Kirli Çıkılar )))

demi içi dışı bir aklındaki ağzında
accuk geveze ama ossun
ben kadar olmasa da sevimli

bu arada selin sana derken bak başıma ne geldi..
bugün öyle bi stok yaptım akıllara zarar.

bugün eve tam 10+10+10+19+19+19 lt su aldım :111:

bugün dünya su günüymüş.
adesede bütün sularda %50 indirim vardı.
bütün sularda dahil.
damla ve pınar almadığımdan afyona ait bi su çeşitinden aldım.
10 lt si 1.35 tl
19 lt si 2.37 tl idi.

biz eve damacana istiyor tam 6 tl veriyoruz düşünsene.
hazır kardeşim de bize geldi bu gece arabayı da bulunca fırsatı kaçırmadım
ağzı açılmayınca bişey olmaz sanırım soğuk odada

Son düzenleme:

canım ya hazır sular daha kötü tehlikeli diyorlar ben musluktan içiyorum
bekleyince kötü olmasın

canım ya hazır sular daha kötü tehlikeli diyorlar ben musluktan içiyorum
bekleyince kötü olmasın

canım sen ilçede yaşıyorsun.
bizim burda musluk suyu içmemiz imkansız
yemyeşil akar bazen

son kullanma tarihleri 1 yıl sonra.
sakıncalı sular listesinde de adı yok.:26:
ev de kalabalık çabuk biter sular herhalde.

sakarya diyince kalbim bi daralır..
manevi anlamda çok anlam yüklüyorum sanırım ona.
sakaryayı çok görmek istiyorum biliyor musun..

ilçede değilim canım ben merkezdeyim zaten çok küçük
aniştem de su işlerinde çalışıyordu amma velakin anlattıklarını anlatmayayım
benim de sakarya deyince hemen o şiiri söyleyesim gelir
gel bebem ben buralardan gitmeden sakarya sapanca yapalım senle

ayy keşke.
daymın oğlu orda okudu o zaman gitmek çok istedim ama olmadı..

sonra tercihlerime 17 konya sıraladıktan sonra bir de sakarya yazdım lütufta bulundum kendimce.
mantığımda yaşamak istediğim yer konya..
hayalimdeki ise sakarya ve bursaydı son iki tercihe yerleştirdim düşün

evet şiir harika onun haricinde, manevi çok şey gizli gibi gelir bana..
bir rüya say, ya da başka bişey...

günaydın hayırlı sabahlar hanımlar

sabah baktım burayada kar yağmış olduğunu gördüm bir soğuk var ki sormayın Rabbim yiyeceği yakacağı evi barkı olmayana sabır versin yardım etsin
sanki kış geri geliyor ...........

sunny ablacım menün harika üzerine diyecek söz yok

seyyah Allah yardımcın olsun inşaallah hakkında hayırlısıyla olur sevinçli haberlerini alırız

karanfilce o kadar suyu taşımak çok zor belinize başınıza yazık su arıtma cihazı taktırmayı hiç düşündünüz mü ?
eşim de yazık bir zamanlar eve gelirken iki elinde ya 5 er lt lik 2 tane ya da 10 ar lt lik 2 tane su taşırdı marketten baktı olacağı yok
su arıtma cihazını taktırdı kendisini çoktan amorti etti bile 3 yıl oldu yanlış hatırlamıyorsam arada bakımını yaptırıyoruz, her yere her şeye sıkıntısız kullanıyoruz.

sevimlicim herşey yoluna girecektir biraz daha sabır

senfatçım istediğini yaz klavyeni tutan yok be yaa

selin park yatağı yatak odasına mı koyacaksın ?yatak odasına koyup da bebeği yatak odasına alacaksan bir nebze

ama bebişi sakın kendi yatağında yatırma cincan Allah korusun uyku haline belli olmaz istenmedik şeyler başa gelebilir

daha önceden de yazmıştım burada bundan belki 20 sene filan önce bir tanıdığın kızı bebeğini yanında yatırıyormuş gece uykuda üzerine kapanmış maalesef bebek ölmüştü
sakın ha yeni bebeği olanlar bebişi olacak olanlar aman dikkat kızlar
üşenmeyin yerinizden kalkın uykunuzdan fedakarlık yapın eee artık annelik malum herşeyinden fedakarlık demek değil mi ?

artık hayat onlara göre şekil düzen alacak
Allah sağlıkla büyütsün evlatlarımızı güzel yazgılı etsin inşaallah ,hiç acılarını göstermesin hep mutlu huzurlu sağlıklı anlarına şahit olalım ömrümüz boyunca AMİN....

bıdıkçım bende senin yazılarını okumayı çok seviorum arkası yarın gibi oluyo:)))
karanfilceeeeee canım ya çok teşekkür ederim saol:) ne güzel şeyler sölemişsiniz:)
utandım valla:)

demi içi dışı bir aklındaki ağzında
accuk geveze ama ossun
ben kadar olmasa da sevimli
en minnoş hala benim:)

stok diye işte buna derim hohoyt:))))))))
aslında farmasinin dediği gibi arıtıcı taktırmAK ÇOK MANTIKLI EV SAHİBİM İZİN VERSE Bİ DAKKA DURMICAM AMA kadın tezgahında delik görürse beni deler :)
kendi evim olsun ilk işim gidip arıtıcı taktırmak olcak:)

canım ben park yatağı yatak odama yatagımın tam yanına koycam:) bebişi yatagımda yatırmam zten ben kendime güvensem eşime güvenmem biz dlei yatıozda biraz:)

bıdıkcım ben gittiğim evlerde çok eskiden beri yakınsak şayet örnek teyzemler yada annemin çooooooooooooooook yakın arkadaşları falansa
açıp dolaplarını bakardım cidden bak:) ve bunları evlilik falan hakgetire teeee lisedeyken falan yapıodum merak ediodum çünkü:)
hangi aklı başında 14-15 yaşındaki kız annanesinin sandığını açıp içindekilere bakar:) ben biliorum mesela annenemin sandıgında neler var:) ve o sandıgı karıştırırken o kadar çok heycanlanıodumki:)
annemin bi arkadaşı vardı evinde herrrşey herşey dolaplar içinde kutulardadı o kadındada kutu hastalıgı vardı
bu ayakkabı kutularından kutular yapmış herşeyi onlara doldurmuştu o çok hoşuma gitmişti:)))
sonna teyzemdende çok şey öğrendim çamaşır nasıl katlanır , ney nereye nasıl konulur?
teyzem ikinci annem gibidir benim her evine gittiğimde açıp bakıodum mutfak dolaplarını nişanlıyken naptın ne ettin diye:)
sonna iç çamaşır katlamayı çorap katlamayı hep ondan öğrendim:)
bide şu siteden acayip faydalandım belki işine yarar:)
http://www.duzenlievim.com/

Son düzenleme:
ne güzel bahar gelmişti..yine kaba etimiz dondu.
ne yazı severim ne kışı..ama bahara bayılırım..
nisan gelsede çiçek açsak

günaydın kızlar.
kızımı dershane deneme sınavına götürüp geliyorum.
çekinmeyin,bol bol yazın.
görüşürüz.

zeytinyağlı barbunya pişti. mercimek çorbası ocakta, pişmek üzere. köfte yoğuruldu. biber buzluktan çıkarıldı. birazdan kahvaltı edip turtayı yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…