Kirli Çıkılar )))

üstüne bide para vereydin oldu olcak:) damdıda ata bindirir getirirsiniz eve:)

bacılarım
kocaman merhabaaa diyorummm... malum sabahtan beri sınavlardaydımmm yorulmuşum gençler 1 saati 10 dkk geçmesine rağmen fenci tm ci ts ci demeden hepsi inanılmaz türkçedeee zaman kaybetti tek kendi sınıfımı değil katı bile gezdim baktım anammmmmmmmmm saat 10:30 olyor hala tükçedelerrrr uffff berbat dedim... türkçe anlaşılan seçici olacak dedim tabi bukadar üzerinde durup birde yanlış cvblar verdilerse standart sapması tavan yapacak dedim kendimce ,amaaa bir baktım temel matematik anammm ondada zamanı yetiştiremeyenmi dersiniz panikler tırnak yemeler yazık beeee üzülmemek elde değil sınavı erken bırakanların formlarına kitapçıkalrna şöyle bir bakınca matematik bence kolay geldiii amaaa bu genler bizim zamanın matematik eğitimini almadıkalrı içinmidir nedir inanılmazzz soruları boş bırakmışlardı şaşırdım ben bile gözlerimle 15 soruyu çözdüm düşünün , yani bu sınavda şunu gördüm öss diye nitelediğimiz bu ilk basamak sınavı git gide ales formatındaki sorulara benzemeye başlamış.... herneyseee allahım iyi puanlar vere tüm gençlerimizeee .....

feci yorulmuşum eşimde fırsat bu fırsat sabah erkenden anasına gitti...
neyse kızılayda zar zor buluştuk birşeyler yedik ve ben ayakkabı bakmaya başladım adamcağız aldı bir çizme de yinede kendime gelemedimmm ölü gibiydimmm nedense feci yorgundum.. eve zor attık el yüz yıkamalar derkennnn hopp uyuduk... uyandımmmm güya hamileyimdir diye beklediğimmmmmmmm bu ayııı bir baktımmm regl olmuşum gibi okadar saat ayakda kalınca belim ağrısından duramaz haldeydim neyseeee bu ayda çocuk yok :) bakalım artık... şimdi aldığım alıntıları cevaplayacam izninizleee

gökçeeeeeeeeeeeeeee sen bu adamı çok mu aradın diyecem
ama adamın rahat edeceği varmış demekki kısmetinde :))))))
yaaaa evet farmasi o beni çok aramış galibaaa bir buldu yakamdan düşmedi ne bilem opsesisfmişşşş....
bendeee ne güzel kararlı bir kişilik dedim sağlam dedimmmm aman dikkat diyom şimdi bacılarımaaa

derfat bacımmmm sen al çağanıda bana gelll azalım kuduralım evi dökelimmm boşver takmaaaa amannn herkes böyle şeyler illa yaşarrr benimde olaydıda bir çağanımmm onla kusuraydık evdeee misafirlikdeee babannede anannede:)

erkeğin temizlik bilmeyeni harikaaaaaaaaaaaaaaa...
nerde o erkekkk... allah ne diye bana böylesini verdiyseeeee ufffff neyseee konuşmayımmm

öyle banucummm anlıyorlar anlıyorlarda kırdıkları dökdükleri ne olucak iş işden geçince anlasa ne yazar.... zatennn evet şu erkkeler kaç yıl geçsede sindiremiyor anası tarafıdaaa gelini illakii orada ayrı bir aileee burada ayrı bir aileeee biz diyememek kötü....

heyyyyyyyyy sirkenci bacım gittinizmi nasıldıııı???????
bu aradaaaa güzeldir eminim...
heyyy neden olmasın bacım buluşuruzzz tiyatrolardaaaa
gerçi ben burdan multijet karanfilce falan buluşacaktık ya eşime ilk günden dedimmm
amannnn gökçeee salakmısın sen götürürü böbreğini çalarlarrrr demezmiii nasıl güvenyon millete demezmiiiiiiiiii yani ben buluşunca sizlerlerr madalya isterim evdeki hertürlü yazılan 3.sayfa senaryolarını karşıma alarak buluşacammm
adama da diyom sen ömrümü almışın varsın onlar böbreğimi alsın çokmu:)
buluşak kızzzzz

