Pepeticim bende mutfağımın balkonunu kapattırdım ama pvc ile mutfakta cam balkon çok sıcak olmuyor o kısmada masa koydum ama yaptırcam daha yaptıramadım istediğim gibi.Salonumun balkonunu ise hiç kullanamıyorum hiç oturduğumuzu hatırlamam orayıda elime para geçsin cam balkon yaptırcam kışında ,yazında tertemiz bence yaptır mükemmel olur.Bidikcim rüya değil film olmuş be güzelim
60 dk sabah sporumu yaptım
1 dilim çavdar 1 dilim tam buğday ekmeğine kaşar erittik 2 dilim yedim bol domates salatalık şimdi çayımı yudumluyorum
Gece çamaşırlarımi yikadimdi 3 makina simdi kurumalarini bekliyorum
Size bir soru mutfak balkonlarinizi kullanıyor musunuz. Bu evimde balkonum var çıkarız ama kendi evim olsa katlamalı camla kapatırim hayalindeydim ee malum şimdi ev aldık eşimle balkoonlar kapatırız diyoruz . Bende diyorum ki madem kapatıcaz arayı yıktı ra lim ve balkon kısmına masa koyu yum. Sonuçta sonradan kapatınca balkon kiler gibi bir konuma gelecek . Evim evim güzel evim bölümünde 14 yıl sonra benimde evim oldu diye bir konu var ordaki mutfak gibi olacak aynen boyut yani . Mutahitle konuscaz ama pişman olurmuyum ki balkon gerekli olurmu. Evim 2 balkon birinde salonda küçük balkon lu 5 metre kare salon balkonu orayı kesin kapsticam
Ne dersiniz kirli açıklarım menimmmm
günaydın arkadaşlar, selincm aldıklarının her birine bayıldım.çantanın modeli güzel, rengi ne?bordo gibi görünüyor fotoda.anne-oğul güzel günlerde kullanın, sağlıkla gelsin bebişin
sirkeci umarım sorun çıkmaz ya.sigorta işi her hangi bir sigorta acentasından yaptırsam olmazmı?bişey daha anneminki yeşil pasaport ona da yaptırmak gerekiyormu?
sevimli vay ahmet efendi o kadar büyüdümü?zaman çabuk geçiyor.bu günlerin tadını çıkar
derfat hayırlısı olsun canım,güzel haberini bekliyoruz
bade ve karanfilce teşekkür ederim kek tarifi için.bade sana bir sorum olcak.hani rulo pasta var ya.içine bişeyler koyup rulo şeklinde sarıyorsun.şimdi benm kullandığım tepsi yuvarlak(33cm çapında)buna yapsam olurmu ki sence?denemek istediğim bir tarf var(...........ten) bu arada geçmiş olsun
sevimlicim minik Ahmet'in kırkı çıkmış hayırlı uğurlu olsun
çok teşekkürler helincim ben 36 yaşındayım dedim yaşlıyım demedim ki
lovelicim ekleyelim hemen yaz adını soyadını özelden
teşekkürler derfatçım[][/B]
Bidikcim rüya değil film olmuş be güzelim
60 dk sabah sporumu yaptım
1 dilim çavdar 1 dilim tam buğday ekmeğine kaşar erittik 2 dilim yedim bol domates salatalık şimdi çayımı yudumluyorum
Gece çamaşırlarımi yikadimdi 3 makina simdi kurumalarini bekliyorum
Size bir soru mutfak balkonlarinizi kullanıyor musunuz. Bu evimde balkonum var çıkarız ama kendi evim olsa katlamalı camla kapatırim hayalindeydim ee malum şimdi ev aldık eşimle balkoonlar kapatırız diyoruz . Bende diyorum ki madem kapatıcaz arayı yıktı ra lim ve balkon kısmına masa koyu yum. Sonuçta sonradan kapatınca balkon kiler gibi bir konuma gelecek . Evim evim güzel evim bölümünde 14 yıl sonra benimde evim oldu diye bir konu var ordaki mutfak gibi olacak aynen boyut yani . Mutahitle konuscaz ama pişman olurmuyum ki balkon gerekli olurmu. Evim 2 balkon birinde salonda küçük balkon lu 5 metre kare salon balkonu orayı kesin kapsticam
Ne dersiniz kirli açıklarım menimmmm
:))adile naşit daha iyiydi[/QUOTE
