tesekkur ederım ablaa saol tam sana yazıodumkı msjını gordum:) kızının dogumgunu kutlu olsun sımdıden sende ınsallah torunlaraa daha guzellerını yaparsın...
seyyah yorum alayım napayım ben sımcık..
tesekkur ederım canım darısı cagana dıyeyım bılmem belkıde yapmıssındır sen daha once... ama daha ıyılerı sızın olsun canımm...
derfatcım seyyah sölemiş zate ama erkeklerin dili bizden farklı:)))Ya eşim bugün iş çıkışı arkadaslarıyla Atatürk orman çiftiliğine kokoreç yemeye gidecekler eşim banada teklif etmişti bende tanıdğım yok napıcam demiştim ama bugün bi kız arkadasıyla konustum kızla bayağı samimiyiz niye gelmiyosun dedi çok eğlenceli olur dedi kalktım bi duş aldım,ütülerimi hallettim,evi toparladım eşimi aradım belki gel der diye çağan erken uyuduğu için annemi çağıracaktım çağanın yanında durması için eşime dedim mehtap sen niye gelmiyosun filan dedi diye adamdan teklif bekliyorum adamın umurunda değil boşuna hazırlanmışım
http://www.kadinlarkulubu.com/ekonomi-finans-borsa/475156-kirli-cikilar-1011.htmlCanım poğaçanın tarifini biliyorsan banada verirmisin. Geçen selin yapacağı zaman çok canım çekti
çok teşekkür ederim özlemcim, amiiiin diyorum yürekten:))
seyyahtan önce ben bir fikir vereyim, çok kolay görünüyor. bunlardan yapabilirsinseliiiin badee siz de bakın bir
https://www.google.com/search?q=kas...mPMnLswaJjoHwAg&ved=0CCwQsAQ&biw=1366&bih=653
canım bayıldım perdene içimde kelebekler uçuşuyor sanki çok şahane
annesi kuzun büyünce beğenmemesi imkansız çok şirin bir oda
bıdıkcım tesekkur ederım cnm ınsallah rabbım sanada bı tosba versınde sende ıcınden geldıgı gıbı suslee..
ahhhh o tosbayı varya önce doğurup sonre yiyecem mıcık mıcık her yeri ısıracam doğduguna doğacağına
ayy sunny ablaa suu ısımlı olanlar vee mını yogaya bayıoldım aslında bızım burda yun satan yerlere hocalarda gelıyo boyle seler ogretmeye ordada yapabılırım bunları bak hıc aklıma gelmemıstı hay sen cok yasa... salı persembe bu ısler yapan hoca gelıoo bı ugrayım ben bakalım kısmet olursa kapıya ısmını yapabılırım duwarada kendı begendıgıg bısey bıle olabılır bakalım...
özlem o nası güzel bi perde çok beğendim canım ya çok şirin olmuş odası çok beğendim takımıda çok zarif:))))
ay bend ebebişime böle oda yapaleceğim günleri görebilcekmiyima acaba :::)))))
nazar değmesin içim gitti valla:)
özlem o nası güzel bi perde çok beğendim canım ya çok şirin olmuş odası çok beğendim takımıda çok zarif:))))
ay bend ebebişime böle oda yapaleceğim günleri görebilcekmiyima acaba :::)))))
nazar değmesin içim gitti valla:)
çok zor değil yapmak. bir kasnak, bir parça kumaş ve birkaç renk keçe lazım. sanırım en zor yanı keçeleri kesmek. o da çok zor olmasa gerek canım. şekillerin şablonlarını veren siteler de var arar bakarsınben de hediye için birkaç tane yapmak istiyorum bunlardan
zevklerimiz aynıymış canım bende bayıldım perdeye ne kadar şanslısınız içinizde kelebekler uçuşuyor ve siz bunları gerçeğe dönüştürebiliyorsunuz
neyseeeemmmm sizinkiler büyür bunları beğenmez o zamanda bizim tosbağlara verirsiniz bunları
"tosba" tabirini çok sevdim içim kaynadı hamile olursam tosbam diye sevecem
ilkine bıdıkkk diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?