Kirli Çıkılar )))

farmasi Allah bereket versin
644 tl ile 4 gram fazlasıla alırsın zaten

merhaba canım bu ay şimdiye kadar 6 gr aldım benim amaç zaten ayda ortalama 10-12 gr almak
geçen ay 15 gr almışım o nedenle bu ay 10 gr yeter diyorum.
elimde de gene para kalsın ne olur ne olmaz diye

merhaba canım bu ay şimdiye kadar 6 gr aldım benim amaç zaten ayda ortalama 10-12 gr almak

hımm şimdi anladım farmasi Allah bin bereket versin fazlasının zararı olmaz Allah daha çok versin

farmasi altının gr. kaç lira ben de biriktirmeye başladım ama gram almak aklıma gelmedi hiç çeyrek parası biriktiriyodum

İkimiz de çalışıyoruz ondan böyle birikim yapabiliyorum canım yoksa tek maaş olsa nerdeee. Sen çalışmıyordun yanlış hatırlamıyorsam.

yok canim ben calisiyorum da esim 2 yildir issiz canim ev kira,universite kredi odemem var tek maasla birikim yapmaya calisiyorumm

Günaydın hatunlar,
Nasılsınız görüşmeyeli?
Ben iyiyim.
Geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir.:)

Günaydın hatunlar,
Nasılsınız görüşmeyeli?
Ben iyiyim.
Geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir.:)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn ladycan hoşgeldin
umarım amcanın sıkıntısı geçmiştir, tekrar geçmiş olsun nasıl oldu?

sen nasılsın ?

merhaba ladycannnnnn

dış piyasalar fedi konuşuyor diyor bloombergte fed öncesi parasal genişleme söylentileriyle onsu çıkarıp düşükten topladıklarını yine milletin eline bırakıp fed sonrası kaçmayı mı planlıyor acaba ağalar ne dersin ?
onsun yükseliş gösteriyor gibi görünme sebebi bu olabilir mi ?

Son düzenleme:

Evet onları ben de okudum ama kafam karıştı.
Onsu yükseltecek bir durum yok ki.
Parasal genişleme hikaye, yıl sonuna kadar çıkmaz o karar.
Seçim öncesi olmaz bence.
Gerçi bir süredir takip etmedim.
Durum nedir bilmiyorum ama bana pek yükselecek gibi gelmiyor.
Halen alım yapmış değilim.
Elimde 1.77 de aldığım dolar, azıcık da altın var.
Doları bozdursam mı diyorum sonra da cayıyorum.
Tabi bu tahminler sonrası fena yamulabilirim o ayrı.:)
Biraz bakayım neler olmuş yine yazarım.:)

benim de demek istediğim bu. yani dün 1526 yı gördü şimdi ons 1550 ve biraz üzerinde küçük yatırımcıyı fed öncesi parasal genişlemeden bahsediliyor vs vs bilindik senaryolarla oyalama taktiği mi sunuluyor acaba diye düşündüm .
dünden bu yana yaklaşık 25 dolar ons yükseldi galiba yükseliş trendine girdi gibi düşündürüp fede kadar aynı senaryolarla avutup sonrasında da parasal genişlemeye şimdilik gerek yok ekonomik göstergeler gayet yerinde hedefler tutuyor sıkıntı yok vs deyip bu sefer de onsu dibe mi sürükleyecekler acaba diyorum.

dün azıcık dolarımı 1.81 küsurdan sattım. dolardan bence karı görünce çıkma zamanı tabiki yatırım tavsiyesi değil

parasal genişleme seçimi olumsuz etkiler bence o nedenle seçime aday kişiler buna zor eveet derrr

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar....
ladyfog hoşgeldin canım, umarım baban daha iyidir.....
farmasi seni de özeldim ha... :) dün yoktum, sanki bir aydır uğramıyorum gibi hissettim bugün.... :)
altına gelince, ayarsız enerji gibi,ne zaman ne yapacağı hiç belli değil....bu işin ustalarını bie ter köşe etmeye devam ediyor...hayırlısı bakalım...
bu ayarsızlığa rağmen, ons 1590 lardayken büyük bir delilik yapıp dolara geçmiştim,battım diye diye... :)sırf beklemekten sıkıldığım için....
ama iki gün sonra, onsun 1525 lere düşmesini bekleyemeden,malum nedenden dolayı :) ons 1560 lardayken arbitrajla gr arttırdım... :)
dün de 1530 dan az kalsın geçiyordum dolara,son anda vazcaydım,galiba da iyi yapmışım... :)

Dolar konusu öyle. Karı alıp kaçmak lazım da. Beni düşündüren satarsam arbitraj yapma imkanım olmayacak. Zaten az bir miktar var. Hesaplamam lazım iki durumu da.

Meyracığım teşekkür ederim canım.
Üstüne bir de tebrik ederim. İşte düşerken kazanmak diye buna diyorlar.:)
Bravo valla.

selam millet;

laydfog, seni yeniden burda görmek ne güzel, yokluğun çabucak farkediliyor.
amcaya tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…