Kirli Çıkılar )))

kızlar benim kayınvaldede geçen cumartesi bana gelmişti:)
annemde cumadan bi sandık kıyafet göndermiş bende dolaba yerleştirmiştim arabasını falan görünce neler aldın bakim didi
hayhay abi didim gardolabı bi açtım dedim ben sadece şu 3 parçayı aldım hepppsini annem göndermiş:)
önce bi mor oldu sonra kırmızı oldu ''bende ne eksik var diye bakmaya gelmiştim bişeye varmı ihtiyacın''didi
yok saolun annanesi herşeyini göndermiş didim:)
niyetim annemin gönderdiklerini göstermek diildi Allah bilio niyetimi ama kendi merak etti sordu bakim ne aldın diye meraklıdır biraz bende koydum lafı dayanamdım:))))))

gösterdim hepsini:)durdu durdu
''e dedi sizin ailede tek bebk bu bizde 3 tane daha var'' diğer torunlarını kasdediyo
bende dedimki annem için 3-5 farketmez o kuzenlerime bile bundan kat kat fazlasını yapmış insan dedim:) ki ciddende öle:)
yani bi demiyo kadın tek başına buncaaa şey yapmış ''Allah razı olsun kızm bak neler yapmış''
hep böle bi yapmışda nolmuş havalarında ama aldım havasını ben zaten ondan bişey yapmasını istemiorum ama yapılana e nevarki bunda diye burun kıvırarak bakmasın yani.....
ha bide dioki'' ben bunların hepsinin dikmesini biliorum zamnında elimde dikerdim hepsini ''
bende dedimki artık dikememi kalşdı dikemeye kalsa annemde diker kadın terzilik mezunu :))))))))
ama artık sinirlenmiorum olanlara :)))) gülüorum kendini komik duruma düşürüo:)

size doyum olmaz,yaza durun ben ufaklığı yatırayım,büyük çoktan uyudu,bu cin gibi.
hepinize iyi geceler,huzurlu uykular.

ıyı aksamlar kızalr cıft pencere gelmekteyım ama sanırım yetısemem yınede... pepetı ew aldıgınız ogrendım hayırlı ugurlu olsun canım en cokta ıcıne sınmesıne sewındım... karanfılcım senınde herseyy hayırlı olur ınsallah... bıdık uzme kendınıı kendın ıcın yasa bırazda sız o parayı gondermesenız baslarına bı halmı gelecek allah korusun. bunun cevabına gore hallet ısını... okuya begene gelıyorumm gorduklerıme not dusecegım anacımmm haa unutmustum senfatt arabanız hayırlı olsun allah kaza beladan korusun aminnnn.. farmasıı sacın hayırlı olsun havalar az ısınsın bende komple bı bakım yapıcam kesım boya bakalım cok radıkal seler dusunuyorum

allrıght hoşgeldin canım nasılsın?Özlettin kendini..Ya meyrayıda göremiyorum bayağıdır umarım iyidir oda.

Iyiyim canim ama su anda gozumden uyku akiyor
Her an gidip uyuabilirim

Farmasiyle banunun koclardan bahsetmesini okuyordum
Ben de kocum
Aynen sizin dediginiz gibi sevdim mi tam severim ama yamugunu gorursem buz gibi sogurum insanlardan..
Banucan ben de buyudukce keskin taraflarim yumusadi
Gerci dun aksam esime kizdim hic haber vermeden muayenehaneye gittim kuzey guneyi orda seyrettim sinirim gecince eve geldim
Erkek tarafim da tutuyor cok nadiren de olsa..

selin babanla ilgili yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım demek o kadar mal mülkü tutamamış bi sürü de sefil olmuş ilahi adalet gerçektn çok kuvvetli bir şey
ben de o çocuğa çok acıdım üzüldüm Allah çektirmesin

sunny abla bence sen çok iyi bir kayınvalide olacaksın bence gelinin çok şanslı

ahhhhh selin, küçük selin, sende bazen küçük sunny'i görüyorum hemen hemen aynı şeyleri, yakın yaşlarda yaşamışız. ben de biraz anlatmıştım daha önce, annemin yaşadıklarını. o da iki kızla kaldı yapayalnız. parasız. o da istemedi hiçbir şey babamdan. zaten isteseydi de vermezdi ki. daha boşanmadan yirmilik delikanlı gibi nişan yaptı. boşanınca da hemen evlendi.
önce bir kızı daha oldu. ardından zihinsel özürlü bir oğlu. (bu arada küçük selin, o zamanki küçük sunny'den daha olgun) oğlanı hep onun cezası gibi gördüm o zamanlar. onun da kendine ait güzel bir işyeri vardı. güzel de bir geliri.
ama öyle mutluydu ki yeni hayatında, bizim aç olduğumuzu bile gözü görmedi.
yoklukla büyüdük biz de. annem çalıştı, kira verdi, zor geçindik.
onlar tatiller, geziler yapıp mutlu mesut yaşadılar bizi görmeden.
ama allah var di mi yıllar sonra bir duyduk, işyerleri kapanmış, zor geçiniyolar.
veeee bir gün bir haber geldi bana, ağır hasta seni istiyo dediler.
gitmem dedim, hayatta olmaz.
eşim, ne de olsa babandır, ölüm döşeğinde, insanlık vazifen dedi, zorla götürdü beni.
gidene kadar da aynı senin gibi, içim kabarmış, nefretle doluyum..
beni görünce ağlamaya başladı, beni affet diye yalvarıyo..
ben taş gibi, duvar gibi duygusuzum o anda. hakkını helal et diyo gözyaşları içinde.
seneler boyunca hakkımı helal etmem diye isyan eden ben, o anda çektiği acıyı görünce çook cılız, nerdeyse sadece benim duyabileceğim bir sesle helal olsun dedim ama allah biliyo ki içten bir helal ediş değildi. canıyla uğraşıyodu, azraille savaşıyodu,
sadece insan olarak, içimden gelmeyerek söyledim. seneler geçti üstünden, babam konusunda hala içim bir taş resmen. içimde
ona ait bir duygu yok

