canım ya ağlarken güldürdün beni ay iycem manya bağladım:) bi ağlıorum bi gülüorum ....sesli güldürdün beni :)))
bi insan sinirliyken bile bu kadan tatlı olmayı nasıl becerir
dur önce bir kahkaha atayım
ilahi selin, sen bilmezmisin ki erkekler kendilerinden başarılı kadın istemezler
seni anlıyorum sen isterdin ki tabii ki sınava gir, ben senin arkandayım geceleri bir kaç saatliğine bebeğe ben bakarım desin....
cık olmaz, demez......
sen gir o sınava ve dereceyle kazan haaa sonra paşa gönlün istemezse gitme.......
selin eşini eşimle bir görüştürelim en iyisi sana destek çıkması konusunda neler derdi kimbilir inan
eşine kızıyorum
ben ona akşam neler diycem bi bilsen farmasicim bidaha görür o arkasında durmayı
basit bi polis memuru olarak kalsın destek mestek olmıcam yapamam ben sensiz 9 ay diycem bide çocugu salcam üstüne '
koş yavrum sarıl babana gitmesin b yere dicem çok kızıdm.......
farmasi, oğlunun doğum günü kutlu olsun canım, inşallah abisi gibi o da başarılı bir delikanlı olur
durum komedilerinden bir farkı olmazdı
arka fonda sürekli seyyahın sılaya bağırış sesleri gelirdi
farmasinin kek börek kokuları
hani benden de nasibinizi alırdınız hamur işlerinde hatta ananneden bile payınıza düşeni alırdınız (her manada)
sürekli selin i takiplerdik neyi ucuz fiyata bulmuş da stoklamış acaba diye...
heyyy maşallaaah hoş geldin bacımmmKızlar benim Kadınlar Gün'üm falan yok, eşimle kendi aramızda para biriktiriyoruz; ama beni de alır mısınız aranıza?
Bir de birikim olmasa da topiğinizde sohbet arkadaşınız olma hakkımız var mı?, onu merak ettim?
Hoşuma gitti sohbetleriniz, ben de gelmek istiyorum arada...
pepetiiiiiiii sayendeee çok güzelllllllll bir şey buldummm evimizin ilişkimizin durumundaaa:)Karanfil canım bende hep komşudan alıyorum evde yer yok diye ama merdiveni olsa daha sık yikarim perdelerimi öyle geliyor yani :99:Haftaya kesin alacaktım bugün telime .msj gelince tevafuk oldu. Buda 4 basamaklı
Gökçe canım sağol ikea da bende biliyorum o merdivenimsii şeyi arkadsta var güzel ama perde takılmaz sanırım onla ben sadece perde icin alicam :100:
resmini bulamadımki koyayım be bacımtabiki de...
ne demek hoşgeldin...
gökçe söylediğin şeyi hiç görmedim canım.
ben de kalabalığını sorun edip almadım ama sonunda dayanamadım.
yahu bacım şu hindiyi nasıl yapyonnn... sanırım hindi etinimi kastediyon aynı tavuk sote gibi hindidennn öylemidir yanlış anlamadım dimiiibugünkü menüm:
bol tereyağlı nohutlu bulgur pilavı
yumurtalı ıspanak
hindi sote
yoğurt, kırmızı pancar turşusu, yeşil soğan vs.
tık tık tıkkk geldim:)sen de biseyler hazir al o zaman,gozune az gorunduyse,nasil isine geliyorsa canim...sen arkadaslarini tanirsin,aranizdaki samimiyete gore ikramini ona gore yaparsin :)
kgokce :) buyur gel bacimmm :))
hey maşallahhhh yok benim annemmmmmmmm alamancı kızııııııı baba getirmiş anası bakmış amaaaa acaip bol saçan biri olarak yetiştirmişler hiç beğenmiyom anamın huyunu:) ona ver parayı tıkkk ıvır zıvır :) biterkızlar kaç zamandır yazacam hep bir aksilik oluyor .. size annemle ilgili yaşadığım bir anımı anlatacağım da artık siz anlayın annemin ne kadar kirli çıkı olduğunu :))
dedim ya ennem acayip kirli çıkıdır... biz ilkokuldayken bile harçlıklarımızı adımıza alır, bize de ekmek arası zeytin, peynir, domates vb . hazırlar okula gönderirdi :) bazen kutuda bisküvi alırdı, cebimize bir de ondan koyardı :) harçlıklarımızı da siz kızsınız ilerde lazım olur , şimdiden çeyizinizi hazırlayayım diye biriktirirdi... o parayla kah evin ihtiyaçlarını görür (kirada oturuyorduk ve bir taraftan kooperatif ödeniyordu ve babam iki işte birden çalıyordu) kah bize bohçacı ayşe teyzemizden çeyizlik alırdı.. gerçi aldıklarını nerdeyse hiiiç kullanmadık çünkü zamanımıza göre biraz demode kalıyordu :)
örneğin her sabah babam işe giderken 10 lira ekmek parası alırdı .. ekmekten arta kalan parayı bile biriktirirdi :) babam hayret ederdi 10 liraya 3 ekemek mi olur diyeo paralar birikir küçük altın olur sonra o küçük altınlar da birikip babamın da desteğiyle bilezik olurdu... bugün babamın tüm birikimi annemin sayesinde olmuştur .... babam anneme "ördekçi" der durur .. yani kirli çıkı... hatta bir komşumuz "bu kadın apartmanda ördekleri nerde nasıl besliyor" diye demişti :))
bir gün annem çok hasta ,çok ağır bir migren atağı geçiriyor... krize girmiş vaziyette... ay sonu babamın cebinde de para yok... acaba annemin cüzdanında para var mı diye bakıyor .. görünen yerde para yok.. klipsli yeri açınca içinde sıkışmış kağıt paralar resmen fırlıyorbiz cüzdana böyle bakarken annem o migren krizi arasından birden canlanıp bize " o paraya dokunmayın ... o para gün parası " demez mi ailecek yerlerdeyiz
ah anneciğim ben sana daha ne diyeyim
desene baya kirlisin haaa bacımburası tam bana göreymiş ya
özlem su,annem göremedi dedin ya,bitirdin beni kuzum.
