ous maç izliyor içine canavar kaçtı ilk defa böyle görüyorum camı açıp yetişin komşular burda kadına şiddet var diye bağırsam mı kibi şey değil komşular yanlış anlayacaklar bizi kavga ediyor sanacaklar :18:
sirkeci evin çok güzel hiç öyle küçük ev gibi durmuyor maşallah herşey nede güzel sığmış
ben en çokta klozete bayıldım etiket mi o nerden aldın sonradan aldıysan eğer
ous maç izliyor içine canavar kaçtı ilk defa böyle görüyorum camı açıp yetişin komşular burda kadına şiddet var diye bağırsam mı kibi şey değil komşular yanlış anlayacaklar bizi kavga ediyor sanacaklar :18:
bıdık ben en sondakini beğendim açıkçası ayyakkabının isterse bir kere bile giyilmiş olsun gardolaba konmasını uygun bulmuorum hani ev ayakkabısı ev terliği falan ayrı ama ayyakkabı bölümü olan dolabı beğenmedim.....
ben yarım askıdansa boydan elbiseleri etekleri asabilmek için boydan askı yeri olan bi dolabı tercih ederim:)))
ayrıca en sondaki bence en kullanışlısı hem asma hem katlama yeri bol
sen kıyafetlerini nasıl saklarsın asarkmı katlayarakmı?
koçtaştan aldım çeyiz zamanı annem yapıştırmama izin vermedi gelen akrabalar komşular ne dermişşşş
sonradan yapıştırdım bizde ayrı bir wc yok banyo wc karışık giren çekinmesin komik olsun rahat olsun diye yapıştırmıştımhala sıkılmadım
ya en efendi adam bile deliriyor heralde maç izlerken.bizde de var bi tane maç izlerken çıldıran
allrıght hoşgeldin canım nasılsın?Özlettin kendini..Ya meyrayıda göremiyorum bayağıdır umarım iyidir oda.
ben çok çabuk sinirlenirim çabuk da geçer sinirimahhhhh selin, küçük selin, sende bazen küçük sunny'i görüyorumhemen hemen aynı şeyleri, yakın yaşlarda yaşamışız. ben de biraz anlatmıştım daha önce, annemin yaşadıklarını. o da iki kızla kaldı yapayalnız. parasız. o da istemedi hiçbir şey babamdan. zaten isteseydi de vermezdi ki. daha boşanmadan yirmilik delikanlı gibi nişan yaptı. boşanınca da hemen evlendi.
önce bir kızı daha oldu. ardından zihinsel özürlü bir oğlu. (bu arada küçük selin, o zamanki küçük sunny'den daha olgun) oğlanı hep onun cezası gibi gördüm o zamanlar. onun da kendine ait güzel bir işyeri vardı. güzel de bir geliri.
ama öyle mutluydu ki yeni hayatında, bizim aç olduğumuzu bile gözü görmedi.
yoklukla büyüdük biz de. annem çalıştı, kira verdi, zor geçindik.
onlar tatiller, geziler yapıp mutlu mesut yaşadılar bizi görmeden.
ama allah var di miyıllar sonra bir duyduk, işyerleri kapanmış, zor geçiniyolar.
veeee bir gün bir haber geldi bana, ağır hasta seni istiyo dediler.
gitmem dedim, hayatta olmaz.
eşim, ne de olsa babandır, ölüm döşeğinde, insanlık vazifen dedi, zorla götürdü beni.
gidene kadar da aynı senin gibi, içim kabarmış, nefretle doluyum..
beni görünce ağlamaya başladı, beni affet diye yalvarıyo..
ben taş gibi, duvar gibi duygusuzum o anda. hakkını helal et diyo gözyaşları içinde.
seneler boyunca hakkımı helal etmem diye isyan eden ben, o anda çektiği acıyı görünce çook cılız, nerdeyse sadece benim duyabileceğim bir sesle helal olsun dedim ama allah biliyo ki içten bir helal ediş değildi. canıyla uğraşıyodu, azraille savaşıyodu,
sadece insan olarak, içimden gelmeyerek söyledim. seneler geçti üstünden, babam konusunda hala içim bir taş resmen. içimde
ona ait bir duygu yok
Sunny abla selinle ayni seyleri yasamissiniz resmen kopyasi..
Bu vefasiz babalr neden boyle oluyor bu kadar kalpsiz bu kadar vicdansiz
Bi erkek karisini sevmezse cocugunu da sevmez derkerdi de inanmazdim
Dogruymus demek ki
Bosanan ciftlerde hep baba sevgisizligi ilgisizligi var
Benim esimlerde de durum ayni..
Adamin isi gucu bize beddua etmek..
Sebebi de annesi bosaninca dur etme dememisiz..
Banane ya 50 yasinda insan bikmis senden..zulmunden..bosanmis.
Allah bu vicdansizlara once akil sonra kalp versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?