kızlar memura % 3 zam teklif edilecekmiş
hem doğudayım hemde en gelişmemiş illerinden birindeeüstelik burda hayatta pahalı. bir pazara gidiyoruz 3 senedir burdayım ama hala alışamadım şokk şokk olarak dönüyoruz. herşey o kadar pahalı, kıymetliki anlatamam, mahrumiyet bölgesi yaa resmen. kıyafet desen aynı.. mümkün oldukça almıyorum memlekete gidince alıyorum yani hem küçük şehir sıkıntısı çekiyoruz hemde. yeme içme, giyme, yol paralarını büyükşehirlerden bile çok veriyoruz.. düşünün
Yok artık ya.. 4 aydır zam beklıyoruz , bide %3 mü teklıf edıceklermış şaka gibiiiiii
Hakkımızı alamıycaz hiç bi zaman inancım kalmadı..
şırnak'ta çalıştığım aylar aklıma geldi
Çok doğru canım özellikle memurlar için küçük şehir çok güzel. kpssde şöyle iyi bir puan alamadık ki)))))))))))
yüzde 3 ile açtılar en fazla yüzde 4 verip gönderirler sendikaları. 4'ü beğenmezseniz 3'e ineriz haaa deyip bir de üstüne tehdit ederler....kızlar memura % 3 zam teklif edilecekmiş
kızlar bir fikir ne olur :44: :44:
birisi altın satacakmış ama bir kısmı çeyrek altın bir kısmı da burma imiş.
eşim de kuyumcu ne kadardan alırsa gidip soralım, sen bana sat demiş.
Eşim o altınları gidip biz kuyumcudan alsak daha pahalıya satar bize, böylelikle kar ederiz dedi.
sizce mantıklı mı bu iş????
canım alttaki kiracımız haftada 20 saat dersi olan çoğunlukla boş günü olan bir öğretmen sadece okula gittiğinde bakıcısı geliyor 300 tl veriyor.
ben niye ilçede oturuyorum büyük şehirde herşey para adım attığın yer para kira ulaşım giderleri bakıcı ücretleri vs vs hep bizim buralarla kıyaslanamayacak kadar pahalı o nedenle ilçemi seviyorum.
aile büyükleri yanındayım
ulaşım parası yok her yer çok yakın yürüme mesafesinde
ve kira derdim yok
kiralar da öyle çok pahalı değil en lüks kaloriferli 3+1 ler 300 tl dir ortalaması 250 tl
pazarımız genellikle köylülerin de yer tuttuğu ucuz bir pazar.
ablamın kayınvalidesi bizim ilçe için şöyle derdi evsiz olan '' ev ''lenir, çulsuz olan ''çul''lanır .
yani birikim yapabilmek için küçük yerler çok avantajlı çokkkkkkkkkkkk
merhaba arkadaşlar...
arada uğrayıp yazılanlara bakıyorum ama gelen-giden den, işten,çocuklardan pek vakit ayıramıyorum buraya... ama normale dönmem yakındır...
mart ayı boyunca full para harcadıktan sonra nisan ayı itibariyle birikime son hız devam inşaAllah... :)
altında da hareketlenme başlamış hafiften :)
görüşmek üzere.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?