Kirli Çıkılar )))

kapalıçarşıda iki döviz büfesi iflas bayrağını çekmiş huuuu piyasa acaip dalgalanıyor kuyumcular kar ettiklerine saysınlar şimdi altınları saklarda bunlar :))))))))) fazladan 300 tl ayırıcaktım internetten alayımö bende artık

Ya eşim sabah haberlerde altın böyle kalacak çıkamayacak diye bi haber izlemiş sizce öyle bişey olabailirmi ya?

o hbaerleri ben çıkardım..komşuya söyledim oda başkasına derken yayıldı..
bence gr.50 lira olacak bu konularda 1 nümeroyum bilirsin

o kapsülün aynısı hepsi buradada 9.98 mıss ve kargo bedava kızlar duyurulur bazen ben biminn sokun a101 in indirim dedği seylerin çokta bir indirim olmadığını gördüm . bunlar içinde bimin aktüel ürünleri ucuz olabiliyor bilginizee

Son düzenleme:
düştü yaa bu ekonomik dlagada herkes tavsiy eiçin saldırıyor ahhh ahhh ben bu kadar düşecğini öngörememiştim
ayy bi an korktum dalga filan yazınca,yine biri sorusunu cevaplamadık diye fırça atıyo sandım..
böyle zamanlarda gelip saçımızı yolanlar çıkıyo da

vay beee. altın düştü diye mi acaba bu kalabalık
bade tam tahtakaleye döndü burası desene,millet birbiribi itiklio sıkış sıkış bi ortam

haberleri yok danıştıkları kadınlar ucuz kapsül için birbirine sarılıp dua ediyolar

ayyy altın kaç olmuş
puhahaha güyya bakıp moralimi bozmayacaktım..
gr.da 15 li,ra zararım var havaaaaaaaaaaar komşular havarrrrr

ayyy yok cnaım estafurlllah zaten çoğunuzun tavsiyelerini taslaklarımda saklayan bir kızım öle bişi yapammm bu lsitede benimde adım var :))))))) evlendiğim vakit zaten çoğunlukla burada olucam sizin kış hazırlıklaırnızı bile yaptım özellikle sarımsak saklama yöntemini söleyen arkadaşa saygılarımı sunuyorum :))))))

ahhhh ahhh bend ebakmıcaktrım sevgilime msj gelmiş altın ifyatları ne gıcık oldum zararr ziyanla kalakaldım anneme arayıp kızmamak için zor tutuyorum kendimi çok aceleciii çok

Son düzenleme:

saygılar benden
ne bileyim altında hareket olunca hiç tanımadığımız biri çıkıp ne yapayım diyo..
bilsek biz yaparız diyoruz fırçalayıp gidiyo..küçük emrah gibi sarılıp ağlıyoruz topakçakEki Görüntüle 686902

ahhhh ahhh bend ebakmıcaktrım sevgilime msj gelmiş altın ifyatları ne gıcık oldum zararr ziyanla kalakaldım anneme arayıp kızmamak için zor tutuyorum kendimi çok aceleciii çok

olurmu dünya malı için anneye kızılırmı hiç...
anneler ne yaparsa baş tacı..
fasulyeme ayak yapıyorum..duysun da benimsesin şimdiden

çok güldüm bade kirli çıkılar ucuzu sever, bedavayı daha çok sever

ayy bade sen çok yaşa, gülmekten öldüm burada. çatlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…