Kirli Çıkılar )))

gökçe bende çok fazla tuzlu tarif yoktur defter dediğime bakma çingene bohçası gibi içinde yok yok yani tariften başka her bi şey var

burda bir topik vardı pratik denenmiş tariflerinizi paylaşın diye ordan tarifler araklamıştım ben herkesin tarifi garantiydi bir de yanında püf noktaları da paylaşıylıyordu.

heyyyyyy aşık oldum sözlerineeeee... zaten acaip duygusalımmm çok harika yazmışın bacımmmm

çok çok şükür

:) ne hoşşş maşallah

gökçe gel seni probis manyağı yapayım
akşama sipariş vercem şimdi vallaa:) bulurda alır inşlh probis veya çokaprende olur halleyde olailirrrr ufff acaip bir regl sezonu yaşamaktayım :)geleyim farmasiiii kırıntılarını bile yalarım şimdiii

sirkecan iyiki varsın bacım sende olmasan kimsenin bana verecek bi tavsiyesi yokmuş
şanslısın bacım bak banaa vermedi tarif sirkeci:):):)

o halde bu seferdeee kendimden bişeyler yapammmm :)
sonra yeryer deneyim dieğr topici arayacamda bulacamdaaa amannnn başka sefere kalsın onlarrr
sağol bacım çingene bohçandan bana bişey çıkmadı haniiii

Makarna yapıyorum sarımsak yoğurtlu yiycez. Ha diyettesin ne makarnayı derseniz kepekli makarna

Yarın konyaya gideceğim yumoslarim olgunlaşmismi ona bakacak doktorum. Eğer bu ayda tutmazsa biraz ara vericem kızlar hoş her ay aynısını diyorum regl olunca doktora gidiyorum. Bi yandan bir sorun varsa vakitli tedavi olum diyorum bir yandan ilaçlar mahvediyor insanı. Bu 3. Ayim tedavide . Olmazsa doktorumuda değiştireceğim ha yine bunda dogururum inşaLlah olursa ama :82: 5 iğne yedim kabalarim çok ağrıyor (yaşlı teyzeler der ya)

Eşim merdiveni almaya gitti . Makinaya pantolonlarımi atıcam . Dün herşeyimi yıkayıp utulemistim çalıştırmaya dermanim yok:78:

Adese de merdiven 24 tl diyor indirime girmiş daha önce bakmıştı 54 falan diyordu inşallah o dur çok hoşuma gitmişti beyaz perde takmak icin bende bahar temiz yaptircam bu hafta da

3 yıl boyunca almayıp komşulardan istediğime pişmanım.
biz güzün toptancılar çarşısından 25 tl ye aldık ama bizimki 4 basamaklı bu da mı öyle??

derfat, eşinin arkanda durmasına çoook sevindim..
çocuk getirmeme olayını belki annemiz dese alınmayız hatta belki de kendimiz bırakırız ama kv lerin dedikleri daha çok batar bizlere hep. bu genel bi düşünce..
tabi senin konu farklı öncesini sonrasını biliyor, niyetlerini biliyorsundur.
bir de sonradan çağırma olayı eklenince
ne diyim ki..
bizimkiler de 2 yıl önce oğlanın mezuniyet törenine bizleri çağırmadılar.
sadece 4 kardeş ve anne baba şeklinde ayarlamışlar bilet paralı olduğundan. 2 gelin dahil edilmedik yani..
ne ağlamalar ne üzülmeler adama yerine koyulmadım hissetmeler... ama şimdi çok pişmanım boşuna kendimi üzmüşüm.
ama sen üzmedin kendini sallamadın da bravo..

kgokce sagollasin,iyiyiyim bugun cok sukur.sen nasilsin ?

oglen evi temizlemistim,saa 3 gibi yemegi pisirip hallettim,banyomu temizledim.kuruyan camasirlari katladim..ohh beee her taraf mis gibi,kendimi cok iyi hissediyorum :))halen sinirim gecmdigi icin yemek yapmayacaktim ama hadi gene acidim :)
Bugunku menum :

kirmizi mercimek corbasi
firinda et ve kofte
sehriyeli pirinc pilavi
salata yapmiyacagim dunden cacik varmis onu yeriz
tatli olarakta sutlac yaptim. :))

