Kirli Çıkılar )))

Aaaaa banunundamı doğum günü;Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

evet canım, banunun doğum günü büyük kızımla, farmasininki de küçük kızımla aynı

Güle güle kullansın ablacım çok güzelmiş

teşekkürler derfatcım. kızım böyle şeyleri çok seviyor. bir sürü çini tabak aldı değişik değişik. hatta eski şeylere de bayılır

abla bu bakır sahandan bende de var k validemin hediyesi ama atamıyorum bir de büyük tencere var aksesuar gibi;onun içine poşetlerimi koyuyorum bazen kapağı yere düşüyor çok gürültü çıkarıyor biraz eğilmiş de galiba hatta bi keresinde ayağıma düştü ayağım morardı filan

sabah göze gittim artık hayata pembe çerçeveli gözlüklerle bakacağım

özlemcim harika olmuş güle güle kullansın prenses
ben de kızlar gibi perdelere bayıldım tam buna uygun bi nevresim görmüştüm taçda mı neydi vazcayıp almadıydım
ama ben masa ve kitaplık göremedim mi yok muydu yoksa
şimdi en çok lazım olacak şey masa bol bol yazacak çizecek

çok boğma ama heryere bişiler yapma
çok dolu olursa dikkatini dağıtır kalabalık da yapar odayı
ikea küçük raflarından asıp oyuncak çerçeve neyim olabilir
şablon çizip kendin de boyayabilirsin içini kızınla

suunycim kızının banucum senin doğumgünleriniz kutlu olsun sevdiklerinizle nice senelere inşallah amin

ben izlemiyordum komşular anlattı izledim evim şahanenin cuma günkü programında kapıcı bir aile çıkmış
yaşanacak yer değil evleri tamam da
kadın sürekli ben ilk defa evime bişey alıcam ilk defa mağazadan alışveriş yapıcam
biz hiç kıyafet almadık hiç eşya almadık hepsini başkasından aldık falan
dolap bi komşudan makina bi komşudan geldi
çocuğum arkadaşlarını çağıramıyor diye ağlanıp durdu
evi baştan yaptılar çocuklar ağladı falan
gerçekten ihtiyacı olan utanmadan açıkça söyleyebilir mi
ya da o çocuklar utanmadı mı ekrana çıkmaktan
ağlayıp durdular

adam asgari ücret alıyormuş ama kadın temizliğe gidiyormuş
temizlikçiler çok almıyor mu
öğretmenden çok kazanıyorlar diye biliyorum ben

ben mi abartıyorum acaba

yalnız kadın sonunda çocukların beraber yattığı iki kişilik yatağı atmışlar sokağa
gördüm kimse almamış bile benim çocuklarım bunda mı yatmış dedi
çok kötü oldum

kahrolsun adaletsizlik

aaaa gözlük mü kullanacaksın, bari düzenli kullan da ilerlemesin daha fazla

sirkecim, elindeki bakırlara iyi sahip çık canım gerçekten çok pahalılar. bende eskiden vardı birkaç parça, bakır sini, bakraç vs., ne oldu hatırlamıyorum bile. dün çarşıda fiyatları görünce böyle oldum resmen. nasıl kızdım kendime anlatamam. eskiden kimse yüzüne bakmıyodu bunların. şimdi eskicilerde bile dünya para.

Son düzenleme:

seyyahcım, herkes bir değildir ama bu kadar ağlanmak sinirlerimi bozuyor benim. bizim eski oturduğumuz apartmanda bir kapıcı vardı. eşi her gün başka yere temizliğe gidiyordu. hiç boş günü yok. asla yaptıkları işi küçümsemiyorum ama, bugün istanbulda günlük fiyatlar 100- 120 arası düşün yani. kapıcılar elektrik su parası vermezler. kira da yok. tamam evleri küçük oluyo kabul ediyorum ama inan o kadar evlere istanbulda 500 tl kira veren çok var. bizim kapıcı seneler önce ev aldı, kiraya verdi. evine taşınmadı emekli olunca, çünkü burdaki imkanlarından vazgeçemedi. onlardan daha kötü şartlarda yaşayan çok var, ama kapıcıların çoğu sürekli acındırma edebiyatını çok seviyo. ben buna kızıyorum.

yani evet rahat yaşayamıyordur evi falan tamir ettiremez belki ama
çocuklara bişey alamadım demek
o çocukları ekrana çıkartıp ağlatmak
anlamadım yani ben de

yani evet rahat yaşayamıyordur evi falan tamir ettiremez belki ama
çocuklara bişey alamadım demek
o çocukları ekrana çıkartıp ağlatmak
anlamadım yani ben de

işte ben de bunu demek istiyorum. şu, hep 'yok' acındırması bazen kızdırıyor beni. gerçekten çok yoksul olanların bunu dile getirip ortalıkta duygu sömürüsü yapacağını sanmıyorum.