hehehe yoo nez apla gibi seksi olmak da eyidir
eva yaaaaa olaya farklı bi boyut katmışsın aslında paylaşırkende bi an tereddüt ettim hani nez falan diye ama ben bu kadını çok beğeniorum yaptıgı işi yaşam tarzını harekıetlerini diil ama yüzü gözü kalemle çizilmiş gibi:)))) maşallah hani esmer güzeli derlerya bade gözümde onun gibi bişe canlanmıştı en fazla 1.60 boyunda ama şişman diil balık etli nez gibi yani:)
bi hatun olarak canlanmıştı:)))) paylaşırkende yanlış anlaşılırmıyım diye düşündüm ama bade anlamaz diyerekten paylaşmıştım şükürki anlamamış:) hatta titreyen bi figür bile bulmuş evaya inat:)
BIDIK
bu rüyalardan bi kerede ben gördüm şu hamilelik insana öyle gerççekçi rüyalar gördüyoki ben resmen o anı yaşadım:)
hemde benimki ruz biriyle aldatıodu ben hamileyim diye çirkin olmuşum oda onu bulmuş..... ben bunları kendi evimizde nasıl kovalıorum ama elime geçseler parçalıycam
sonna uyandım adamı uyandırıp anlatsam intikam alsam geç kalcam bende o sinirle bi tekme attım,kalktım apar topar işe gittim:)
sonna işte vicdan yaptım eve gelince dedimki çok iyi davrancam bugün yazık adama:) neyse akşam oldu ben tabi baya baya iyi davranıorum aşkım meyve istermisin çay getirimmi
bana tutup demesin mi''bana neden iyi davranıosun bu kadar ölcemmi yoksa''diye:))))
ama etkisinden uzuuuuuuuuuuuuuunca bi süre kurtulamamıştım:)))) daha sende sürer o bi hafta ben diyim sana:
PEPETİ
eğer benim iki tane balkonum olsa mutfaktakini kesin kapatırım:)
neden? oraya bi dolap yaptırıp kiler olarak kullanırım:) patates soğan aklıma ne gelirse oraya koyarım:) vede iki tane sandalye koltuk puf bişey atarım neskafemi orda içerim:)
evime gelen sigara kullanan vatandaşları direk oraya yönlendiririm:)
mutfakta kullanışlı olcanı düşünüorum fakat diğer tarafı kapamazdım çünkü çamaşırlarımı yazın dışarda kurutmak isterim , halılarımı yprgan yastıklarımı güneşlensin diye balkona atarım
diye bence salondaki kalsın ama ilerleyen zamanda baktın çok emnunsun orayıda kapatırsın:) ama bence ilk etapta mutfak derim:)
bugün çok uyumuşum başım ağrıyo yeni kalktım acıktım galiba ama canım değişik bişeler yemek istio
tam olarak bilemiorum :) önce ne yiyceme karar verim sonna hazırlim kocişi kaldırim bugün evde geçer burda hava kapalı(((
temzilik memizlik yaparım büyük ihtimal:)
eva yaaaaa olaya farklı bi boyut katmışsın aslında paylaşırkende bi an tereddüt ettim hani nez falan diye ama ben bu kadını çok beğeniorum yaptıgı işi yaşam tarzını harekıetlerini diil ama yüzü gözü kalemle çizilmiş gibi:)))) maşallah hani esmer güzeli derlerya bade gözümde onun gibi bişe canlanmıştı en fazla 1.60 boyunda ama şişman diil balık etli nez gibi yani:)
bi hatun olarak canlanmıştı:)))) paylaşırkende yanlış anlaşılırmıyım diye düşündüm ama bade anlamaz diyerekten paylaşmıştım şükürki anlamamış:) hatta titreyen bi figür bile bulmuş evaya inat:)
:)
yok yahu ne yanlış anlıycam:)
en azından sen düzgün hayal etmişsin yaşlı tombik tıknaz biri demedin
helinim hatırası var diyorsun yani.
ne ince düşünmüş annenler,ne güzel.
senin hikayeni bdv de okudum sanırım bir ara,doğru mu?
bahsettiğin konu da tesadüf değil lütuf,rabbim hiç bir iyiliği karşılıksız bırakmaz.
kızlar pepeti balkon konusunu açmışken ben de size bir şey danışmak istiyorum. ne de olsa akıl akıldan üstün.