Basit ve pratik olsun istiyorsan, ya bisküvili pasta ya da kedi dilli pasta yapabilirsin,bir muhallebisini yapip ustune dokmesine bakar.Bir de cok cesit yapma 1 tali 1 tuzlu yeter bence.cok cesit yapinca yenmiyor ,mutfakta kendini paraladiginla kaliyorsun...:)) kendimden biliyorum.:)

Son düzenleme:
bacımmmmmm inşlh olur nediyim hayırlısını versin allahım :)
konyaya selamalrrr bir ben gidemedim konyaya ufffffffffffff

merdiveninde hayırlı ola bacım şimdiden
karanfilce bacımmm bende almadım evde yer olyor diye keç igibi taburelerle hallediyom şimdilik ama geçen ikeada farklı bir tasarım gördüm merdiven gibi ama ahşap vede mutfak dolabına yetişmek içinde kullanılıyormuş belkimm bilirsinizzz öyleeee bişe alacamda 56 tl idialmayı erteledim bakayım....

bende şükür iyim bacım....
vizem olaydı akşama size yemeğe gelirdim:):):)
afiyet ola
bende de tavuklu patatesli bezelyeli sulu yemek
pilav
salata
çiğ köfte (bimin hazır harcı ile yaptım bu 2.deneyişim) sizce çok mu sağlıksızdır yaaa
böyle bizimmm menö geceye saklı bisssürü hamur işi yapacam uffff

biz gittiğimizde kadın kendisi 3 çeşit yapmıştı 2 çeşitte hazır almıştı o yüsden gözüme az geliyo yoksa yenmez bende onlarda sadece bi çeşidi yiyebilmiştim onun dışunda zaten çerez meyve ikramıda olacak

:)
yap kalanı ben yerimmmmm

hoş sohbetler bacılarrrr ...görüşürüz yarına ölmessek :) hoşçakalın

Kızlar benim Kadınlar Gün'üm falan yok, eşimle kendi aramızda para biriktiriyoruz; ama beni de alır mısınız aranıza?
Bir de birikim olmasa da topiğinizde sohbet arkadaşınız olma hakkımız var mı?, onu merak ettim?
Hoşuma gitti sohbetleriniz, ben de gelmek istiyorum arada...

Karanfil canım bende hep komşudan alıyorum evde yer yok diye ama merdiveni olsa daha sık yikarim perdelerimi öyle geliyor yani :99:Haftaya kesin alacaktım bugün telime .msj gelince tevafuk oldu. Buda 4 basamaklı

Gökçe canım sağol ikea da bende biliyorum o merdivenimsii şeyi arkadsta var güzel ama perde takılmaz sanırım onla ben sadece perde icin alicam :100:

Son düzenleme:

tabiki de...
ne demek hoşgeldin...

gökçe söylediğin şeyi hiç görmedim canım.
ben de kalabalığını sorun edip almadım ama sonunda dayanamadım.

ben de perdeleri sadece kadın çağırdığımda yıkıyordum.
ya da eşime yaptırıyordum.
benim eşimle seninki çok benziyor yap diyince yapar ama içinden gelsin isterim..

neyse şimdi merdiven alalı çok rahat yıkar oldum perdeleri..

Tabiki katılabilirsiniz balbadem buraya devamlı gel sohbete katil biz çok sıcakkanlı kirli cikilariz

Teşekkürler arkadaşlar...
Perde asarken ben hiç merdiven kullanmıyorum.
Kanepelerin köşesine, veya sandalyeye çıkıp asıyorum, merdiven hiç aklıma gelmemişti.
Sandalye kullanacaksam üstüne bir tabure ya da 2-3 kırlent koyuyorum.
Merdiven var ama hiç kullanmıyorum, sadece badana yaparken tavanı boyarken lazım oluyor.

Son düzenleme:
Balbadem keçi gibi nasıl takıyorsun öyle yaa ben korkarım ayrıca boyum yetmiyorki. Bide evde merdiven var ve takmiuorsun uzanmak bel fıtığı yapıyormuş söylemesi merdiveninle rahat rahat tak

Karanfil evet eşim edemezse başı yapma bende iş buyururum sürekli... bir arkadaşım var eşim bisi yapmıyor sizinkiler ne güzel ev süpürüyor silerlr diyor. Bende demese yapmazki eşim. Hoş hakkını yemiyim konmaya gidersem hafta sonu evi süpürüyor demeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…