Ya eşim sabah haberlerde altın böyle kalacak çıkamayacak diye bi haber izlemiş sizce öyle bişey olabailirmi ya?
babannemlerde çevirmeli bir telefon vardı yer olsa ona gözümü diktim alacağımı nerden tahmin ettin
ayy bi an korktum dalga filan yazınca,yine biri sorusunu cevaplamadık diye fırça atıyo sandım..düştü yaa bu ekonomik dlagada herkes tavsiy eiçin saldırıyor ahhh ahhh ben bu kadar düşecğini öngörememiştim
vay beee. altın düştü diye mi acaba bu kalabalık
bade tam tahtakaleye döndü burası desene,millet birbiribi itiklio sıkış sıkış bi ortam
ayy bi an korktum dalga filan yazınca,yine biri sorusunu cevaplamadık diye fırça atıyo sandım..
böyle zamanlarda gelip saçımızı yolanlar çıkıyo da
haberleri yok danıştıkları kadınlar ucuz kapsül için birbirine sarılıp dua ediyolar
ayyy yok cnaım estafurlllah zaten çoğunuzun tavsiyelerini taslaklarımda saklayan bir kızım öle bişi yapammm bu lsitede benimde adım var :))))))) evlendiğim vakit zaten çoğunlukla burada olucam sizin kış hazırlıklaırnızı bile yaptım özellikle sarımsak saklama yöntemini söleyen arkadaşa saygılarımı sunuyorum :))))))
ahhhh ahhh bend ebakmıcaktrım sevgilime msj gelmiş altın ifyatları ne gıcık oldum zararr ziyanla kalakaldım anneme arayıp kızmamak için zor tutuyorum kendimi çok aceleciii çok
bu gün mü bunlar:44:..bimin cuma günleride bununkini bilmiyorum..tamda yanımda oysa
perşembe günü badecan
ayy bi an korktum dalga filan yazınca,yine biri sorusunu cevaplamadık diye fırça atıyo sandım..
haberleri yok danıştıkları kadınlar ucuz kapsül için birbirine sarılıp dua ediyolar
çok güldüm badekirli çıkılar ucuzu sever, bedavayı daha çok sever
ahhhh ahhh bend ebakmıcaktrım sevgilime msj gelmiş altın ifyatları ne gıcık oldum zararr ziyanla kalakaldım anneme arayıp kızmamak için zor tutuyorum kendimi çok aceleciii çok
bade bak kalabalık dağıldıbaktılar bunların kendine hayrı yok, dağıldılar
ayy bade sen çok yaşa, gülmekten öldüm burada. çatlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?