selam kızlar.
uzun zamn oldu yazmayalı,ama uzaktan takipteydim.
bazen insan istemsiz olarak içinden yükselen sesin dediğini yapıyor,hiç bişiy yapmak canı istemiyor.
aslında sanırım altının düşük seyretmesi beni etkiliyor,heyecan yok yükseliş yok .
çok bişiy yok altın olarak elimde ama aldığın fiyatın üstüne çıktığını ,birşeyler kazandırdığını görmek motive ediyor insanı.
biraz sıkıntılı geçti atlattığım aylar.
maaş alacaklarım var içerde.
arabam eniştemin üzerineydi o artık kendi üstüne al dediği için ruhsat masrafları,kasko,sigorta iptalleri ve yeniden yapılandırılmaları,araba vergi ödemesi,muayene,servis falan filan üst üste geldi herşey.
ama verdiği tek kuruş için bile HAMDolsun Rabbime ki bir şekilde idare edebildik.
benim düzen bozulunca devreler biraz karışıyor ama en kısa zmanda inş eski düzeni yakalayabilirim.
selam kızlar.
uzun zamn oldu yazmayalı,ama uzaktan takipteydim.
bazen insan istemsiz olarak içinden yükselen sesin dediğini yapıyor,hiç bişiy yapmak canı istemiyor.
aslında sanırım altının düşük seyretmesi beni etkiliyor,heyecan yok yükseliş yok .
çok bişiy yok altın olarak elimde ama aldığın fiyatın üstüne çıktığını ,birşeyler kazandırdığını görmek motive ediyor insanı.
biraz sıkıntılı geçti atlattığım aylar.
maaş alacaklarım var içerde.
arabam eniştemin üzerineydi o artık kendi üstüne al dediği için ruhsat masrafları,kasko,sigorta iptalleri ve yeniden yapılandırılmaları,araba vergi ödemesi,muayene,servis falan filan üst üste geldi herşey.
ama verdiği tek kuruş için bile HAMDolsun Rabbime ki bir şekilde idare edebildik.
benim düzen bozulunca devreler biraz karışıyor ama en kısa zmanda inş eski düzeni yakalayabilirim.
selam kızlar
ben sanırım daha önce de yazmıştım; bireysel emeklilik filan yaptırdı etrafımda herkes benim vergi avantajım olmadığı için (sigortam düşük görünüyor) öyle bişeye kalkışmadım ama her ay bir gram alıp unutsam o da bnm kendi kendime bireysel emekliliğim olur dedim :) geçen sene marttan beri çalışıyorum bu martta kadar 13 gram olmuş olmalıydı. İlk iş bu 13 gramı tamamlamaktır dedim.-altın 102-103 civarına gelice satmıştım onları yerine koymak için 4 gram aldım 96küsürlerden şimdi beklemedeyim ayın 15inde para alcam o zaman 2 gram daha alırsam 13ü tamamlamış oluyorum. Bunu mutlaka yapmam gereken olarak görüyorum. Eğer fiyat hala uygun olursa elimdeki parayla birkaç gram daha alırım.
Benim çok şükür borcum harcım yok, bekarım gezmem tozmam da yok ama lazere ve iğneli epilasyona başladım 5 aydır her ay 300 lira civarı ödemem oluyor bu da beni sarstı açıkçası (ki ben eskiden kuaförü, makyaj masrafı vs öyle kozmetik süs harcalamaları olmayan birisiydim, kaşımı bile ilk defa iğneli epilasyoncu aldıhep kendim alırdım) Ama başladım artık yaz gelmeden de baya baya hallolacak gibi görünüyor umutluyum o nedenle kıyıyorum paraya inşallah yazın rahat rahat gezecem (ben ailemle yaşıyorum ve ev kalabalık ağda yapacak fırsat aramak bile sıkıntı oluyordu)
Ayda ortalama 1700 gibi alıyorum geçen marttan beri 9.500 lira biriktirmişim ama son 2 aydır pek bişey yapamıyorum birikim olarakdediğim gibi bu epiilasyon harcalamarı yüzünden ..Onu da kendime yatırım olarak görmeye çalışıyorm
Merhabalar, yasadıgım sehirde bir çok şubesi olan bir kuyumcudan altında artık eski tarih yeni tarih farkının kalktıgını yılbası itibari ile fark isteyen kuyumcuları şikayet edebilecegimi söyledi. Hatta normal fiyatından cok pahalı satan yerler bile bence şikayet edilmeli.
Ankara'da bazı kuyucular eski altın satmıyordu zaten fark yok diye. Ama bir çok yerden yeni tarihe göre çeyrek en az 5 tl farkla alınabiliyordu. Hiç duymamıştım bunu sağol bilgi için.
Bu arada ons çıkışa geçti. Lady sen alım yaptın mı?
hayırdır canım,nereye gidiyorsunuz? :)bebek? umre? :)
Allah kısmet ederse umreye gitmek istiyoruz.. İnşallah gidebiliriz..
karanfilce ve meyraa sevgili canlar Allah şimdiden kabul etsin
canım ben bu soruya cevap veremem. çünkü sonuçta bir nevi ticaret yapıyoruz altın döviz alıp satarak.kızlar merhaba ben birşey sorucam kenarda 1 400 küsür paramız var ..
bunu altına yatırmayı düşünüyorum ama asla zarar etmeyeceğim hangisi olur ? haziran gibi kullanıcaz parayı ..
farmasi sen ne önerirsin ..
her ayın 28-29 u canımKızlar bildirimleri ne zaman yapıyorduk. Her ne kadar çok koyamasam da kar kardır diyorum...
İnşallah gitmek nasip olur da hayırlısıyla...
biz de evin tapusunu dün aldık bugün sattık.. malesef 100 bine gitti, Allah bereket versin.
5000 1 ayda kazanmış olduk.. ona sayıyoruz artık..
günaydın kızlar hayırlı cumalar ,bol bereketli kazançlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?