Kirli Çıkılar )))

sagol derfat....kelimesi kelimesine duygularim tercumani oldun..ben de ayni boyle dusunuyorum...bunu bildigim halde halen iyilik pesinde kosup,kendimi daha da degersizlestiriyiorum.cunku onlar,kazaniyorlar, cocuklari yok,intiyaclari yok diye dusunup almanin pesindeler.tek onlar degil butun ailesi oyle dusunuyor.

Son düzenleme:

gökçem inş rabbim sana,bıdığa,karanfilceye,pepetiye ve tüm isteyenlere nasip eder canım.
Bu arada aç kapıyı geliyoruz canımhavalar düzelse ah bi çıkacağız ama kış geri geldi napalım.
aminnnnnnnnnn beklerizzzzz

bu arada peeptinin var çocuğu 2.ymi istiyormuşşş vay maşallahhh ama en iyisiii kızı avrdı sanırsammm kardeş önemli evet
çok seviyom kardeşlerimiii
tabi aynı anadan babadan aynı karından geldiğim kardeşlerimi:):):)
başka kardeşim yok ama yukardaki banucuğumun dediği cümleye atıfda bulunarak aynı fikirde oldğmu belirtmek istedimmmm

evet canım pepeti,ben ve allrıght 2nciyi istiyoruz rabbim nasip eder inş.

gokce bacım (bak bir tek sana bacım diyorum) özeline git
senfat bacım postacıkalrında bana da yer veririmisin azcuk 1 postacıkda olsaaa boşaltsanda gelebilse şu msjım sanaaaaaaaaa:)
alooooo senfatı görenler yazımı iletirmi o okumayacak göremeyecek burdan galibaaa

Banusultan ,evet cok haklisin.onlar zaten devletten gerekli yardimi aliyorlar.Daha fazlasini istiyorlarsa da caliisinlar.esimede zaten cok kizgin ve kirginim,affedermiyim hic bilmiyorum,halen sinirim uzuntum gecmis degil...

evet canım pepeti,ben ve allrıght 2nciyi istiyoruz rabbim nasip eder inş.
inşallah bizde evimize geçelimmm...
şu nisandaki davamın gidişatınada bakayımmm belli mi olur belki adamı cart diye boşarım bana gelirlerse yaparım alim allah:)
sonraaaa hazirandan sonra herşey yolunda olursa düşünecem kesin kezzzzzz şimdi kazayla olursa başım gözüm üstüne diyom amaa kazayada meyil bırakmıyom hani:)

Bu arada eşim eve gelmeden önce beni diğer görümcem aradı sen gelmiyomusun dedi bende yok ben gelmiycem çağanın çocuğumun olmadığı yerde bende yokum dedim amann derya işte sen yanlış anladın bu isteme değil biz bu insanları hiç tanımıyoruz eğer çocuklarla ilgilenirsek tanıyamayız yoksa senin gelmeni neden istemeyelim çağan durmuyo o yüzden dedi bende ee tamam işte çağan durmuyo bende yorgunum gelemem dedim bu biraz ısrar etti hadi gel filan diye o sırada eşim aradı kapattım eşim eve geldi sen gelmiyomusun dedi hayır dedim yaptığın ayıp dedi seni arayıp davet etmişler dedi bende daha yeni aradılar benim hiç hazırlığım yok hemde eğer bizde gelseydik ben çağanı öğlen uyutacaktım sabah 6 dan bu yana ayakta durmaz biz gelemeyiz dedim baktım tamam dedi gitti bakalım kaçta gelecek son dkka aramışlar davet edilmişim ayıp ediyomuşumyok artık yine suçlu ben oldu ya

ne davası gökçe ben hiçbişey anlamadım:26::26:

ne davası gökçe ben hiçbişey anlamadım:26::26:
ohoooo benim hikayem uzun yer yer yazmışımdır burayaaa
ben 3 kez boşanmaya kalkmışımdır
neyseki en son eşimin yaşattıkalrı ile psikiytarlık durumu ortaya çıkınca öncesinde dava açmıştım
nisanda davam
o tedavi göryor diye aynı evde yaşadık derken düzeldi geri çektim ama
boşanmayı
başka davalarda açmıştım
onları çekmedim
olurda bir vukuatı olursa diyeee yoksaaa ohoooooo neler yaşadım neler

allah dosta yazık düşmana vermeyeee:)

Yazdıysanda kaçırmışım canım inş düzelir herşey gerçekten zor şeyler .

kızlaaaaar,
uzuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba
aksiliklerle, hastalıklarla dolu bir haftayı atlattım çarşamba nöbet yorgunluğu, perşembe adet sancısından acillik, cuma ve cumartesi internet arızası ve son olarak cumartesi gecesini de mide bulantıları ve besin zehirlenmesi şüphesiyle hastanede geçirince yılın en kötü haftasını geçirmiş oldum
şimdi de benim sıpayı yıkadım ve eğer yatırabilirsem buraya tekrar bakmaya çalışacağım :)) yaklaşık son 10 sayfayı okumak gibi bir planım var .. inşaallah nasip olur :)))

Helinim geçmiş olsun canım hoşgeldinn.
Çağan uyudu ben rahatım ama acıktım bende ya tek başımada canım bişey istemiyor

Ben de son dk aramalrinda hic hoslanmam..esinin haberi oldugu zaman adam akilli davet etseylermis neysede,son dk da is olsun diye aramlar hic hos degil...iyi yapmissin ´gitmemekle...tabi insallah esin anlayisla karsiliyordur..hakli nedenlerin ve ortada istenmeyen cocugun var sonucta..

aman be deryaaaa ayıp ediyon beeee
alıp götürcen çağanıdaaa
kurulcan salonaaaa
ayakalrnı uzatacan
pışpış pışşş önce azacak çağan
sonraaa getirin yastık
bunu uyutayım diyecen yapacan orta yerdeeee
:)
asıl sonra laflara bak sennnn hehehheee
ya evet şaka bir yanaaaa
son anda davet edilir ya yenidennn
eşde anlaamdan hazırlanmayı çoluğu çocuğu giydir üst baş makyajj pehhhhhhhhhhh sank ikısa süreç ha birde gidecek olsan iki saate hazırlanaamdın olayı
abovvvvvvvvvvv
sen oğluşunla kudur evde
yor onuda sağlam uyusunnnn boşverr

ama varyaaaa bizim ailede de var öyle bir halam aynını derdi gelinnine ben diyimm
hani şimdiii böyle yazyomda sanaaa onlarda yok ayşe gelemsin alperen yaramazzz

diye diye kızı evde kaldıııııııııııııı
gelenelrrr bir daha gelmez oldu her nedenseeee

Mecbur karşılıycak canım ben baştan gitmem demedimki hatta bişeyler yapayım katkım olsun diye düşünüyordum ama onlar çocuğumu istemeyince bende çocuğumsuz gitmek istemedim hepsi bu haklı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…