Kirli Çıkılar )))

bu akşam mı oldu bu diyalog ?

herşeyin bu kadar benzemesine ben bile aşırıorum:)
detaylarına kadar aynı:) birebir aynısı yani......
çok tuhaf bi duygu bi yandan insani duygularım bi yandan vicdanım bi yandan yapılanlar bi yandan nefret , hayal kırıklığı , yaşanmamışlıklar,yaşananlar hepsi aynı anda.......
bi insanın bu kadar duyguyu aynı anda hissetmesi ne tuhaf....

buyur burdan yak. bu vicdansızlığı yapan adam normal bi baba da değil aşırı düşkün ve çok sevdiği aşikar
ee o zaman noluyor sonradan. gözüne perde mi iniyor başka bir kadın yüzünden mi oluyor bu. neden neden neden. insanın aklı almıyor.

bıdık benim evim küçük olduğu için ferah geniş görünsün diye yatak odamı açık renk seçtim biz nişanlıyken tüm siteler esnafı bizi bilirdi
lake boya aldım beyaz lake çiğ durur diye krem lake seçtim dolabım da full ayna zaten fuga mobilya dan almıştık burdaki sahipleri çok tatlı bir karı koca istanbulda izmirde de şubeleri var diye biliyorum yatağımı da altı bazalı seçeceğim için ve altına süpürge sopası mop sopası girebilsin diye yere bitişik değil yerden yüksek aldım başlığı da ona uygun hallettik.

sunny abla ve selin hakkaten ben de şaşkınlıklar içindeyim içinde bulunduğunuz duruma.
Allah hiç birimizi şaşırtmasın

evet canım biraz önce baktı ekrana ne ya bakıyorsun diye bende yatak odasına bakıyorum dedim eee hani baza alacaktık dedi işte böyle gelişti gitti

şimdi tavrına bakıyorum bakalım ne olacak
baza zaten alacağım ama sen benim rızam olmadan o parayı gönderisen yatak odasını tamamen yenileyeceğim diyeceğim
sonrada koltukları halıları perdeyi diye ekleyeceğim dahada zorlarsan seni bile yenilerim diye eklerim artık

evet canım, yeni bir kadın, yeni bir hayat dedin mi erkeklerin gözüne perde iniyo heralde, hangi yaşta olursa olsun

oh sefan olsun:)))) başkaları yiycene sen ye bunun adı müsriflik diil haddini bildirmek:)))
bıdıkcım ben sirkecinin yatak odasını çok beğenmiştim şu an beyaz yatak odası kullanıorum dediğim gibi açık renk al ama bembeyaz ruh gibi alma:))) bide üstünde oyma kakma şekil desen hele hele taş hiç olmasın:) ben benim taşlarımın arasını kulak çöpüyle temziliorum deliriorum:)))) ama iyi oluyo bana çok dediler alma böle diye:)

sirkeci, kaynadı arada, senin mumluklara bayıldım canım çok güzeller güle güle kullan. nerden aldın söylesene, hediye olarak süper olur.

evet canım, yeni bir kadın, yeni bir hayat dedin mi erkeklerin gözüne perde iniyo heralde, hangi yaşta olursa olsun

amcam olcak şerefsizde 60 küsür yaşında deden kalan miras onada yaramamış bi f.hişeye ev açmış
şu an 35 yıllık karısını boşuomuş :) son duruşmaları kalmış:)
u adamın çocukları sırayla 33,30.20 yaşında ve eline para geçince karısını boşayıp o kadını bulmuş evlencekmiş onunla:)))))

bi rivayete görede dedem bu paraları dalavereyle kardeşini kandırarak onun hakkını vermeyerek yapmış:) bilinmez tabi ilahi adalet diye bişey var........adamın oncaaaaaaaa parası yakmış hepsini...........

eşin bu akılları kirli çıkılardan mı alıyorsun deyip
rtük vazifesi yapmasın bakalım :)))

eeeeeeeeee boşuna dememişler
dedesi erik çalsa torununun dişi uyuşurmuş diye

allahım sen bizi kul hakkı yemekten koru yarabbim, baksana hak yiyenin yedi sülalesinden çıkıyo acısı

eşin bu akılları kirli çıkılardan mı alıyorsun deyip
rtük vazifesi yapmasın bakalım :)))

normal zamanda iyiymdir anlayışlıyımdır ama sabrım taştımı feriştahı gelse görmez gözüm sinirlenince tepem atınca yapacam dediysem dönmem geri bilir o benim öfekmden gazabımdan çekinir de yinede damardan girmeye çalışır

sunny abla paşabahçeden mumluğu tek aldım artemis gitti yerine o mumluk geldi

bıdık profilimdeki albümde vardı evim

ya bu erkekler çok salak oluyorlar burdan da anlaşılıyor; dışarıdan bir kadın gelince demek ki körü körüne çoluk çocuk hiç bir şey gözde olmuyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…