Kirli Çıkılar )))

Seyyahhh nasil gidiyor çalışmalar senin için dua ediyorum insallah olur diyerek.. az kaldi yaaaa heyecan sardı beni...

ben çıkıyorum hanımlar eşim geliyormuş bak ben yokken yazarsanız yakarım topiği

eğer 2. bir halk eğitim merkezi yoksa öğretmen eviyle yan yana değiller.
ama muğla öyle küçük ki sana yan yana bile gelmiş olabilir.
manyaaaaaaaaaaaaah
ama haritada öle gösteriyor
ama ama ama fırtına da gösteriyor
:18::18::18::18::18:
yanyana olaydı en azından ordan çıkar oraya girerdim
heralde bi ara bana iletişim bilgileriniz özel mesajla göndermeyi düşünüyorsun
yoğsam seni sikreciyle pepetiye havale ederim
secereni dökerler bilemem gari
Seyyahhh nasil gidiyor çalışmalar senin için dua ediyorum insallah olur diyerek.. az kaldi yaaaa heyecan sardı beni...

gitmiyor bacım gitmiyor
yazdıkça kötü oluyor
bol bol dua edin nolur
benim için değil ha hani sizin tatiller için

haftasonu misafirlerim var. yarın geliyolar, pazar akşamı dönecekler. yarın erken kalkıp hazırlık yapmam lazım. menüyü belirledim gibi
mercimek çorbası (değişebilir)
izmir köfte
zeytinyağlı barbunya(buzluk boşalsın biraz)
köz kırmızıbiber salata (o da buzluktan)
yoğurtlu bir çeşit salata (kabak olabilir
hazır çorbayla fırın makarna
tatlı yapmam ama çayın yanına elmalı turta

siz ne diyosunuz kızlar, başka fikirler de verin bana

kuzucum ben herşeyi ayırdım ve farklı kaplara koydum ortada hiiiç öle poşetli moşetli şey sevmem yokturda zaten şimdi
Tupperware hanımeli 1,5lt - Saklama Ekipmanları Fiyatları ve Mutfak Gereçleri sahibinden.com'da - 114888955
bu mor kavanozları tupperden almıştım teeeeee çeyiz hazırlarken:) iyi kazıklanmıştım:) 4 tane var her biri 1.5 lt bunlarda
mısır unu,buğday nişastası,irmik ve filtre kahvem var:)
BUYUK BOY CAM-METAL KAVANOZ
bu metal kavanozlarıda yine çeyiz alışverişinde almıştım bi milyonculardan tanesi 4.5 tl idi 10 tane aldım:)
içlerinde ; yeşil mercimek,erişte,küp şeker,buğday,nohut,kurufasulye,makarna,tuz,kara bakla ,vs. var şimdi hepsi aklıma gelmedi:)
TUPPERWARE SU SERİSİ 5 PARÇA TAM SET KARGOSUZ GittiGidiyor'da 72013743
sonra bunu yine tupperden aldım gene iyi bi kazık yemiştim:) en büyük olanından var 6 tane
bunlarda çekmecede duruyo içinde
arpa şehriye,tel şehriye,patlatmalık mısır,ince bulgur,pudra şekeri,artan baharatlar var :)
BRABANTİA 3LÜ MANYETİK KAŞIKLI KÜÇÜK KAVANOZ - Cookplus.com - Harikalar Mutfağı
tezgah üst6ümde bunlar var 3 tane içinde çay şeker tuz var brabantiadan almıştım3 ü indirimle 70 tl gibi bişeydi:)
TUPPERWARE ANTARTİKA 1,4 LT TEKLİ SATIŞ YENİÜRÜN GittiGidiyor'da 47633442
bunlardan 4 tane almıştım gene tupperden aslında buzluk kabı ama ben içine artan baharatlarımı koydum
pul biber,nane,kekik,kırmızı biber gibi çok kullandıgım 4 baharat var:)
Tupperware - ANTARTİKA SERİSİ - ÜRÜN SERİLERİ - Ürünler
bu kare kırmızı kaplardanda 8 tane var onada daha az aldıgım baharatları koydum
karabiber,kimyon,köri,mahlep,zencefil,hindistan cevizi,kakao vs...
Bora Plastik Kare Kapakl Kasa 5,5 lt Kasalar ve Ayakkab1l1klar Bora Plastik
en son pazardan tanesi 3.5 tl ye bunlardan 8 tane aldım ve tezgah altında 11 lt lik içindede
aldıgımda en az 5-10 kilo aldıgım için anca sıgabiliolar:)
un,şeker,çay,pirinç,kırmızı mercimek,ceviz,bulgur,yarma var
bide bunların 20 tl lik olanını aldım
onada açılmamış makarnalarımı dizdim:)

elimden gelse kocamıda kavanoza koycam sonna çekmeceye:)
en rahatı hangisi dersen pazardan aldıgım plastik kaplar:)
yoo facedede kımse yok kii herkes ısınde gucundee hemmm bir sen varsın eli boşş
canım seyyah,eva ,farmasi,senfat yok daha nolsun topicik gelirni öle senle benle eski haline:) sevimsizde arada gelio zati:)

