aklın yolu birmiş
bnede nette fotolara bakıp inegölde yaptırmayı düşündüm yarında buradaki mağazaları gezerim hopp cts inegöle yolculuk hayırlısyla
eşim baza alalım demişti bende yok ben yatak odasını tamamen alcağım dedim
eee hani eve geçince istediğimiz gibi yaptıracaktın almayalım dedi
bende sıkılırsam birde o zaman yaptırırım dedim
ahhhhh selin, küçük selin, sende bazen küçük sunny'i görüyorumhemen hemen aynı şeyleri, yakın yaşlarda yaşamışız. ben de biraz anlatmıştım daha önce, annemin yaşadıklarını. o da iki kızla kaldı yapayalnız. parasız. o da istemedi hiçbir şey babamdan. zaten isteseydi de vermezdi ki. daha boşanmadan yirmilik delikanlı gibi nişan yaptı. boşanınca da hemen evlendi.
önce bir kızı daha oldu. ardından zihinsel özürlü bir oğlu. (bu arada küçük selin, o zamanki küçük sunny'den daha olgun) oğlanı hep onun cezası gibi gördüm o zamanlar. onun da kendine ait güzel bir işyeri vardı. güzel de bir geliri.
ama öyle mutluydu ki yeni hayatında, bizim aç olduğumuzu bile gözü görmedi.
yoklukla büyüdük biz de. annem çalıştı, kira verdi, zor geçindik.
onlar tatiller, geziler yapıp mutlu mesut yaşadılar bizi görmeden.
ama allah var di miyıllar sonra bir duyduk, işyerleri kapanmış, zor geçiniyolar.
veeee bir gün bir haber geldi bana, ağır hasta seni istiyo dediler.
gitmem dedim, hayatta olmaz.
eşim, ne de olsa babandır, ölüm döşeğinde, insanlık vazifen dedi, zorla götürdü beni.
gidene kadar da aynı senin gibi, içim kabarmış, nefretle doluyum..
beni görünce ağlamaya başladı, beni affet diye yalvarıyo..
ben taş gibi, duvar gibi duygusuzum o anda. hakkını helal et diyo gözyaşları içinde.
seneler boyunca hakkımı helal etmem diye isyan eden ben, o anda çektiği acıyı görünce çook cılız, nerdeyse sadece benim duyabileceğim bir sesle helal olsun dedim ama allah biliyo ki içten bir helal ediş değildi. canıyla uğraşıyodu, azraille savaşıyodu,
sadece insan olarak, içimden gelmeyerek söyledim. seneler geçti üstünden, babam konusunda hala içim bir taş resmen. içimde
ona ait bir duygu yok
olly'cim benim anlayamadığım, babam önceden bana o kadar düşkündü ki anlatamam. daha önce burda anlattım, ben iki yaşındayken bana harfleri öğretmeye başladı, üç yaşında okuma yazma öğretti bana. okula başladığım güne kadar, her gün çalıştırıp ilgilenirdi. gurur duyduğunu söylerdi. peki boşanana kadar çok sevdiğin evlatlarını, boşandıktan sonra nasıl sevmekten vazgeçti.
ama evet babalık farklı demek ki, anne gibi değil
buyur burdan yak. bu vicdansızlığı yapan adam normal bi baba da değil aşırı düşkün ve çok sevdiği aşikar
ee o zaman noluyor sonradan. gözüne perde mi iniyor başka bir kadın yüzünden mi oluyor bu. neden neden neden. insanın aklı almıyor.
aklın yolu birmiş
bnede nette fotolara bakıp inegölde yaptırmayı düşündüm yarında buradaki mağazaları gezerim hopp cts inegöle yolculuk hayırlısyla
eşim baza alalım demişti bende yok ben yatak odasını tamamen alcağım dedim
eee hani eve geçince istediğimiz gibi yaptıracaktın almayalım dedi
bende sıkılırsam birde o zaman yaptırırım dedim
evet canım, yeni bir kadın, yeni bir hayat dedin mi erkeklerin gözüne perde iniyo heralde, hangi yaşta olursa olsun
evet canım, yeni bir kadın, yeni bir hayat dedin mi erkeklerin gözüne perde iniyo heralde, hangi yaşta olursa olsun
evet canım biraz önce baktı ekrana ne ya bakıyorsun diye bende yatak odasına bakıyorum dedim eee hani baza alacaktık dedi işte böyle gelişti gitti
şimdi tavrına bakıyorum bakalım ne olacak
baza zaten alacağım ama sen benim rızam olmadan o parayı gönderisen yatak odasını tamamen yenileyeceğim diyeceğim
sonrada koltukları halıları perdeyi diye ekleyeceğim dahada zorlarsan seni bile yenilerim diye eklerim artık
sirkecinin yatak odasına nerden bakabilirim
amcam olcak şerefsizde 60 küsür yaşında deden kalan miras onada yaramamış bi f.hişeye ev açmış
şu an 35 yıllık karısını boşuomuş :) son duruşmaları kalmış:)
u adamın çocukları sırayla 33,30.20 yaşında ve eline para geçince karısını boşayıp o kadını bulmuş evlencekmiş onunla:)))))
bi rivayete görede dedem bu paraları dalavereyle kardeşini kandırarak onun hakkını vermeyerek yapmış:) bilinmez tabi ilahi adalet diye bişey var........adamın oncaaaaaaaa parası yakmış hepsini...........
amcam olcak şerefsizde 60 küsür yaşında deden kalan miras onada yaramamış bi f.hişeye ev açmış
şu an 35 yıllık karısını boşuomuş :) son duruşmaları kalmış:)
u adamın çocukları sırayla 33,30.20 yaşında ve eline para geçince karısını boşayıp o kadını bulmuş evlencekmiş onunla:)))))
bi rivayete görede dedem bu paraları dalavereyle kardeşini kandırarak onun hakkını vermeyerek yapmış:) bilinmez tabi ilahi adalet diye bişey var........adamın oncaaaaaaaa parası yakmış hepsini...........
eşin bu akılları kirli çıkılardan mı alıyorsun deyip
rtük vazifesi yapmasın bakalım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?