- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
nasıl yani bankadan altın olarakmı alıyosun??öyleyse işime gelir çünkü arad düğünler var bu yıl..vakti gelince çekerim..bu arada ilaç dedinde aşılamayamı başladın??morfolojiden hatırlıyorum seni:)
evet canım bırak bankayı bankamatikten gram altın olarak da çekebiliyorsun aynı zamanda.
yok canım aşılama değil bu ay olmam lazımdı ama çok yoğunum bu aralar bi de onla uğrşacak vaktim olmaz diye erteledik. proxeed plus
yanlış anlamışsın...
bebeğimiz olmuyor da tedavi için harcadığımızı yazmıştım
dün eşimle detaylı olarak konuşup son noktayı koyduk bu ev alma konusunda bu sene il dışı tayin isteyeceğiz eğer gittiğimiz yer hoşumuza gider ve o şehirde kalmak istersek orada bir inşaat şirketi bulup önden peşinat verip geri kalanını evin içine grdikten sonra taksitlerle ödemeyi düşünüyoruz inşallah orada da buluruz böyle bir şirket .... ama gittiğim yerde tamamen yerleşip kalacak kadar istemediğimiz bir yer olursa o zaman emin evimin vade ortası sitemine 6 yıllık olarak gireceğiz çünkü 3yıl olunca başka şehre tekrar tayin isteme dudrumuz oldugunda hazır paramız olacak elimizde diye düşünüyoruz sizce nasıl??? ama ev almak için en mantıklısı kendin para biriktirmek boşyere banka faizi yada organizasyon ücreti ödememiş oluyoruz ama kiralar çok pahalı olunca insan biran önce ev almak istiyor geçenlerde bir arkadaşım 90metrekare vanda bir daire tuttular apartman ve balkonu bahçesi de yok direk caddeye çıkıyorsun ona rağmen kirası 850 ortak gider 110 muşşşşş
iki cumleyle harika ozetlemissiniz kizlar,tebrik ederimmm
gule gule kullanin canim,masallah yaa kenara 2000 ayirmissiniz bu kadar harcama yapmaniza ragmenben acaba cok mu musrif kullaniyorum parayi diye sordum kendimee
Allah sifasini versin canimm,isallah onemli biseyi yoktur:26::26::26:
Ben doğuya giden herkesten aynı şeyleri duyuyorum. Ne demek 850tl ya! İstanbulda çok güzel semtlerde yaşanır o kirayla.dün eşimle detaylı olarak konuşup son noktayı koyduk bu ev alma konusunda bu sene il dışı tayin isteyeceğiz eğer gittiğimiz yer hoşumuza gider ve o şehirde kalmak istersek orada bir inşaat şirketi bulup önden peşinat verip geri kalanını evin içine grdikten sonra taksitlerle ödemeyi düşünüyoruz inşallah orada da buluruz böyle bir şirket .... ama gittiğim yerde tamamen yerleşip kalacak kadar istemediğimiz bir yer olursa o zaman emin evimin vade ortası sitemine 6 yıllık olarak gireceğiz çünkü 3yıl olunca başka şehre tekrar tayin isteme dudrumuz oldugunda hazır paramız olacak elimizde diye düşünüyoruz sizce nasıl??? ama ev almak için en mantıklısı kendin para biriktirmek boşyere banka faizi yada organizasyon ücreti ödememiş oluyoruz ama kiralar çok pahalı olunca insan biran önce ev almak istiyor geçenlerde bir arkadaşım 90metrekare vanda bir daire tuttular apartman ve balkonu bahçesi de yok direk caddeye çıkıyorsun ona rağmen kirası 850 ortak gider 110 muşşşşş
Farmasi sen şimdi altın daha da düşerse iyice zarar etmemek için mi altın alımını durdurdun?
sanırım lady derdi her inişin bir çıkışı olur kızlar
bende altın alamıyorum nedense elim hep geri gidiyor birikim hazır azcık alsam diyorum sonra bakıyorum aman az daha dur diyor içimdeki ses ay sonuna kadar alacam ama hangi seviyeden bakalım :))
canım elbette hayırlısıyla yükselecek yoksa bu düşük seviyeden altına para yatıran babalar ne zaman nasıl para kazanacaklar öyle değil mi ?
dimi ya bizim için değil babolar için asıl daha çok lazım çıkışlar inişler
benimde artık daha fazla birikim yapmam gerekiyor farmasi teyze oluyorsun
wawwwwwwwwwwwwwwww süper bir haber Allah hayırlısıyla kavuştursun bebeğine canımmmmmmmmmm
kızlar bugün kumbişimdeki paraların üzerine para ekleyip toplamda 330 tl yi bankaya yatırdım. bankada da bir miktar vardı toplamda 644 tl para oldu .
elimin altında para bulundurmuyorum
yanıma sadece 45 tl harçlık ayırdım kredi kartım var nasılsa alışverişlerimi onunla yapıyorum.
altın alırsam bankadaki para ile 4 gr almam gerekiyor olmazsa tl olarak beklesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?