farmasi sezeryanla olan doğumlar için geçerli değil sanırım bu kuşak korse olayı daha çok normal doğumlar için
hem hiç anannelerimiz zamanında sezeryan mı vardı ki?
gökçeeee yarın hayvan çiftliğine bilet buldum akşam ousumu ona götürecem öğrenci bileti 15 lira yaşasın okumak öğrenci olmak
selincim bebeğinin yatağını eşyalarını güle güle kullan canım benim...
arkadaşlar yeterince yazmışlar zaten. ne almalısın ne almamalısın. malesef ben bu konuda tek şey yazamam. benim sıpa 7,5 aylıkken anısızn geldiğinden beni hazırlıksız yakaladı. bir hastane çantam bile yoktu. bebek için de kardeşimin aldığı bşir tulum birde hastane seti vbardı ki zaten benim oğlana onlar çuval gibi geldi...
perşembe gece aniden doğum yaptım. ve ben aylarca para biriktirmiştim o cumartesi dışarı çıkıp a'dan z'ye herşeyi alacaktım. kendim epijamalar falan...
aman neyse....
bez olarak hep prima kullandım. zaten en küçük ebat bez primanın başka da şansım yoktu...
sevimsiz canım ne güzel anlatmışsın. herşey geldi geçti. tatlı bir anı olarak kalacak. bebeğini bol bol kokla...
kızlar bugün fırında kabak mücver yapayım diyorum. mücveri çok seviyorum ama hem diyette olmam hem de yağın daha sonra midemde oluşturduğu tuhaf sancılar nedeniyle kızartma yapmak istemiyorum.
eşim de fırında nasıl olacak falan diye vıdı vıdı edip duruyo....
fırında mücverin tadı nası oluyo. nette çok tarif var da bir de siz tarif etseniz...
ayrıca akşama tavuk göğsü yapıcam bakalım nasıl olacak...
ıslak mendil de alacagın en son marka dalin olmalı. o kadar ıslak ki, bebeğin poposunu su içinde bırakıyor, pişik riskini artırıyor, primanın ıslak mendili prima pampers da iyi değil.
kızlar biliyorsunuz 13 martta doğum yaptım
o gün eşim yoktu
sonradan haberi olunca 2 saatlik yolu bi saate geldi
tabi ben hem sancı çektim, hem de ya kaza yaparsa o hızla diye stres çektim
evden çıkmadan öğlen namazımı kıldım, Meryem ve inşikak surelerini okudum
abimle eşi gelmişti beni hastaneye götürmek için
bu arada o sancıyı çekerken, şu tuvaleti de yıkayıp öyle çıkayım dedim
hastaneye gittik, dr muayene etti, henüz çok başındasın dedi
nstye bağladılar, sancılarım çok düzenli ve şiddetli olduğu için yatışımı yaptılar
normal oda kalmadığı için süit oda verdiler, normal oda fiyatına
tabi gözüm süit müit görmüyor o arada
dr muayene etti ve 4cm dedi
ben sevindim hemen, epidurali yapın o zaman dedim
hayır dedi, bebek kakasını yapmış biraz, epidural olursa doğum gecikicek ve sezeryan riski oluşacak
ben salya sümük ağlıyorum
eşime sarıldım yalvarıyorum, doktorla konuş, epidurali yapsınlar ya da sezeryan istiyorum
dr "sezeryan yapamam, cinayet olur bu" demiş
o arada anestezi doktoru ameliyata girmesin mi
başka birinin sezeryanına girmiş
sonra da kalp ameliyatına girmiş
ben bekliyorum hala
dr muayene etti, 7 cm açılma olmuş, çok kısa bi sürede
sonra anestezi doktoru geldi, epidurali yaptı
ben bir rahatladım, etrafa gülücük saçıp espriler yapıyorum
tabi sancıyı hissetmediğim için ıkınmıyorum
doğumhaneye aldılar, ıkınamadığım için beni sezeryana hazırladılar
ameliyathaneye götürdüler, nasıl ağlıyorum ben, o kadar sancıyı boşuna mı çektim
aa bir de bakarım epiduralin etkisi geçmiş o an, sancılanıyorum
doktoruma söyledim, o da zaten demişti ki ameliyathanede bi daha deniycem
yani ameliyat masasında normal doğum yaptım
doktorum eli ayağı öpülesi bi kadın, kendini paraladı, normal doğurtmak için beni
bu arada ebenin biri dedi ki, anestezi doktoru bi ameliyata daha girseydi, sen normal doğum yapardın epidural olmadan
hanımlar 5 çocuk yapana 10 yıl erken emeklilik geliyor
selincim bebeğinin yatağını eşyalarını güle güle kullan canım benim...
arkadaşlar yeterince yazmışlar zaten. ne almalısın ne almamalısın. malesef ben bu konuda tek şey yazamam. benim sıpa 7,5 aylıkken anısızn geldiğinden beni hazırlıksız yakaladı. bir hastane çantam bile yoktu. bebek için de kardeşimin aldığı bşir tulum birde hastane seti vbardı ki zaten benim oğlana onlar çuval gibi geldi...
