amanın hemde nez :)) sağol canım o senin güzelliğin..saol canım:)
çok teşekkür ederim:)
badecim dün gece sana cevap verememiştim çünkü uyumuştum bu sabhata görmedim
seni tombul kısa boylu ve yaşlı hayal etmedim aynen şu kadın canlanıodu gözümde
nez - Google'da Ara
tabi bunun gülsüz hali:)) ama kıza boylu diilde bu kadar uzun hayal etmemiştim amaaaaaaaan her neyse işte gayet güzelsin:),cillop gibisin:)
:)
sevimli oğluşunun kırkı hayırlı olsun...Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inş..e bizede o günleri görmek nasip olsun tabi ..amin..
selin oğluşunun cicileride çok tatlı..sağlıkla giyinsin paşa..bunların hepsini ayrı ayrımı aldın yoksa toptan satılan dükkan varmı..yolum düşerse bakayım:)
derfat inş. işin olur..eşinle rahat rahat gider gelirsin...
gökçe bacım hoş geldin:)
toplu msj yaptım:)
orda ne kadar kalacaksan en az o kadar sürelik olmalı diye hatırlıyorumAllah kısmet ederse annemle ben Almanyaya gidecez(teyzemin yanına).ve ilk defa yurt dışına çıkcam.haliyle insan gergin oluyor.hele vize konusunda ya çıkmazsa korkusu var :18: biletleri ve izni hallettim.şu mektup da gelseydi bn de bi gitsem idataya.
ha bi de aklımdayken seyahat sağlık sigortası yaptıranız var mı aranızda?bu şart sanırım.diyelimki yaptırcam peki ne kadar sürelik yapmak lazım?2 haftalığına gidiyorm
ayrı ayrı aldım canım çünkü bi yerde eldiven 3 tl ise başka bi yerde 2.5 tl
bi yerde 3 pijama 10 tl ise başka bi dükkanda tanesi 5 tl idi o yüzden hangisi nerde uygunsa nerde hoşuma gittiyse ordan aldım
bide oraya gidersne hepsi aç kurt gibi nerdeyse kolumdan tutup sokcakalrdı dükkana
öyle rahatsızlık boyutunda reklam yapan yerlere girmedim canım:)
selin aldıkların çok güzelmiş bayıldım güle güle sağlıklı günlerde giyiniz
benim de o pazara gitmem lazım hangi günler oluyor??
amanın hemde nez :)) sağol canım o senin güzelliğin..
senfat beni yaşlı eva da tombul ve kısa sanıyomuş ondan dedim:))
bak sevimlide öyle sanmış:))
:))adile naşit daha iyiydi[/QUOTE
hehehe yoo nez apla gibi seksi olmak da eyidir
:))adile naşit daha iyiydi[/QUOTE
hehehe yoo nez apla gibi seksi olmak da eyidir
pis o :)istemem ondan :)))
bugün ben de dışarı çıktım alışverişe gittik hatta ankamall da idik derya bak senle karşılaşabilirmişiz desene
ben bi şey almadım iki tane atlet aldım pek hesaplı olmadı ama iyi gibi geldi kullanayım öyle yorumda bulunacağım.
bu arada migros ta içli köftelerde indirim vardı kilosu 16 liraydı tanesi 1 lira 65 kuruşa filan geliyordu.
the real turkish delight
ikide göbek atayım böyle kuru kuru olmaz
ohoooo ben kapattım mağazalarıBen çok kalmadım canım 12 ve 1 arası oradaydım hemen işimi halledip bi defactoya birde lcw girdim çıktım
ikide göbek atayım böyle kuru kuru olmaz
ee bi zahmet bi de elektrik çarpmış gibi titremesi lazım tüm vücudun
olmazsa olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?