Kirli Çıkılar )))

benim küçük koçlarım da öyle farmasi kızlarım, özellikle büyüğüm, en küçük bir yanlış herşeyi bitirir

pepetiiiii güle güle kullan aldıklarını:)) çok güzeller..

ne yapalım ablacım elde değil
bizler böyle programlanmışız demekki

aslında iyi niyet sezinlediğimizle de ekmeğimizi bölüşürüz hem de seve seve ama baktık iyi niyet suistimal ediliyor hiç uğraşmayız basarız kıçına tekmeyi
hayatı yaşamayı ve kendimizi daha çok severiz sonuçta Allah'ın hediyesi bu hayat bu can en iyi şekilde yaşamak lazım
zehretmeden

Iyi aksamlar hanimlaaaar
Yogunum.. Ev,is,market,pazar,cocuk,misafir..birde hergun sporumu yapmaya calisiyorum
Birde 2-3 haftadir yediklerime dikkat ediyorum 2.5-3 kg vermisim
Gecen ay aldigim pantolonumu dugmesini acmadan cikarabildim
Size yazamiorum ama muhabbeti ozluyorum.
Internete giremeden uyuakaliyorum

Haftasonuna istanbuldan misafirlerim geliyor
Hazirliklar basladi
Temizlik yapildi,sarmalar sarildi
Buzluga misket koftelerden yapip koymustum onu pisiririm pilavla
Yarin sabah da tatli ve ev pidesi yapacagim

Sizlerden ne haber bi aksilik yoktur insallah

Selincim yazdiklarini okudum..o kadar guclusunuz ki..sapka cikarilir..
Annen bulunmaz bir kadinmis..
Benim kayinpederim de bosandiktan sonra universitede okuyan ogluna gonderdigi butun makbuzlari sakliyor.elden asla para vermiyor. Sebebi senin dedigin gibi mi acaba? Sonradan dava acarsa hic sasirmam ama olan bize olur yine..

ppeti aldıklarını güle güle kullan ben de cam limon sıkacağı almak istiyorum bende plastiği var limonun asitinden dolayı rengi atmış gibi ama camı düşürür de kırarsam diye çekiniyorum.

Seyyah tacizlerimden ötürü biliyor geçen bize arkadaşlar gelmişlerdi hediye olarak 2 tane metal mumluk getirmişlerdi ferfoje salı gittim değiştirdim şunu aldım

bu da yanık hali

iğne oyalarım da bir garip durdualtı şişhane üstü tophane ama napayım

annemlere gittik sonunda kızlar
sabah kalktık, kahvaltıya gittik, bi buçuk saat önce döndük
bebek sanki kv.nin bebeği
onu o kucağına aldı giderken
yürüyerek gittik, yakın zaten
ben kucağıma alsam napardım ki
koskoca kadın, acaba bana güvenmiyor mu
kendisi nefes nefese kaldı taşırken
of kızlar, kafayı yicem
kıskanıyorum evet, bu kadarı fazla bence kv.nin

ben balığım ama unutamıyorum hiç birşeyi
bittimi bitiyor içimde
ufacık bir hareket sogutuyor beni
oofffffffffffffffffffffffff
gene geldi efkar bana

ama ne yapacağım biliyormusunuz yatak odam depremde ve sonrası rutubetli evde çok hasar gördü geçnelerde karyolanın ayağı tökezledi bizde kendi evimize geçince yenileyelim diyorduk
yok şimdi yenileyeceğim
şöyle güzel bir bazalı yatak oadası alayım başkaları harcayacağına ben harcayayım paramı
ben tasarruf ettikçe ekonomi yaptık aç azda olsa kenara koydukça ağzının suyu akan çok oldu
varmı yatak odası öneriniz özellikle şuna dikkat et yada şu marka iyidir dediğiniz
borç çıkarayım ki kendi ihtiyaçlarım ödensin

birkaç aydır cam limonluk kullanıyorum
camı öyle kolay kırılıcak birşey değil 3,5 a almıştım insanın içine cam eşya daha bi siniyor

