heyyyyyy aşık oldum sözlerineeeee... zaten acaip duygusalımmm çok harika yazmışın bacımmmmşimdi kocaman bir gülümse, önce kendini sev sonra dağınık da olsa sıcacık bir yuvan olduğu için şükret.
kapıya bir tabak süt koy, yada biraz ekmek ufala. sokak hayvanlarının onları yedikten sonra sana teşekkürle bakan gözlerine bak.
onları görebildiğin için şükret...
akşam kocanın dizine uzan, saçını okşadığında seni seven bir eşin olduğu için şükret....
1 tas çorba yap, onu yapabildiğin,tadını alabildiğin için şükret....
eve giderken pastaneden en sevdiğin tatlıyı al, onu alabilmek için evde bulgur, çay, şeker var mıydı diye hesap etmediğin için şükret
falan falan.....
:) ne hoşşş maşallahteşekkürler derfatçım evet zaman su gibi akıp geçiyor
büyük kuzum 9 küçük kuzum 6 yaşındalar ama doğdukları günler gözümün önüne geliyor da tatlı tebessüm ve de burnumda sızı ile anıyorum
akşama sipariş vercem şimdi vallaa:) bulurda alır inşlh probis veya çokaprende olur halleyde olailirrrr ufff acaip bir regl sezonu yaşamaktayım :)geleyim farmasiiii kırıntılarını bile yalarım şimdiiigökçe gel seni probis manyağı yapayım
şanslısın bacım bak banaa vermedi tarif sirkeci:):):)sirkecan iyiki varsın bacım sende olmasan kimsenin bana verecek bi tavsiyesi yokmuş
gökçe bende çok fazla tuzlu tarif yoktur defter dediğime bakma çingene bohçası gibi içinde yok yok yani tariften başka her bi şey var
burda bir topik vardı pratik denenmiş tariflerinizi paylaşın diye ordan tarifler araklamıştım ben herkesin tarifi garantiydi bir de yanında püf noktaları da paylaşıylıyordu.
Adese de merdiven 24 tl diyor indirime girmiş daha önce bakmıştı 54 falan diyordu inşallah o dur çok hoşuma gitmişti beyaz perde takmak icin bende bahar temiz yaptircam bu hafta da
arkadaşlar cumartesi bi arkadaşımız gelecek eşiyle pasta olarak ne yapayım öneriilerinizi bekliyorum :S pasta börek konusunda bilgisiz beceriksizim yardımınıza ihtiyacım var ve kaç çeşit yapmam gerekir akşam oturmasına gelecekler...
bacımmmmmm inşlh olur nediyim hayırlısını versin allahım :)Makarna yapıyorum sarımsak yoğurtlu yiycez. Ha diyettesin ne makarnayı derseniz kepekli makarna
Yarın konyaya gideceğim yumoslarim olgunlaşmismi ona bakacak doktorum.Eğer bu ayda tutmazsa biraz ara vericem kızlar hoş her ay aynısını diyorum regl olunca doktora gidiyorum. Bi yandan bir sorun varsa vakitli tedavi olum diyorum bir yandan ilaçlar mahvediyor insanı. Bu 3. Ayim tedavide . Olmazsa doktorumuda değiştireceğim ha yine bunda dogururum inşaLlah olursa ama :82: 5 iğne yedim kabalarim çok ağrıyor (yaşlı teyzeler der ya)
Eşim merdiveni almaya gitti . Makinaya pantolonlarımi atıcam . Dün herşeyimi yıkayıp utulemistim çalıştırmaya dermanim yok:78:
bende şükür iyim bacım....kgokce sagollasin,iyiyiyim bugun cok sukur.sen nasilsin ?
oglen evi temizlemistim,saa 3 gibi yemegi pisirip hallettim,banyomu temizledim.kuruyan camasirlari katladim..ohh beee her taraf mis gibi,kendimi cok iyi hissediyorum :))halen sinirim gecmdigi icin yemek yapmayacaktim ama hadi gene acidim :)
Bugunku menum :
kirmizi mercimek corbasi
firinda et ve kofte
sehriyeli pirinc pilavi
salata yapmiyacagim dunden cacik varmis onu yeriz
tatli olarakta sutlac yaptim. :))
Basit ve pratik olsun istiyorsan, ya bisküvili pasta ya da kedi dilli pasta yapabilirsin,bir muhallebisini yapip ustune dokmesine bakar.Bir de cok cesit yapma 1 tali 1 tuzlu yeter bence.cok cesit yapinca yenmiyor ,mutfakta kendini paraladiginla kaliyorsun...:)) kendimden biliyorum.:)
:)biz gittiğimizde kadın kendisi 3 çeşit yapmıştı 2 çeşitte hazır almıştı o yüsden gözüme az geliyo yoksa yenmez bende onlarda sadece bi çeşidi yiyebilmiştim onun dışunda zaten çerez meyve ikramıda olacak
:)
yap kalanı ben yerimmmmm
kalanlarla aoç de piknikkkkkkkk yaparızzzzzbuyur bacım başım üstünde yerin var :)
Kızlar benim Kadınlar Gün'üm falan yok, eşimle kendi aramızda para biriktiriyoruz; ama beni de alır mısınız aranıza?
Bir de birikim olmasa da topiğinizde sohbet arkadaşınız olma hakkımız var mı?, onu merak ettim?
Hoşuma gitti sohbetleriniz, ben de gelmek istiyorum arada...
Karanfil canım bende hep komşudan alıyorum evde yer yok diye ama merdiveni olsa daha sık yikarim perdelerimi öyle geliyor yani :99:Haftaya kesin alacaktım bugün telime .msj gelince tevafuk oldu. Buda 4 basamaklı
Gökçe canım sağol ikea da bende biliyorum o merdivenimsii şeyi arkadsta var güzel ama perde takılmaz sanırım onla ben sadece perde icin alicam :100:
Kızlar benim Kadınlar Gün'üm falan yok, eşimle kendi aramızda para biriktiriyoruz; ama beni de alır mısınız aranıza?
Bir de birikim olmasa da topiğinizde sohbet arkadaşınız olma hakkımız var mı?, onu merak ettim?
Hoşuma gitti sohbetleriniz, ben de gelmek istiyorum arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?