sabah erken kalkmak gibisi yokmuş:)
bu sabah 8.30 da uynadım yatamadım daha :) sonna pc ye baktım evde ekmek yok cep telefonunu arabada unutmuşum zaten:)
saat 10 u zor ettim kahvaltıda edemedim süt müt bişeler içtim sonna attım kendimi dışarılara
hohoyt:)
kipaya gittim bizim burdaki kipa ufak çaplı bi alışveriş merkezi:)
bez fiyatlarına baktım şöle bi dolandım indirim mindirim bakındım:) ben bezleri çoooooook pahalı sanıodum o kadar diilmiş yahu alıştı gözüm:)
şimdi aylık market alışverişi sırasında bez alcam abartmıcam ama:) bunun stogu olmaz çünkü ama ıslak mendil stoklayabilirim:)
sonna gittim park yatağımızı aldım hemide aziz bebeden aslında markaya takılmam hiç önemli diildir benim için ama markayı ucuza alınca öleeee mutlu oluorumki:)
park yatak+visko yatak=242 tl:) resminide eklim
Baby 2 Go Padişah Park Yatak Mavi 70*110 Cm - 2GO-8426-MV - BABY 2 GO | Botti Bebek
internette bakındım bu kadar uygun fiyat yoktu:) öle mutluyumki:)
bu sitede bile yataksız hali 259 tl yani:)
sonna lcw ye gittim
oğluma 2 tişört aldım ,bi tane şort pantolon aldım,bi tanede kazak aldım:) totalde 49 tl tuttu:)
sanırım lcw çocuk kıyafetinde kurtarıcım olcak ilerleyen zmanlarda çünkü çocuklara marka kıyafet almak çok saçma gelio şimdiden bana
çok çabuk büyücekler ve kıyafetler elimde patlıck o yüzden çokda para vermeye gerek yok diye düşündüm:)
ve bide biberon aldım onu en kalitelisinden aldım vede 39 tl gibi bi para verdim damak gelişimi için önemli diye:)
bide suluk aldım:) oda 8 tl falandı :)
bide ekmek aldım:)))))))))))) sanırım kendime bugün aldıgım tek şey buydu:) bundan sonnada böle gider gibi görünüo bakalım:)
aslında canım şöyle bakırköy sosyete pazarına gitmek istio nasıl:) onuda ayarlıcam:) nisanın sonunda havalar dahada bi güzelleşsin şöle bi eminönü bakırköy yapıp gelelim kocişle:)
şimdi aklkıp kahvaltı yapcam
sonna gardolabı toplıcam dha doğruzu tozlanmış tozunu alcam giymediklerimi ayırcam vede oğluşa yer açcam:) oda yapmıcama göre artık onada gardolabımızda bi yer lazım daha dünyada diil yeri hazır sıpanın:)
bıdıkcım ben gittiğim evlerde çok eskiden beri yakınsak şayet örnek teyzemler yada annemin çooooooooooooooook yakın arkadaşları falansa
açıp dolaplarını bakardım cidden bak:) ve bunları evlilik falan hakgetire teeee lisedeyken falan yapıodum merak ediodum çünkü:)
hangi aklı başında 14-15 yaşındaki kız annanesinin sandığını açıp içindekilere bakar:) ben biliorum mesela annenemin sandıgında neler var:) ve o sandıgı karıştırırken o kadar çok heycanlanıodumki:)
annemin bi arkadaşı vardı evinde herrrşey herşey dolaplar içinde kutulardadı o kadındada kutu hastalıgı vardı
bu ayakkabı kutularından kutular yapmış herşeyi onlara doldurmuştu o çok hoşuma gitmişti:)))
sonna teyzemdende çok şey öğrendim çamaşır nasıl katlanır , ney nereye nasıl konulur?
teyzem ikinci annem gibidir benim her evine gittiğimde açıp bakıodum mutfak dolaplarını nişanlıyken naptın ne ettin diye:)
sonna iç çamaşır katlamayı çorap katlamayı hep ondan öğrendim:)
bide şu siteden acayip faydalandım belki işine yarar:)
Düzenli Evim
Ouslar Kastamonulubenle aynı memleketten değiller
Yollasam gelir he hiç diğerlerine çekmemiş
Ağzı var dili yok
Bu ara iş bakıyodu ama buldu mu bilmem
Sen Ous'a beni anlat, Kader bile pasta börek öğrendiyse herkes öğrenir yılma de
vet canım resimde ne görülüosa aldıgım şey aynısının tıpkısı:) hatta onun içinde yatağı yok benimkinde var hihoyt:) vede daha ucuz:)yatak çok tatlıymış selinim o süsleri püsleri de aldın mı
evet bugün kipada bebek bölümünü gezdim f&f aslında pahalı bi marka normle göre ama dediğin o setleri gördüm alcam yazdım onlarıda kenara:)slm herkese
canım aldıkların hayırlı olsun sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah
lcw ürünlerini ben de oğluma stoklamıştım. fakat kullanamadım. üst beden tam uyumlu ama alt beden her daim büyük oluyor. bir de penyeleri çok terletiyor. mini damla markası çok ama çok kaliteli öneririm. bir de badilerini kipada satılan F&F markalı olanlarından aldım süper hem de tanesi 6 tl ye geliyor. 5 li setleri var onlardan al penyesi çok kaliteli lcw dakilerin gövde bedeni dar geliyor bebeklere uygun değil.aziz bebenin ürünleride çok kalitelidir.
güzel heyecanlar yaşıyorsun en güzel kısmı da alışveriş. hadi sana bir heyecan daha
bebek şekeri ve bebek çikolatası düşündün mü ?
senfat bacım benim durum karışık aslen erzncnlıyım:) trabzon of doğumluyum ama:)kgokce sen nerelşsin
pek heyecanlı konusuyorsun
dersi de böyle mi anlatıyorsun
sevimsiz ilk aralar sürekli emmek için ağlıyor. emzirmek tam bir eziyet oluyor, 1,5 ayda falan rayına giriyor emzirme işi. ve 2. aya geldiğinde çok keyifli oluyor. ilk haftalarda inanılmaz bir bel ve sırt ağrısı oluyor annede. tuvalete bile rahatça gidemezsn, hemen emmek ister.
uyku için çok erken düzene girmesi için. zaten o içerde mi, dışarda mı onu bile bilmiyor.
daha sizin gazlı günlerinizi başlayacak, inşaallah olmaz da
kiloların ne çabuk gitmiş, ben 1,5-2 ayda eski halime döndüğüme şaşırmıştım. sen 1 haftada eski haline gelmişsin. tebrik ederim.
ama şu aralar iyi beslenmezsen emzirirken, var olan kilolarından ve kemikten gidiyor sanırım. demir ilacını kullan, bol sıvı tüket süt olması için. bulgur pilavı tüket bolca. anason, rezene bitkilerinsden çay iç. hep çocugu sakinleştirir, hem süt yapar. bol uyu, tatlı süt yapmaz, çok yemene gerek yok. ilk aralar bebek her uydugunda sen de uyu.
sağlıkla büyüt
seliiin bak bunun mavisini yapabilirsin
sevimlim anne oldun sankim bi değiştin
yazıların falan daha bi olgun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?