Kirli Çıkılar )))

herkese merhaba kızlar bol bereketli birikimler.

mutfak paramın şu ana kadar 220 tl si gitti 200 tl si hala elimde bakalım sonuç ne olacak

[

merhaba arkadaşlar bu ay 5 gramda kalakaldım mart ayında hedefim 10 gram atmak kenara bir yandanda çeyiz alışverişim hızlanıyor hem birikim hem çeyiz birşeye sıfırdan başlamak zor ama başarcam inşallah çok para atmam lazım kenara

bereketli olsun canım

hayırlısı olsun hakkında kolay değil ama mevcut şartları zorlamadan da birikim yapılmıyor.

Slmlar,
Bende aranıza katılmak istiyorum..Bazı sistemli birikimler eşimle beraber yapıyoruz.Ama bende böyle ufak tefek biriktirerek bişeyler yapmak istiyorum.Burda paylaşınca sanırım daha verimli daha heyecanlı oluyor..
Nasıl yapıyorsunuz,hergün mü yazıyoruz buraya ,bana biraz yardımcı olurmusunuz.
Teşekkürler

bereketli olsun canım

hayırlısı olsun hakkında kolay değil ama mevcut şartları zorlamadan da birikim yapılmıyor.

teşekkür ederim çeyizimi şu ana kadar indirim kuponlarımla tamamlamaya çalışıyorum hep internetten en ucuz ve kaliteli alışveriş yapıyorum ama bir yandanda para biriktirmeye çalışıyorum inşllah başarılı olurum inşallah

ve aleyküm selam canım hoşgeldin bizler burada bir ay boyunca kendi evimizin bütçesine göre istediğimiz gibi birikim yapıyor ve bunu her ayın en geç 29 unda arkadaşlar bana özelden bildirim yapıyorlar ve ben de aaylık liste hazırlayıp 1 . sayfaya ekliyorum.

günaydın kirli çıkılar cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşallah

günaydın kızlar

pazartesi bir miktar elime gelecek hemen altına çevirmeyi planlıyordum bakalım durum ne göstercek

herkese bol birikimler

Günaydın,Hayırlı Cumalar..

Farmasi çok teşekkür ederim.Ben de şubat 29 itibariyle aranıza katılırım o zaman.Gerçi 5 gün var ama,kumbara da ne varsa sayarım:)

merhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim gerçi benim birikimlerim
annemden ve maaşdan oluyo
her ay bi kaç altın yapmak istiyorum bende
bol birikimler

günaydın kirli çıkılar cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşallah

teşekkürler canım herkese hayırlı cumalar

bilgisi olanlara bişey danışmak istiyorum gram altın 24 ayar mı oluyor? peki has altın nedir? ya külçe altın denilen şey nedir? bunların ayrımı ne ya kafam karıştı? bi miktar paramız var ve onunla nasıl bi yatırım yapacağımızı bilemedik...

günaydınn arkadaşlar altında bi hareketlilik var kimsenin yorumu yok mu bu konuda:44::44:
canım ben miktar dolara geçtim, hayırlısı bakalım.
günaydın kızlar

pazartesi bir miktar elime gelecek hemen altına çevirmeyi planlıyordum bakalım durum ne göstercek

herkese bol birikimler
inşallah herşey planladığın gibi gerçekleşir canım
Günaydın,Hayırlı Cumalar..

Farmasi çok teşekkür ederim.Ben de şubat 29 itibariyle aranıza katılırım o zaman.Gerçi 5 gün var ama,kumbara da ne varsa sayarım:)
tamam canım
altın 100 olmuş
nihayet canım ya
zararda olanlar biraz kurtulsunlar artık.

merhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim gerçi benim birikimlerim
annemden ve maaşdan oluyo
her ay bi kaç altın yapmak istiyorum bende
bol birikimler
hoşgeldin canım sana da bol bereketli birikimler

has altın 24 ayardır canım .
bankalarda gram altın olarak aldıklarımız da 24 ayar altın olarak alınıp satılıyor.
külçe altın da 24 ayar.

bende pazartesi almayı düşünüyorum aldıktan sonra çıksaydı daha iyiydi :)) herkese Allah bol bereket versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…