Kirli Çıkılar )))

Bidikcim rüya değil film olmuş be güzelim

60 dk sabah sporumu yaptım

1 dilim çavdar 1 dilim tam buğday ekmeğine kaşar erittik 2 dilim yedim bol domates salatalık şimdi çayımı yudumluyorum

Gece çamaşırlarımi yikadimdi 3 makina simdi kurumalarini bekliyorum

Size bir soru mutfak balkonlarinizi kullanıyor musunuz. Bu evimde balkonum var çıkarız ama kendi evim olsa katlamalı camla kapatırim hayalindeydim ee malum şimdi ev aldık eşimle balkoonlar kapatırız diyoruz . Bende diyorum ki madem kapatıcaz arayı yıktı ra lim ve balkon kısmına masa koyu yum. Sonuçta sonradan kapatınca balkon kiler gibi bir konuma gelecek . Evim evim güzel evim bölümünde 14 yıl sonra benimde evim oldu diye bir konu var ordaki mutfak gibi olacak aynen boyut yani . Mutahitle konuscaz ama pişman olurmuyum ki balkon gerekli olurmu. Evim 2 balkon birinde salonda küçük balkon lu 5 metre kare salon balkonu orayı kesin kapsticam

Ne dersiniz kirli açıklarım menimmmm

sevimlicim minik Ahmet'in kırkı çıkmış hayırlı uğurlu olsun

çok teşekkürler helincim ben 36 yaşındayım dedim yaşlıyım demedim ki

lovelicim ekleyelim hemen yaz adını soyadını özelden

teşekkürler derfatçım
[][/B]

bence salonu kapatacaksan mutfağı kapatma pepeti insan şöle yazın balkonda keyif yapmak ister

pepeticim o bahsettiğin mutfak gayet şık ferah
mutfağın yeterince büyükse mutfakta balkon istemiyorsan balkonu kaldırmak yerine ben olsam kapatırdım sebepleri

evet kiler gibi kullanabilirsin hatta pencereli şekilde kapatırsan ışık da alır havalandırırsın gerekirse orada ızgara bile yapabilirsin evin içini kokutmadan

benim mutfağın balkonu en çok ızgara yapmakta işime yarıyor koku dışarıda kalıyor :))

yeri gelir acil bir durum olur mutfakta bulunmasını istemediğin eşyalarını koyarsın o bölüme pencerenin perdesini çekiverirsin

mesela ben çöpü kapı dışına koymam mutfakta tezgahta çöpüm var ama dolmuşsa evde oğlanlar yoksa çöpü ikinci poşete koyar mutfak balkonuna koyuveririm

Pepeticim bende mutfağımın balkonunu kapattırdım ama pvc ile mutfakta cam balkon çok sıcak olmuyor o kısmada masa koydum ama yaptırcam daha yaptıramadım istediğim gibi.Salonumun balkonunu ise hiç kullanamıyorum hiç oturduğumuzu hatırlamam orayıda elime para geçsin cam balkon yaptırcam kışında ,yazında tertemiz bence yaptır mükemmel olur.

selamlar herkese.
pepeti balkon illaki lazım bir evde,halı silersin atarsın,yorgan,yastık havalandırırsın,sigara kullananları çıkarırsın vb.
salondan geçilen kalmalı bana göre.
helin var ya evde ne bozulursa bozulsun o bozulmasın,en nefret ettiğim şeydir bulaşık yıkamak.
miadı dolduysa yenile bacım.

bıdık ben de benzer bir rüya gördüm,ne gerçekçi oluyor,ne ağlamışım rüyamda,kalktım hasta gibiyim.
adamı düşman gibi görüyorum,evlerden ırak,bir de gerçeği olsa ne olacak kimbilir.
katli vaciptir deyip,ümüğüne çökeriz adamların herhalde.

canım yuvarlak olunca olmuyo..yuvarladığında uç kısımlarından iç malzemesi çıkıyo..
büyük bi tepside yapıp dikdörtgen kesmeyi denesen olurmu ki?
çok sağol canım..

yaşdaş olduğumuzu bilmiyordum :) ben yaşını yazdığın yere denk gelmedim :26:, yaşını bilmediğim için 2 çocuklu bir anne , üstelik çocuklardan birinin de ilkokulda olduğunu düşününce doğal olarak daha büyük birisi kafamda canlandı :44:

evimde 3 adet balkonum var. salon balkonumu kapattım. içnde oğlumun eski odasından kalan dolap ve komodin var. dolabın içinde de oğlumun önceki yıllardan kalan kitapları benm çizmelerim, piknik sepeti vs var. kışın o balkonu çamaşır kurutmak için kullanıyorum aynı zamanda.
yatak odası balkonumu en kısa zamanda pimapenle kapatıp içinde dolap yaptırıp bir de petek taktırıp giyinme odası niyetine kullanıcam. yani balkondan oda üreticem.
amaaaa mutfak balkonumu kapatmayı hiç düşünmüyorum. yazın orada oturmak keyif yapmak iyi oluyor. bir dolabım var balkonda.içinde turşu, kuru fasülye ıvır zıvır var. balkonum çok geniş olmasına rağmen açık kalmasını tercikh ediyorum. çöp koyuyorum yada balık falan kızartıyorum. ben ce mutfağın içine alma. ben balkonsuz mutfak düşünemiyorum....

