...................................ee bi zahmet bi de elektrik çarpmış gibi titremesi lazım tüm vücudun
olmazsa olmaz
Eki Görüntüle 690895
ananerden buldun bunu SÜPERMİŞ
ananerden buldun bunu SÜPERMİŞ
bulurum ben..her numero var bende
bulurum ben..her numero var bende
bilmediğin beş vakit namaz dermişim
ben de yaptım eğlenceliydi ben bi de o suyla abdest aldım hahaahabugün bebeğin "kırk banyosu"nu yaptırdık
p.tesi 40 günlük olcak da
sizlerde de var mı bilmiyorum böyle bir adet
kırkından iki gün çaldık (ne gerek varsa) ve 38.gününde banyo yaptırdık
ben yapmak istemedim, sonuçta mantıklı gelmedi
hem dinimizde de böyle bir şey yok
ama kv ve çevre baskısıyla yapmış olduk
suyu koyduğumuz kovaya tespih, tarak, nohut, yüzük koyduk
bebeği yıkadığımız suyun bi bölümünü dışarı döktük
falan filan işte...
çok saçma
hepsi çok güzelllllllllll güle güle giysin kuzucupunnnşimdi gelelim eminönüne:))))
ilk iş olarak havuzluhana gititk ama dedikleri kadar ucuz diil yani eminönüne kıyasla ucuz diil benim oturdugum yerle fiyatları nerdeyse yarı yarıya fark ediyo:)
bebiş için burası iyi oldu zaten pek bi eksiğimiz kalamıştı ama olanlanları tamamladık
bu sepet:) hastaneye gelenlere şeker vercem ve şekerlerini koyacağım sepet 25 tl
işi bitince bebişin çoraplarını banyo malzemelrini falanda koyarım dedim:) değerlernir bi şekilde:)
Eki Görüntüle 690625
Eki Görüntüle 690627
bunlarda içine şeker koycam biberonlar hastaneye gelnelere verilcek:)15 tanesi 7.5 tl
Eki Görüntüle 690631
bunlarda lohusa taçlarım pijamalarıma uygun ossun diye böle aldım:) normalde kırmızı olur ama:) tanesi 5 tl
Eki Görüntüle 690632
çınar beyimizin tarağı ve saç fırçası:) 13 tl fakat 10 tl ye aldık
Eki Görüntüle 690633
emzirme sütyeni kullanışlımıdır bilemedim 1 tane aldım memnun kaalırsam gene alırım:) 15 tl
Eki Görüntüle 690634
ve çoraplar:)))))) her bi balyada 3 çorap var 3 tanesi 2.5 tl bu kadar çorap giyermi bilmem ama boy boy aldım:)
Eki Görüntüle 690636
patik2.5 tl , piajamalrın 3 tanesi 10 tl , eldivenlerinden 3 tanesi 2.5 tl aslında vardı ama bunları yedek olarak aldım:)
Eki Görüntüle 690637 Eki Görüntüle 690638 Eki Görüntüle 690639
buda kapı süsü önce hastane odasına asılcak sonna eve amak için tülü falanda var baya gösterişli duruyo:))) 25 tl
Eki Görüntüle 690641
Eki Görüntüle 690642
buda kağının en üstüne asılıomuş:) 5 tl
Eki Görüntüle 690643
sonna şerbet oluomuş yarım kilo aldım ne kadar lazım oldugunu bilemdiğim için yapmayı bilen biri varsa anlatabilirmi?
bu sabun gibi görünen şeyde lohusa şerbeti için hammade:)
bu kaynadıktan
Eki Görüntüle 690644
Eki Görüntüle 690645
ve çok komik bişeye denk geldim bu gördüğünüz şey aslında bi çorap:)
bilek çorap:) amaaaaaaaa para tuzağı çilek kokulu üstünde yürüdükçe çilek kokusu yayomuş:)
1 tane aldım:) 2 tl
Eki Görüntüle 690647
çınar beyin tırnak makası
Eki Görüntüle 690650
veeeeeee tüm alışveriş boyunca eşime aldığımız çoraplar:)))
en çok buna güldüm diyoki ya bana göre nedne hiçbişey yok:))))))))))
dedim varya çorap aldık sanada:)))))))
Eki Görüntüle 690624
son olarak annemin bebiş için aldıgı bebk çantasını göstermek istiorum bugün bunuda yanıma aldım uygun babet bulim diye ama yok
yok yok:)))))
Eki Görüntüle 690648
Eki Görüntüle 690649
son olarakda hamiş ben bunu yaklaşık 2 hafta önce falan çekmiştim yeni bi foto diil:) tipiminde kusuruna bakmayın:)
kaymış ama daha güzelini çekip yüklicem feyse:)
Eki Görüntüle 690651
hayırlısıyla olsun derfatım yaaaaaaaaİyi akşamlar hanımlarrr bende bugün english home a iş görüşmesine gitti şartları fena değila ama umutlanmak istemiyorum olmazsa sonunda hayal kırıklığı yaşıyorum pazartesi günü ya mail yoluyla yada tlf olumlu yada olumsuz dönüş yapacaklarmış sanırım olumsuz olursa mail olumlu olursa tlf edecekler.Saatleri eşimin saatleriyle neredeyse birebir aynı ve eşimin çalıştığı mağazanın hemen yanında yani eşimle beraber gidip gelicez ama kısmet bakalım.