perşembe gece aniden doğum yaptım. ve ben aylarca para biriktirmiştim o cumartesi dışarı çıkıp a'dan z'ye herşeyi alacaktım. kendim epijamalar falan...
aman neyse....
bez olarak hep prima kullandım. zaten en küçük ebat bez primanın başka da şansım yoktu...
sevimsiz canım ne güzel anlatmışsın. herşey geldi geçti. tatlı bir anı olarak kalacak. bebeğini bol bol kokla...
kızlar bugün fırında kabak mücver yapayım diyorum. mücveri çok seviyorum ama hem diyette olmam hem de yağın daha sonra midemde oluşturduğu tuhaf sancılar nedeniyle kızartma yapmak istemiyorum.
eşim de fırında nasıl olacak falan diye vıdı vıdı edip duruyo....
fırında mücverin tadı nası oluyo. nette çok tarif var da bir de siz tarif etseniz...
ayrıca akşama tavuk göğsü yapıcam bakalım nasıl olacak...
du ağzımı kapayım da bi taraflarımla güleyim
heyyyyyyyyyyyyy sirkenci bacımmmm çok iyiiiii nerden buldun my bilettenmi bacımmmmfarmasi sezeryanla olan doğumlar için geçerli değil sanırım bu kuşak korse olayı daha çok normal doğumlar için
hem hiç anannelerimiz zamanında sezeryan mı vardı ki?
gökçeeee yarın hayvan çiftliğine bilet buldum akşam ousumu ona götürecem öğrenci bileti 15 lira yaşasın okumak öğrenci olmak
evet yahuuuu cidden yapmaz oldun bacım... hadi verde kokutta buraları bende gidim yapayımmmbugün dikkat ettimde 18 gün olmuş 2 lt lik sıvıyağı açalı henüz yarısı bitmiş
evde pek pasta çörek börek yapamıyorum bu aralar
evet yahuuuu cidden yapmaz oldun bacım... hadi verde kokutta buraları bende gidim yapayımmm
yarında öss görevim var
allahım güzelce sorunsuzca geçer inşlhkimseler hastalanmaz gençler üzülmez sıkıntısızca olur biter inşlh
şimdiden allahım kolaylık versin genç kardeşlerimeee
sınava girecek kardeşlerimize
aynen kardeş
sloganım her daim her yerde şu
yapabileceğiniz kadar değil maddi ve manevi bakabileceğiniz kadar çocuk yapın :)))))))))))
hele maneviyat maddiyattan daha önemli
ikisinin de zorluğunu çekmiş biri olarak
yahu öyleleri köpekden kediden beter...elbette cincanım hele ki işin terbiye kısmı en önemlisi
yoksa kediler köpekler de doğurup sokağa atıyorlar ( ilgisiz ailelere lafım)
yahu öyleleri köpekden kediden beter...
zira geçen yıl bahçede bir köpek doğmuştu inannn yağmur yağıyorrr ağzında yavrularını o köşeden alıp dieğr yağmurun gelmeyeceği yere ayarladğmız yere getirip durdu 11 yavrusunuda ayrım yapmadannn yavrularını yalnız bırakmadan ...insan oğlu hayvandan beter hale geldi maalesef...
ancak zevkinin peşindeeee bir çoğu
allahım böylelerine vicdan versin...
anlayacağın köpek kedi bile olamazlar !!!!!!!!!!
mesajının kodlarını çözülerek yazılmıştır...demekki üstü kapalı ifademdeki mesaj alınmış :)))))))))
yafff kızlar bu sirkenci kocasına ousum diyordu dimiiiiiiii
:26::26::26::26::26:n
e bilem bende diyom oğluşu olsaaaa ne diye tutum hayvan çiftliğine götürür çocuğu feci pot kırdım neyseeee sirkenci ısırcam seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
güzel bir eserdi helede rusyanın amerikayı yok etme planı nedense benim hoşuma gider abd yi sevmediğimden pek olsa gerek.... bunuda hayvanların üzerinden bir devrimle anlatışı feci güzel
git izle gel kipatınından alıntıalrımla bişeler konuşalım
çok tavsiye edersen bende alım gidelim diycemde adam 3 gün elimde sadece bu 3 güne bulursam
bu eser i kocamın yüzünden okumadıydım adeta çalıştıydım pislik banaa sen öğretmensin ne gerek var bunu okumaaa anlamassın sen dedi....bennnn verdim lafını amaaa o ısrarla aman be gökçem ne okuyon anlamayacan bize (siyasal bilimler fakiltesindeyken 1.sınıfta okutmuşda hocaları) sana ağır gelir demezmiiii ne ukala bir adamsaaaaa bak sirkenci yaralarımı açtınnnnnn aaaa yineeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?