heyyyy kimi kime veriyonuzzzzz
benimde bir bacım var matematik öğretmeni master mustır yapıyor prof olacak sanırsammm neyseeee ehh fena da değildir haniiii güzel bulurlar fahriye evceme benzetirlerrrr o tip biri amaaa ben gibi değilll vejeteryannn ne etsekki ona birini bulsak:) şimdilerde azcık erkek kardeşim onda diyee yemek yapar olmuş amaaa sağlam bir eş lazım onaaaa vejeteryan olsa iyi olur:) bizim ailede doğulu ve feci et yerizzz :) ben etsiz yemek yememm yapmam misali nasılsa bu çocukken birşeyleri çok yiyince ikrahhh etti adetaaa yemez oldu :) babam annem psikologa bile götürdü onu çözümsüzzz hala besinlerin değerlerini bilsede midesi almıyor ciddden :) o öyleeeee

sonra birde bartında mühendis kadrolu bir erkek kardeşim var oda yeşilimsi göz kumral bakımlı biri:)
okadar bakımlı ki dişi eğikti azcık ne meraksa 2 yıl gitti geldi ankarayaa o yaşda ortodontis bulduk düzelltirdi anasını satayım feci hiç birine çekmemişim ben :) gitar bilene çalarrr
işi gücü iyi devletteee
zaten askerden gelyor mayısda daaa onada bulalık biriniii:):)
bu arada kızkardeşimde devlette kadrolu diyimde yani tayin sıkıntısı yok:)

heyyyy kendimi esra erolda hisssetttim....
bildiğniz gördüğnüz sağlam efend beyler varsa bacımaaa
güzel hanımefendi kızlar varsaa erkek kardeşimeee:) belirtinizzzz:) dermişimmmm

aslındaaa çok da cidddiyimmm neden olmasın!!!!!!!!!

selin maalesef oyle cok ama cok rahatlar....inanirmisin ise gidip geliyorum ,halen yemedini icmesini,toplamasini benden bekliyorlar...hasta olamasam gene neyse,bu aralar surekli karin agrilariylan cebellesiyorum,ne zaman agrim olsa yatak dosek yatiyorum dun de boyle bir gundu,sinirimden gittim uyudum ,bir de calismisim,inanirmisin evin icinde 3 kisi saat besekadar bir sey yapip yemediler,esim gidip gelip hadi kalk yemek yap diye diye beni delirtti ..patladim hem de cok kotu..sonuc sinirimden kalkip yaptim yemeklerini,ama halimi soran oldun mu kaldin mi diyen yok(

esimle bu durumu cok kez konustum,hatta her seferinde ben bile teklif ettim harclik vermesini,sirf orta kucuk bir bebek var diye daha cok yuregim sizliyordu..halbuki devlet yardimi aliyorlar,aslinda hic kimseye de ihtiyaclari yok,gel gor ki hep daha fazlasini istiyorlar...bize geldiklerinde baska bir olayi one surmuslerdi,ben de saf inanmistik,ama sonra olayin olye olmadigni sirf parayi sigaraya,gereksiz seylere verdikleri icin,yemek yiyecek paralari olmadigi icin geldiklerine kaanat getirdim..cunku one surdugu seyin gerceklesmemeisinden bu sonuca vardim..tabi saf ve herseye inandigimiz icin insanlar oyun oynuyor resmen bizimle...

esim cogu seyin farkinda olsada,beni hep bir sekilde bertaraf ediyor...bu ilk vukuatimiz degil..daha gecen yaz bosanmanin sinirina gelmistik...boyle nereye kadar beni hice sayar,yokmusum gibi davranir anlamaiyorum...ve esimin ,senin kaynin gibi asla arkamda durmayacagini biliyorum maalesef

seyyahalemi sagol genede,biraz icimi bosaltmam lazim,beni anlayacaginizi dusundum o yuzden yazmak istedim...annemi aramal konusmak istedim,sonra vazgectim uzulmesin diye.

