Kirli Çıkılar )))

abartı şeyleri bende sevmiyorum
ama ne yazık ki artık herşey fazlasıyla abartıyor
1 yaş doğum gününü çocuk hatırlamıyor ki
eğer Rabbim nasip ederse mini bir pasta alırım fotolarda hatıra kalsın diye evde aile arasında pasta keserim olur biter
tantana ya ne gerek var
erkek çocuğun sünnetinde de bizde mevlüt okutulur
cinsiyetini bilemem ne olur ama eğer erkek olursa da hastanede kestirip evde mevlüt okuturum
gösterişe gerek yok

mevlüt peygamberimize bir methiye bir övgüdür, ama neticesinde bir şiirdir.
okutmak istersen tabii okutursun ama mevlütünde farz gibi algılanmasından, ve hatta çocuk doğumu ,sünneti,cenaze..... gibi durumlarda okutulmayınca çevre tarafından kınanılmasından çok rahatsız oluyorum.

bu saat ne çabuk 4 olmuş

seyyahım küççük pandam nerelerdesin
senin panda yavrusunu doktora götürecekti...

çocuğum olsun 1 yaşına girerken ben de ulus meydanında lokma döktürüp ankara kalesinde 7 pare top atışı yapacağım ve görgüsüzlükte son noktayı koyacağım

Son düzenleme:

şehzade sirkeci dünyaya teşrif etmişlerdir.
tez lokmalar döküle, yeniçeriler altın dağıtılaa

kızlar yazdıklarınızı ara ara teneffüslerde filan okudum gülmekten geberecem öğrenciler hoca kafayı yemiş diyecek diye içimde kaldı en iyi şimdi bağıra bağıra güleyim
bu kez de evlatlar ne oldu ki bu kadına demesinler
öfffffffff içimde patladı gülmeler

Son düzenleme:
gerçekten bazı şeyler çok abartılıyor artık,yapmayan ezik gibi görülüyor
şahsen ben de sünnetti doğumgünüydü tantana sevmiyorum
bilmiyorum ileride değişir mi düşüncelerim ama şimdilik düşüncem böyle. yazık günah onca para havaya gidiyor gibi geliyor bana

sirkecan yaaaaa yine güldürdün ya beni alemsin bacım walla 19 nisanda biraz erken çıkabilirmisin işten bakim hatunnn
sünnet ve doğum günü güzel özel anlardır ama abartılmadan aile arasında ... ben şahsen severim küçüklüğümdendir aile arasında hep doğum günüm kutlanmıştır kutlattırmışımdır çocuğum olsa onun içinde yaparım kimler olur annem babam kardeşlerim kv kb görümce falan o kadar gösterişe ne gerek var ki

Son düzenleme:

değişmez değişmez. kirli çıkıyız anacım biz oraya harcayacağın paraları altın yapıp kenara korsun.
sonra evladının istikbali için kullanırsın. (kendimi çok babaanne hissediyorum )

dersin bittiyse takıl bize.
hayat burda e be yaa

bazılarının çocukları altın mıçıyor galiba

sirkecan yaaaaa yine güldürdün ya beni alemsin bacım walla 19 nisanda biraz erken çıkabilirmisin işten bakim hatunnn

mesela kaçta? "Erken" kavramı izafi kalıyor biraz O hafta başında belli olur erken kaçıp kaçamayacağım.

bu arada senfat nerelerde?

Son düzenleme:

evet farz gibi algılanmasından bende rahatsız oluyorum
ev aldım okutmadım millet dedikodu yapıo insan okutmaz mı diye
düğün yapmıcağım için mevlüt okutmak böyle bir durumda en iyisi

Son düzenleme:
dersin bittiyse takıl bize.
hayat burda e be yaa

geldim bacım geldimmmmmmmmmmm

okuldan çıktım miniğin pastasını aldım
eve geldim

beyazları makinaya attım , çayımı demlemeye ocağa koydum
o arada koridorları salonu mutfağı süpürdüm yarına okul da yok oh ne rahat bugünden kaçamak işlerimi yapmış oldum

aldım çayımı sizleri takip ediyorum bir yandan da probis manyaklığı yapıyorum

bana boş gün, yarın iş yok , benim mesai yarım gün demeyin
küçük prensin doğum günü kutlu olsun, iyi yaşlar görsün.

farmasi afiyet olsun. benim de çayım elimde. biraz önce de tost yaptım yanına. acıkmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…