Canım ben sadece iş yerimde girebiliyorum nete. Evde yok internetimiz. Bu sıralar çok yoğundum ve giremedim malesef. Veeee ben halaaa iş yerindeyim
Abalacım hoşgeldin. Beni hatırladın mı? Hani KPSS sınavı yapıp beni topiğe almıştın yaa
Canım ben sadece iş yerimde girebiliyorum nete. Evde yok internetimiz. Bu sıralar çok yoğundum ve giremedim malesef. Veeee ben halaaa iş yerindeyim
iyiyim canımdünden beri yoruldum. dün gündüz çarşıya gittim eminönüne. kızım için hediye almaya. yarın büyük kızmını doğum günü. dün akşam da misafirlerim vardı yemekte. bugün de gündüz misafirim vardı, sonra da pazara gittim geldim. yorulmuşum iyice. çay içip dinleniyorum şimdi
Derfatcım, Seyyah haklı bu konuda neden eşinden teklif bekliyorsun ki. Sen direk fikir değiştirdiğini hazırlandığını ve geleceğini söylemen gerekliydi. O artık senin kaç yıllık kocan ne teklif bekliyorsun ki
Aaaa ciddimisin sen?Söğütözündemisin gülçin?
Evet canım. Gerçi çok açık oldu. Oysa ki kimseye açık vermeyecektim
sen memur değil miydin bu saate kadar ne işi
Canım karanfilcenin poğaçısından çekti bu saatte ama artık zayıflamaya karar verdim nasıl olacak şimdi puffff:26::26:
Canım ben teknoloji mağazasında çalışıyorum idari personelim. Bundan sonra açık vermeyeyim bari
adını, soyadını, açık adresini alayım
Ablacığım kızının doğum günü kutlu olsun .Rabbim sevdikleriyle bir ömür mutlu,huzurlu yaşamayı nasip etsin(amin)
bil bakalım haftaya kim geliyo
aboooooo istanbula mı geliyosunnn
bıdıkcım maşallah işin bitmiş bi ara da bize uğrasana
bil bakalım haftaya kim geliyo
kim geliyo biz geliyoruz
şaka bir yana eşimin çocukluk arkadaşı galiba kocaelinde yada sakarya da mühendis ay biraz önce konuştuk heyecandna unutum
bir kaç zamandır çağırıyordu bizde önümüzdeki haftalarda idelim dedik bi aksilik çıkmazsa 2 haftasonra gitmeyi düşünyoruz haftasonu gidip geleceğiz yalovaya da gitmeyi düşünüyoruz yol üzüerinde
eşimde her ne ypsam yazdın mı kankalarına kirli çıkılarına diye güler bana
şimdi bunu da yaz bakalım kesin seninkilerden birileride vardır orada dedi
eee bil bakalım benim aklıma kim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?