyim ben
sendende Allahım razı olsun bacım maşallahAllah razı olsun bacımmmmmmmmm
ne muradın varsa versin
göndereyim kızzzzzzzzzz ne olacak
Allah razı olsunnnnnnnnnnnnnnnn
senin de dileklerin karşına gerçek olrak gelsin
faceden mi bahsediyosunuz kızlar
bu arada beni ekleyenleri hemen onaylıyorum, yanlız şunu söylim, benim face de iktidara yaptığım muhalefeti, meclisteki muhalefet partileri yapmıyorduro nedenle asaplarının bozulmamasını isteyen iktidara sempatiyle bakan arkadaşlarımız, belki eklemek istemeyebilirler, arz ederim :)))
vallaaaa marine ediyon ya enfessss bekledikçe yumuşak ve güzel olyor zaten normalde buzdolabında bekletiyoz yaaaa
okuldan gelişte makete kasaba ugradım 120 tl verdım bugun kapalı ve yagmurlu bır hava vardı ınsallh yarın guneslı olursa piknıge gıdıcez mangal yapıcaz ama eger yagarsa gıdemeyiz
tuz+kekık attı kasap bende bıraz süt zeytın yagı sarımsakla terbıye etmek ıstıyorum (kırmııız et )bır gece o ama ygamur yagarda gıdemzsek buzluga kaldırmam gerekır sizce buzluga böle terbıyelı et konulurmu
TAMAMMMM daha ne olsunnnndünkü köftelerimin yarısı bugüne kaldı. makarnam da duruyo. yanına şehriye çorbası eklemeyi düşünüyorum, tarhana da olabilir. bir de salata yaparım tamam
vallaaaa marine ediyon ya enfessss bekledikçe yumuşak ve güzel olyor zaten normalde buzdolabında bekletiyoz yaaaa
tuzunu az katsaydın iyiyidi kekik biber zeytinyağı vs... ile ben marine etmiştimde pikniğe gidemediydikdeeee sonra tam 5 gün difrizdeee kaldı hiçde bişeycik olmadıııı tuz atmayaydın sulandıryorr...eğer yarın yapacaksan iyideeee
aman hava güzel olurda gidersinz inşlh ama ankara bozukkkk yahuu
sagol canımm . evet marıne ettıkten sonra buzdolabında beklıyor bır gece ama ıste yag sarımsak falan da yapıcam ya sonrasında buzlukta dondurmak hıc yapmadım. ama bişi olmaz bencede tuzunu adamlar attı sanırsam
senfatınkini hatırlamıyorum ama çağan batu canım soyadımızda çınarselincim hangisini çok beğendiysen onu al canım. ben altının çok severim. 3 tane altın kolyem var 3 ünüde üst üste takarım. yüzüktede şöle biraz büyük seviyorum ama altında para yetmeyince gümüş pirinç yüzüklerim var onları takarımm. ama bilezikte çok seviyorum 1 tane bileziğim var ama sıkıldım artık takmıyorum.
ama öle setler biraz ince oluyor benim kolyemin biri o setlerinki 1.5 aldığım 3 lü set . bilkiliği hiç takmıyorum. bence git o bileziği al vede şöle zevkine uygun bir kolye . okadar çok çesit varkı . konyada yeraltı çarsısı sarraflar var aman gözün kamasın girince hep sarraf. altın gezmeyi bile seviyorum yaa
banu ne aldın kosu bandını . geçen yıl bir arkadasım kosu bandı almıstı e napıyosun bindinmi falan diyodum pek zayıflamadıda . hayır hiç binemiyorum falan diyordu. 3-5 ay sonra satmaya kalktı 1 küsüre aldı 700 e satcam dedi. satamamıs simdide 500 falan satıcam diyor. eşimle baksakta alsak diye düsünüyorum. ama evde koycak yer yok bide onun kalabalıklığı olacak.
çınarda benim favorim eylül ceren kızım eğer oğlum olursada eymen çınar istiyordum. eşim çınarı beğenmiyor o zaman eymen diyordum kısmet tabiki . bakalım tutturabılırsek insallah düsüncez. kayra çınarda çok güzel
senfat ve derfat oğullarınzın isimleri çağanmı oda çok güzelll
derfat çınar çınar koysaydınız
benim işe başlama tarihimi sormuşsun. mayıs 2014
bıdık, ben hep cam kavanoz kullanırım. turşu için bazen mecburen kullanıyorum plastik bidonları. ama az yapacaksam onları da cam kavanoza kurarım. kuru gıdalarım hep cam kavanozdadır. kırılma yaşamadım henüz
sabah soracaktım size evadan haberiniz var mı diye, unuttum. biraz önce bi baktım aşağıdan bakıyoama hemen gitti. ya çok yoğun, ya da ilgi bekliyo bizden evaaaaaaaa yuvana dön canım, özledik seni:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?