- 7 Mayıs 2011
- 489
- 95
- 73
Buraya ilk yazdığımda mesajımda kenarda hiçbirşeyim yoktu
Şuan da 2 cumhuriyet 1 yarım altınım var sayenizde
herkese iyi akşamlar.bende dün 2 tane 625 ten ata altım aldım.allah bereket versin inşallah
sanırım öyle böyle derken ev alma yolunda ilerliyorum ama dur bakalım iyice sindireyim ne olursa olsun ben yinede çok mutluyum ev alsam da almasamda emin evim hakkında netleşmeye başlıyor gibi aklımda
dün hayal kırıklığının yıkılma noktasındaydımanneme söyledim kızdı bana niye götüürdün iş yerine diye
hemen anlatiim bnm uğur böcüklü bi kumbaram vardı evdekiler tırtıklıyo diye iş yerine götürdüm. bi kaç kişi kumbaram hakkında yorumlar yapıyodu. iyi yönde tabi ki. ve baya doldurmuştum içini parayla. dün iş çıkışı elimde ki bozukluklardan atayım dedim oda nesi kumbara yokçok unutkan biriyim ama şu ana kadar anahtarımı kaybetmedim. boynumda ki kartta asılıydı. e onuda boynumdan çıkarmıyorum:44: çok üzüldüm. kimsenin günahını almadım. bedduada etmedim çok kinci biri olmama rağmen..... inş bulunurda biri bana tatsız şaka yapmıştır
hayırlı ise olsun tatlım.sanırım öyle böyle derken ev alma yolunda ilerliyorum ama dur bakalım iyice sindireyim ne olursa olsun ben yinede çok mutluyum ev alsam da almasamda emin evim hakkında netleşmeye başlıyor gibi aklımda
Üzüldüm valla, inşallah şakadır bu ama şaka yapan kişiyi de kesinlikle ii bir azarla ki bir daha kimseye böyle eşşek şakası yapamasın.dün hayal kırıklığının yıkılma noktasındaydımanneme söyledim kızdı bana niye götüürdün iş yerine diye
hemen anlatiim bnm uğur böcüklü bi kumbaram vardı evdekiler tırtıklıyo diye iş yerine götürdüm. bi kaç kişi kumbaram hakkında yorumlar yapıyodu. iyi yönde tabi ki. ve baya doldurmuştum içini parayla. dün iş çıkışı elimde ki bozukluklardan atayım dedim oda nesi kumbara yokçok unutkan biriyim ama şu ana kadar anahtarımı kaybetmedim. boynumda ki kartta asılıydı. e onuda boynumdan çıkarmıyorum:44: çok üzüldüm. kimsenin günahını almadım. bedduada etmedim çok kinci biri olmama rağmen..... inş bulunurda biri bana tatsız şaka yapmıştır
bir merhaba bile demeden yazzdım sonra da elektrik kesildi =)))
Biz de bu ara çocuğa çalışıyoruz =) Yazlık kıyafet aldık ona, ayakkabı falan, bisiklet aldık, babası dayanamadı oyuncak falan almış =) Bir kısmının ödemesini bu ay yaptık bir kısmını da önümüzdeki ay öderiz inşallah. Toplam harcamamız 237tl tuttu =) canı sağolsun oğlumun, kendimizden biraz kısar ona yaparız. Bütün bu harcamaya rağmen 2000tl ayırdık kenara. Bize de 500tl kaldı, Allah büyük yeter inşallah paramız bu ay da.
teşekkürler canımkuzucuk güle güle kullansın yeni eşyalarını
sağol canımgüle güle kullansın canım oğlun yeni cicilerini. biz de geçen ay bana bu ay eşime çalıştık
ha bi de gelemeyen bebiş için ayda 220 tl ilaca çalışıyoz
Çok sinirliyim çook
Başbakan memura 3+3'ten fazlası verilirse yunanistan gibi oluruz demiş.....
Ben zamda değilim artık fakat her haber okuduğumda nevrim dönüyor! Sinir harbi yaşıyorum! Sürekli tehditkar konuşmalar....
iki cumleyle harika ozetlemissiniz kizlar,tebrik ederimmmaynen canım ya milletvekillerine bir gecede% 100 zam yapılırken Yunanistan'a dönmüyor muyduk ki acaba ?:26::26::26:
darisi basimizaBuraya ilk yazdığımda mesajımda kenarda hiçbirşeyim yoktu
Şuan da 2 cumhuriyet 1 yarım altınım var sayenizde
hakkinda hayirlisi olsun tatlimsanırım öyle böyle derken ev alma yolunda ilerliyorum ama dur bakalım iyice sindireyim ne olursa olsun ben yinede çok mutluyum ev alsam da almasamda emin evim hakkında netleşmeye başlıyor gibi aklımda
kotu bir saka budün hayal kırıklığının yıkılma noktasındaydımanneme söyledim kızdı bana niye götüürdün iş yerine diye
gule gule kullanin canim,masallah yaa kenara 2000 ayirmissiniz bu kadar harcama yapmaniza ragmenbir merhaba bile demeden yazzdım sonra da elektrik kesildi =)))
hayırlı ise olsun tatlım.
Ben de bir ara araştırmıştım, nette hiçbir şikayet bulamadım valla onlarla ilgili. Bu ii birşey bana kalırsa.
Bana en uygun sistem vade ortası idi. belirsizlikler daha az onda çünkü.
Biz neden girmedik çünkü zaten para biriktirebiliyoruz allaha şükür bir de bizim tayinler çok sıkıntılı, istediğimiz ilin gelmeme ihtimali var, dolayısıyla tayin çıkmadan ev alamayız biz.
Sen yine de çook ii araştır, allah yolunuzu açık etsin.
Üzüldüm valla, inşallah şakadır bu ama şaka yapan kişiyi de kesinlikle ii bir azarla ki bir daha kimseye böyle eşşek şakası yapamasın.
Çalındıysa da Allah çıkartır ondan o parayı hiç tasalanma.
Biz de bu ara çocuğa çalışıyoruz =) Yazlık kıyafet aldık ona, ayakkabı falan, bisiklet aldık, babası dayanamadı oyuncak falan almış =) Bir kısmının ödemesini bu ay yaptık bir kısmını da önümüzdeki ay öderiz inşallah. Toplam harcamamız 237tl tuttu =) canı sağolsun oğlumun, kendimizden biraz kısar ona yaparız. Bütün bu harcamaya rağmen 2000tl ayırdık kenara. Bize de 500tl kaldı, Allah büyük yeter inşallah paramız bu ay da.
Allah sifasini versin canimm,isallah onemli biseyi yoktur:26::26::26:güle güle kullansın canım oğlun yeni cicilerini. biz de geçen ay bana bu ay eşime çalıştık
ha bi de gelemeyen bebiş için ayda 220 tl ilaca çalışıyoz
slm kızlar altın hesabı açmayı düşünüyorum hangi bankayı önerirsiniz..şöyle işlemde kesinti yapmayan filan???
slm kızlar altın hesabı açmayı düşünüyorum hangi bankayı önerirsiniz..şöyle işlemde kesinti yapmayan filan???
Allah sifasini versin canimm,isallah onemli biseyi yoktur:26::26::26:
ben kuveytten memnunum
ayrıca istediğin zaman altın olarak çekebildiğinden dolayı da dinen caiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?