Kirli Çıkılar )))

amanın hemde nez :)) sağol canım o senin güzelliğin..
senfat beni yaşlı eva da tombul ve kısa sanıyomuş ondan dedim:))
bak sevimlide öyle sanmış:))

sevimli oğluşunun kırkı hayırlı olsun...Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inş..e bizede o günleri görmek nasip olsun tabi ..amin..
selin oğluşunun cicileride çok tatlı..sağlıkla giyinsin paşa..bunların hepsini ayrı ayrımı aldın yoksa toptan satılan dükkan varmı..yolum düşerse bakayım:)

derfat inş. işin olur..eşinle rahat rahat gider gelirsin...
gökçe bacım hoş geldin:)
toplu msj yaptım:)

ayrı ayrı aldım canım çünkü bi yerde eldiven 3 tl ise başka bi yerde 2.5 tl
bi yerde 3 pijama 10 tl ise başka bi dükkanda tanesi 5 tl idi o yüzden hangisi nerde uygunsa nerde hoşuma gittiyse ordan aldım
bide oraya gidersne hepsi aç kurt gibi nerdeyse kolumdan tutup sokcakalrdı dükkana
öyle rahatsızlık boyutunda reklam yapan yerlere girmedim canım:)

orda ne kadar kalacaksan en az o kadar sürelik olmalı diye hatırlıyorum
tur şirketleri 15-20 euro karşılığında yapıyorlar o kolay iş.

eğer istenen belgelerin eksiksiz tamamsa çıkmazsa diye korkma

güyya valilik o dükkana zorla çağıranlara ceza kesecekti..
ama hangi biriyle uğraşsınlar:)

bugün ben de dışarı çıktım alışverişe gittik hatta ankamall da idik derya bak senle karşılaşabilirmişiz desene

ben bi şey almadım iki tane atlet aldım pek hesaplı olmadı ama iyi gibi geldi kullanayım öyle yorumda bulunacağım.

bu arada migros ta içli köftelerde indirim vardı kilosu 16 liraydı tanesi 1 lira 65 kuruşa filan geliyordu.

selin aldıkların çok güzelmiş bayıldım güle güle sağlıklı günlerde giyiniz
benim de o pazara gitmem lazım hangi günler oluyor??

Son düzenleme:

Ben çok kalmadım canım 12 ve 1 arası oradaydım hemen işimi halledip bi defactoya birde lcw girdim çıktım

Sohbete katılayım dedim ama dün gece eşimin horlamasından sabaha kadar hiç uyumadığım için uykum geldi ben kaçıyorum hanımlar iyi geceler ALLAH rahatlık versin herkese.

Selin aldıklarını iyi günlerde kullanın canım
Derfatcm ınş is e alinirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…