günaydın mutlu pazarlar canlar :))))))))))

banucanım doğum günün kutlu olsun senin için yeni yaşının hakkında her türlü iyi güzel dileğinin gerçeğe dönüşmesine vesile olması dileğimle ...
seni iyiki tanıdım hayatın boyu sağlık mutluluk ve huzurla kal bitanemmmmmmmmm

sunny ablacım sayım üçüzüm büyük kızının da doğum gününü kutlar hayatta mutluluğun ve huzurun her daim onunla olmasını dilerim
tanımasam da sevgili kızına saygı ve selamlarımı yolluyorum
Rabbim hiç ağlatmasın hep güldürsün

günaydın hatunlar:)))))

sirkencim gözlüklerin hayırlı olsun karizma gösterio insanı sankim:)))))) böle farklı bi hava katıyo gibi gelio bana....
sunny ablacım kızına aldıgın bakır çok güzelmiş ben pek sevmem öle şeyleri ama linkini paylaştıgın siteye bakim didim
şu kahve fincanları varya süper ya:)))) benimde eşimin babannasinin bi testisi var koccaman bişe benim göğüs hizzama gelio nerdeyse:)
ona göz koydum yazın gittiğimde kapıp kaçıcam o testi kapabilirim ama kaçabilirmiyim bilmiorum ama olsun:)))))

gerçekten çok şık ve orjinal bi hediye olmuş:)) ben oturup yıl düşünsem öle bi bakır hediye almak aklıma gelmez.

bu sbah erkenciyim:)))))))

eşim yok pazar pazar görevde:) şimdi kalkıp bi kahvaltı yapiciğim canım tost istiyo:) tek başımayken sofra kurmak falan istemiorum elimde atıştırıorum
sonna çekmecelerimin içlerini falan düzenlemeyi düşünüorum tozunu falan alırım ne bilim kendime iş çıkarırım biraz:) yapcak pek bi işim yok:)

özlemcim kuzucuğunun odasına bayıldım güle güle sağlıkla kullansın inşaallah:))

derfatçım direk olaya dalacaktın canın da sıkılmayacaktı ,bundan sonra öyle yaparsın
sunny ablacım kızın da hediyesini güle güle kullansın
sirkecan geçmiş olsun ,Allah tez zamanda gözlüklerinden kurtulmayı nasip etsin inşaallah

selam kızlar nasılsınız
sunny abla ben de acıtasyona gelemiyorum cuma gün yaşadığım bir olayı anlatayım
bir teyze geldi okula elinde eşarp yazma patik sabun bezi var satıyor satarken de çocuklarım var okuyorlar durumum kötü alın her biriniz dedi ben de kullanmıyorum böyle şeyler dedim o ara öğretmen arkadaş rahatsızlanmıştı onunla ilgileniyordum meyve suyu açtık bisküvi falan açtık yemedi aşağı inmek istedi indirdim sonra yukarı çıktık dedim ki meyve suyunu vereyim baktım teyze almış meyve suyunu içmiş biküvileri yemiş ordakilere siz mi izin verdiniz yok dediler teyze bana döndü çok açtım yavrum dedi afiyet olsun dedim bir arkadaşa bu okulda tost simit yok mu çok açım deyince arkadaşım da alayım teyze dedi al yavrum dedi bi de çay içti yediğindeiçtiğinde değilim yanlış anlaşılmasın ama bu kadar rahat olunmalı mı yaaa ben yiyemezdim habersiz kimseden bana bişey al demem diyemem şaşırdım

günaydın arkadaşlar, özlem bayıldım.o tarz mobilyalar çok hoşuma gidiyor.mutfakta öyle dolaplarm olsa pembe çiçekli örtü, perdelerle renklendirirdim.ya ne diyorlar vintange mi ne?english homedeki ürünlere bayılıyorm.insanın içi açılıyor.yalnız bir sorum olacak sana.seyyahın dedği gibi, ileride okula başlayınca çalşma masası şart.o takımdan çalşma masası varmıydı?iyi günlerde kullansın kızın.çok güzel olmuş
sunny ablacm kızının doğum günün kutlu olsun.hediyesini iyi günlerde kullansın.d.bakıra gittiğimde ordan 2 kişilik kahve fincanı takımı almıştım.bide kendime almak istiyorm ileride.
banucm seninde doğum günün kutlu olsun.sevdiklerinle birlikte nice mutlu yaşlara...naptın misafiri?ne hazırladın?küçüğün kaç yaşında?
akıllıbıdık iyi günlerde kullan makinayı.çok sevindim bir şekilde bulmuşsun.
karanfilce a101deki modeli seninkiyke aynımı?
bunun dışında biri ameliyat olmuştu.hatrlayamadım nickini.royemdi galiba.geçmiş olsun kendini çok yorma.ahh o dikişler yokmu ufack hareket etsen bile anında ağrı ve bn ne yazıkki kbb bölümüne gitmeyi sevmiyorum.çok kasıyorum kendimi.15inden sonra gitmem gerekecek.off bir işe yaramıyorki ama yine akıntı
herkese mutlu pazarlar...

