Kirli Çıkılar )))

farmasi çocuklar için öyle diyosun da, sen de hep demez misin canım çocuklar yarın alıp başını gidecek, kendi hayatları olacak, her şeyden önce kendimiz olmalıyız diye. bence öyle de düşünme. gerisine sonuna kadar katılıyorum

eğer ilk çocuğum gibi 3 aylıkken bırakıp işe gideceksem, bir çocuğun daha vebaline girmek istemem.
oğlum 3 ay 20 günlüktü işe gittiğimde. öğlene kadar tuvallette ağladım. sonra dayanamadım kimseye brşey demeden kaçtım ordan, kuzumun yanına geldim. süt kokusunu kokladım

mesaj yazacaktım boşver ben sana bi ara anlatırım uygulamalı göstergeli

he işi bırakıp da onunla mutlu ol diye
ondan sona görecem ben seni

kız işi filan bırakacağım yok. yani şimdilik öyle birşeye cesaret edemem.
sadece derdimi döktüm. :2:
ama bir an önce bir kuzum daha olsada 2 yıl ücretsiz izin+ 6 ay doğum izni 2,5 yıl keyfini sürmek istiyorum evimin.
tabii allah kısmet ederse.
folik asite başlamış olsam iyiydi

Son düzenleme:
canım çalışmak zor tabı evde olmanında cok keyıflı bır tarafı yok emın ol ozamanda sıkılırsın...
[QUOTEzeytin_;29592578]valla çalışmak gerçekten çok zor
bu dediklerine harfi harfine katılıyorum
benim 1 üstüm var 10 adama bedel
dengesizin teki
nerde ne yapıcağı belli olmaz
insan içinde azarlar defalarca konuştum
dinlemio yine yapıo yine yapıo
eskiden eve gider eşim gelmeden ağlardım şimdi piştim herhalde
salak saçma konuşur
her zaman yaptığını yap dediğini yaparsın nie böle yaptın der günü gelir
siz demiştiniz dersin ne zaman dedim der bunamış
çocuğum yok ama ilersini düşünüp çalışıyorum
evde otursam diyorum ne yapcam diyorum devam ediyorum
Rabbim bunuda aratmasın
iş kapılarımızı kapatmasın
her sabah kalktığımda giyinirken dualar ediyorum
sabrediyorum Allah mükafatını verir diyip geçiyorum[/QUOTE]
amın allah emeklerınızın karsılıgını versın..

tatlım daha sosyal yasarım demişsın o sosyallık de bıyerden sonra sıkıyor ben 5 senedır çalışmıyorum eşimle yurt dışındaydık eşimin maası ıyı evımız var sosyal bı hayatımız var b

en hepsınden sıkıldım ve eşımı bırakıp turkıyeye dondum ve 2 hbaftadır çalışıyorum kafam rahatladı. boş dura dura eşimın ailesını takmışdım kafaya ne yapsalar sınırıme dokunuyor haklı olduklarım haksız olduklarımda var tabı ama en azından hayatda başka ugraşlarım oldu.

aslında benim sıkıntım çalışıyor olmak değil.
yani hanımlara çalışma saatine esneklik ve çocuk olunca 2 yıl ücretli izin istiyorum.
bir de dangalak, nerde ne konuşacağını bilmeyen amirler istemiyorum.
mesleğim olmadığı halde her telden iş yüklenmesini istemiyorum.
20 gün olan yıllık iznimin 3 aya çıkarılmasını istiyorm.
aha da bukadar. yoksa neden çalışmayayım ki

