herkese merhaba kızlar bol bereketli birikimler.
mutfak paramın şu ana kadar 220 tl si gitti 200 tl si hala elimde bakalım sonuç ne olacak[/Q
ben mutfak parası ayırmıyorum bazen eşimde alıyor sonra hesaplar karışıyor :))ama haftalık yada toplu almaya çalışıyorum doğru yapıyorum bilmiyorum :SS
[
herkese merhaba kızlar bol bereketli birikimler.
mutfak paramın şu ana kadar 220 tl si gitti 200 tl si hala elimde bakalım sonuç ne olacak[/Q
ben mutfak parası ayırmıyorum bazen eşimde alıyor sonra hesaplar karışıyor :))ama haftalık yada toplu almaya çalışıyorum doğru yapıyorum bilmiyorum :SS
canım ben aldığım maaş ve ekdersten eve hiç harcama yapmıyorum
ben aldığım parayı şöyle değerlendiriyorum devremülk taksidi veriyorum 370 tl
15 günde bir 50 tl günüm var
ayda 1 çeyrek altın günüm var.
arabamın benzin parası motorlu taşıtlar vergisi 6 ayda bir adsl ve ev tel cep telefonum gibi sabit giderlerimi karşıladıktan sonra geri kalanını biriktiriyorum.
eşim bunların dışında sadece mutfak masrafı için bana 420 tl veriyor.( eşim bana artırabildiğin senin olsun dedi , ben de mutfak parasından artırmaya çalışıyorum)
120 tl de evime temizlikçi kadın alıyorum onun için veriyor. ( kadın bir hafta bana bir hafta anneme gidiyor 30 tl ye geliyor oldukça düşük bir fiyat bunun farkındayım ilçede yaşamanın avantajı diyelim.)
merhaba arkadaşlar bu ay 5 gramda kalakaldım mart ayında hedefim 10 gram atmak kenara bir yandanda çeyiz alışverişim hızlanıyor hem birikim hem çeyiz birşeye sıfırdan başlamak zor ama başarcam inşallah çok para atmam lazım kenara
bereketli olsun canım
hayırlısı olsun hakkında kolay değil ama mevcut şartları zorlamadan da birikim yapılmıyor.
[
canım ben aldığım maaş ve ekdersten eve hiç harcama yapmıyorum
ben aldığım parayı şöyle değerlendiriyorum devremülk taksidi veriyorum 370 tl
15 günde bir 50 tl günüm var
ayda 1 çeyrek altın günüm var.
arabamın benzin parası motorlu taşıtlar vergisi 6 ayda bir adsl ve ev tel cep telefonum gibi sabit giderlerimi karşıladıktan sonra geri kalanını biriktiriyorum.
eşim bunların dışında sadece mutfak masrafı için bana 420 tl veriyor.( eşim bana artırabildiğin senin olsun dedi , ben de mutfak parasından artırmaya çalışıyorum)
120 tl de evime temizlikçi kadın alıyorum onun için veriyor. ( kadın bir hafta bana bir hafta anneme gidiyor 30 tl ye geliyor oldukça düşük bir fiyat bunun farkındayım ilçede yaşamanın avantajı diyelim.)
ayy canım yordum seni uzun uzun yazmışşın :):):) bizim kredimiz var 750,00 ve kirayı eşim veriyor bende bütün faturaları ödüyorum internet üzerinden olunca bana kaldı birde 450,00 kredim var son 2 ay amao beni biraz mutlu ediyor diğer masraflarla paramız zor yetiyor ama ben yine küçük de olsa bir şeylar yapmaya çalışıyorum ama birikimde kararlıyım az da olsa damlasa da
Slmlar,
Bende aranıza katılmak istiyorum..Bazı sistemli birikimler eşimle beraber yapıyoruz.Ama bende böyle ufak tefek biriktirerek bişeyler yapmak istiyorum.Burda paylaşınca sanırım daha verimli daha heyecanlı oluyor..
Nasıl yapıyorsunuz,hergün mü yazıyoruz buraya ,bana biraz yardımcı olurmusunuz.
Teşekkürler
günaydın kirli çıkılar cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşallah
günaydın kirli çıkılar cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşallah
canım ben miktar dolara geçtim, hayırlısı bakalım.günaydınn arkadaşlar altında bi hareketlilik var kimsenin yorumu yok mu bu konuda:44::44:
inşallah herşey planladığın gibi gerçekleşir canımgünaydın kızlar
pazartesi bir miktar elime gelecek hemen altına çevirmeyi planlıyordum bakalım durum ne göstercek
herkese bol birikimler
tamam canımGünaydın,Hayırlı Cumalar..
Farmasi çok teşekkür ederim.Ben de şubat 29 itibariyle aranıza katılırım o zaman.Gerçi 5 gün var ama,kumbara da ne varsa sayarım:)
nihayet canım yaaltın 100 olmuş
hoşgeldin canımmerhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim gerçi benim birikimlerim
annemden ve maaşdan oluyo
her ay bi kaç altın yapmak istiyorum bende
bol birikimler
teşekkürler canım herkese hayırlı cumalar
bilgisi olanlara bişey danışmak istiyorum gram altın 24 ayar mı oluyor? peki has altın nedir? ya külçe altın denilen şey nedir? bunların ayrımı ne ya kafam karıştı? bi miktar paramız var ve onunla nasıl bi yatırım yapacağımızı bilemedik...
canım ben miktar dolara geçtim, hayırlısı bakalım.
inşallah herşey planladığın gibi gerçekleşir canım
tamam canım
nihayet canım ya
zararda olanlar biraz kurtulsunlar artık.
hoşgeldin canımsana da bol bereketli birikimler
has altın 24 ayardır canım .
bankalarda gram altın olarak aldıklarımız da 24 ayar altın olarak alınıp satılıyor.
külçe altın da 24 ayar.
bende pazartesi almayı düşünüyorum aldıktan sonra çıksaydı daha iyiydi :)) herkese Allah bol bereket versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?