halk arasında bu kişilere arsız deniyo canım:))))
vede bu gibi kişiliklere asla acımam!!!!!!!!
ihtiyacı olan insan zaten isemeye utanır cidden bak söleyemez bişe yapıldıgında mahcup olur kızarır

Geç bir günaydın. Herkese.... Teşekkür ederim kızlar sevindim begenmenize... Aslında daha modern mobilyalar almakti istediğimiz fakat hem.secenek cok yoktu o tarzlarda hemde bunun zarifligi cok hoşumuza gitti sağlıkla kullansın inşallah.... Seyyaah ve lifecim çalışma masası kitapliklar raflar vardi ama biz almadık odaya sigdiramazmisiz zaten şimdi yatağı böyle kullanmak zorundyiz düşme tehlikesine karsi. Sonra birazdaha buyuynce onlarida yaptircaz zaten özel ölçüde verebiliyosun yapcaz biseler bakalim şimdilik su kucuk calisma.masalari varyaa portatif pepeli felan babam.ondan almak istiyor boğuşan anca.ona.yeter zaten :) bide onlarida alsak hadi sikistirdik diyelim oyun alanı kalmicakti daha oyun çocuğu ya bilemiyorum bakalim cok eksikligini hissedersek onuda yaptirirz....

merhaba arkadaslaar,nasilsiniz bakalim :))

Özlem su ,kizinin odasina bayildim,cok guzel ve cok zevkli dosemizsiniz.saglikli gunlerde kullansin insallah :)

derfat,biz kadinlar bazen cok sey bekliyoruz eslerimizden,leb demeden leblebiyi anlasin diyoruz ama olmuyor maalesef.Ben de gecen gun esim diyor ki yorulma ben alirim disardan birseyler,iyi al bari dedim.sonra ariyor ne alsam ,onu mu alsam bunu mu alsam .ben de dedim ki yok ben istemiyorum disardan birsey.ok dedi.kendi yiypip geldi.Tabi ben de surat yaptim hic sormuon ,hic bakmion diye :)) arkadaslarin dedigi gibi duz mantik,ee sen istemedin ondan,soyleseydin ya dedi :)) sonra dusundum de kendime kizdim,ne istiyorsan direk soyle ne dolmabacli yollardan gidip seni alamasini bekliyorsum degil mi ama? :)) o yuzden kafaya takma ,biz biraz zorlastiyrioruz kendi hayatimizi :))

sunny abla kizinin dogum gunu kutlu olsun.aldigin hediyeye bayildim.tam benlik.Gecen izine annmlere gormeye gitigimde annemin iki parca bakirini istemistim yuzsuzce,canim yaa vrdi oda hemen.Annemde eskileden kalma cok sey var,gecen yaz almayi dusunduklerim vardi ama maalesef firsatim olmadi.dedigin gibi artik boyle seyler cok pahali.insallah bir dahakine guzel bir kac sey daha alicagim,bir de bizim oralara ozel harika el dokumasi kilimler var,maalesef kimse yapmiyor onlardan,yapanlar da cok pahaliya satiyor.Insalah akrabalarimdan birinden bulabilirim. :)

banu sultan senin de dogum gunun kutlu olsun :) nice senelere

kizzz selinn sen ne cok yoruyon kendini oyle.Sende enerji patlamasi var sanirsam,duramiyon yerinde masallah diyelimm :)

akillbidik senin de ekmek yapma makinen hayirli olsun ;:) artik karanfillen bereber miss kokulu ekmekller yapin,biz de hevesleneleim :)

Ben de bugun iyi sayilirim ,kolumun ve boynumun agrisi disinda.sadece sag boyun damrim ve omuzum agriyorDiyorum hemsire damarlarimi bulamadi cok ugrasti kolumla,uyarmistim agriyor diye,kac gun oldu gecmedi halen agrisi.korkmaya basladim.Anestezinin etkisi bu kadar surer mi ki:26: ,artik yarina kadar gecmezse bir doktora goruneyim...

Günaydınn herkese çok geç yattım eşim 3 te geldi ben sinir küpüyüm tabi tartıştık 4 e geliyodu yattığım yat kalk yat kalk yaptım sürekli hem sinirden hemde kasıklarımın sancısından uyuyamadım eşim arkadaslarını bırakıcam diye beni umursamıyo bu kadarda olmaz çok sinirliyim arabayı sattırmayı düşünüyorum hem eşimin iyi niyetinden faydalanıyorlar eşim ben hariç kimseye hayır diyemiyo bende yarın arabayı ilan vericem dedim oda tamam sen ver bende 6 ya bırakmazsam adam değilim dedi bayağı tartıştık sabah kalkmadım kahvaltı hazırlamadım,ütülediğim iş kıyafetini vermedim,giderken öpmedi bile beni hala sinirliyim ve başım çok ağrıyor biraz önce arıyo beni hiçbişey yokmuş gibi off bu adamla napıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…