- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
Eva hoşgeldin canımhepimiz zaman zaman o duyguları yaşıyoruz duygulara teslim olma herkes aynı benimde evim bazen darmsduman oluyor bazen bal dok yala kapımız karanfil benimde dağılıyor bende düşünüyorum diğerleri nasıl düzenli diye ama napimmm
oyunun güzel olmasına sevindim zira kipatı bile çok güzelken oyun ufffff daha iyidir....off ne çok yazmışsınız okumaya başladım ama çok da yorgunum
işlerimi tutup evden çıktım alışveriş yaptım zaten akşamı ettik ordan da oyuna geçtik sonra anneme geçtik yemek yedik biraz yemek arakladık eve geldik
gökçe oyun çok güzeldi çok güzel göndermeler vardı tavuklarla koyunlara bayıldımbence mutlaka eşini götürmelisin biz bugün kardeşime de bilet aldık o da bizimle geldi
kardeşimin sınavı güzel geçmiş önce matematikten başlamış sonra türkçe çözmüş sonra fen sosyal diye gitmiş süre sıkıntısı olmamış fen biraz zorlamış ama kimyayı full bekliyorum diyor dil bilgisi hiç kaçırmadım anlatım bozukluğu bile çözdüm diyor umarım netleri 100 üstünde gelir de LYS ye moralli olur. Bizim bir sıkıntımız var kardeşim hedefi olan bir çocuk değil
heyyy eniştenin doğumgününü kutlarım bacım....günaydın hatunlar.
bugüne kalan işlerimi halledip hazırlık yapmalıyım.
eşimin d.günü bugün,araya pasta sıkıştırabilecek miyim bakalım.
konuyla çok alakasız olacak ama
2 sezeryanlılara bir sorum olacak.. meyra farmasi?? banuyu bilmiyorum doğum şeklini sezeryansa fikrini bekliyorum
çevremde 2. bebeğini sezercik olanlar ilkine göre daha fazla ağrı acı çektiklerini çok zorlandıklarını söylüyorlar
doğru mu?
acaba 2. bebeği 1. bebekten daha fazla kiloyla doğum yapıyoruz genelde
o sebepten olabilir mi?
sezercik başlı başına çok zor bir ameliyat.. yani kendi adıma daha zoru çok olur...
hele ki ben 3. bebeği de istiyorum
gözüm korktu valla..
amcamın kızı 2.bebeğni geçen yıl martta 12sinde sezeryanla doğdu kötüydüüüü azcukkonuyla çok alakasız olacak ama
2 sezeryanlılara bir sorum olacak.. meyra farmasi?? banuyu bilmiyorum doğum şeklini sezeryansa fikrini bekliyorum
çevremde 2. bebeğini sezercik olanlar ilkine göre daha fazla ağrı acı çektiklerini çok zorlandıklarını söylüyorlar
doğru mu?
o sebepten olabilir mi?
sezercik başlı başına çok zor bir ameliyat.. yani kendi adıma daha zoru çok olur...
gözüm korktu valla..
konuyla çok alakasız olacak ama
doğru mu?
o sebepten olabilir mi?
gözüm korktu valla..
4 dün ateşi 40ın altına düşmedi
sürekli duşa soktum ilaç sıvı yattı
geçti
kedidiliyle pasta yap hem çok kolay pratik oluyor hem de lezzetli yerken insanı baymıyor. Kedidillerini borcama diziyorsun üzerine bi muhallebi yapıp döküyorsun onun üzerine de dr oetker çikolata sosu tamamdır. Eğer yapacam dersen içeriğini akşam tarif defterimden bakarak yazmalıyım.arkadaşlar cumartesi bi arkadaşımız gelecek eşiyle pasta olarak ne yapayım öneriilerinizi bekliyorum :S pasta börek konusunda bilgisiz beceriksizim yardımınıza ihtiyacım var ve kaç çeşit yapmam gerekir akşam oturmasına gelecekler...
kedidiliyle pasta yap hem çok kolay pratik oluyor hem de lezzetli yerken insanı baymıyor. Kedidillerini borcama diziyorsun üzerine bi muhallebi yapıp döküyorsun onun üzerine de dr oetker çikolata sosu tamamdır. Eğer yapacam dersen içeriğini akşam tarif defterimden bakarak yazmalıyım.
şimdi kocaman bir gülümse, önce kendini sev sonra dağınık da olsa sıcacık bir yuvan olduğu için şükret.
kapıya bir tabak süt koy, yada biraz ekmek ufala. sokak hayvanlarının onları yedikten sonra sana teşekkürle bakan gözlerine bak.
onları görebildiğin için şükret...
akşam kocanın dizine uzan, saçını okşadığında seni seven bir eşin olduğu için şükret....
1 tas çorba yap, onu yapabildiğin,tadını alabildiğin için şükret....
eve giderken pastaneden en sevdiğin tatlıyı al, onu alabilmek için evde bulgur, çay, şeker var mıydı diye hesap etmediğin için şükret
falan falan.....
offff canım probisde istedi şimdiiiiiiiii uffff bu reglde adete şeker komasına girecem nedenseeee normalde tatlı pek yemem amaokuldan geldim bir güzel çay demledim kendime geleyim diye
ama yanına probis yemişim sizi okurken 4 taneprobis komasına gireceğim
yanına da 1 tabak çekirdek
oh be işte huzur budur
derfat eşini alkışlıyorummmmmmmm aferin sağlam adammış....Selamün aleyküm hanımlar ben geldimm..,
Eva hoşgeldin canım özlettin kendini.
Banucum eşinin doğum günü kutlu olsun canım.
Farmasicim ne kadar çabuk büyüyorlar değilmi 6 yaşına gelmiş kocaman olmuş maşallah doğumgününüz kutlu olsun öp kuzucuğu benim yerime.
Seyyah dualarımdasın bacım
Benim konuya gelince akşam eşim 11 de geldi çok bişey konusmadık bi yarım saat oturdu yattı sadece evet ailesine karşı savunmuş bizi yanlış yaptıklarını söylemiş onlarda deryadan anlayış bekliyoruz deyince eşimde hiç kusura bakmayın derya haklı burda yaptığınız doğru değil demiş çocuğun ne zararı olacaktı size şurda oynacaktı demiş ve noktayı koymuşAsıl bombaya gelince benim oğlumu bi eve sığdıramadılar ama eşimin 2 amca oğlunu ve eşlerini filanda çağırmışlar onlarında çocukları var.Beni sormuşlar çağan çok huysuzdu çağaı uyuttu demiş.
yahu bir benim yok şöyle tarif defterimkedidiliyle pasta yap hem çok kolay pratik oluyor hem de lezzetli yerken insanı baymıyor. Kedidillerini borcama diziyorsun üzerine bi muhallebi yapıp döküyorsun onun üzerine de dr oetker çikolata sosu tamamdır. Eğer yapacam dersen içeriğini akşam tarif defterimden bakarak yazmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?