zeytinyağlı barbunya pişti. mercimek çorbası ocakta, pişmek üzere. köfte yoğuruldu. biber buzluktan çıkarıldı. birazdan kahvaltı edip turtayı yapıcam
kuzucuğa başarılargünaydın kızlar.
kızımı dershane deneme sınavına götürüp geliyorum.
çekinmeyin,bol bol yazın.
görüşürüz.
zeytinyağlı barbunya pişti. mercimek çorbası ocakta, pişmek üzere. köfte yoğuruldu. biber buzluktan çıkarıldı. birazdan kahvaltı edip turtayı yapıcam
gel badecim gelhepimize yeter yemekler.
abla 1 aydır adam akıllı yemek yemiyoruz
biz gelirsek misafirler aç kalır söyliim
Kıyamam ben size yemek yapmaya geleyim diyeceğim ama
Benim yaptığım yemekleri yemektense aç kalmayı tercih edebilirsiniz
olsun sende pasta börek yap
şu sıralar afrika ülkeleriyle yarışıyoruz
dışardan yemekte yasak havar komşular havar
Ous'un babası aşçı, bu ara boşta
Sana yollim
Pasta börek yaparım evet onu öğrendim
Eşin hiç bişey bilmiyo mu tepsiye bişeyler koyup fırına versin
Benden de mi beter
yolla gelsin amcayı..hemşeriyiz zaten..
yapıyoda 3 5 bişey anca biliyo..başa sarıp duruyoruz
bide çok yoruluyor işte kıyamıyorum da
sen yolla cici babanı öğretsin bişeyler ousa
abla 1 aydır adam akıllı yemek yemiyoruz
biz gelirsek misafirler aç kalır söyliim
buralardayım..az yazıp kendimi özletiyorum
sağolasın düşüncen içingünaydın hayırlı sabahlar hanımlar
sabah baktım burayada kar yağmış olduğunu gördüm bir soğuk var ki sormayın Rabbim yiyeceği yakacağı evi barkı olmayana sabır versin yardım etsin
sanki kış geri geliyor ...........
sunny ablacım menün harika üzerine diyecek söz yok
seyyah Allah yardımcın olsuninşaallah hakkında hayırlısıyla olur sevinçli haberlerini alırız
karanfilce o kadar suyu taşımak çok zor belinize başınıza yazık su arıtma cihazı taktırmayı hiç düşündünüz mü ?
eşim de yazık bir zamanlar eve gelirken iki elinde ya 5 er lt lik 2 tane ya da 10 ar lt lik 2 tane su taşırdı marketten baktı olacağı yok
su arıtma cihazını taktırdı kendisini çoktan amorti etti bile 3 yıl oldu yanlış hatırlamıyorsam arada bakımını yaptırıyoruz, her yere her şeye sıkıntısız kullanıyoruz.
sevimlicim herşey yoluna girecektir biraz daha sabır
senfatçım istediğini yaz klavyeni tutan yok be yaa
ben de sandık içine ne var bakmaya bayılırdımmmm..bıdıkcım ben gittiğim evlerde çok eskiden beri yakınsak şayet örnek teyzemler yada annemin çooooooooooooooook yakın arkadaşları falansa
açıp dolaplarını bakardım cidden bak:) ve bunları evlilik falan hakgetire teeee lisedeyken falan yapıodum merak ediodum çünkü:)
hangi aklı başında 14-15 yaşındaki kız annanesinin sandığını açıp içindekilere bakar:) ben biliorum mesela annenemin sandıgında neler var:) ve o sandıgı karıştırırken o kadar çok heycanlanıodumki:)
annemin bi arkadaşı vardı evinde herrrşey herşey dolaplar içinde kutulardadı o kadındada kutu hastalıgı vardı
bu ayakkabı kutularından kutular yapmış herşeyi onlara doldurmuştu o çok hoşuma gitmişti:)))
sonna teyzemdende çok şey öğrendim çamaşır nasıl katlanır , ney nereye nasıl konulur?
teyzem ikinci annem gibidir benim her evine gittiğimde açıp bakıodum mutfak dolaplarını nişanlıyken naptın ne ettin diye:)
sonna iç çamaşır katlamayı çorap katlamayı hep ondan öğrendim:)
bide şu siteden acayip faydalandım belki işine yarar:)
Düzenli Evim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?