CAM KAVANOZLAR CAM KAVANOZ 720 CC TOPTAN SATI 1 KOL 30 ADETTR. ( BEYAZ KAPAKLI) PAABAHE - 720 CC CAM KAVANOZ TOPTAN SATI
ayrıca buzdolabımdada bunlardan var bildiğim konserve yaptıgımız cam kavanoz:) tanesi 750 kuruş olandan
içindede cevzi içi,şeker,kuru incir,kuru kayısı,çekirdek sonna leblebi,rulokat,sarımsak,maydonoz,kırmızı lahana var
kapakta iki sıra bu kavanozlardan dizili:) aslında bunların tepesine şöle mor şapka istiorum ama bulursam alcam yada kare bi bez kesip kurdeleyle bağlamak çok tatlı olurdu:) ama şu anda uğraşmadım açıkçası
ben herrrrrrrrrrrşeyi kavanoza doldurdum boyut boyut buzdolabında ne duruosa ahepsi kaptadır o+rtada hiç bişey sevmem
IKEA LJUST kapaklı kavanoz kırmızı 1,5 lt GittiGidiyor'da 53045339
bundan iki tane aldım zeytinlerimide buna koyyorum birinde yeşil zzeytin diğerinde siyah zeytin var:)
http://www.evdebir.com/ahap-tabanl-porselen-3-lu-kavanoz-seti.html bunun azcık süsülüsünden almış annem çeyiz için
onun içindede türk kahvesi,çıtır pane harcı,galeta unu var:)

bana yeterki kavanoz olsun ben kalan çorbalarımıda bu konserve yaparken kullandıgımız cam kavanozlar varya ona koyyorum dolapta az yer kaplıo
sonna reçellerimi hep bimden aldıgım için hepsini aynı boy alıorum en küçüğünden alıorum ama çok çeşit alıorum yan yana diziorum çok hoşuma gidio:)
istersen yarın resmini çekebilirim of çok konuştum bıdıkcım ya:)

Son düzenleme:

sunny menün çok güzel
bi de yemek tariflerinde eşimin nöbet poaçası tarifi var
esinlkle yap derim
çayın yanına ıslak kekte olabilir

aynı benim kayınvalide
kız yoksam benim kayınvalide olmasın

Seyyahimmm stres yapma hani sınav hazırlıkları zamanindada olur ya bi düşüş ona denk gelmissindir diyelim.
Inaniyorumki sinavda cok rahat yapcaksin yeterki rahat ollllll...

selin defalarca beğen tuşuna basmak isterdim
maşalalh ne güzel bir düzen kurmuşsun içim dinlendi walla
okudukça rahatladım ferahladım kendi kuracağım düzeni düşünerek
bende kaplara kavanozlara koymayı çok seviyorum
karmaşık olmamalı herşey her daim düzenli olmalı yoksa huzursuz ediyor
ama senin kadar olmak ne mümkün
walla çok merak etmiştim fotografı istemek ayıp olur diye düşünürken sen çekeceğini söylemişsin pek bi mutlu oldum
sabırsızlıkla bekliyorum o muhteşem düzeniiii

bu şarkı sana gelsin

Mustafa Sandal - Jest Oldu Video klip, Mustafa Sandal - Jest Oldu dinle, Mustafa Sandal - Jest Oldu HD Klibi izle

sunny menün çok güzel
bi de yemek tariflerinde eşimin nöbet poaçası tarifi var
esinlkle yap derim
çayın yanına ıslak kekte olabilir

turtayı yarın akşam çayın yanına ikram etmeyi düşündüm. elmalarım vardı, ziyan olmasın diye rendeledim, tarçınla pişirdim. sabah da turtanın hamurunu yaparım. poğaçayı pazar günü kahvaltı için yapmayı düşünüyorum. senin dediğin de olabilir, bir de krem şantili bir poğaça tarifi var. onu da merak ediyorum aslında.

Seyyahimmm stres yapma hani sınav hazırlıkları zamanindada olur ya bi düşüş ona denk gelmissindir diyelim.
Inaniyorumki sinavda cok rahat yapcaksin yeterki rahat ollllll...

inşallah canım inşallah

sunnycim sen daha iyi bilirsin menüyü valla elinize su dökülmez

bıdıkcım ben de öle yerlerden lmam nevresimi örtürü rengi solan şeylere çok sinir oluyorum ve ben de kavanoza koyarım herşeyimi tabi ki cam olacak

işte her şeyim bunlarda
http://www.vivikea.com/babylon-ahsap-kapakli-cam-kavanoz/

Son düzenleme:
selin seni evi yeniden gezdim dolaştım eminimki çok şey değişmiştir
yahuuuu nasıl bir beceri var sende herşeyi nasıl bu kadar iyi biliyorsun
özelliklede ifade etme şekline bayılıyorum bir çırpıda yazılanı okuyu veriyor insan

ikinizin yazılarını okumak benim çok hoşuam gidiyor

ben selinin bir de şu huyunu seviyorum.
mütevazi bi yapısı var. ve bunu yapmacık olarak yapmıyor.
mesela bişey söylüyor sonra o düşüncesinin saçma ya da gerekli olmadığını kabul edebiliyor. mesela kendince hatalı olduğunu düşündüğü bi düşüncede ısrar etmiyo.
dedi ya gündüz çocuğumu ayrı yatrmak istiyordum ama vazgeçtim hakkaten siz haklıymışsınız dedi ya kızlara.

eşimin bi tabiri vardır "Efendi insan, kubuz değil"
öyle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…