Evet 1 yıl önceye göre kardasın tabi ama şu an aldıklarımız daha da düşmez inşallah. O zaman zarar ederiz.
valla biz de banka kredisine muhtaç kalmadan ev alalım diye altına yöneldik. Allah hakkımızda hayırlısını versin. İnşallah mecbur kalmayız krediye falan....Evet canım hayırlısı olsun:) Yine de banka faiziyle yatırım yapmaktan iyidir.:)
valla biz de banka kredisine muhtaç kalmadan ev alalım diye altına yöneldik. Allah hakkımızda hayırlısını versin. İnşallah mecbur kalmayız krediye falan....
bizde hep kart ücretlerini ödüyoruz malesef
eşim bankanın ücreti geri vereceğine inanmıyo nedense boşuna ödüyoruz o kadar parayı
merhaba kızlar
bugün sabah bir baktım kredi kartımın hesap özetine 747 tl iken dün bugün olmuş 787 tl yanındaki açıklamada da diyor ki üyelik bedeli
hemen okul çıkışı bankaya gittim. hemen dilekçemi yazdım görevliye aidat bedelinin geriye ödenmesi işlemini gerçekleştimesini rica ettim ve işlem tamamlandı. üstelik kredi kartımda otomatik ödeme talimatları olmasına rağmennnnnn. görevli de aslında da gelmemesi gerekli dedi bu durumda ama işte kızlar çok dikkatli olun.
farketmeyen ya da sesini çıkarmayan üyelere deyim yerindeyse geçiriyorlar .
40 tl mi kurtardım. bankadaki görevli bir aksilik olursa öteki aya takip eder söylersiniz ama ben size yaptığım işlemi burada göstereceğim dedi ve gösterdi.
ben de bir aksilik olursa geleceğimden hiç şüpheniz olmasın dedim
merhaba farmasi
geçmiş olsun farketmen iyi olmuş..
bendede aynısı olmuştu bankayı aradım kart aidatımı geri verdiler sonra ben yine kapatmakta ısrar edince chip para verdiler 40 tl 3 ay kapatmamam şartı ile sonra ben o kartı 3 ay hiç kullanmadım sadece 40tl chip parayı harcadım 3 ayın sonun geri dönüp tekrar kapatın dediğimde bir 30tl daha verdiler şimdi 3.ayımın dolmasını bekliyorum bu sefer kesin kapatıcam ama chip paralar iyi oldu markette kullandım...
aaaaaaaaaaaaaaaa sakın ha ben işbanktan geri aldım işte.
her yıl nisan ayında bunu yapıyorlar ben de her yıl veriyorum dilekçeyi alıyorum geri
canım bir arkadaşımdan öğrenmiştim ben bunu.
hatta genel merkezi ara ve şikayetçi ol bu durumdan.
gerekirse başka bir bankanın kredi kartını kullanabileceğini söyle ,tehdit et.
sen de bacım pek bir yaman çıktın
Farmasicim boğazdan da kısılmaz ki ona nasıl limit koyuyosun:)))))))))))
doğru söylüyorsun bacım lakin ortalama olarak her ay kayınvalide- kayınpederden benim mutfağa neredeyse 200 tl civarı bir destekleme harekatı gerçekleşince böyle oluyor
Anladım canım Allah razı olsun onlardan da:)
Benim annemler de sağolsun bir evin kirasını veriyorlar bize.O da yardımcı oluyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?