- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
Vallahi bende evdeyim ama olmuyor şimdi keşke çalışsam diyorum yani ne evde oturanlar hayatından mutlu nede çalışanlar ama bence çalışmak evde oturmaya göre kesinlikle daha iyi
dutun üstüne yumurta kırmak mı ıyyyyyyyyyyyyyyyyy o ne ya zaten yağda yumurta sevmem bide dutlu.......
sevimsiz o ne be dutla yumurta ayyyyyyy
hayatta yiyemem
bugünkü konu, çalışmak ve ev hanımlığı mı acaba?
geçmişi okuyamadım da
ben de acaba aylıksız izin alsam mı diyorum
karar veremiyorum
o kadar zaman evde durabilir miyim
seminer döneminde gitsem, bi baksam ki hem ben hem bebek yapabiliyor muyuz çalışma hayatında
yapamazsam da izne ayrılayım diyorum :26:
yoğunum seyyahım geç geliyorum yemek toplama derken oğlan uyumadan uyuyyorum vallaşimdi nerdesin ki
bugünkü konu, çalışmak ve ev hanımlığı mı acaba?
geçmişi okuyamadım da
ben de acaba aylıksız izin alsam mı diyorum
karar veremiyorum
o kadar zaman evde durabilir miyim
seminer döneminde gitsem, bi baksam ki hem ben hem bebek yapabiliyor muyuz çalışma hayatında
yapamazsam da izne ayrılayım diyorum :26:
aslında parasız sayılmayız. eşimin iyi bir maaşı var.ve ben çalışıyorum diye eşimin sosyal imkanlarının hiç birini kullanamıyoruz ...artık zaman öyle bir zaman ki biraz da lüx için çalışıyoruz...biraz da kendimizi garanti altına almak için....
bu ay beyimize 100 tl lik oyuncak aldı. ama bugün reklamlarda gördüğü başka bir oyuncak için ağlamaya başladı
çocuklarımız zamane çocukları. bolluk içinde yaşıyorlar. benim sadece bir ayıcığım vardı ama çok mutluydum
çocuklarımı özellikle oyuncak ve de internet kullanımı konusunda kısıtladım bundan da hiç vicdan azabı çekmedim , çekmiyorum da sonuçları itibariyle
ben biraz kuralcıyım
oyuncağa verilen paraya acırım o sebeple her gördüklerini kusura bakmasınlar alamazlar çünkü sonu yok
süreli yayınları takip etmelerine izin veriyorum okuma alışkanlıklarının pekişmesi açısından
internete küçük 6 büyük 9 yaşında daha evde benim pc imden girememişlerdir
evde tv, satranç okey kitap okuma ders çalışma ekstradan test çözümü , mevcut özellikle logo vs tarzındaki oyuncaklarıyla
süreli yayınlarının hediyesi vs olan kartlarıyla oynayarak vakit geçiriyorlar...
bazen ödül olarak evin yakınındaki internet salonuna babalarının gözetiminde oyun oynamaya gönderiyorum o da mutlaka ödül kıvamaındadır..... öyle olunca kıymetli oluyor ve haketmek için amaçları oluyor onu farkettim
ya da okulda wınn hizmetinin bedelini ödüyoruz oradan da yararlanabiliyor.
ya da benim sınıfımdaki bilgisayardan yararlanabiliyorlar....ama evde nete müsade yokkkkkkk
çocuklarımı özellikle oyuncak ve de internet kullanımı konusunda kısıtladım bundan da hiç vicdan azabı çekmedim , çekmiyorum da sonuçları itibariyle
ben biraz kuralcıyım
oyuncağa verilen paraya acırım o sebeple her gördüklerini kusura bakmasınlar alamazlar çünkü sonu yok
süreli yayınları takip etmelerine izin veriyorum okuma alışkanlıklarının pekişmesi açısından
internete küçük 6 büyük 9 yaşında daha evde benim pc imden girememişlerdir
evde tv, satranç okey kitap okuma ders çalışma ekstradan test çözümü , mevcut özellikle logo vs tarzındaki oyuncaklarıyla
süreli yayınlarının hediyesi vs olan kartlarıyla oynayarak vakit geçiriyorlar...
bazen ödül olarak evin yakınındaki internet salonuna babalarının gözetiminde oyun oynamaya gönderiyorum o da mutlaka ödül kıvamaındadır..... öyle olunca kıymetli oluyor ve haketmek için amaçları oluyor onu farkettim
ya da okulda wınn hizmetinin bedelini ödüyoruz oradan da yararlanabiliyor.
ya da benim sınıfımdaki bilgisayardan yararlanabiliyorlar....ama evde nete müsade yokkkkkkk
kızlar akşama ne yemek var sizde.
ben daha aklımda bile belirlemedim ne yapacağımı
Akşama eşime sadece çorba ve salata var az yiyor o yüzden ona yemek yokÇağanla banada kabak yemeği yaptım çorba salata bide çağan kek istiyo ya meyveli yada elmalı kek yaacağım ha bide kuru köfte yapacağım.
ben toparlanmaya başlıyayım
herkese iyi akşamlar
biz de bi ara sürekli bebek alıyorduk
uyurken hiç abartmıyorum yatakta 10 bebek olurdu
şimdi kitaplara taktı
dışarı çıkarken uyurken yemek yerken masal kitabı şekilli kitaplar trt çocuk dergisi vs..
biz de oyuncaktan ziyade kitap çok alır olduk
ama ben masal okurken sıkılıyor istemiyor
kendisi anlaşılamayan diliyle sürekli okuyor gibi yapıyor
ben yarmagül derdim şimdi bilgecan kızım diyorum
akşamın yemeğini sabahtan yaptım
fırında sebzeli tavuk
pirinç pilavı
elmalı muzlu puding tatlısı fotoğrafını koyarım ilk defa denedim
bugün pazarımız vardı mis gibi semizotu aldım yemeğin yanına yoğurtlu salatasını yapacağım..
benim de canım nicedir mantı çekiyor buzlukta var ama başka yemek yapıyorum onu saklıyorum biter diye
farmasi .!.:mantı yapacağım
canım çağanın yemesi nasıl?
bizimkinin zaten çok azdı bu hastalıktan sonra fotosentezle yaşamaya başladı.
şimdi bende oluşturdum kafamda birşeyler.
yoğurt çorbası
oğluma köfte
eşime ve bana döner
salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?