güle güle kullanına ana-oğulöncelikle etrafın dağınıklığına lütfen bakmayın:) ev şu an göçüyo enkaz halinde:))))) resimleri yükledikten sonna topliciğim:)
eve geldim kocişi yaka paça işe uğurladım adam evden nasıl çıktıgını bilemedi:)))))
sonna ben resim çekme işine giriştim:) çektim yüklicem hadiiiiiiiii boyutlar büyük geldi onu küçültmek için uğraştım kaç saat neyseki oldu:)))))))
alışverişimizi bugün iki tur şekşinde yaptık
ilk tur bakırköy pazarıydı:) burdaki amacım kendime bişeler almaktı çanta ayakkabı ne bulursam Allah ne verdiyse:)
ama kendime doğru düzgün bi ayakkabı bulamadım koca pazarda beğendiklerim ya rahat diildi yada tipi kaymış gibiydi ve karar verdim
ayakkabı ayakkabıcıdan alınır:) ayak rahatlığı çok önemli:) bugün bi kez daha anladım ayakkabım rahat olmasaydı tüm gezi mahvolabilirdi çünkü:))))
neyse geçelim ganimetlere:)
pazardan bulduğum hoş bi üst:) kırmızı seçtim çünkü kırmızı hiçbişeyim yok:)
önü düz arkası halkalarla birleşmiş sırtı açık fakat ben içine straplez giycem:)
aslında rengi bu kadar parlak diil:)
bordo... fiyatlarınıda yazim :) bu üst 25 tl
Eki Görüntüle 690567
Eki Görüntüle 690568
buda son anda farkedip aldıgım bi ceket kotların üstüne hoş durcanı düşündüm
fiyatı 25 tl
Eki Görüntüle 690569
bu ayakkabıları yazın dışarı çıkarken sahile falan giymek için aldım bebekle rahat olcanı düşündüm eşofman altına kotla falan:)
artık kendimi bebişe baya bi alıştırdım 20 tl:)
Eki Görüntüle 690570
Eki Görüntüle 690571
benim alışverişe asıl çıkış amacım eksiklerimi tamamlamaktı ve ennnnnnnn büyük eksiğim hastanede giycem gecelik
pijama vs..... idi pazarda bi amcanın sattığı gecelik takımlarına denk geldim henüz eminönüne gitmemiştim
nettekinin yarı fiyatıydı gördüklerim hemen sazan gibi atladım:) aldım çıktım hepside çok içime sindi:)
ama eminönüne gittim ne görim her yer aynı pijama takımlarından dolu fiyatlarıda benim aldıgım kadar:)
kazıklanmadım ama çeşit şansını kaçırdım ossun ama içime sindi şimdi karşınızdaaaaaaaaaaa
ilkbahar-yaz pijamalarım:))))
bu geceliğim rengi pembe:) fiyatı 35 tl idi ben 30'a aldım:)ama ucuz diil olması gereken fiyattan aldım yırtmacı var önden düğmeli aldım emzirmek açısından:)
Eki Görüntüle 690600
buda kırık beyaz pijama takımım:) küpürleri falan çok hoş modelide spor duruyodu
ayıla bayıla aldım vede beyaz içimi gösterir diye üstünede sabahlık aldım gerçi buna lizöz deniyomuş ama:)
amcam söledi:) ''kızancım bu lizöz sen nasıl bilmezsin''dedi biz eşimle bölepijamanın fiyatı:50 tl sabahlık 35 idi 30 a aldım ama dediğim gibi marifet diil eminönünde fiyatlar hep aynı:))))))) normal fiyatları
fakat benim bulundugum yerde aynı pijama takımı 99 tl idi bu nedenle ucuza almış sayılırım bide sabahlık eklensedi 150 falan olurdu heralde:)
Eki Görüntüle 690604
Eki Görüntüle 690605
Eki Görüntüle 690606
Eki Görüntüle 690607
ikinci pijama takımım ise bu mavi aldım çünkü bebişimiz erkek:))))
ne alaka bilemedim ama birbirimize uygun olalım istedim:)
fiyatı :50 tl
küpürleri falan çok hoşuma gitti buda düğmeli gene emzirme açısından:)
Eki Görüntüle 690612
Eki Görüntüle 690613
devam ediorum:))))))) buda eşofamnım lacivert:) 15 tl çarşıya pazara giderken aşortmanım kalmamıştı iyi oldu
Eki Görüntüle 690618
sonna bide bebişe penye battaniye bulduk 10 tl
Eki Görüntüle 690620
Eki Görüntüle 690621
bakırköyden bu kadar şimdi eminönünü yüklicem:)
biraz uzun oldu ama:)
lovelicim belki de patlıcanlar acıydı. ama zaten bekletmek zorundasın mecburen soğuması lazım. suyunu süz, bir de soyar soymaz doğramadan önce istersen limon sür üstüne. ben önceden soyduklarımı bütün olarak limonlu suya koyuyodum, şimdi üşeniyorumo yüzden ister istemez biraz kararıyo. beyaz olsun istiyosan dediğim gibi yap, sudan sıkarak çıkarıp doğrayıp poşetle.
verdiğim tarifi de yazın taze közlenmiş patlıcanla bir dene bakalım, beğenirseniz kışın dolaptan çıkardığınla da yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?