inşallah bu dünyada göremediklerini misliyle vermiştir rabbim.
royem son durumlar nasıl,eşinle ortak bir paydada bulaşabilecek gibi görüyor musun kendini malum konuda.
dark hayatın geçiciliğiyle ilgili bir yazı yazmış,değme feylesofa taş çıkartmış.
"MAL SAHiBi MÜLK SAHiBi
HANi BUNUN iLK SAHiBi
MAL DA YALAN MÜLK DE YALAN
VAR BiRAZ DA SEN OYALAN."
YUNUS EMRE
Iyi geceler hanımlar.... Kw ler geldiler çat kapı çaya çay bahane ilkeyi sewmek maaksat.... Iyi oldu walla bende cok.sewerim misafiri ankarqdakileri boşuna çağırıp durmuyorum yani.... Farmssi ben annemi küçük yaşta kaybettim ve bi genc kızın annesinden öğrenmesi gereken çoğu şeyi babamdan öğrendim allah ondan razı olsun senin bu dediğin lafı oda bana utana sikila söylerdi... Canim benim üniversiteye yollarken kızım olum war kalım war der muslukları açardı ah annen olsaydı o anlatırdı kusuruma bakma benim ogretebildiklerim sınırlı diye...allaah ondan binkere razı olsun....
iste ben bunu yapamiyorum biliyormusun,soyle bir dusundumde neden diye.cunku evlendikten sonra gittigim her yerde resmen hizmetci muameleisi gordum,aslinda yerimde durup hizmet bekleyen birisi olamadim am misafir diye gidilipte bir yerinde oturamamak hem de her seferinde cok fena.normalde bir evin 1 ya da 2 kizi varsa misafire is yaptirmak ayip sayilirdi.artik vin kizi oturup misafirinden hizmet bekliyor maalesef.onun haricinde ben de misafiri cok severim,ama soyle evime gelip kusur aramayan, evimi esyami elestirmeyen insanlar olursa ne ala,yoksa bir dahada glemesinler zaten.en iyisi benim gibi yapacaksınız evinize gelen misafir ilk kez de gelse çalıştıracaksınız
evet su mikrodalaga cok ise yariyorda,zararli oldugunu bir kac aydir ogrendim.Benimki bozulmustu ,yeni aldik,bilseydim hic almazdimablamın dr.u riskli gebelik uzmanıydı..
pimpirikliydi ..koca insanlara zararlı ,bebek varken kullanma demişti..
bilemedim :44:
evet ya kipat okumak enfes bişeyyyyyyyyy bacımmmKitap okuma konusunda da söyleyeceklerim vardı eklemeyi unutmuşum;
Ben de lise yıllarımda kitap okumaktan keyif alırdım fakat evlendikten sonra zerre kitap okumadım, okuyamadım. Zamanım vardı ama hevesim yoktu.
Yıllar sonra anladım ki, kitap okumadan geçen yıllarıma çok acıdım, şimdiyse hiç zamanım yok, okumak istiyorum okuyamıyorum...
Çok üzülüyorum, okumadım, okuyamadım, boşa geçti yıllar... Keşke keşke keşke en güzel çağlarımda genç kızlığımda çok çok daha çok okusaydım. Elimizde kitap gören anam babam kızarlardı, ''yine almışlar ellerine birer tane kitap...'' diye söylenirlerdi, kız kardeşimle benim için. Biz yine de onlara ramen güzel şeyler yaşamışız, okuyabildiğimiz kadar okumuşuz!...
Eğitim konusuna gelince, eşim beni okutuyor kızlar.
Kocam ilkokul ve çıraklık mezunu, ben üniversite 4. sınıftayım şimdi, kazanmamı okumamı o istedi, elinden geleni yaptı.
