Kirli Çıkılar )))

sevimsiz çocuklarımın güzel huyları seninkinin de başına olsun diyorum
benden önce yatıp benden sonra kalkan çocuklar nedeniyle hiç uykusuzluk çekmemiş biri olarak :)))))))))))

maşallah yaa
hayalimdeki çocuklar

bizimki benim yattığımı ve de tuvalete gittiğimi seziyor sanırım
hemen başlıyor cıyaklamaya

yarım yamalak okudum yarım yamalak yazıyorum..
banu yürüme bandını ,pepeti ve dark tablatlerinizi(galiba),selin oğluşunun cicilerini,farmasi ayakkabılarını,bıdık erzağını:)..sağlıkla kullanın..

dark. bebe işine girişmişsin hadi hayırlısı olsun inş.
seyyah sınava az kaldı ..ben valizi topladım seni bekliyorum

ve tüm topaç üyeleri kaçırdığım bir faaliyet ,eksik gedik kaldıysa affola hepiciğinizi öpüyorum

sevimsiz ilk aralar sürekli emmek için ağlıyor. emzirmek tam bir eziyet oluyor, 1,5 ayda falan rayına giriyor emzirme işi. ve 2. aya geldiğinde çok keyifli oluyor. ilk haftalarda inanılmaz bir bel ve sırt ağrısı oluyor annede. tuvalete bile rahatça gidemezsn, hemen emmek ister.

uyku için çok erken düzene girmesi için. zaten o içerde mi, dışarda mı onu bile bilmiyor.

daha sizin gazlı günlerinizi başlayacak, inşaallah olmaz da

kiloların ne çabuk gitmiş, ben 1,5-2 ayda eski halime döndüğüme şaşırmıştım. sen 1 haftada eski haline gelmişsin. tebrik ederim.

ama şu aralar iyi beslenmezsen emzirirken, var olan kilolarından ve kemikten gidiyor sanırım. demir ilacını kullan, bol sıvı tüket süt olması için. bulgur pilavı tüket bolca. anason, rezene bitkilerinsden çay iç. hep çocugu sakinleştirir, hem süt yapar. bol uyu, tatlı süt yapmaz, çok yemene gerek yok. ilk aralar bebek her uydugunda sen de uyu.

sağlıkla büyüt

turşular için büyük boy kavanoz aldım bu 5kg 8kg luklar varya onlardan ama dümdüz bir kavanoz istemiyorum böyle cicili bici bişey olsun istiyorum abla tecrübenle beni aydınlatsan
aslında burdaki mutfağım pek minik ben birazcıkta şık görünüm istiyorum ama daracık mutfakta tıkış tıkış ne şıklığı olacak
eeee ertele ertele ömür geçiyor

gecen ben konyada bır zuccacıyeden bısıler aldım orda cesıt cesıt boy boy kavanozlar vardı aklıma aldımm alıcam onlardan farklı desenler sekıller sende bak bır zuccacıye falan

listeni paylaş bayılırım alışveriş listelerine almasam da

Iyi akşamlar.. derfat benimde.isimpgucum yok ama pc yi salona aldik orada soğuk gidesim gelmiyor teldende yazması zor geliyor ondan yazamıyorum
Şahsen ben...... Hazır yazmisken doldurayim.bari.. bidik bencede camdan geçme.. ben daha cok bez torbaları kullanıyorum ama vestieri yaptırırken bi kismini liler gibi düzenledik orayı her türlü malzemem için kullanıyoruz herseey camlarda... Karanfilcem ve selincim ew hanimligimi birskmicamda bukadarda yipratmam kendimi yaaaa ondan bahsettim aslında... Bugun temizliğe ara verdim kizceylen elmalı kurabiye yaptık. Bayılıyor sola oynamaya....

hayırdır benden önce gitmişsin muğlaya
nere kayboldun da ce deyip gidiyon

dark öğretmenrviyle halkeğitim aynı yerde sanki gördün mü sen öle bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…