Kirli Çıkılar )))

Derfatcım, Seyyah haklı bu konuda neden eşinden teklif bekliyorsun ki. Sen direk fikir değiştirdiğini hazırlandığını ve geleceğini söylemen gerekliydi. O artık senin kaç yıllık kocan ne teklif bekliyorsun ki

Canım ben sadece iş yerimde girebiliyorum nete. Evde yok internetimiz. Bu sıralar çok yoğundum ve giremedim malesef. Veeee ben halaaa iş yerindeyim

sen memur değil miydin bu saate kadar ne işi

Ablacığım kızının doğum günü kutlu olsun .Rabbim sevdikleriyle bir ömür mutlu,huzurlu yaşamayı nasip etsin(amin)

Sonradan dank etti kafam ama artık çok geçççççç

Canım karanfilcenin poğaçısından çekti bu saatte ama artık zayıflamaya karar verdim nasıl olacak şimdi puffff:26::26:

ben de istiyorum bi de bir poğaça tarifi vardı ya karanfilce miydi acaba veren
2 gün önce teyzem aradı tarif için bi kaç gün önce de yan komşum istedi..
Allah bu poaça tarifini bana verenden razı olsun.
2 su bardağı süt
1 su bardağı su
1 paket yaş maya
5 yemek kaşığı şeker

bunların hepsi bi cezve ya da küçük bi tencerede ısıtılır.
ama çok fazla ısınmayacak tam ılık
ağzını kapa 5-10 dk mayanın da güzelce kabarmasını bekle.

sonra yoğurma kabına al
1 su bardağı sıvı yağ ve 1 tatlı kaşığı tuz ekle.

ununu atarak yoğurmaya başla
kıvamı baya yumuşak olacak.
sertlik derecesi poaçanın sertliğine neden oluyor.
ben poaça hamurunu un yardımıyla elime alıyorum değilse yapışıyor mesela.
içine ne koyacaksan hemen koy çok mıncuklamadan tepsilere diz
1 saat tepside yapılmış halde mayalanmasını bekle sonra yumurtasını sür ver fırına bu kadar
Gülçincim tarif burda canım:))))

bıdıkcım maşallah işin bitmiş bi ara da bize uğrasana

bil bakalım haftaya kim geliyo

kim geliyo biz geliyoruz
şaka bir yana eşimin çocukluk arkadaşı galiba kocaelinde yada sakarya da mühendis ay biraz önce konuştuk heyecandna unutum
bir kaç zamandır çağırıyordu bizde önümüzdeki haftalarda idelim dedik bi aksilik çıkmazsa 2 haftasonra gitmeyi düşünyoruz haftasonu gidip geleceğiz yalovaya da gitmeyi düşünüyoruz yol üzüerinde
eşimde her ne ypsam yazdın mı kankalarına kirli çıkılarına diye güler bana
şimdi bunu da yaz bakalım kesin seninkilerden birileride vardır orada dedi
eee bil bakalım benim aklıma kim geldi

Iyi akşamlar kizlar... Evi komple elden geçirdik pimaben kapı bencere tamirati yaptırdık ilkenin odada birtti nihayet perdenin takilmasiyla foto yuklucem birazdan gulcn hatirlaim seni senin.calistigin magazaya eşim.cok ugrar benimde var birkac kez gelmisligim. Bidahakinde bulucam seni :). Derfat bulusmaya gelememene üzüldüm konuştuğumuz gibi yapsak peki biz nasil olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…