Son düzenleme:

meyracım, söylediklerinin hepsinin altına imzamı atarım hepsi çok doğru. şükretmeyi hiç bırakmadım. allah bıraktırmasın. yokluk da yaşadım, varlık da. rabbim böyle yazmış dedim, böyle de mutlu olmaya çalıştım. ama bazen içerilerden derinlerden çıkıp geliyor o düşünceler, şeytan yokluyor arada mutlu muyum evet şükürler olsun mutluyum, huzurluyum. ama bazen keşke demekten de kendimi alamıyorum

iyi de dark'cım, sen çalışıyosun diye bu çocuk aç mı kalıyo, açıkta mı kalıyo. vebal diye niye düşünüyosun. evde oturup çocuğuna dört dörtlük bakamayan bi sürü insan var. sizler biraz da onların geleceği için çalışmıyo musunuz. hiçbir şeylerini eksik etmiyosunuz. sonuçta akşam olunca evinizdesiniz. böyle düşünme.

geç kalmış sayılmazsın canım... :)

iş konusunda, sana katıldığımı,seni haklı bulduğumu belirttim zaten....
yani sen şimdi özelde,kendi işini yapıyor olsan,çocuğunu istediğinde yanına alabilsen,istediğinde yanına gidebilsen,çalışma saatlerini kendin ayarlasan,ütopya bu ya, çocuğun senden yalnızca uyurken ayrı kalsa vs. vs.
çalışmak da,çocuk da senin için zor olmazdı...
kendi şartlarında,öyle düşünmekte,sonuna kadar haklısın...
aynı fikirdeyim...
inşallah, şartlarımızı kendimiz belirleyecek imkanlara kavuşuruz hepimiz ve hayallerimizi gerçekleştiririz,ne diyeyim... :)

inşallah meyracım.
dediğin gibi bu benim için çok ütopik (özelde olup kendi şartlarımı kendim belirlemem) ama hanım memurların mesai saatleri filan iyileştirilebilir. zaten bi ara bunun konusu geçti ama şuan yok bi haberler.
tetikteyim bekliyorum

dün akşam gözüme günlerdir batan buzdolabımın içini sildim
raflarını cifledim yıkadım
içine her ne kadar birşey sermeyin de deseler kağıt havlu koydum
çok batıyor çünkü böyle daha temiz oluyor.

birde salçam çok küf tutuyor
geçen yemeğe koyucam yarısından azdı gerçi ama bir baktım küf içinde attım direkt
biber salçam vardı kavanozda onu kydum
sonra araştırdım
salça küf tutmasın diye önce tuz ve sıvı yağ ile kavrulup sonra kavanoza konuyormuş
yeni aldığım salçayıda böyle yapıp kavanoza koydum
bakalım inşallah bu da öyle ziyan olmaz

Ütopyaya yakın şartlarda çalıştığım için kendimi çok şanslı hissettim
Bu saat oldu halen evdeyim

hazır salça kullanıyorsan ÖNCÜ yü tek geçerim. ne küf olur ne bişey.
tadı da ev salçasına en yakın olanıdır

hazır salça kullanıyorsan ÖNCÜ yü tek geçerim. ne küf olur ne bişey.
tadı da ev salçasına en yakın olanıdır

hazır salça kullanıyorum canım bimden alıyorum hep
öncü yü herkes söylüyor küf yapmıyor diye
birde açık salça önerdiler ama güvenemedim
öncüyü denicem

Son düzenleme:
meyracım kendi iişin olsa cocugunu yanında götürürsun demişsinya dün ben oğlanı göndermedım krese işe de yeni başladım bı yandan tlf bı yandan cocuk bıyandan yetişicek ürün aksama kadar perişan oldum bazen o bile çözüm değil maleseff

en iyisi bayanlara gun içinde 3 -4 saat calışma olsun :))

çocuğun hizmeti için, yanında bir de bakıcısını götüreceksin....atlamışım.... :)
sen sadece sevgi ihtiyacını karşılayacaksın... :))

Vallahi bende evdeyim ama olmuyor şimdi keşke çalışsam diyorum yani ne evde oturanlar hayatından mutlu nede çalışanlar ama bence çalışmak evde oturmaya göre kesinlikle daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…