Kirli Çıkılar )))

kızlar memura % 3 zam teklif edilecekmiş

Merhaba kirli çıkılar Benim hedefi yarım altın almaktı ama şimdi çeyrek ucuz yarım altın almak içinde o kadar param yok.Şimdi iki çeyrek toplayınca kuyumcuya gidip öbür aylarda yarım altına çeviririm diyorum ama arada çeyrekle yarımı değiştirmek için ayrı ücret alıyorlar mı o zamanki yarım altın fiyatının dışında beni bilgilendirirseniz sevinirim

benim bildiğim altını altınla değiştiğinde ek ücret almıyorlar eşitse tabi

canım kuyumcusuna göre değişiyor demek ki ben sordum fark alırız abla dediler

çok geçmiş olsun canım... neyse ki size bir şey yapmamaışlar.. Allah korusun neler duyuyoruz

canım geçmiş olsn çok üzüldüm ama dediğin gibi allah sizi korumuş :))

Çok geçmiş olsun canım

çok çok geçmiş olsun
gerçekten allah korumuş sizi bidaha göstermesin inş sizede bizlerede

çoook geçmiş olsun.

çook çok üzücü bi durum geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun. Allah daha beterlerinden korusun.

hepiniz çok sağ olun kızlar rabbim hepimizi korusun malımıza göz dikenlerden...

şu giden para ve eşyalar yüzünden hiç hevesim kalmadı biriktirme işinde iyi ki diğer gr.larım bankada da, güvende... aman siz siz olun evde nolur bi şeyler tutmayın... ben yandım siz yanmayın. gerçi napmak lazım o da mechul, tv yi de saklayamazsın ya

Son düzenleme:

canım benim çok geçmiş olsun tekrardan.
sakın ama sakın hevesin kırılmasın birikim yapmayıp da ne yapacaksın ki.
ben banka ortamlarından gram altını bu tip olumsuzluklara karşı güvenli bulduğum için daha çok onaylıyorum. evde birikim hırsıza davetiye çıkarmak bence.

kazancının kıymetini bil ve yatırımlarını doğru yerlere yapmaya devam et bence.

Farmasicim sizin orada bakıcılar 300-400 civarı demişsin ben şu anda ankarada kızımın bakıcısına 850 tl veriyorum haziranda 900 olacak.:)))))))))Kreşler desen onlar da 650-700'den başlıyor:)))))))))

Farmasicim sizin orada bakıcılar 300-400 civarı demişsin ben şu anda ankarada kızımın bakıcısına 850 tl veriyorum haziranda 900 olacak.:)))))))))Kreşler desen onlar da 650-700'den başlıyor:)))))))))

bizim de büyükşehir ama tam gün 500 yarım gün 300 diye duydum..

bizim de büyükşehir ama tam gün 500 yarım gün 300 diye duydum..

Ankarada benim oturduğum semtte böyle canım semtine göre de değişiyor. Mesela bakıcılar o semtte oturuyorsa yol parası olmuyor o zaman daha düşük ücret istiyorlar ama bizim semtte oturan bakıcı pek yok genelde çift vasıtayla geliyorlar bunlar da bakıcı ücretine yansiyor. 1000 tl verenler var bizim sitede şu anda.

canım alttaki kiracımız haftada 20 saat dersi olan çoğunlukla boş günü olan bir öğretmen sadece okula gittiğinde bakıcısı geliyor 300 tl veriyor.

ben niye ilçede oturuyorum büyük şehirde herşey para adım attığın yer para kira ulaşım giderleri bakıcı ücretleri vs vs hep bizim buralarla kıyaslanamayacak kadar pahalı o nedenle ilçemi seviyorum.

aile büyükleri yanındayım
ulaşım parası yok her yer çok yakın yürüme mesafesinde
ve kira derdim yok
kiralar da öyle çok pahalı değil en lüks kaloriferli 3+1 ler 300 tl dir ortalaması 250 tl
pazarımız genellikle köylülerin de yer tuttuğu ucuz bir pazar.

ablamın kayınvalidesi bizim ilçe için şöyle derdi evsiz olan '' ev ''lenir, çulsuz olan ''çul''lanır .

yani birikim yapabilmek için küçük yerler çok avantajlı çokkkkkkkkkkkk

Çok doğru canım özellikle memurlar için küçük şehir çok güzel. kpssde şöyle iyi bir puan alamadık ki)))))))))))

küçük şehirler belki birikim için uygun ama çokk sıkıcı oluyorlar. bende dört gözle tayinimi bekliyorum yapacak hiç bir şey bulamıyoruz burda.. büyükşehire gitmek istiyorum artık

küçük şehirler belki birikim için uygun ama çokk sıkıcı oluyorlar. bende dört gözle tayinimi bekliyorum yapacak hiç bir şey bulamıyoruz burda.. büyükşehire gitmek istiyorum artık

herşey gönlünce olsun tatlım.

öğrenciliğim büyükşehirde geçti gençken , çocuksuzken , bekarken ya da çocuklar büyüyünce büyük şehir iyi hoş da çocuklar küçük olunca insan mümkün olduğunca herşeye çabuk ulaşabileceği küçük yerleri arıyor.en azından ben öyle düşünüyorum.tabi tamamen tercih meselesi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…