banucum ,
makinem 7 yıllık .. ailemin doğum günü hediyesi... bir de o makinenin şöyle bir anısı var... benim birinci ama eşimin ikinci evliliği.. ilk evliliğinden 2 oğlu var... çok şükür ne çocuklarla ne de çocukların annesiyle(eşimin teyze kızı olur) hiç bir sıkıntımız yok... evleneli nerdeyse bir buçuk sene olmuştu..bir gün çocuklar babalarından kıyafet istediler (Allah şahittir ne o gün ne de bugün evlatlarına yaptığı harcama asla gözüme gelmez) ... elimizdeki nerdeyse son paramızla kalktık çocuklara kıyafet aldık, gönderdik.... bir kaç gün sonra ben de bulaşık makinelerine bakıyordum.. eşime borcumuz eylül gibi hafifliyor bir tane bulaşık makinesi alalım demiştim... ertesi gün okuldan geldim ki kapıda arçelik servisi makineyi monte etmek için bekliyor hemen eşimi aradım , o aldı sandım , ona teşekkür ediyorum, eşim demez mi ben öyle bir şey almadım diye ambalajın üzerindeki tel. no ya baktım .. annemlerin oturduğu yerdeki bir dükkanın numarası... sevinçte ağlayacaktım, babamlar oturup konuşurlarken bu kıza hiç doğum günü hediyesi almadık diye.. kardeşim de bulaşık makinesi alalım demiş ve almış göndermişler sağolsunlar... hem de en ihtiyaç duyduğum zamanda, en parasız olduğum bir zamanda ve çocuklara bir şey yolladıktan çok kısa bir süre sonra....
yani bulaşık makinemin manevi anlamda değeri büyük...
insana tesadüf gibi geliyor ama ben ne zaman o çocuklara bir şeyler göndersem Rabbim bana fazlasıyla karşılığını gönderiyor daha ne diyeyim...

helinim hatırası var diyorsun yani.
ne ince düşünmüş annenler,ne güzel.
senin hikayeni bdv de okudum sanırım bir ara,doğru mu?
bahsettiğin konu da tesadüf değil lütuf,rabbim hiç bir iyiliği karşılıksız bırakmaz.

kızlar pepeti balkon konusunu açmışken ben de size bir şey danışmak istiyorum. ne de olsa akıl akıldan üstün.
evimde 3 adet balkonum var. salon balkonum cam ile kapalı. az önce de yazdım pepetiye cevap yazarken içinde oğlumun eski odasından kalan dolabı komodini var. içinde ıvır zıvır var. bir adet halı serili orada. kışın çamaşırları asıyorum. yazında zaten camlar açılabildiğinden camları açıp çamaşırları hallediyorum. yatak odamın balkonu kareye yakın. 5 metrekare falandır. hiç kullanmıyorum. boş duruyor. içinde iki tane beyaz banyo dolabı var. fazladan aldığım şeker vs. koyuyorum içine. ben diyorum ki bu balkonumu pimapenle kapatayım. cam balkondan toz giriyor içeri. pimapenle aynı oda gibi olcak. içine de bir gardrop yaptırayım şöyle tavana kadar. orayı giyinme odası gibi kullanayım. ütü masasını falan da atarım. olursa küçük bir petek taktırayım. halısını da sererim.
mutfak balkonuma gelince kocaman bir balkonum var. yazın 6 metrekare halı atıyorum. masa sandalye minder koyuyorum. üstelik bir de dolap var. o kadar geniş yani. orası da açık kalsın istiyorum. sizce nasıl yatak odası balkonu fikrim. yada farklı bir şey var mı aklınıza gelen.

kendim konu açmadım benzer durumda olan birisine yorum yapmıştım..

kıyafet odası benim en büyük düşüncem ama ortada ev yokken bir plan yapamıyorum sadece hayal

selin haklısın bu bir müddet gider bende sanırsın ki saatlarce rüya gördüm deli etti beni
rüyamdaki o umursamaz halleri baştan savma tarzları elalemin kadınına olan düşkünlüğü değer verişi ayyyy anlattıkça düşman gibi geliyor bana
ama rüyamda bile gururdan taviz vermeyip resti çekiyorum
uyandıgımda bir dirsek attım karnına kaç kere vurdum koluna bilmiyorum kızamıyorda canı acıdı
o diyo rüya boşver
ben diyorum rüyanın yan etkisi vurmalarım acısını boşver

helin ne güzel kalbin var senin
ben rüyada bile deli olmuşken gerçekte hemde teyze kızı sonucta hep görecek üstelik iki tane çocuk zor bir sınav ve fedakarlık diye düşünüyorum ama Allah gönlünün güzelliğini yansıtmış

Bence uygun canım zaten 2 tane daha var balkonun bi tanesi mutfak açık kalacak zaten düşüncen benim hoşuma gitti ben olumlu bakıyorum canım düşüncene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…