evimde 3 adet balkonum var. salon balkonum cam ile kapalı. az önce de yazdım pepetiye cevap yazarken içinde oğlumun eski odasından kalan dolabı komodini var. içinde ıvır zıvır var. bir adet halı serili orada. kışın çamaşırları asıyorum. yazında zaten camlar açılabildiğinden camları açıp çamaşırları hallediyorum. yatak odamın balkonu kareye yakın. 5 metrekare falandır. hiç kullanmıyorum. boş duruyor. içinde iki tane beyaz banyo dolabı var. fazladan aldığım şeker vs. koyuyorum içine. ben diyorum ki bu balkonumu pimapenle kapatayım. cam balkondan toz giriyor içeri. pimapenle aynı oda gibi olcak. içine de bir gardrop yaptırayım şöyle tavana kadar. orayı giyinme odası gibi kullanayım. ütü masasını falan da atarım. olursa küçük bir petek taktırayım. halısını da sererim.
mutfak balkonuma gelince kocaman bir balkonum var. yazın 6 metrekare halı atıyorum. masa sandalye minder koyuyorum. üstelik bir de dolap var. o kadar geniş yani. orası da açık kalsın istiyorum. sizce nasıl yatak odası balkonu fikrim. yada farklı bir şey var mı aklınıza gelen.
banucum ,
makinem 7 yıllık .. ailemin doğum günü hediyesi... bir de o makinenin şöyle bir anısı var... benim birinci ama eşimin ikinci evliliği.. ilk evliliğinden 2 oğlu var... çok şükür ne çocuklarla ne de çocukların annesiyle(eşimin teyze kızı olur) hiç bir sıkıntımız yok... evleneli nerdeyse bir buçuk sene olmuştu..bir gün çocuklar babalarından kıyafet istediler (Allah şahittir ne o gün ne de bugün evlatlarına yaptığı harcama asla gözüme gelmez) ... elimizdeki nerdeyse son paramızla kalktık çocuklara kıyafet aldık, gönderdik.... bir kaç gün sonra ben de bulaşık makinelerine bakıyordum.. eşime borcumuz eylül gibi hafifliyor bir tane bulaşık makinesi alalım demiştim... ertesi gün okuldan geldim ki kapıda arçelik servisi makineyi monte etmek için bekliyorhemen eşimi aradım , o aldı sandım , ona teşekkür ediyorum, eşim demez mi ben öyle bir şey almadım diye ambalajın üzerindeki tel. no ya baktım .. annemlerin oturduğu yerdeki bir dükkanın numarası... sevinçte ağlayacaktım, babamlar oturup konuşurlarken bu kıza hiç doğum günü hediyesi almadık diye.. kardeşim de bulaşık makinesi alalım demiş ve almış göndermişler sağolsunlar... hem de en ihtiyaç duyduğum zamanda, en parasız olduğum bir zamanda ve çocuklara bir şey yolladıktan çok kısa bir süre sonra....
yani bulaşık makinemin manevi anlamda değeri büyük...
insana tesadüf gibi geliyor ama ben ne zaman o çocuklara bir şeyler göndersem Rabbim bana fazlasıyla karşılığını gönderiyor daha ne diyeyim...
kızlar pepeti balkon konusunu açmışken ben de size bir şey danışmak istiyorum. ne de olsa akıl akıldan üstün.
evimde 3 adet balkonum var. salon balkonum cam ile kapalı. az önce de yazdım pepetiye cevap yazarken içinde oğlumun eski odasından kalan dolabı komodini var. içinde ıvır zıvır var. bir adet halı serili orada. kışın çamaşırları asıyorum. yazında zaten camlar açılabildiğinden camları açıp çamaşırları hallediyorum. yatak odamın balkonu kareye yakın. 5 metrekare falandır. hiç kullanmıyorum. boş duruyor. içinde iki tane beyaz banyo dolabı var. fazladan aldığım şeker vs. koyuyorum içine. ben diyorum ki bu balkonumu pimapenle kapatayım. cam balkondan toz giriyor içeri. pimapenle aynı oda gibi olcak. içine de bir gardrop yaptırayım şöyle tavana kadar. orayı giyinme odası gibi kullanayım. ütü masasını falan da atarım. olursa küçük bir petek taktırayım. halısını da sererim.
mutfak balkonuma gelince kocaman bir balkonum var. yazın 6 metrekare halı atıyorum. masa sandalye minder koyuyorum. üstelik bir de dolap var. o kadar geniş yani. orası da açık kalsın istiyorum. sizce nasıl yatak odası balkonu fikrim. yada farklı bir şey var mı aklınıza gelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?