Kirli Çıkılar )))

Vallahi bende evdeyim ama olmuyor şimdi keşke çalışsam diyorum yani ne evde oturanlar hayatından mutlu nede çalışanlar ama bence çalışmak evde oturmaya göre kesinlikle daha iyi

bugünkü konu, çalışmak ve ev hanımlığı mı acaba?
geçmişi okuyamadım da
ben de acaba aylıksız izin alsam mı diyorum
karar veremiyorum
o kadar zaman evde durabilir miyim
seminer döneminde gitsem, bi baksam ki hem ben hem bebek yapabiliyor muyuz çalışma hayatında
yapamazsam da izne ayrılayım diyorum :26:

Evet canım bugünki konu bu.Ben kendi adıma konusayım hamileliğimin başında işten ayrıldım hoş özel sektörde çalışıyodum çağan 3,5 yaşında ve hala evdeyim veee çok bunaldım hem maddi hem manevi konuda tamam çocuğumu kendim büyüttüm ama artık büyüdü kendim için çalışmak istiyorum değişiklik olsun diye 2.sebebim ise eve katkım olsun diye bi iş bulayım çalışacağım ama.Seninki daha çok küçük istersen izin alıp kendin büyütüp tekrar dönebilirsin işine belki memeyi bırakmış olur ve sana daha kolay olur bence.

sunny ablacım hiç şikayetçi değilim çalışmaktan doğru söylüyorsun eş evlat hepsi bir yere kadar diye düşünürüm

şimdi nerdesin ki
yoğunum seyyahım geç geliyorum yemek toplama derken oğlan uyumadan uyuyyorum valla

çalışmak valla okulda dinleniyorum ben seviyorum yaniii
ben mert eren 4 aylıkken çalışmaya başladım ilk bir kaç gün zor oldu hatta keşke bırakmasam dedim savunmasız kendini bilmiyor falan bir iki saatliğine bırakıyordum 9 da bırakıyordum 12 de eşim alıyordu rahattık o açıdan bakacak yakınınsa sıkıntı yok ama bakıcıysa biraz daha bekle derim

çocuklarımı özellikle oyuncak ve de internet kullanımı konusunda kısıtladım bundan da hiç vicdan azabı çekmedim , çekmiyorum da sonuçları itibariyle

ben biraz kuralcıyım
oyuncağa verilen paraya acırım o sebeple her gördüklerini kusura bakmasınlar alamazlar çünkü sonu yok
süreli yayınları takip etmelerine izin veriyorum okuma alışkanlıklarının pekişmesi açısından

internete küçük 6 büyük 9 yaşında daha evde benim pc imden girememişlerdir

evde tv, satranç okey kitap okuma ders çalışma ekstradan test çözümü , mevcut özellikle logo vs tarzındaki oyuncaklarıyla
süreli yayınlarının hediyesi vs olan kartlarıyla oynayarak vakit geçiriyorlar...
bazen ödül olarak evin yakınındaki internet salonuna babalarının gözetiminde oyun oynamaya gönderiyorum o da mutlaka ödül kıvamaındadır..... öyle olunca kıymetli oluyor ve haketmek için amaçları oluyor onu farkettim
ya da okulda wınn hizmetinin bedelini ödüyoruz oradan da yararlanabiliyor.
ya da benim sınıfımdaki bilgisayardan yararlanabiliyorlar....ama evde nete müsade yokkkkkkk

aynı benim gibi düşüyosun ama eşim çok taviz verdiği için bizde bol bol oyuncak alınır,daha 3,5 yaşında internetten araba yarışı filan oynar,kitaplara ilgisi vardır ama en çok aralara vardır evdeki arabanın haddi hesabı yok kırdıklarını saymıyorum bile

ben de kuralcıyım oğlumun çok oyuncağı yok sğrekli oyuncak alınmaz kendi hayali oyuncaklarını yapsın istiyorum yaratıcılığı gelişsin diye eskiden ben kutudan ev yapardım abilerim bilyeli araba kumaştan bebek öyle olsun istiyorum şimdilik azcık var hayali oyun kuruyor mesela oynuyor kendi kendine bir süre izlediği çizgi filmler konusunda seçiciyiz ama kitap konusunda hiç sevmiyor masal kitabını inceleyelim istiyorum istemiyorum arada sırada çocuk dergileri alıyoruz daha sayfasını çevirmeden makasla kesmek istiyor babası dergi almış içinde oyunlar var oynarız diye dergi şu an küçük parçalara bölünüyor
bilisayara ellemesi yasak daha küçük izletmiyoruz bilgisayardan birşey çok nadirdir
hafta sonu park maketi yapmaya çalışacağız arabalarını park etsin diye kartondan neraberce aktivite olur

kızlar akşama ne yemek var sizde.
ben daha aklımda bile belirlemedim ne yapacağımı

Akşama eşime sadece çorba ve salata var az yiyor o yüzden ona yemek yokÇağanla banada kabak yemeği yaptım çorba salata bide çağan kek istiyo ya meyveli yada elmalı kek yaacağım ha bide kuru köfte yapacağım.

canım çağanın yemesi nasıl?
bizimkinin zaten çok azdı bu hastalıktan sonra fotosentezle yaşamaya başladı.
şimdi bende oluşturdum kafamda birşeyler.
yoğurt çorbası
oğluma köfte
eşime ve bana döner
salata

bu ay bana bir haller oldu mart ayının kredi kartının dışında

nisan ayının kart borçlarını da ödedim durdum şöyleki; alışverişi karttan geçtim karta eklenen puanı aldım netten borç ödemesi yaptım
bir an önce kredi kartı borcum bitsin istiyorum

biz de bi ara sürekli bebek alıyorduk
uyurken hiç abartmıyorum yatakta 10 bebek olurdu
şimdi kitaplara taktı
dışarı çıkarken uyurken yemek yerken masal kitabı şekilli kitaplar trt çocuk dergisi vs..
biz de oyuncaktan ziyade kitap çok alır olduk
ama ben masal okurken sıkılıyor istemiyor
kendisi anlaşılamayan diliyle sürekli okuyor gibi yapıyor
ben yarmagül derdim şimdi bilgecan kızım diyorum

akşamın yemeğini sabahtan yaptım
fırında sebzeli tavuk
pirinç pilavı
elmalı muzlu puding tatlısı fotoğrafını koyarım ilk defa denedim
bugün pazarımız vardı mis gibi semizotu aldım yemeğin yanına yoğurtlu salatasını yapacağım..

benim de canım nicedir mantı çekiyor buzlukta var ama başka yemek yapıyorum onu saklıyorum biter diye

farmasi .!.:
mantı yapacağım

bugün de benim canım manı çekmişti
ama yemeğim var..

allright iyiki yemek yapmayı seviyorsun canım.
hani eşin hep ev yemekleri istiyor yaa.
sen de ben gibi yemek yapmayı çok seviyorsun

yemek seçen çocuk çok zor
bizimki de sebzeyi meyveyi yemiyor
etçi ve hamurcu maslesef
meyveyi pasta ve keklerde kakalıyorum
sebzeyi de çorbalarda..
2 gündür tuvaletini yapmıyordu dert ettim kendime
sabah erkenden kalktım sebze çorbası yaptım
kahvaltısına 1 kaseye üzerine çiğ zeytinyağı döküp içirdim 10 dakika sonra porçöz etkisi yarattı
çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…