royemcim çok üzüldüm gerçekten haklısın kesinlikle ama siz yaptıkça onlar yüzsüzlük yaparlar hele o tırnaklarını yaptırmış ya uyuz oldum tabi kendi kazancı değil nasıl olsa yardım eden birileri var siz yaptıkça daha fazlasını bekliyorlar tamam kardeş olabilir ama iyi niyeti kötüye kullanmamalı insan
bak maşallah sanaaaadoğru stressss
keşke formülü olsadaaaaa bende yapsamda öyle sanada önersem be bacım.... ne bilem yinede bol bol duanı oku rahatlat kendini....
bir arkdşm bana şöyle demişti
gökçeee keşkeee yerin konumun müsait olsada strese girdin an
kabir ziyaretine gitsen o zman sana iyi gelecektir bu ziyaret amaaa ben yaptım mı yapmadım...bende stres stresssss işte en son 3 kez boşanma davası açtım bisssürü bişelerr başını şirritmeyim vel hasıl o kısımda daha çok üzdüüüü
derken evlilik terapisti o başka nane zaten... böyleeeee günler akıp gittti
gidiyorda bacım....
şimdi alamanyalardaaa ne diyimm sanaaa
ufffff kal geldiği an.... eminim bacılarım daha güzel cvblar vereceklerdir ben pek iyi değilim bu stres aile içi olayalrındaaa parlayan asıp kesen bir tipim o bakıma susyorummm bacım... sıkma canınıııı[/QUOTE
evet maneviyat cok onemli..en son gecen yaz ailemi ziyarete gitmistim...o zaman a kadar rahattim ki,cok iyiydim..canlarim keske yanimda olabilselerdi....annemi surekli arayip dertlessemde,yaninda oldugu gibi olmuyor... ama ben neleri atlatmadim ki,bunu da atlatirim insalllah..:)
sen ciddden çok güçlü harika bir hatunsun
kendi kendini konrtol ve güzel telkinlerde bulunabilyon bu enfes bir durummmmgüzel bir güç
dediğin gibi bunuda atlatırsın inşallah
inişler çıkışlarrrr şuan med desin cezire de geçersin bacımen yakın zamandaaa inşlh
senfat bacım
bacım mesaj alınmıştır tamammm el cvb verilmiştir ama posta girişini doludur sevgili senfat cvp yerine ulaşamamıştırr
sagol derfat....kelimesi kelimesine duygularim tercumani oldun..ben de ayni boyle dusunuyorum...bunu bildigim halde halen iyilik pesinde kosup,kendimi daha da degersizlestiriyiorum.cunku onlar,kazaniyorlar, cocuklari yok,intiyaclari yok diye dusunup almanin pesindeler.tek onlar degil butun ailesi oyle dusunuyor.[/QUOTE
yapmayacaksın bitanem o zaman öyle kıymet bilmeyenlere acıyıp yapmayacaksın kendin eşin ve yuvan için yap bişeyler çocuğu size güvenipte yapmadılar herhalde kendi çocuklarına çalışıp bakabilirler anladığım kadarıyla çok şükür sağlıklılar onun için kızma bana ama kusura bakmada bu kadar ezdirme kendini lütfen
aminnnnnnnnnn beklerizzzzzgökçem inş rabbim sana,bıdığa,karanfilceye,pepetiye ve tüm isteyenlere nasip eder canım.
Bu arada aç kapıyı geliyoruz canımhavalar düzelse ah bi çıkacağız ama kış geri geldi napalım.
evet canım pepeti,ben ve allrıght 2nciyi istiyoruz rabbim nasip eder inş.aminnnnnnnnnn beklerizzzzz
bu arada peeptinin var çocuğu 2.ymi istiyormuşşş vay maşallahhh ama en iyisiii kızı avrdı sanırsammmkardeş önemli evet
çok seviyom kardeşlerimiii
tabi aynı anadan babadan aynı karından geldiğim kardeşlerimi:):):)
başka kardeşim yok ama yukardaki banucuğumun dediği cümleye atıfda bulunarak aynı fikirde oldğmu belirtmek istedimmmm
senfat bacım postacıkalrında bana da yer veririmisin azcuk 1 postacıkda olsaaa boşaltsanda gelebilse şu msjım sanaaaaaaaaa:)gokce bacım (bak bir tek sana bacım diyorum) özeline git
royem hanım,o kardeş gibi gördüklerimiz kardeşimiz değil.
annemden doğmayan hiç kimse kardeşim değildir,insanların işine yaramayınca o kardeşlik üvey kardeşliğe dönüşüyor sakın unutma.
tavsiyem el yiyeceğine sen ye,eşin yetiştirebiliyorsa bu durumda istediği yardımı yapsın kardeşine.
karısının parasıyla hayır yapmak mı erkeklik,hasta karısını yemek yaptırmak için kaldırmak mı.
aç kalan çalışsın,sülalemin yarısı almanyada,çalışmak isteyen hiç kimsenin işsiz kalmadığını biliyorum.
ama çalışıp yedirenler varken enayi mi çalışsınlar.
acıma diyorum.nokta.
inşallah bizde evimize geçelimmm...evet canım pepeti,ben ve allrıght 2nciyi istiyoruz rabbim nasip eder inş.