12 sene önce çilek yaşam modası aldım memnunum

zaten boynuzları kaldırdım
çifteyi basıyorum ,hayatımdan çıkarıyorum mücadele edip kendimi yıpratmıyorum
enerjimi başkaları için harcayamacağım kusura bakmasınlar bencillik edip kuzucuklarım için kullanıyorum enerjimi

bıdık bugünkü aklım olsa dümdüz bembeyaz bi yatak odası diilde beyaz ve ahşap karışık bi yatak odası alırdım
doğtaş-bianco yatak odası takımı mesela
DOĞTAŞ - 2012

pepeti güle güle kullan pek güzeller.
ben de bu yıl mutfak araç gereçlerine pek düştüm..
senle başa baş gidiyoruz.
5-6 ay önce merdiven aldım.
geçen hafta pazar arabası aldım. çok sağlam ve büyük iyi bişey pazarlıkla 25 ten 20 ye aldım ama ağır

dün arkadaşa gittik ya evinin altında milyoncuda harika şeyler vardı herşey 3.5 tu.
selinin kutularından aldım bi tane ekmek koymaya çok uygun, a101 de 5 tl olan tuv. fırçasından aldım bi de lavabo fırçası aldım ama o 1 liraydı. :1

sevimlicim, ben olsam ben de kıkanırdım..
kayınvaliden arada evine gitse ya.. artık bi gün gelse bi gün gelmese yeter sen kendine bakabilirsin bence.

Sunny abla selinle ayni seyleri yasamissiniz resmen kopyasi..
Bu vefasiz babalr neden boyle oluyor bu kadar kalpsiz bu kadar vicdansiz
Bi erkek karisini sevmezse cocugunu da sevmez derkerdi de inanmazdim
Dogruymus demek ki
Bosanan ciftlerde hep baba sevgisizligi ilgisizligi var
Benim esimlerde de durum ayni..
Adamin isi gucu bize beddua etmek..
Sebebi de annesi bosaninca dur etme dememisiz..
Banane ya 50 yasinda insan bikmis senden..zulmunden..bosanmis.
Allah bu vicdansizlara once akil sonra kalp versin

oooofff offff ne denir ki bu anlattıklarınızın üstüne

sevimli, artık iyileşmişsindir canım, çok ihtiyacın kalmamıştır kimseye. artık hissettiklerini söyleme zamanı gelmiş ufak ufak
senin bebeğine, bebeğinin de sana alışması lazım.

bıdıkcım sız bursadasınız yaa ınegolde cok ıyı mobılyacılar oldugunu bılıyorum aynı ankara sıtelerdekıler gıbı hanı bence ıstedıgın seyı az cok bılırsın bol askılık buyuk sekmece felan kafanda tasarla hatta ıstersen cız bı gun gıdın dolasın kafana uyan bır yere yaptırt bence rengıne modelıne sen karar ver.. kı tercıhın acık renkten yana olsun bence koyu cok toz goısterıooo bız ılkenın takımıda benım kendı mobılyalarımıda oyle el ıscılıgı yaptırdık degme markalara bın basarr hemde ıstedgın sey oluyoo... para acısındansa tabıkı bı hazır moduler mobılya fıyatı kadar uygun olmaz ama pazarlık payı war ve bu keyfe paha bıcılemez bır kırlı cıkı olaraktan

sevimli, artık iyileşmişsindir canım, çok ihtiyacın kalmamıştır kimseye. artık hissettiklerini söyleme zamanı gelmiş ufak ufak
senin bebeğine, bebeğinin de sana alışması lazım.

:13::13::13::13:

aklın yolu birmiş
bnede nette fotolara bakıp inegölde yaptırmayı düşündüm yarında buradaki mağazaları gezerim hopp cts inegöle yolculuk hayırlısyla
eşim baza alalım demişti bende yok ben yatak odasını tamamen alcağım dedim
eee hani eve geçince istediğimiz gibi yaptıracaktın almayalım dedi
bende sıkılırsam birde o zaman yaptırırım dedim

olly'cim benim anlayamadığım, babam önceden bana o kadar düşkündü ki anlatamam. daha önce burda anlattım, ben iki yaşındayken bana harfleri öğretmeye başladı, üç yaşında okuma yazma öğretti bana. okula başladığım güne kadar, her gün çalıştırıp ilgilenirdi. gurur duyduğunu söylerdi. peki boşanana kadar çok sevdiğin evlatlarını, boşandıktan sonra nasıl sevmekten vazgeçti.
ama evet babalık farklı demek ki, anne gibi değil

hah soyle yaaa bravoo sana ıcınden nasıl gelıyorsa oyleee yasa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…