Son düzenleme:
royemmmm
ben o tür insanlara sinir olurum. ama eşin kardeşine acıma duygusu ile yaklaşıyor olmalı. sonuçta kardeş atsan atılmaz satsan satılmaz. kötü gününde yardımım olsun diye düşünüyordur. fakat yardım ettikçe daha fazlasını isterler. sen misafir dye normalde yemediğini çıkarsan önlerine, gezmelere götürsen, kıyafet ihtiyacını karşılasan parası çokmuş, verse ne olur der. sen dişinden tırnağından artırırsın, o maniküre harcar. sonuçta o paraya emek vermemiştir.
bugun amcam ve yengem geldi. terme pirinci meşhurdur. 5 kg lık bi anneme bir de bana getirmişler. onlarda memur insanlar, durumları kötü değil ama zenginde değiller sonucta. hemen aldıgım yorganlardan birini hediye ettim. bir kaç da kalem, defter gibi şeyler verdim.
ben evimde yemeğin atılmamasına dikkat ediyorsam kv kaldıgım zaman önce bozulacak olan yemeği yiyorum, elektriklerini söndürmeye çalışıyorum. misafirlikte kendine dikkat etmek zorundasın. akıllıbıdıgın misafirleri onu üzmüştü. böyle davranmamak lazım.

ayrıca çok da ev ev üstüne olmaz yani. kolaycılığa alışır ve kendi çıkış yollarını bulmak için uğraşmazlar. bir akrabamız vardı bu şekilde. bir sürü borç yapıp, alacaklılardan kaçmak için memleketi ter edip, kardeşlerinden kalmaya başladılar karı koca. artık o evdekiler kovuncaya kadar 2-3 ay birinde sonra diğerinde. kendilerinin 2 oğlu var ve gelinler istemedi. netekim kaldıkları yerde de herkes anlatır gezmek isterlermiş, borçlarını ödetmeye çalışıtrlarmış, bizim için kredi çeker msiiniz falan. böyle insanlar var yani.

insanlar biraz zorluk çekince çözüm yolu üretmeye ve iyi günlerinin kıymatini bilmeyi öğreniyorlar

ha sen hangi ülkedesin. gecen sirkeci sana sordu, yazmadın

kgokce ben bir kç.yım. ve kitaba para vermiyorum, ondan bundan alıyorum.
keşkem aynı şehirde olsaydık, senden alırdım

erkek kardeşin kaç dogumlu, yakışıklı mı, kız kardeşimi saklayım mı?

ben çöp çatanlığı çok severim. bir arkadas ve anası dedi ki abim var boşandı, oğlu var evlenmek istiyor diye gecenlerde. ben de oğlandan 2 yaş büyük bir memur kız buldum. neyse oğlanı görmemiştim hiç. kız, ben ve oğlan buluştuk izmire gittiğimde. oğlan yakışıklıymış, kızı beğenmedi. haspam çocugu var ama erkekler güzelliğe önem veriyor. çocuguna ana olacak kişiyi istemiyor. halbuki ilk karısı da güzelmiş ama edepsizmiş.

anammmmmmmmmmmmm evet yaaa bizimkide denemeye göre %50 fire verdiii uffff artık diyorrrr ablam askeremi gitsem lannn dedim ne olyorrr alttarafı bir sınav boşverrrr dedim ufaklığa amaaa yazıkkk iştee kızkardeşimdeydi ona süpriz yapmı ş bilet almış şimdi annemlere gönderiyor onu tatil yapsın 5 güncük bakalımmm

royemmmm bacımmmm ha bu yazdıkalrını okuyuncaaa almanyada yaşayan bir kuzenim varrr o geldi gözümün önüneeee aynı sıkıntıları yaşadıııı yaşıyordaaa ...uffff
ne diyimki psikologada gitsen oda ev ev üzerine konmazzz ailene bakacan böyle olmaz herkesi kurtaramassın sen süpermen değilsin vari cümleler söyleyecek bizzzat yaşadık:) kızıyorummmmmmmmmmm bendeeee yaşasamda kızıyorummmm aman dikkat et kendineee aslında vurdumduymaz ol yemek falan yapmaa bırak desemde baksanaaa ufff bişey diyemiyorumm bacımmmmmmmmmmmm
ufff ufff

