Kirli Çıkılar )))

​Misafirlikten bahsedilmiş,ev temiz olunca ve ikramlık varsa o an,ben de banusultan gibi,keşke misafir gelse diyorum o zaman.

zeytin ne oldu ki:26:
ablam valla her iş yeri böylemidir
yoksa benim çalıştığım yerde ki insanlar mı bu kadar dönektir bilemedim ben
bana başka bir şey söylüyorlar
üstüme başka birşey söylüyorlar
adam da beni dinlemeden saçma sapan şeyler yapıo
başkalarından öğreniyorum
tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali
demio ki zeytin böyle yapalım bunu die başkasına sölüo böle yapın die
insanlarda yaranacak die yalakalık yapıcak diye
şımarık şımarık hareketlerde
tavırlar sergiliyorlar sinir oluyorum

farmasi oğluşun yeni yaşı hayırlı olsun..sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin rabbim

çıkış saati gelmekte
ben yavaştan toparlanayım
herkese ii akşamlar
farması oğluna nice seneler
Rabbim uzun sağlıklı mutlu yaşlar nasip etsin inş.

kızlar moralim çok bozuk((( ağlıcam birazdan((((

bugün iş yerinde otururken aklıma geldi DGS sınavına yeni,den girebilirmim diye Ankarayı aradım dedim ben iki yıllık tıbbi laboratuvar mezunuyum 2010 da DGS ye girdim kazandım ve yerleştim akdeniz ünisinde 1 yıl okudum hemşirelik bölümünü? 3. sınıfta terk ettim

bn yeniden DGS sınavına girebilirmim? daha önce girip yerleştiğim halde:)
kadın evet tabiki girebilirsiniz fakat akdeniz ünisindeki kaydınızı sildirmeniz lazım dedi
e ben zaten işe başlarken sildirmiştim çünkü okulu terk ettiğim için öğrenim durumum terk görünüodu kaydımı sildirdim 2 yıllık mezun göründüm:) yani benim zaten kaydım yok dedim peki dedi mayısta başvurular var kaçırmayın dedi:)))

kulaklarıma inanamadım:) yani ben o sınavı kazanırsam ki 2010 yılında türkiyede 781. olmuştum:)yie kazanabilcemi biliorum sınava 3 ay var temmuzda deli gibi hazırlaırım:)))
çok sevindim svincimi paylaşmak için kocamı aradım:)

bana ne dese beğenirsiniz? okuyup napcaksın çocugumuz olcak okursam örgün okucam çünkü gece okula gitmem gerekicek....
kazancamı adı gibi bilio.... kazanırsam ya namık kemali tercik etcem yada istanbul üniversitesi ama bu sefer hemşirelik diil biyoloji okucam:) ve laborantken biyolog olcam:) ve maaşım en az 500 lira artcak artı bi adım olcak şimdi en alt seviyedeyim:)

bundan 2 hafta önce sınava girdi biliosunuzdur belki komiserlik sınavna adamın arkasında oldum hayatım gir et kazan şöle böle diye
ve kazansaydı şayet haziran ayında 9 aylık yatılı kursa gitcekti anadolunun bi şehrinde ben onsuz yeni doğmuş bi bebekle 9 ay tek başıma kalmayı göze aldım ama onun bana dediği ney? okuyup napcaksın?

hiç diilse bi gir şansını dene de yada ne bilim şaşır bişey yap yok yıkıldı adam böle g.t gibi kaldım yeminle
belki size hamile olarak o sınava girmem gece okula gitmem flan saçma glebilir ama benim derdim o diil belki kazansam bile yerleştirmelere katılmıcaktım kendimi denemiş olcaktım sonuçta sınırsız girme hakkım var seneye bidaha gircektim ama bana direk bunu dedi moralim çok bozuk(((((
NANKÖR ADAM inşallah kazanamaz o komiserlik sınavını HAİN!!!!!!!!!!!
gelsin ısırcam onu çok sinirliyim gidim ev falan süpürim hırsımı alim yoksa duman tütüyo kafamda patlıcam((((

her ortamda illaki oluyor birileri..
ama en çekilmeyeni dedikoducu tipler oluyor.

