Kirli Çıkılar )))

seyyah sılacanın bileğindeki şişlik ne büyüklükte?
hiç merak etme bence ameliyatı çok iyi geçecek inşallah

küçük aslında denizin demesine göre daha büyükleri varmış
ama elinin tam içinde ortada
düşünce hemen acıyan çarpan yer

yuhhhhhhhhhhhh küçülsün de cebime girsin 22 yaşındaki kız
farmasinin oğlu 10 yaşında olsa ben 26 çok da teyzelik bi durum yok aslında,abla da idare edebilir ama annesinin arkidişiyim sonuçta o yüzden teyze tamam amaaaaa seninki hiç olmamış karanfil

Son düzenleme:
konser güzeldi..
arap bi sanatçıdan ilahi dinledik..
arap ilahileri de baya bi değişik oluyo :111:

iyi geceler kızlar,
üç gündür geometrik cisimlerden dolayı perperişan oldum geometrik cisimlerin hem konusunu işliyoruz hem de modelini yapıyoruz.. şablonu veriyorum, kartonu veriyorum.. yapacakları sadece şablonu kartonun üzerine koyup bastırarak çizecekler sonra izlerin üzerinden cetvelle gidilecek sonra da çizgilerinden katlanıp yapıştırılacak... 3 gündür aynı şeyleri anlatmaktan kafa, sürekli eğilmekten sırt kalmadı ( benim kuzuların 2-3 tanesi dışında diğerleri beni oldukça zorladı... el becerileri çook zayıf ( cetvelle bile yampiri yumpiri çiziyorlar ( hele sınıfımın bir tane atom karıncası var.maşaallah çok zeki bir öğrenci ama bu tip işlerde becerisi çok zayıfmış eve gelince eşime dedim ki " bundan sonra helin hanım , istediği kadar kadar kessin, çizsin, hiç bir şey demiyeceğim, kızmayacağım" ..

küçük kuzuların güzel anneleri , izin verin, çocuğunuz bol bol kağıt kessin, yapıştırsın, çizsin... çocuğunuzun hem el becerileri gelişsin hem de hayal güçleri...

bir ara atletten konuşulmuş.bn de selin gibi çıtçıtlı badi giyiyorum.yazın bile giyerim
dün hiç giremedim, merak ettim sadece dün akşamdan bu yana yazılanları okudum.daha eskilere gitmedim.onu da artık yarın okumaya çalışayım.
farmasi Maşallah oğluna.başarılarının devamını dilerim İnşallah hep böyle devam eder.
her gün et yenir mi?benim çalıştığım yerde öğle yemekleri hep et ağırlıklı ama bn bir müddet sonra sıkılıyorum.normalde severim ama her gün olunca usanıyor işte insan.bn de mi tuhaflık var?
dün 100 euro aldım.benim de hastaneye gitmem lazım bu ay.off her ne kadar istemesem de...herkese iyi geceler öptüm
sirkeci bt ne kız anlayamadım:S:44:

normalde acımıyor ama di mi darbe alınca falan acıyor
ya çok merak ettim içindeki kitle ne ola ki yağ değil damar değil :44:

en son damarlar bir araya toplanmış dedi burdaki doktor uzman baksın dedi cerrahaşaya gönderdi onlar da net bişey demedi işte
ilk anda ortopediste uysaydım çoktan kesip alacaklardı
ama açınca kemik çıkmayacaktı napcaklardı bilmem

seyyahım , sıla için çoook geçmiş olsun diyorum ilk defa böyle bir hastalık duyuyorum ...inşaallah sorunsuz bir şekilde atlatırsınız ...

farmasicim, oğluna maşallah

:44: ya nasıl anlaşılmıyor ne olduğu en iyi yere gittin yine net bişey demediler yani. hayırlısı olsun. sılacan tez zamanda kurtulur inşallah

lifeandi bilgisayarlı tomografi benim atletlerim de uzar belimi kapatır sentetik mentetik ama kapatıyor belimi

evet artık uzakları HD kalitede görebiliyorum bu arada kollarım kas yapmış

duruyo mu hala??
gündüz aceleyle görmüştüm arada...

bugünkü giydiğim atlete baktım. bu en beğendiklerimden biriydi.
markası berrakmış.
%92 pamuk yazıyor ve daha çok yapışıyo vücuda..
bak kıymetimi bil senin için çalışmalar yapıyom

lifeandi bilgisayarlı tomografi benim atletlerim de uzar belimi kapatır sentetik mentetik ama kapatıyor belimi

sirkeci 4göz mü oldun,karanfil nasıl gördü ki foto falan mı koydun? ben de görcem ben de görcem

farmasicim, ilk defa buradan birikim bildireceğim .. çok heyecanlıyım tabloda bana da yer açarsan sevinirim :))
500 lira eksik gelse de elime geçen 3500 lirayı , eşimle beraber müşterek altın hesabı açtırıp orada 43,86 gram altına çevirdik :)) ayrıca hesabımıza önümüzdeki aydan itibaren ağustos ayına kadar (tayin durumundan bankalar değişebilir diye) otomatik talimatla her ay 10 gr altın aktaracak...
8 senedir ilk defa kenara bir şeyler atabildim.. alışık olmayınca bana garip geliyor

ziyankarlık işte

ne bakımdan? nasıl bir mesaj iletmek istiyorsun topluma insan ziyanı diyerekten
ya bana da bulsanıza değişik bi slogan felan, düşündün taşındım şeker de sanmış ilacı yazdım kamuoyundan hiçbir tepki alamadım
bi insan evladı da ilahi eva nerden geldi aklına demedi

benim düzenli olarak 2 ayda bir kbbye gitmem gerekiyor aslında ama stresten korkudan erteliyorum.koltuğa oturduğum an geriliyorum.sevmiyorum ama mecbur işte.sağlık ihmale gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…