heyyy senfattt
erkekr kardeşim 88 li koç burcu yakışıklı derler saçında anadan doğma kumral rengine arkada harika 2 renkden sarı röfle gibi hilal ve yıldız gibi doğum işareti var:) çok kız sadece o saçına bileee aşık olup yapışmıştır yakasınaaa... dini bilir amaaa cumadan cumaya naamza gider:):):)
orucunu tutar başka ne diyim ciddden çok efendi bir imaj çizer şimdi eşimden dolayı efendi dir diye direkt diyemiyom bu erekeklere kardeşim bile olsaaa
huyu güzel sakin sessiz
babam öğretmen baya arazimiz var:)
anam alamancı kızı
mdddi sıkıntı yaşamazlar
kardeşelr okumuş
:)
hatta askerden gelince aile katkısı ile ona honda civic hediye alacazzz:)
böyle biriiibabam birini bulmuştu çalıştığı okulun pdr öğremni idi yok bizim oğlan görüşmedi
:) ozaman askeri bahane ediyordu
şimdi bakalım araba alacam diyordu ahan geldi haziran hepsi bitmiş olcakk
bende doğum olayı olamdan evlensede şık şık giyinsem derdindeyim
:) sen bir el at çok seviyonda madem çöp çatanlığı:)

olur mu olur

heyyy bu arada senfat aynı şehirdeyiz sanıyordum seni.....
kitap değişimi olmasadaaaa sorun değil? olsa iyi olurdudaaa neyseee

senfat ben kardesini atsin ya da gormezden gelsin demiyorum,oyle bir sey asla istemem.zamaninda esim cebimizdeki son paramizi altinlarimi kendisine verdigi halde genede kendisine ne tavirliyim,ne de kotu davranirim,esimin kardesi benim de kardesim ,oyle olmasaydi bu gune kadar hic birseyini yapmazdim.ki ben ne sartlarda calisip kendime harcamazken hep yardimlarinda bulundum.

Benim sorunum aslinda onlar degiller,ben yapacagimi yaptim ama gene hic bir sey gorunmedi kimsenin gozunde..benim sorunum esim,evimde misafir agirlayacak kadar erzagim oldugu halde,beni cigneyip laf soyleyip,kafasinin dikine gitmesi.kaldi ki evde hic bir seyim olmasa ben kendim kalkar gider alirim o konuda bonkorumdur zaten :)diyorum ya..gecen sefer gen burdaylardi,gittikleri gun kilerimi,buzdalabimi bosaltip ,cogunu verdim ki ,paralari gelene kadar yiyecek yemkleri olsun..buna ragmen ne esime ne de baskalirina yaranabilioyrum olan bana oluyor...
ben almanya da yasiyorum...sirkeci ozur dilerim gormemisim

kgokce,sagol canim...iste keske vurdumduymaz olabilsem..zaten bu karrnimin agrisi,hep psikolojik,doktora gittim ,neden olabilir diyorum.o da demez mi stresten.cunku normalde allahima cok sukur saglikliyim,ee testelrimde temiz cikinca kadin direk stres dedi ( ama gercekten de tecrube etmis oldum,ne zaman uzulsem,darlansam midem hemen agriyor...ahh ahh vurdumduymaz olmanin bir formulu varmidir acaba ?

Son düzenleme:
anammmmmmmmmmmm bacımmmmmmmmmmmmmmm sen demi almanyadasınn yukarıda sana senin nerde olduğunu bilmeden birşeyler yazdıydım.... kuzenimde almanyadaaa yaaa
böyle sıkıntılar yaşadı
uffffff ne diyeceğimi bilemiyorum...
eşin bilse kıymet gerisi boş zatennn

Selin gerçekten evin çok düzenli benim mutfak dolapları çok az ve asla sığmaz o saklama kapları
Bugün 12 de arkadaşım aradı evim temizdi dünden , büzlükte peynirli ıspanaklı borevimi yaptım , elmali pekmezli pastayı yaptım beğendik , sürpriz kek yaptım(sade keki kako lu süte bula yip hind.çevirince bula dim) bide kısır yaptım yedik içtik . Sonra utu yaptım bi sürü 30 dk dir okuyorum şimdi kızım i ve kendimi yikayacagim
Umarım sınav sonuçları iyi gelir arkadaşlar:88:
Banu yürüme bandın la ilgili özel .msj bekliyorum canım . Buraya yazarsan belki kacirabilirim
Kesin karar verdim alacağım ama ne alicam ışte:93:

sagol bacim....kiymet bilse keske ;(

doğru stressss

keşke formülü olsadaaaaa bende yapsamda öyle sanada önersem be bacım.... ne bilem yinede bol bol duanı oku rahatlat kendini....
bir arkdşm bana şöyle demişti
gökçeee keşkeee yerin konumun müsait olsada strese girdin an
kabir ziyaretine gitsen o zman sana iyi gelecektir bu ziyaret amaaa ben yaptım mı yapmadım... bende stres stresssss işte en son 3 kez boşanma davası açtım bisssürü bişelerr başını şirritmeyim vel hasıl o kısımda daha çok üzdüüüü
derken evlilik terapisti o başka nane zaten... böyleeeee günler akıp gittti
gidiyorda bacım....
şimdi alamanyalardaaa ne diyimm sanaaa
ufffff kal geldiği an.... eminim bacılarım daha güzel cvblar vereceklerdir ben pek iyi değilim bu stres aile içi olayalrındaaa parlayan asıp kesen bir tipim o bakıma susyorummm bacım... sıkma canınıııı

royemcim çok üzüldüm gerçekten haklısın kesinlikle ama siz yaptıkça onlar yüzsüzlük yaparlar hele o tırnaklarını yaptırmış ya uyuz oldum tabi kendi kazancı değil nasıl olsa yardım eden birileri var siz yaptıkça daha fazlasını bekliyorlar tamam kardeş olabilir ama iyi niyeti kötüye kullanmamalı insan

gökçem inş rabbim sana,bıdığa,karanfilceye,pepetiye ve tüm isteyenlere nasip eder canım.
Bu arada aç kapıyı geliyoruz canımhavalar düzelse ah bi çıkacağız ama kış geri geldi napalım.

kızlar benimde bi kzıkardşeim var düşman başına:))))))

benim taban tabana zıttım:)))
giydiğini çııkarıp atar gardolaba herşeyini elinde top yapar atar:) açınca tepene yıkılır:) bi gün memlekete gittiğimde yanlışıkla dolabını açtım altında kaldım:)
temzilik anlayışı sadece duş alıp saçını düzleştirip makyaj yapmaktan ibaret:) artı banyo yaptıgı yeri bile temizlemez
yemek yapmayı zaten bilmez belki biliodur ama yaptıgını hiç görmedim:) bugüne kadar eşinden yediğim tek şey hazır çorbaydı onuda karıştırmamış topak topak olmuştu ıyyys....
tutumluluktan hiç haberi yok:) bugün eline 10.000 ver harcar gelir:)
kaprislidir,küser ağlar hiç laf sölenmeyede gelmez:) burnunun dikene gitmekten o burnu o kadar havaya kalkıktırki insanları hep küçümseyici bi tavırla dolanır etrafta en gıcık oldugum huyu:)
koltukta kanepede oturamaz poposu ağırırmış hep yatar:)
suyunu bile kendi almaz önüne 2 gün yemek koyma yemez:))
vede nefes almaya üşenir:))))) eve geldiğinde sölediği ilk şey''beni soyun pijamalarımı giydirin karnımı doyurun yatırın'' olur:)
ünide kaldığı yurtta 2 odadan kovuldu bu odada yalap şalap yatak topluomuş bide kimseye küsmüomuş odadan kovulmasın diye ama mezun olmadan bi haftadan önce hepsine küscekmiş:) hiçbirşeyini abartmadım vallahi aynene böle bi kz::)) bunun yanında
süslüdür bakımlıdır çok konuşur esbirilidir:)
benim kardeşimede bi kısmet bulabilirmiyiz:))

NOT: Annemin hiç ümidi yok evlenebilcene dair:) hangi adamla baş göz edimde başını yakim adamın diyo:)
ama bizim kızı alana üstüne para verilcek:)) tek cazip tarafı bu:)

royem hanım,o kardeş gibi gördüklerimiz kardeşimiz değil.
annemden doğmayan hiç kimse kardeşim değildir,insanların işine yaramayınca o kardeşlik üvey kardeşliğe dönüşüyor sakın unutma.
tavsiyem el yiyeceğine sen ye,eşin yetiştirebiliyorsa bu durumda istediği yardımı yapsın kardeşine.
karısının parasıyla hayır yapmak mı erkeklik,hasta karısını yemek yaptırmak için kaldırmak mı.
aç kalan çalışsın,sülalemin yarısı almanyada,çalışmak isteyen hiç kimsenin işsiz kalmadığını biliyorum.
ama çalışıp yedirenler varken enayi mi çalışsınlar.
acıma diyorum.nokta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…