Seneye mezun bir öğretmen oluyorum. Ücretli de çalıştım. Rabbim güzellikleri nasip ediyor işte.
Benim eşimde tutturmuştu ya açıktan okursun ya da okuyamazsın diye. Açıköğretim benim için daha hayırlı oldu yoksa minicik bebeğimi bırakıp nasıl giderdim hergün... Böylesi daha hayırlıymış. Eşin de kendine göre haklıdır, onun açısından da düşün. Tercih yaparken çok üzlüyordum ben hiç öğrencilik hayatı yaşayamayacağım, dışardan okuyacağım diye ama, yıllar sonra anladım ki, oğluşumun bana ihtiyacı varmış, bırakıp gitseydim, çok daha kötü olurdu bizim için. Şimdi 7 yaşında, 2.5 yaşındaydı ben hazırlanırken ben hazrılanırken dersaneye giderken bile arkamdan nasıl ağlardı, ooof of, hatırlatmayın o güleri... Daha neler neler!.......
anammmmmmmmmm oğluşu büyümüşde ağlama annem diyorrr yerim ben o kuzuyu bu resmini ısırasım gelyorrrr inannn...Banuu bu aralar zaten duygusallık var üzerimde ağlamaktan bi hal oldum çağan ağlama annem ağlama diyo
hayrolsunrüyamda derfattı papatyayı birisini dah gördüm am hatırlamıyorum derfat bana papatyanın otoparktaki açık olan kasasından para almamı istiyor eşimde sakın yapma hırsızlıga girer diyor o sırada kasanın açık olundugu görülünce başkaları talan ediyor bende kalanları topluyorum ama kalanalr kıyafet takı gibi şeyler sırf malına sahip çıkayım diye sonra polise savcıya gidip ifade veriyorum hapse gireceğim galiba
uyandım arkasından başka rüya büyük büyük sular akıyor yeşil renkli dağın eteği gibi biryerden tırmanıyoruz bi tarla gibi bir yere otrup dinlenelim dediğimizde farler sarmış tarlayı ablam çabuk çık diyo bacağım 3 yerini fare ısırıyor birini öldürüyorum ay kusacam galiba iğrençtisonra kurtuluyorum ordan düz bir yol bulup lüks bir otelin yoluna çıkıyor yolumuz öyle biöyle bir rüya bu aralar buradakileri çok görür oldum
afiyet olaaa bacımmmm...gökcecim,
bana hindi teyzemden gelmişti köy hindisi.
bütün olduğundan hala bitiremedim parçalara ayırıp buzluğa atmıştım.
zaman zaman çıkarıp kullanıyorum
mesela göğüsten köfte yaptım güzel oldu.
dün de şöyle yaptım:
buzluktan butun birini çkardım eriyince küp küp doğradım
zeytinyağına ve baharata bulayıp buzdolabında beklettim bi gün sonra pişirdim.
inanamadım çok güzel pişti lokum gibi oldu hatta.
marifet 1 gün sosda bekletmede yani.
çünlü hindi normalde zor pişer ayrıyeten köy hindisi daha zor pişer.
hey yarabbimmmmmm bu adamlar şu dolandırıcılık yapmak için harcadıkalrı emeği güzel işlere harcayalar yaa uffffbilgisayardaydım
birden ekrana bir kutu düştü
o anda pc dondu zaten
sonra bir sayfa açıldı
emniyet genel müdürlüğüne ait
şu kadar parayı yatırınız pc niz bloke oldu
ıp adresiniz pc markanız fln detaylarıyla yazıyor ama
işte yatırmazsanız 72 saat içinde 2 ile 20 yıl arası özgürlük kısıtlanır
eşim aradı hemen polisi işte açıkladılar
dün gece çok kişiye olmuş
çok şikayet gelmiş
sakın yatırmayın para bizimle ilgili değil bu şekilde dolandırıyorlar fln dedi
daha önce tel ediolardı şimdi pcden yapıolar
desene artık kumpirler zinciri kurarsın selincim....kızalr dehşet bişey keşfettim:)
canım çok kumpir istedi fakat dışardan yemeye midem bulandıgı için yemek istemedim eve geldim 12 de napsam napsam
mikrodalgaya bir tane büyük boy patates attım 12 dakikaya buz çözmeye ayrladım:)
o arda kaşar rendeledim yeşil zeytin dilimlelr için dim sonna buzluktan bi avuç mısır çıkarıp patateslerin yanına kaseyle koydum tekrar devam ettirdim:)
patatesin dakikası doldu çıkardım pişmiş:) ortasını kesitim kaşır tereyağını koydum çatalla yedirdim içine mısır yeşil zeytinde koydum kavanozda hazır kırmızı lahanm vardı limolu suda bekletiorum saltalar için ondanda koydum üstünede mayonez offff
dışardakinden hiçbi farkı yok bidahakine daha bol malzeme koycam vede süper hazırlaması tam 15 dakika sürdü:)
12:10 da eve geldim 12.25 de elimde yiyodum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?