Ilk torun mu?
Soyle canim sen de.. En kotu lohusaliga verilir
Annesi sensin..kucaginda kapidan girme gururunu yasa biraz da..o tadi kimseye birakmazdim ben.
Sabiha paktunayi izlet arada.. Anne diyor baska birsey demiyor..
Cocuk anne bagina vurgu yapiyor hep
Bence her programi izlenmeli..

bıdıkçım bu da mantıklı aslında madem dişinden tırnağından arttırdığın gidiyor bırak boşver ihtiyaçlarını erteleme o zaman

kayınvalide hanım iyice saçmalamaya başlamış

sevimlicim sebep ne ola ki ?

nasıl yani, oğlunun ilk evladına nasıl birşey almaz bir anne
ya işte neler varr

benımkıde yarın kurulacak nasıpse ınsallh gelırler konydan gelcek servıs bıraz sınırım bozuldu servıs olayına

seyyah harıka canımm cok guzel gorunuyor ayrıca kırmazsın bıııs olmuyor bıraz sert kalın bısı zati 3.5 lıra bı al baktın kırarsan almazsın daha

Selincim şok içerisinde okudum yazdıklarını o çocuğa üzüldüm ama rabbim o kadar büyükki işte daha neler göreceksin,duyacaksın kimbilir.

Sunny ablacım çağanda kayınvalidemin ilk torunudur ama oda çağana hiçbişey yapmadı ,yapmıyorlarda hala hatta evlerimiz çok yakın olmasına rağmen aylarca görmediğini ve hiç özlemediklerini biliyorum sanki onun değilde yabancının torunu hiç aklına bile gelmez çağan hatta en son işte görümcemin görücü olayında istemediler bile oğlumuÇok üzücü ama gerçek

sevimli bencede kayınvaliden abartmış
ben olsam derdim anne alimmi bebiği bende dursun kıskanırım ben çocumu diye alınırsada alınsın napim:)
seni gördükçe korkuorum ben(((18::18::18::18::18::18:

bıdıkcım mantıklı kadınsın vesselam:)))))
bellonya bakabilirsin malları kütük gibi olur
bazayı çelik kasa al benimki sunta bin pişmanım:)
bide saloni mobilyada çok güzel ürünler var

hanımlar yatak odası için kullanıdıgınız markaları veya şimdi alsam şunu alırdım dediğiniz modelleri yazarmısınız
benim şuan ki yatak odam istikbal 4 kapaklı tuvalet masası ve 2 komidini var
askılık kısmı yeterli gelmiyor
özellikle ona dikkat ediyorum uzun zamandır bakıyordum ama hep yeni ev diye erteliyordum
artık ertelemek yerine kullanmak istiyorum

Bıdıkçım en akıllsını yapıyosun canım ben ladinden almıştım hiç memnun değilim aman sakın bulaşma.
Sevimlicim kayınvaliden abartmış ama kırmadan söyleyebilirsin anne ben taşımak,hissetmek istiyorum diye anlayacaktır bence.

banucan biz koçlar hep mi böyleyiz canım ya

sevdiğimi tam severim

bir kere bile ofsayt hareket gördüm mü elimde değil buz gibi soğuyorum kişi ya da kişilerden

benim küçük koçlarım da öyle farmasi kızlarım, özellikle büyüğüm, en küçük bir yanlış herşeyi bitirir

pepetiiiii güle güle kullan aldıklarını:)) çok güzeller..

çok şükür yaşla birlikte hoşgörüm de artıyor.
insanlara haketmedikleri şansı bile verebiliyorum artık.
karakterimin hatalı taraflarını elimden geldiğince törpülemeye çalışıyorum.
esip gürlerdim eskiden şimdi gülüp geçiyorum.
umursamamayı,olumsuz insan ve olayları arkamda bırakabilmeyi öğrendim rabbime bin şükür.
vicdanım rahat,kafamı yastığa koydum mu rabbime olan borçlarımdan başka kafama takılan yok.
eden ettiğiyle kaldı,3-5 üzüldüm,geçti gitti.
sonuç itibariyle koçum ama boynuzları paketleyip kaldıralı çok oldu.

allrıght hoşgeldin canım nasılsın?Özlettin kendini..Ya meyrayıda göremiyorum bayağıdır umarım iyidir oda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…