- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
Teşekkürler arkadaşlar...
Perde asarken ben hiç merdiven kullanmıyorum.
Kanepelerin köşesine, veya sandalyeye çıkıp asıyorum, merdiven hiç aklıma gelmemişti.
Sandalye kullanacaksam üstüne bir tabure ya da 2-3 kırlent koyuyorum.
Merdiven var ama hiç kullanmıyorum, sadece badana yaparken tavanı boyarken lazım oluyor.
biz gittiğimizde kadın kendisi 3 çeşit yapmıştı 2 çeşitte hazır almıştı o yüsden gözüme az geliyo yoksa yenmez bende onlarda sadece bi çeşidi yiyebilmiştim onun dışunda zaten çerez meyve ikramıda olacak
Kızlar benim Kadınlar Gün'üm falan yok, eşimle kendi aramızda para biriktiriyoruz; ama beni de alır mısınız aranıza?
Bir de birikim olmasa da topiğinizde sohbet arkadaşınız olma hakkımız var mı?, onu merak ettim?
Hoşuma gitti sohbetleriniz, ben de gelmek istiyorum arada...
canım madem arkadaşın güzel hazırlamş gittiğincende:)akşam yemekten sonra gelcekleri için böle çayın yanında atıştırmalık şeyler daha güzel gider hani börek poğaça gibi doyurucu şeylerdensearkadaşlar cumartesi bi arkadaşımız gelecek eşiyle pasta olarak ne yapayım öneriilerinizi bekliyorum :S pasta börek konusunda bilgisiz beceriksizim yardımınıza ihtiyacım var ve kaç çeşit yapmam gerekir akşam oturmasına gelecekler...
derfat eşinin bunları sölemsindeki en en en büyük etken kaynananların amcanın çocuklu eşlerini çağırmaları olmuştur iyide olmuş süpper eşin kend görmüş bazı şeyleri:)) ilk başta evet iraz abarttığını düşünmedim desem yalan olur ama şu yaptıklarından sonna malını biliomuşsun diycem çokda iyi yaptın gitmemekle eşinde çok iyi yapmış çok sevvindim:)Selamün aleyküm hanımlar ben geldimm..,
Eva hoşgeldin canım özlettin kendini.
Banucum eşinin doğum günü kutlu olsun canım.
Farmasicim ne kadar çabuk büyüyorlar değilmi 6 yaşına gelmiş kocaman olmuş maşallah doğumgününüz kutlu olsun öp kuzucuğu benim yerime.
Seyyah dualarımdasın bacım
Benim konuya gelince akşam eşim 11 de geldi çok bişey konusmadık bi yarım saat oturdu yattı sadece evet ailesine karşı savunmuş bizi yanlış yaptıklarını söylemiş onlarda deryadan anlayış bekliyoruz deyince eşimde hiç kusura bakmayın derya haklı burda yaptığınız doğru değil demiş çocuğun ne zararı olacaktı size şurda oynacaktı demiş ve noktayı koymuşAsıl bombaya gelince benim oğlumu bi eve sığdıramadılar ama eşimin 2 amca oğlunu ve eşlerini filanda çağırmışlar onlarında çocukları var.Beni sormuşlar çağan çok huysuzdu çağaı uyuttu demiş.
tabikide gelebilirsin ne zman istersn hoşgeldinKızlar benim Kadınlar Gün'üm falan yok, eşimle kendi aramızda para biriktiriyoruz; ama beni de alır mısınız aranıza?
Bir de birikim olmasa da topiğinizde sohbet arkadaşınız olma hakkımız var mı?, onu merak ettim?
Hoşuma gitti sohbetleriniz, ben de gelmek istiyorum arada...
hohohyt benim merdivenim çeyizimde vardıBalbademkeçi gibi nasıl takıyorsun öyle yaa ben korkarım ayrıca boyum yetmiyorki. Bide evde merdiven var ve takmiuorsun uzanmak bel fıtığı yapıyormuş söylemesi merdiveninle rahat rahat tak
Karanfil evet eşim edemezse başı yapma bende iş buyururum sürekli... bir arkadaşım var eşim bisi yapmıyor sizinkiler ne güzel ev süpürüyor silerlr diyor. Bende demese yapmazki eşim. Hoş hakkını yemiyim konmaya gidersem hafta sonu evi süpürüyor demeden
Afiyet olsu bacılar,
Bu gün çok koşturdum, ev işini dar yetiştirdim, yemek te yok dolayısıyla,
Biraz kızartma, yanına çay, kocam içmez, ona ayran...
Birşeyler bulacağız bakalım....
Biraz boydan kazanıyorum sanırım perde asarken, şimdi siz yazmışsınız perde için merdiven almak... gibi...
Ben de dedim ben neden merdiven kullanmıyorum acaba...
Kendimce çözümler üretmişim işte...
Kızlar ayda ne kadar biriktiriyorsunuz, tl ya da altın bazında ortalama?
kızlar kaç zamandır yazacam hep bir aksilik oluyor .. size annemle ilgili yaşadığım bir anımı anlatacağım da artık siz anlayın annemin ne kadar kirli çıkı olduğunu :))
dedim ya ennem acayip kirli çıkıdır... biz ilkokuldayken bile harçlıklarımızı adımıza alır, bize de ekmek arası zeytin, peynir, domates vb . hazırlar okula gönderirdi :) bazen kutuda bisküvi alırdı, cebimize bir de ondan koyardı :) harçlıklarımızı da siz kızsınız ilerde lazım olur , şimdiden çeyizinizi hazırlayayım diye biriktirirdi... o parayla kah evin ihtiyaçlarını görür (kirada oturuyorduk ve bir taraftan kooperatif ödeniyordu ve babam iki işte birden çalıyordu) kah bize bohçacı ayşe teyzemizden çeyizlik alırdı.. gerçi aldıklarını nerdeyse hiiiç kullanmadık çünkü zamanımıza göre biraz demode kalıyordu :)
örneğin her sabah babam işe giderken 10 lira ekmek parası alırdı .. ekmekten arta kalan parayı bile biriktirirdi :) babam hayret ederdi 10 liraya 3 ekemek mi olur diyeo paralar birikir küçük altın olur sonra o küçük altınlar da birikip babamın da desteğiyle bilezik olurdu... bugün babamın tüm birikimi annemin sayesinde olmuştur .... babam anneme "ördekçi" der durur .. yani kirli çıkı... hatta bir komşumuz "bu kadın apartmanda ördekleri nerde nasıl besliyor" diye demişti :))
bir gün annem çok hasta ,çok ağır bir migren atağı geçiriyor... krize girmiş vaziyette... ay sonu babamın cebinde de para yok... acaba annemin cüzdanında para var mı diye bakıyor .. görünen yerde para yok.. klipsli yeri açınca içinde sıkışmış kağıt paralar resmen fırlıyorbiz cüzdana böyle bakarken annem o migren krizi arasından birden canlanıp bize " o paraya dokunmayın ... o para gün parası " demez mi ailecek yerlerdeyiz
ah anneciğim ben sana daha ne diyeyim
helin maşallah annene.yoktan var ederdi eski topraklar.
sürekli geleni kenara koymaya ne var,beceri azı çoğaltabilmek.
bu arada çok zor geçirmişsin bir ayı,gelmiş geçmiş olsun.
bir sadaka mı versen acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?