Kirli Çıkılar )))

anaaaaaaa saat 1 piçuh olmuş yine bitiyor haftasonu yarın temizlikle falan geçer
herkese iyi geceler iyi uykular

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kirli çıkılarrrrrrrrrrr

çok ama çok güzel pazar günü olsun inşaallah

selincim kendine ve bebişe aldığın bütün herşey çok güzel ve kullanışlı Allah'ım hayırlı günlerde sağlıklı bir şekilde kullanmayı nasip etsin
o ne tatlı heyecandır bir misafiri yolcuyu bekler gibi .......... Rabbim sağlıkla kavuştursun çınar bebekle sizleri

ama en güzel ciciler eniştenin çorapları

derfatçım inşaallah hakkında en hayırlı olan karşına gelir canım AMİN...

zeytincim sen de aldıklarını güle güle kullan

günaydın hanımlar,
dün adet dönemi geleneksel baş ağrılarımdan dolayı eşimi nöbete gönderip, kızımın da klasik haftasonu menüsü olan mıhlamasını da yaptıktan sonra öğlene kadar kızımın tacizleriyle uyumaya çalıştım ... öğlenden sonra da temziliğimi bitirdim.. bu sabah da karın ağrısıyla uyandım ağrı kesici sanırım etkisini göstermeye başladı şimdi daha iyiyim...

seyyahım dedim mi bilmiyorum ama geçmiş olsun...

sevimsiz, bebeğini de kırklamışsın :) hayırlı olsun.. daha dün gibi babasıyla beraber kızımın kırkını çıkardığımız gün emeklemesi, yürümesi, koşması , düşmesi, anaokuluna gitmesi...zaman öyle hızla geçiyor ki .. hani elimde imkanım olsa zamanı geriye çevirip kızımla yaşayamadığım ne varsa hepsini yaşamak istiyorum....yakınımda bebeği olanlara da hep diyorum , kimin ne dediğini, ne yaptığını umursamadan bebeğinle geçirdiğin her anın tadını çıkar diye :) sanırım ikinci çocuğu bu eksiklik duygusundan dolayı çok istiyorum ya hayırlısı artık...

derfatçiğim, senin için diyebileceğim tek şey, hayırlıysa olsun inşaallah... ayrıca kısa saçı sana çok yakıştırdım :)

farmasi, ben sana da kısa saçı çok yakıştırdım :) hatta kısa saçlı fotoğrafını görünce , kafamda canlanan farmasiye göre o kadar genç bir farmasi çıktı ki

bade, sen de çok genç çıktın be bacım... hep seyyahın yüzünden yazışmalarınızdan çıkardığım tipi düşününce gerçekler suratıma çarptı resmen ah seyyah ahh

selincim, aldıklarına bayıldım, hepsini güle güle giyinin inşaallah...

gökçeeee, mapıslığı bitirmişsin hoşgeldin canım yaa

ben de yaptım eğlenceliydi ben bi de o suyla abdest aldım hahaaha
hepsi çok güzelllllllllll güle güle giysin kuzucupunnn
hayırlısıyla olsun derfatım yaaaaaaaa
güle güle kullanına ana-oğul

senin dediğin gibi yapcam abla çok severim çünküüüü patlıcan biber domates közlemesi ile olan salatayı

Günaydın hanımlar güzel bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum
Ben eşimi işe gönderdim ama çokm uykum var uyumak istiyorum bi taraftanda kızım yatma kalk işleri bitir diyorum akşama eşim erken gelicek .
Bu arada güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Seyyahcım geçmiş olsun canım inş ameliyatınız sorunsuz geçer.
Gökçee hoşgeldin canım tekrardan.
Farmasicim senin saçlarında çok güzel olmuş bu saç sana çok yakışmış benim çok hoşuma gitti güle güle kullan canım.
Bu arada akşamki menümüde yazayım ;
Kırmızı mercimek çorbası,
eşime mantar sote
kendimede ne yaparım bilemedim henüz.

günaydın kızlar
geçmişe hiç bakamadım dün önce bir gruparkadaşla ev oturması yaptık eşimle
sonra 3 arkadaşımızla buluştuk
az sonra da kahvaltıya gideceğiz arkadaşlarla
herkese vakit ayırayım derken başbaşa kalamıyoruz ama
herlesi de özlüyorum
hepinize iyi pazarlar

Günaydın hanımlar... Mutlu pazarlar... Hava tam piknik havası ama biz guvenipte gidemedik... Bari kurtulus parkı yapalım diyoruz... En azindan yesil alan ..

