Kirli Çıkılar )))

bugün hem temizlik yaptım, hem söylendim:" ne çektin be elif şu temizlikten, ne edecen, yapacan tabi yapmayacan mı? hayır, yaptın da ne oldu, yine kirlendi be evladım. ne çektin be elif, ne çektin"

cırt ayşe teyzeyle, vasfiye teyze kaçtı içime

Özlemcim havalar düzeliyo sende işlerini topla ben kızılaya geleyim biz orda görüşelim bende başka bi buluşmaya katılırım artık.

kasa kasa gazoz almam lazım, karşılıklı içerik
böcükle ayarladınız mı işinizi

tohtor hanım pek bi yoğun
nöbeti sınavı eğitimi var
haftaya gidiyodum galiba 16sında ordayız
hayırlısıyla

Eşim aradı şimdi söyledim tamda benim dediğim gibi konustu ben yabancıyım neden davet bekliyosun aşkım fikrim değişti bnde geliyorum deseydin ya dedi nedense gereksiz biliyorum ama kötü oldum sesim değişti oda farketti gereksiz yere tavır yapıyosun dedi ama tavır yapmamıştım yok dedim ne tavrı dedim kapattık

dayak dayak dayak istiyosun sen

özlem nerde fotolar bayılırım çocuk odalarına

hazır ev temizken size de geleyim mi

tohtor hanım pek bi yoğun
nöbeti sınavı eğitimi var
haftaya gidiyodum galiba 16sında ordayız
hayırlısıyla

hmmmm demek ondan girmiyormuş kaç zamandır, aşağıdan göz kırpıp gidiyodu hemen
hadi bakalım seyyah hayırlısıyla gel de şu ankara tayfası buluşmadan biz yazalım burdan

seyyah bayılmnana sewındım sımdı bız esyaları tamamladık ama bos duvarları felan.. ben stıckerlar almıstım ama sole el cızımı bıselerr yapmayıda cok ıstıyorum ama cızımıımm tahmın etcegın uzere berbattt.. napsam sole karbon kagıt felanmı kullansam bıseler cıkartsam ne dersın_???

vasfiye teyze, ayşe teyzenin de hakkından gelir ayşe teyze de çantasındaki çamaşır suyunu kafasına dikip kafayı bulur

güzel fikir
el yapımı olsun dersen stickerleri şablon olarak kullanabilirsin

yarın kızım ablasının doğum günü için gelecek. akşam yemeğe geleceklerdi ama sonradan karar değişti. kahvaltıya geliyolar, akşamüstü de dışarı çıkacaklar.
benim planlar da değişti tabi. yemek hazırlayacaktım akşam için, şimdi sadece kahvaltı olacak. üşenmesem de akşamdan bir börek yapsam çocuklarıma

sımdı ılke 3 yasını daha bıtırmedı ama bız bırazda genc odasına yonelık olsun dedık hanı ılerde begenmeme durumu olmasın dıye sımdılık stıckerlar,saat,parde,tablo gıbı seylerle hareket verelım sonra buyudugunde allah kısmet ederse kendı ıstedıgı selerı yapsın dedık bakalım nasıl olcak...

ööööözleeeeeeem çok beğendim, çok güzel olmuş

tesekkur ederım ablaa saol tam sana yazıodumkı msjını gordum:) kızının dogumgunu kutlu olsun sımdıden sende ınsallah torunlaraa daha guzellerını yaparsın...
seyyah yorum alayım napayım ben sımcık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…