bebem mangala gidemezsen fırında yap dert mi
derfat ne yağmuru ben ofisten bi çıktım kar yağıyordutrafik de berbattı ayrıca...
sevimsiz çocuklarımın güzel huyları seninkinin de başına olsun diyorum
benden önce yatıp benden sonra kalkan çocuklar nedeniyle hiç uykusuzluk çekmemiş biri olarak :)))))))))))
Ya topiğimiz eskisi gibi değil neden acaba?
meyra tıp oynayın dedi, korktum yazmıyorum ben
baş örtmene şikayet eder bizi
bıdık, ben hep cam kavanoz kullanırım. turşu için bazen mecburen kullanıyorum plastik bidonları. ama az yapacaksam onları da cam kavanoza kurarım. kuru gıdalarım hep cam kavanozdadır. kırılma yaşamadım henüz
sabah soracaktım size evadan haberiniz var mı diye, unuttum. biraz önce bi baktım aşağıdan bakıyoama hemen gitti. ya çok yoğun, ya da ilgi bekliyo bizden evaaaaaaaa yuvana dön canım, özledik seni:))
acaba diyorum şu facemi etken böyle olmasına:)
turşular için büyük boy kavanoz aldım bu 5kg 8kg luklar varya onlardan ama dümdüz bir kavanoz istemiyorum böyle cicili bici bişey olsun istiyorum abla tecrübenle beni aydınlatsan
aslında burdaki mutfağım pek minik ben birazcıkta şık görünüm istiyorum ama daracık mutfakta tıkış tıkış ne şıklığı olacak
eeee ertele ertele ömür geçiyor
ya hadi eva arada ece diyo kaçıyo ''yusum'' yok oldu:))
bu arada burdaki aziz bebe mağazasına gittim bugün:) park yatak bakmaya:)
ben pahalı olabilceni düşünüodum bide artık eksiklere hız vermenin zmanı gelmişti
park yatak bi sordum beğendiğim model 198 tl artı %10 indirim varmış bu ayınsonuna kadar
park yatak+visko yatağını =242 tl ye gelio bana oldukça uygun geldi nettende baktım fiyat gayet uygun:)
üstelik aziz bebe gibi yerde:) ön yargılı olmamak lazım:)
bu arada altlı üstlü bi takım bide tulum aldım çok datlu:)
şimdi oturup eksik listesi hazırlim ona göre eksikleri gidermeye başlim:) yavaştan yavaştan:)
Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.Senin oğlan nasıl,evlendi mi? diye sormuş biri,
Evlendi demiş öteki,evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!..
Sabahtan akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.
Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok
Vah vah demiş arkadaşı, peki kızın nasıl, o da evlendi mi?
O da evlendi demiş arkadaşı, ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor.
Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.
Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çok
derfat ne yağmuru ben ofisten bi çıktım kar yağıyordutrafik de berbattı ayrıca...
yarım yamalak okudum yarım yamalak yazıyorum..
banu yürüme bandını ,pepeti ve dark tablatlerinizi(galiba),selin oğluşunun cicilerini,farmasi ayakkabılarını,bıdık erzağını:)..sağlıkla kullanın..
dark. bebe işine girişmişsin hadi hayırlısı olsun inş.
seyyah sınava az kaldı ..ben valizi topladım seni bekliyorum
ve tüm topaç üyeleri kaçırdığım bir faaliyet ,eksik gedik kaldıysa affola hepiciğinizi öpüyorum
Ya topiğimiz eskisi gibi değil neden acaba?
dark öğretmenrviyle halkeğitim aynı yerde sanki gördün mü sen öle bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?