Kirli Çıkılar )))

Amin inşallah
Çok pis gaza geldim 1 ay ekstra bişey çıksa alamıcam bu ay altın eyvah diyorum
Çoluğum çocuğum yokken yapıyım birazcık birikim
Genelde nakit olarak atar sonra dayanamaz yerdim altın almak çok iyi oldu

sanırım öyle böyle derken ev alma yolunda ilerliyorum ama dur bakalım iyice sindireyim ne olursa olsun ben yinede çok mutluyum ev alsam da almasamda emin evim hakkında netleşmeye başlıyor gibi aklımda

sanırım öyle böyle derken ev alma yolunda ilerliyorum ama dur bakalım iyice sindireyim ne olursa olsun ben yinede çok mutluyum ev alsam da almasamda emin evim hakkında netleşmeye başlıyor gibi aklımda

hakkında hayırlısı olsun canımmmm

dün hayal kırıklığının yıkılma noktasındaydım anneme söyledim kızdı bana niye götüürdün iş yerine diye
hemen anlatiim bnm uğur böcüklü bi kumbaram vardı evdekiler tırtıklıyo diye iş yerine götürdüm. bi kaç kişi kumbaram hakkında yorumlar yapıyodu. iyi yönde tabi ki. ve baya doldurmuştum içini parayla. dün iş çıkışı elimde ki bozukluklardan atayım dedim oda nesi kumbara yok çok unutkan biriyim ama şu ana kadar anahtarımı kaybetmedim. boynumda ki kartta asılıydı. e onuda boynumdan çıkarmıyorum:44: çok üzüldüm. kimsenin günahını almadım. bedduada etmedim çok kinci biri olmama rağmen..... inş bulunurda biri bana tatsız şaka yapmıştır

inşallah sadece kötü bir şaka yapılmak istenmiştir canımmmm

bir merhaba bile demeden yazzdım sonra da elektrik kesildi =)))

hayırlı ise olsun tatlım.
Ben de bir ara araştırmıştım, nette hiçbir şikayet bulamadım valla onlarla ilgili. Bu ii birşey bana kalırsa.
Bana en uygun sistem vade ortası idi. belirsizlikler daha az onda çünkü.
Biz neden girmedik çünkü zaten para biriktirebiliyoruz allaha şükür bir de bizim tayinler çok sıkıntılı, istediğimiz ilin gelmeme ihtimali var, dolayısıyla tayin çıkmadan ev alamayız biz.
Sen yine de çook ii araştır, allah yolunuzu açık etsin.

Üzüldüm valla, inşallah şakadır bu ama şaka yapan kişiyi de kesinlikle ii bir azarla ki bir daha kimseye böyle eşşek şakası yapamasın.
Çalındıysa da Allah çıkartır ondan o parayı hiç tasalanma.

Biz de bu ara çocuğa çalışıyoruz =) Yazlık kıyafet aldık ona, ayakkabı falan, bisiklet aldık, babası dayanamadı oyuncak falan almış =) Bir kısmının ödemesini bu ay yaptık bir kısmını da önümüzdeki ay öderiz inşallah. Toplam harcamamız 237tl tuttu =) canı sağolsun oğlumun, kendimizden biraz kısar ona yaparız. Bütün bu harcamaya rağmen 2000tl ayırdık kenara. Bize de 500tl kaldı, Allah büyük yeter inşallah paramız bu ay da.

kuzucuk güle güle kullansın yeni eşyalarını

güle güle kullansın canım oğlun yeni cicilerini. biz de geçen ay bana bu ay eşime çalıştık
ha bi de gelemeyen bebiş için ayda 220 tl ilaca çalışıyoz

aynen canım ya milletvekillerine bir gecede% 100 zam yapılırken Yunanistan'a dönmüyor muyduk ki acaba ?:26::26::26:
iki cumleyle harika ozetlemissiniz kizlar,tebrik ederimmm
Buraya ilk yazdığımda mesajımda kenarda hiçbirşeyim yoktu
Şuan da 2 cumhuriyet 1 yarım altınım var sayenizde
darisi basimiza
hakkinda hayirlisi olsun tatlim
kotu bir saka buhaddini bildir benceeger biri caldiysa Allah ondan cikarir canim,icini ferah tut
gule gule kullanin canim,masallah yaa kenara 2000 ayirmissiniz bu kadar harcama yapmaniza ragmenben acaba cok mu musrif kullaniyorum parayi diye sordum kendimee
güle güle kullansın canım oğlun yeni cicilerini. biz de geçen ay bana bu ay eşime çalıştık
ha bi de gelemeyen bebiş için ayda 220 tl ilaca çalışıyoz
Allah sifasini versin canimm,isallah onemli biseyi yoktur:26::26::26:

slm kızlar altın hesabı açmayı düşünüyorum hangi bankayı önerirsiniz..şöyle işlemde kesinti yapmayan filan???

ben kuveytten memnunum
ayrıca istediğin zaman altın olarak çekebildiğinden dolayı da dinen caiz

nasıl yani bankadan altın olarakmı alıyosun??öyleyse işime gelir çünkü arad düğünler var bu yıl..vakti gelince çekerim..bu arada ilaç dedinde aşılamayamı başladın??morfolojiden hatırlıyorum seni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…