Iyi akşamlar kizlar... Evi komple elden geçirdik pimaben kapı bencere tamirati yaptırdık ilkenin odada birtti nihayet perdenin takilmasiyla foto yuklucem birazdan gulcn hatirlaim seni senin.calistigin magazaya eşim.cok ugrar benimde var birkac kez gelmisligim. Bidahakinde bulucam seni :). Derfat bulusmaya gelememene üzüldüm konuştuğumuz gibi yapsak peki biz nasil olur...
sıraya dizicem sizi
sırayla hepinizi görücem
gazozları hazırlayın
kasa kasa gazoz almam lazım, karşılıklı içerik
böcükle ayarladınız mı işinizi
Eşim aradı şimdi söyledim tamda benim dediğim gibi konustu ben yabancıyım neden davet bekliyosun aşkım fikrim değişti bnde geliyorum deseydin ya dedi nedense gereksiz biliyorum ama kötü oldum sesim değişti oda farketti gereksiz yere tavır yapıyosun dedi ama tavır yapmamıştım yok dedim ne tavrı dedim kapattık
Özlemcim havalar düzeliyo sende işlerini topla ben kızılaya geleyim biz orda görüşelim bende başka bi buluşmaya katılırım artık.
bugün hem temizlik yaptım, hem söylendim:" ne çektin be elif şu temizlikten, ne edecen, yapacan tabi yapmayacan mı? hayır, yaptın da ne oldu, yine kirlendi be evladım. ne çektin be elif, ne çektin"
cırt ayşe teyzeyle, vasfiye teyze kaçtı içime
tohtor hanım pek bi yoğun
nöbeti sınavı eğitimi var
haftaya gidiyodum galiba 16sında ordayız
hayırlısıyla
tamm cnm uyar bana hafta ıcı gorussek daha ıyı olur hatta
bugün hem temizlik yaptım, hem söylendim:" ne çektin be elif şu temizlikten, ne edecen, yapacan tabi yapmayacan mı? hayır, yaptın da ne oldu, yine kirlendi be evladım. ne çektin be elif, ne çektin"
cırt ayşe teyzeyle, vasfiye teyze kaçtı içime
seyyah bayılmnana sewındım sımdı bız esyaları tamamladık ama bos duvarları felan.. ben stıckerlar almıstım ama sole el cızımı bıselerr yapmayıda cok ıstıyorum ama cızımıımm tahmın etcegın uzere berbattt.. napsam sole karbon kagıt felanmı kullansam bıseler cıkartsam ne dersın_???
Çok güzel olmuş özlemcim güle güle kullansın ilkecik:)))
ööööözleeeeeeem çok beğendim, çok güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?