banuuuuuuu, unuttum sanmadoğum günün kutlu olsun, eşinle, çocuklarınla hep sağlıklı, mutlu yaşa sen
şekli aynı bundan, ama benim aldığım biraz daha mat.
https://www.google.com/search?q=bak...%2FBakir-Kayik-Sahan-Dovme-ve-Kalayli;600;450
Aaaaa banunundamı doğum günü;Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
Güle güle kullansın ablacım çok güzelmiş
abla bu bakır sahandan bende de var k validemin hediyesi ama atamıyorum bir de büyük tencere var aksesuar gibi;onun içine poşetlerimi koyuyorum bazen kapağı yere düşüyor çok gürültü çıkarıyor biraz eğilmiş de galiba hatta bi keresinde ayağıma düştü ayağım morardı filan
sabah göze gittim artık hayata pembe çerçeveli gözlüklerle bakacağım
ben izlemiyordum komşular anlattı izledim evim şahanenin cuma günkü programında kapıcı bir aile çıkmış
yaşanacak yer değil evleri tamam da
kadın sürekli ben ilk defa evime bişey alıcam ilk defa mağazadan alışveriş yapıcam
biz hiç kıyafet almadık hiç eşya almadık hepsini başkasından aldık falan
dolap bi komşudan makina bi komşudan geldi
çocuğum arkadaşlarını çağıramıyor diye ağlanıp durdu
evi baştan yaptılar çocuklar ağladı falan
gerçekten ihtiyacı olan utanmadan açıkça söyleyebilir mi
ya da o çocuklar utanmadı mı ekrana çıkmaktan
ağlayıp durdular
adam asgari ücret alıyormuş ama kadın temizliğe gidiyormuş
temizlikçiler çok almıyor mu
öğretmenden çok kazanıyorlar diye biliyorum ben
ben mi abartıyorum acaba
yalnız kadın sonunda çocukların beraber yattığı iki kişilik yatağı atmışlar sokağa
gördüm kimse almamış bile benim çocuklarım bunda mı yatmış dedi
çok kötü oldum
kahrolsun adaletsizlik
seyyahcım, herkes bir değildir ama bu kadar ağlanmak sinirlerimi bozuyor benim. bizim eski oturduğumuz apartmanda bir kapıcı vardı. eşi her gün başka yere temizliğe gidiyordu. hiç boş günü yok. asla yaptıkları işi küçümsemiyorum ama, bugün istanbulda günlük fiyatlar 100- 120 arası düşün yani. kapıcılar elektrik su parası vermezler. kira da yok. tamam evleri küçük oluyo kabul ediyorum ama inan o kadar evlere istanbulda 500 tl kira veren çok var. bizim kapıcı seneler önce ev aldı, kiraya verdi. evine taşınmadı emekli olunca, çünkü burdaki imkanlarından vazgeçemedi. onlardan daha kötü şartlarda yaşayan çok var, ama kapıcıların çoğu sürekli acındırma edebiyatını çok seviyo. ben buna kızıyorum.
yani evet rahat yaşayamıyordur evi falan tamir ettiremez belki ama
çocuklara bişey alamadım demek
o çocukları ekrana çıkartıp ağlatmak
anlamadım yani ben de
selam kızlar nasılsınız
sunny abla ben de acıtasyona gelemiyorum cuma gün yaşadığım bir olayı anlatayım
bir teyze geldi okula elinde eşarp yazma patik sabun bezi var satıyor satarken de çocuklarım var okuyorlar durumum kötü alın her biriniz dedi ben de kullanmıyorum böyle şeyler dedim o ara öğretmen arkadaş rahatsızlanmıştı onunla ilgileniyordum meyve suyu açtık bisküvi falan açtık yemedi aşağı inmek istedi indirdim sonra yukarı çıktık dedim ki meyve suyunu vereyim baktım teyze almış meyve suyunu içmiş biküvileri yemiş ordakilere siz mi izin verdiniz yok dediler teyze bana döndü çok açtım yavrum dedi afiyet olsun dedim bir arkadaşa bu okulda tost simit yok mu çok açım deyince arkadaşım da alayım teyze dedi al yavrum dedi bi de çay içti yediğindeiçtiğinde değilim yanlış anlaşılmasın ama bu kadar rahat olunmalı mı yaaa ben yiyemezdim habersiz kimseden bana bişey al demem diyemem şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?