Kirli Çıkılar )))

sirkecim çok doğru diyorsun zamane gençleri eskidekilerin telkinleriyle doğum sonrası kiloları vermek de acele edip sezeryanlıyken bile korse kuşak kullanmaya kalkmışlar demekki doktor bey beni de uyarma gereği duydu sanırım
halbuki bilmez ki farmasinin canı kıymetli önce acıları gitsin sonrasına Allah kerim der nerden bilsin adamcağız
demem o ki sezeyanda bile göbek kalmıyorsa dikkat edince normal doğumlar da hiç kalmaz diye düşünüyorum

Son düzenleme:

papatyacım mücveri fırında deneyenler bazen zor piştiğini söylüyolar. ben teflona çok az yağ koyup mücveri koyuyorum az yağda pişiyor. krep gibi yani. öyle de güzel oluyor

ıslak mendil de alacagın en son marka dalin olmalı. o kadar ıslak ki, bebeğin poposunu su içinde bırakıyor, pişik riskini artırıyor, primanın ıslak mendili prima pampers da iyi değil.

ben hamileyken neden tanımadım seni acaba

gelmiş geçmiş olsun bundan sonraki tüm günleriniz böyle keyifle anlatacağın günler olsun inşallah

bugün dikkat ettimde 18 gün olmuş 2 lt lik sıvıyağı açalı henüz yarısı bitmiş
evde pek pasta çörek börek yapamıyorum bu aralar

he aynen ameliyattan önce çıkıp aldık
zaten 3 ay giyemedi ki

mücveri ben de fırında düşündüm denemedim henüz ben zaten ne bulsam fırına atmaya başladım
ama krep fikri de güzel fırında yaparsan sonucu paylaş bakalım nasıl olacak

heyyyyyyyyyyyyy sirkenci bacımmmm çok iyiiiii nerden buldun my bilettenmi bacımmmm

yanlış anlaşılma yok dimi hayvan çiftliği george orwell in eseri tiyatro
bu arad geçen ay okudum o eseri

domuzların devrimi ve stalinin komünist düzeni kızzz ous (kocandı dimi) az önce oğluşum gibi anladımmm
feci eğiitiyonnnn deseneee

ben demi gelsemmmm ne etsem
acaba eser gibimi oyundaaaa

şimdiden iyi seyirler bacım

Son düzenleme:
bugün dikkat ettimde 18 gün olmuş 2 lt lik sıvıyağı açalı henüz yarısı bitmiş
evde pek pasta çörek börek yapamıyorum bu aralar
evet yahuuuu cidden yapmaz oldun bacım... hadi verde kokutta buraları bende gidim yapayımmm

yarında öss görevim var
allahım güzelce sorunsuzca geçer inşlh kimseler hastalanmaz gençler üzülmez sıkıntısızca olur biter inşlh

şimdiden allahım kolaylık versin genç kardeşlerimeee
sınava girecek kardeşlerimize

amin amin amin

aynen kardeş
sloganım her daim her yerde şu
yapabileceğiniz kadar değil maddi ve manevi bakabileceğiniz kadar çocuk yapın :)))))))))))

hele maneviyat maddiyattan daha önemli
ikisinin de zorluğunu çekmiş biri olarak

yafff kızlar bu sirkenci kocasına ousum diyordu dimiiiiiiii
:26::26::26::26::26:n
e bilem bende diyom oğluşu olsaaaa ne diye tutum hayvan çiftliğine götürür çocuğu feci pot kırdım neyseeee sirkenci ısırcam seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

güzel bir eserdi helede rusyanın amerikayı yok etme planı nedense benim hoşuma gider abd yi sevmediğimden pek olsa gerek.... bunuda hayvanların üzerinden bir devrimle anlatışı feci güzel
git izle gel kipatınından alıntıalrımla bişeler konuşalım

çok tavsiye edersen bende alım gidelim diycemde adam 3 gün elimde sadece bu 3 güne bulursam
bu eser i kocamın yüzünden okumadıydım adeta çalıştıydım pislik banaa sen öğretmensin ne gerek var bunu okumaaa anlamassın sen dedi....bennnn verdim lafını amaaa o ısrarla aman be gökçem ne okuyon anlamayacan bize (siyasal bilimler fakiltesindeyken 1.sınıfta okutmuşda hocaları) sana ağır gelir demezmiiii ne ukala bir adamsaaaaa bak sirkenci yaralarımı açtınnnnnn aaaa yineeee

sarmamı yaptım pişiyo şu anda,bişeyler yedim mutfağı toplucam,yarın akşama en büyk görümceme görücü gelecekmiş bizde gideceğiz belki oraya götürmek için kek filan yaparım ama yoruldum yaww

hele maneviyat maddiyattan daha önemli
ikisinin de zorluğunu çekmiş biri olarak

elbette cincanım hele ki işin terbiye kısmı en önemlisi

yoksa kediler köpekler de doğurup sokağa atıyorlar ( ilgisiz ailelere lafım )

elbette cincanım hele ki işin terbiye kısmı en önemlisi

yoksa kediler köpekler de doğurup sokağa atıyorlar ( ilgisiz ailelere lafım )
yahu öyleleri köpekden kediden beter...
zira geçen yıl bahçede bir köpek doğmuştu inannn yağmur yağıyorrr ağzında yavrularını o köşeden alıp dieğr yağmurun gelmeyeceği yere ayarladğmız yere getirip durdu 11 yavrusunuda ayrım yapmadannn yavrularını yalnız bırakmadan ...insan oğlu hayvandan beter hale geldi maalesef...
ancak zevkinin peşindeeee bir çoğu

allahım böylelerine vicdan versin...
anlayacağın köpek kedi bile olamazlar !!!!!!!!!!

demekki üstü kapalı ifademdeki mesaj alınmış :)))))))))

kızlar misafirlerim yedi gibi gelceklermiş. ben de izmir köftemi koydum pişiyo. makarnalar haşlandı. turta pişti mis gibi. çorba hazır. barbunya soğudu. bir salatam kaldı. o da en son. ben şöyle bir dolanayım evimi tekrardan. akşam giremem sanırım size şimdiden iyi sohbetler. az konuşun demicem. konuşun bol bol, yarın onlar gidince okurum artık. hoşçakalın

gökçe sen yazdıkça benim gelip kocanı dövesim geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…