günaydınnn
selin aldıklarının hepsi çok güzel bir sürüde bebek doğunca hediye gelir sana küçülenleri bizimkilere gönderirsin artık
sevim maşallah kırk günde erdin nerdeyse ama az kaldı bebeğinle doya doya vakit geçirirsin bu arada okula başlayınca bebeğe kayınvaliden mi bakacak
istersen orasını tekrar düşün anladıgım kadarıyla bu durumdan biraz rahatsız olmuşsun başkaları onlar kadar iyi bakamaz ama illa da bakıcılarda kötü bakacak değil
nez benzetmesine bayıldım selin durup durup patlatıyor kırk yıl düşünsem o tarifi nezle bağdaştırmak aklıma gelmezdi ama kız güzelden anlıyor

bugün ne rüya gördüm olan uyanınca eşime oldu
eşim rüyamda beni aldatıyor hemde hamile bir arkadaşımla tabi bende delleniyorum kapının dışına koyuyorum yüzükleri fırlatıyorum
üstelik 2 haftalık bişeymiş tlf da mesaj atarken yakalıyorum bol bol foto var walla nevrim döndü
sonra uyandım oturdum yaakta onu izliyorum rüya olduguna inandırmaya çalışıyorum kendimi amam yok olmuyor çok gerçekçiydi
o sırada eşim uyandı ne oldu elim mi kaşınıyor dedi ben cıkkkkkkk
hımmmmm anladım gene ne yaptım rüyanda demez mi
neyse sonra uyudum
bu sefer üstüme kuma getirmiş
ben eşyalarımı topluyorum oda uyuyo taklidi yapıyo biranönce toparlanıp gideyim diye
sonra tarışıyoruz bu kadar mıydı kaç yıl sevdik nelere katlandık filan diyorum adamda bir bir dökmesin mi içini
yok ev çok düzensinmiş dağınıkmışım doğru düzgün yemek yapamıyormusum hep para biirkitiriyormusum gençliği gidiyormuş bıkmış ailemden
bunun gibi saydı da saydı
bende diyorum bende bulamadıgın ilgiyi karnı burunda hamile üstelik başkasının çocugunu taşıyan kadından mı buldun dile delleniyorum o sinirle uyandım
dürtütm dürttüm uayndırdım bana bak dedim boşa cinayet işlemiyor inasanlar ayağını denk al bir gecede iki tana akraksiyon yaşatma bana kim vurduya gidersin
adam gülüyo karşımda tamamcanım geçti rüyaydı ben eşşeğim eşşek kocayım ben gene ne yaptım rüyanda diyo
anlattım bu sefer daha da gülüyo yahuuuuu hangi adam onca lafı arka arkaya sayar rüya işte demezmi
sen elelrin acıdıgına kendini kötü hissettin temzilik düzene de çok kafaya yoruyorsun rüyana girmiş
birdeeeee ilk rüyadan sonra bşka görme diye oranı buranı iyice örtmüştüm demek açıkta mı kalmış demesin mi ayyyyy sanki komedi film izliyo gibi gülüyo
neymiş efendim kıskanılmak hoşuna gitmiş
dedim ne kıskanması benüm üsütüme bula bula onu mu buldu diye sinirlendim

rüya işte ama aldatılmak üüstüne başkası gelemsi sevdigğin adamnın başkasına değer vermesi ve bu tanıdıgımız bir arkadaş olması gerçeğini düşünemiyorum ama rüyada bile TAHAMMÜL EDEMEYECEĞİM BİR HAL ALDI ALLAH KİMSYE YAŞATMASIN

günaydınnn...
benimkiler sabahın köründe kayağa gitti yine...
sevimsiz bebeğinin kırkı hayırlı uğurlu olsun...rabbim daha güzel günler göstersin ,inşallah...
ay selin ne güzel şeyler almışsın. vallahi insanın yeniden doğurası geliyor...benim hep geliyor da amannnnn
bugün işim çok.hemen makinedeki çamaşrıları asıp yenilerini atıcam....
mutfaktaki temizlik malzemelerinin biten kutularını atıcam,
3 ayrı balkonumdaki dolaplarımı silicem köpüklü sularla...
içindeki atılacakları atıcam....
spor yapıcam. iki çeşit yemek yapıcam....
yarın okuıla gitmiyorum. kafa tatili verdim kendime...salı da tatil. 2 gün daha evdeyim...

günaydın arkadaşlar, selincm aldıklarının her birine bayıldım.çantanın modeli güzel, rengi ne?bordo gibi görünüyor fotoda.anne-oğul güzel günlerde kullanın, sağlıkla gelsin bebişin
sirkeci umarım sorun çıkmaz ya.sigorta işi her hangi bir sigorta acentasından yaptırsam olmazmı?bişey daha anneminki yeşil pasaport ona da yaptırmak gerekiyormu?
sevimli vay ahmet efendi o kadar büyüdümü?zaman çabuk geçiyor.bu günlerin tadını çıkar
derfat hayırlısı olsun canım,güzel haberini bekliyoruz
bade ve karanfilce teşekkür ederim kek tarifi için.bade sana bir sorum olcak.hani rulo pasta var ya.içine bişeyler koyup rulo şeklinde sarıyorsun.şimdi benm kullandığım tepsi yuvarlak(33cm çapında)buna yapsam olurmu ki sence?denemek istediğim bir tarf var(...........ten) bu arada geçmiş olsun

bulaşık makinem arızalı olduğu için 4 gündür bulaşıklarımı elde yıkıyorum bulaşık makinesi özellikle zamandan tasarrufmuş çok iyi anladım... su ve suyu ısıtmak için harcanan elektriği saymıyorum bile ( bir an önce tamir olur inşaallah...

bıdıkçım, o nasıl rüyalar öyle hem de üst üste ... ne diyeyim .. gerçi eşin üzerini örttüğünü söylüyor ama
şaka bir yana da rüyası bile sinir bozucu Rabbim gerçeğini asla ama asla yaşatmasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…