Kirli Çıkılar )))

Allah rahatlık versin canlar
şimdiden cumamız hayırlı ve uğurlu
hastalara şifalara , borçlulara edalara , dertlilere devalara
zalimin zulmünün sonuna ve düşmanının bertaraf edilmesine kazanın belanın def' ine vesile olsun inşaallah
Allah tüm dostlardan rahmet ve merhametini esirgemesin
düşmanlardan da gazabını AMİN

sirkeci evin çok güzel hiç öyle küçük ev gibi durmuyor maşallah herşey nede güzel sığmış
ben en çokta klozete bayıldım etiket mi o nerden aldın sonradan aldıysan eğer

ous maç izliyor içine canavar kaçtı ilk defa böyle görüyorum camı açıp yetişin komşular burda kadına şiddet var diye bağırsam mı ki bi şey değil komşular yanlış anlayacaklar bizi kavga ediyor sanacaklar :18:

bıdık ben en sondakini beğendim açıkçası ayyakkabının isterse bir kere bile giyilmiş olsun gardolaba konmasını uygun bulmuorum hani ev ayakkabısı ev terliği falan ayrı ama ayyakkabı bölümü olan dolabı beğenmedim.....
ben yarım askıdansa boydan elbiseleri etekleri asabilmek için boydan askı yeri olan bi dolabı tercih ederim:)))
ayrıca en sondaki bence en kullanışlısı hem asma hem katlama yeri bol
sen kıyafetlerini nasıl saklarsın asarkmı katlayarakmı?

sirkeci evin çok güzel hiç öyle küçük ev gibi durmuyor maşallah herşey nede güzel sığmış
ben en çokta klozete bayıldım etiket mi o nerden aldın sonradan aldıysan eğer

koçtaştan aldım çeyiz zamanı annem yapıştırmama izin vermedi gelen akrabalar komşular ne dermişşşş
sonradan yapıştırdım bizde ayrı bir wc yok banyo wc karışık giren çekinmesin komik olsun rahat olsun diye yapıştırmıştım hala sıkılmadım

ya en efendi adam bile deliriyor heralde maç izlerken.bizde de var bi tane maç izlerken çıldıran

sen benimkini gör bide gerçi bu gece evde diil ama orta sehbanın üstüne çıkıo o çekirdekler oplamalar ben iyi erken dogurmuorum:))

ooooooo ayakkabı hayatta dolaba girmez benim terkil içinde kapının girişinde ufak bir dolabım var ordadır
ben sağlıklı bulmuyorum hoşta durmuyor
kıyafetlerimi genelde toplu ütüler askıya asarım ben çogunlukla askıyı tercih ederim hatta askıya sığmadıgı için katlı askılar var
onlardan çok kullanıyorum

katlı gömlek askısı - Google'da Ara

ben nedense senin albümlerde bitek profiterole bakmışım
evi hiç görmemiştim
koltuklarını çok beğendim..ikisinide...

farmasii, meyra gelmiyor epeydir, bilgin var mı? inşallah sadece meşguldür. kalplerası da yok ne zamandır. böcük de gelmiyor artık.

ya en efendi adam bile deliriyor heralde maç izlerken.bizde de var bi tane maç izlerken çıldıran

ben ousu ilk defa böyle görüorum maç öncesi bana intikam ı izlememi teklif etmişti oysaki noluyorsa izlerken kaçıyor içlerine o canavarlar

bu saatte jillian a başlasam kötü mü olur bi de hele

Son düzenleme:
allrıght hoşgeldin canım nasılsın?Özlettin kendini..Ya meyrayıda göremiyorum bayağıdır umarım iyidir oda.

o değil de yusum uzun süredir hiç girmiyor meyra aşağıdan izliyor çoğunluk
loveli de gelmiyor
ben böyle eski üyeler gelmediği zaman sanki topağa çöreklenmişim gibi hissediyorum:44::44::44:

ben çok çabuk sinirlenirim çabuk da geçer sinirim
ama bi yerlerde bi noktam var
oraya vardı mı iş
babamı kardeşimi bile tanımam
o saatten sonra artık bütün film kopar
yıllardır yüzüne bakmadığım konuşmadığım insanlar var
aynı binada abimin eşi gibi mesela
ben o durumda olsam ki aile bağları benim için çok önemli
koşa koşa giderim oraya
sırf o halini görebilmek için zevk de alırım eminim hayatta üzülmem
ben ki panterin maymunu yememesine üzülen insan
bir insanoğluna üzülmem

işte o yüzden diyoruz
bir kadın kendine çocuk yapmalı kesinlikle
asla başkasını düşünmemeli
maddi manevi o çocuk benim diye düşünüp bakmayı göze alabiliyorsa yapmalı
baba dediğin varlığın bir çocuğu olduğundan haberi bile olmayabilir
anne öle mi

benimde babaannem arızaymış..
anneme çok çektirmiş..
ölüm döşeğinde bizleri istemiş afedersiniz pok kadarken gitmemişim:) annemi ağlattı diye
safiye bi ablam var o gitti:))gelince onlada küsmüştüm..

bu da resmen psikolocik şiddet bacım
ne kadan bağırsan hakkın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…