sagol derfat....kelimesi kelimesine duygularim tercumani oldun..ben de ayni boyle dusunuyorum...bunu bildigim halde halen iyilik pesinde kosup,kendimi daha da degersizlestiriyiorum.cunku onlar,kazaniyorlar, cocuklari yok,intiyaclari yok diye dusunup almanin pesindeler.tek onlar degil butun ailesi oyle dusunuyor.[/QUOTE
yapmayacaksın bitanem o zaman öyle kıymet bilmeyenlere acıyıp yapmayacaksın kendin eşin ve yuvan için yap bişeyler çocuğu size güvenipte yapmadılar herhalde kendi çocuklarına çalışıp bakabilirler anladığım kadarıyla çok şükür sağlıklılar onun için kızma bana ama kusura bakmada bu kadar ezdirme kendini lütfen
yok derfat kizmiyorum ben,kizmamda,fikirleiniz guzel dusunceleriniz icin tesekkurler..konusmak anlatmak iyi geldi ,hepinize cok tesekkur ediyorum :) tatlim zaten calismasalarda devlet gerekli yardimi yapiyor onlara,ama yetinmesini,yettirmesini,calisip kazanmasini bilmiyorlar iste....evet ben cok hataliyim ,cok taviz verdim,sirf esim icin,ama onunda gozunde gorunmedi maaleseff..o yuzden cok kotu tepki yaptim esime...sonu nereye varirsa artik....
kgokse sagol bacim...vallahi senin yazini okuyucunca bir gulumse geldi yuzume,cok guzel anlatiyorsun yaa :)
evet Allahin izniyle bunun da altindan kalkarim ben,neleri atlatmadiki zaten... :)
inşallah bizde evimize geçelimmm...
şu nisandaki davamın gidişatınada bakayımmm belli mi olur belki adamı cart diye boşarım bana gelirlerse yaparım alim allah:)
sonraaaa hazirandan sonra herşey yolunda olursa düşünecem kesin kezzzzzz şimdi kazayla olursa başım gözüm üstüne diyom amaa kazayada meyil bırakmıyom hani:)
ohoooo benim hikayem uzun yer yer yazmışımdır burayaaane davası gökçe ben hiçbişey anlamadım:26::26:
ohoooo benim hikayem uzun yer yer yazmışımdır burayaaa
ben 3 kez boşanmaya kalkmışımdır
neyseki en son eşimin yaşattıkalrı ile psikiytarlık durumu ortaya çıkınca öncesinde dava açmıştım
nisanda davam
o tedavi göryor diye aynı evde yaşadık derken düzeldi geri çektim ama
boşanmayı
başka davalarda açmıştım
onları çekmedim
olurda bir vukuatı olursa diyeee yoksaaa ohoooooo neler yaşadım neler
allah dosta yazık düşmana vermeyeee:)
kızlaaaaar,
uzuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba
aksiliklerle, hastalıklarla dolu bir haftayı atlattımçarşamba nöbet yorgunluğu, perşembe adet sancısından acillik, cuma ve cumartesi internet arızası ve son olarak cumartesi gecesini de mide bulantıları ve besin zehirlenmesi şüphesiyle hastanede geçirince yılın en kötü haftasını geçirmiş oldum
şimdi de benim sıpayı yıkadım ve eğer yatırabilirsem buraya tekrar bakmaya çalışacağım :)) yaklaşık son 10 sayfayı okumak gibi bir planım var .. inşaallah nasip olur :)))
Bu arada eşim eve gelmeden önce beni diğer görümcem aradı sen gelmiyomusun dedi bende yok ben gelmiycem çağanın çocuğumun olmadığı yerde bende yokum dedim amann derya işte sen yanlış anladın bu isteme değil biz bu insanları hiç tanımıyoruz eğer çocuklarla ilgilenirsek tanıyamayız yoksa senin gelmeni neden istemeyelim çağan durmuyo o yüzden dedi bende ee tamam işte çağan durmuyo bende yorgunum gelemem dedim bu biraz ısrar etti hadi gel filan diye o sırada eşim aradı kapattım eşim eve geldi sen gelmiyomusun dedi hayır dedim yaptığın ayıp dedi seni arayıp davet etmişler dedi bende daha yeni aradılar benim hiç hazırlığım yok hemde eğer bizde gelseydik ben çağanı öğlen uyutacaktım sabah 6 dan bu yana ayakta durmaz biz gelemeyiz dedim baktım tamam dedi gitti bakalım kaçta gelecek son dkka aramışlar davet edilmişim ayıp ediyomuşumyok artık yine suçlu ben oldu ya
aman be deryaaaa ayıp ediyon beeeeBu arada eşim eve gelmeden önce beni diğer görümcem aradı sen gelmiyomusun dedi bende yok ben gelmiycem çağanın çocuğumun olmadığı yerde bende yokum dedim amann derya işte sen yanlış anladın bu isteme değil biz bu insanları hiç tanımıyoruz eğer çocuklarla ilgilenirsek tanıyamayız yoksa senin gelmeni neden istemeyelim çağan durmuyo o yüzden dedi bende ee tamam işte çağan durmuyo bende yorgunum gelemem dedim bu biraz ısrar etti hadi gel filan diye o sırada eşim aradı kapattım eşim eve geldi sen gelmiyomusun dedi hayır dedim yaptığın ayıp dedi seni arayıp davet etmişler dedi bende daha yeni aradılar benim hiç hazırlığım yok hemde eğer bizde gelseydik ben çağanı öğlen uyutacaktım sabah 6 dan bu yana ayakta durmaz biz gelemeyiz dedim baktım tamam dedi gitti bakalım kaçta gelecek son dkka aramışlar davet edilmişim ayıp ediyomuşumyok artık yine suçlu ben oldu ya
Ben de son dk aramalrinda hic hoslanmam..esinin haberi oldugu zaman adam akilli davet etseylermis neysede,son dk da is olsun diye aramlar hic hos degil...iyi yapmissin ´gitmemekle...tabi insallah esin anlayisla karsiliyordur..hakli nedenlerin ve ortada istenmeyen cocugun var sonucta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?