bizim grupta(4 öğretmeniz aynı branşta) iş yapmayan var kızarsın, derse girmeyeni var saçma sapan iş yapanı da var..
ama onlara katlanabiliyorsun da dedikoducu ara bozucu aradan ayrılanın dedikodusu yapan hiç çekilmiyor...
o adamı hiç olayların içinde görmüyorum ama verdiği gazlarla herkesi birbirine düşürüyor.
her yıl kendine bi kurban bi de yandaş seçiyor.
herhalde adamın kendiyle sorunu var hiç kimseyi sevemiyor kimsenin arkasından iyi konuşamıyor.
konuşsa bi eziklik hissediyor sanırım:26:
öyle tiplerden olabildiğince uzak durmak lazım.
tek bayan olduğumdan iyi cıyaklıyom arada bana pek bulaşmak istemiyor.

Allah hayırlı, uzun, sağlıklı, başarılı ömürler nasip etsin inşallah

sesli güldürdün beni :)))
bi insan sinirliyken bile bu kadan tatlı olmayı nasıl becerir

dur önce bir kahkaha atayım

ilahi selin, sen bilmezmisin ki erkekler kendilerinden başarılı kadın istemezler
seni anlıyorum sen isterdin ki tabii ki sınava gir, ben senin arkandayım geceleri bir kaç saatliğine bebeğe ben bakarım desin....
cık olmaz, demez......
sen gir o sınava ve dereceyle kazan haaa sonra paşa gönlün istemezse gitme.......

bana boş gün, yarın iş yok , benim mesai yarım gün demeyin
küçük prensin doğum günü kutlu olsun, iyi yaşlar görsün.

sen bize özen biz sana..
biz de okula ek bina yapılcak da diğer insanlar gibi normal vakitlerde işe gitcez koştur koştur derse gir çık yapmıycaz diye seviniyoruz..

ay zaten moralim bozuktu buda tam oldu biri sustursun lütfen beni

farmasi oğluşun yeni yaşı hayırlı olsun..sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin rabbim

farması oğluna nice seneler
Rabbim uzun sağlıklı mutlu yaşlar nasip etsin inş.

Allah hayırlı, uzun, sağlıklı, başarılı ömürler nasip etsin inşallah

Allah razı olsun kızlar Allah hepimizin yavrularına sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı ömürler versin inşaallah

Paşabahçe Landmark Cam Kapaklı Saklama Kabı - Büyük 13.9TL - evmanya.com
sonun da erzak saklama kavanozlarımı aldım tüm züccaciyeleri dolaştım fiyat ve model araştırdım bundan 5 tane aldım büyük boy sıvı olarak 2350 dediler akşama yıkayıp yerleştirince paylaşırım çok şirin duruyorlar
adamın elinde büyükten kalmadı orta boyundan vardı birkaç tanede başka yerden büyük boydan alırsam şuan için ihtiayacımı görür
yapımda ve yayında emeği geçen herkese özellkilede fikir ve resimlerin sahibi seline çoook teşekkürler

kendi evimde minik kulplu kavanozlardan alıp içlerine şekerlemeler kuş lokumları kurabiyeler koymayı düşünüyorum böyle cicili bicili offf offff ne hayaller kuruyorum bir bilsenin kelebekler uçuşuyor içimde

Banuu bu aralar zaten duygusallık var üzerimde ağlamaktan bi hal oldum çağan ağlama annem ağlama diyo

sesli güldürdün beni :)))
bi insan sinirliyken bile bu kadan tatlı olmayı nasıl becerir

ben demiştim size, bu kızın öfkesi bile güzel diye selincim, eşinin önüne geçmemek gibi çok saçma bir sebeple eğitimi ziyan olmuş biri olarak
(ki bu boyuttan size bahsetmedim daha önce) asla hayallerinden amaçlarından vazgeçme. bak sen ne güzel diyosun, ben onun arkasında oldum hep diye erkekler işte hep orda kalalım istiyolar canım. onlara göre bizim yerimiz orası inadına gir, kazan ve de oku sen azimli kızsın çocuk da olsa başarırsın bence

farmasi, oğlunun doğum günü kutlu olsun canım, inşallah abisi gibi o da başarılı bir delikanlı olur

Son düzenleme:
Selincim erkeklerin genelinde var canım kendilerinden üstün hanımları pek istemeziler o yüzden engel olurlar takma bence nasıl olsa önünde yine fırsatın var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…