Kirli Çıkılar )))

ben hiç öyle olduğunu bilmiyordum Allah yardımcıları olsun...
öyle valla zor oralarda yaşam

yok canim ben calisiyorum da esim 2 yildir issiz canim ev kira,universite kredi odemem var tek maasla birikim yapmaya calisiyorumm
2 yıl uzun bir zaman canım ya, mesleği ne eşinin?
Benim de öğrenim+katkı kredi ödemem var yapılandırmıştım ben, eylül ayında bitecek inşallah, bitse de kurtulsam diyorum =(

Son düzenleme:
Allah kolaylıklar versin kızlar. yusumcum az kalmış canım eylülden sonra artsın birikimler
benim de kardeşimin var alma dedim defalarca. ben atandığım yıl sana o paranın aynısını ben verecem dedim illa ki aldı. 2 yıl almamıştı oysa ki.. adam hem benden hem devletten almış oldu.. eee sevgili olunca para mı yeter
önüne gelen fırsatı tepmiş olmanın acısını ilerde öder

eşim harita mühendisi canım ama yabancı olduğu için iş bulamıyoruz..türk vatandaşı olduktan sonra iş buluruz bu gidişlee kredi 2015de bitiyo benim 3 ayda bir 650 liraa,nasıl ödencek bu kredisana gözün aydın diyelimmmm,bitiyo ne güzell

uff çokmuş..
İnşallah yakın vakitte eşin de iş bulur
peki sen ne iş yapıyorsun..

ladyfog ons aldı başını gidiyor....
birden 20 dolar fırladı....
fed endexinin beklenenin neredeyse yarısı gelmesi mi uçurdu onsu sence? 10 beklenirken 5,8 geldi…

ladyfog ons aldı başını gidiyor....
birden 20 dolar fırladı....
fed endexinin beklenenin neredeyse yarısı gelmesi mi uçurdu onsu sence? 10 beklenirken 5,8 geldi…

Sanırım güven yaratmaya çalışıyorlar.
Avrupa haberleri, toplantı sonuçları onsu değil doları destekler nitelikte aslında.
Onsu itecek bir şey yok ki.
Bunca şeye rağmen bakın düşmedi, düşüş sonlandı hissi uyandırmaya çalışıyor olabilirler ya da ben hepten paranoyak oldum.
Şunu söyleyebilirim ki dolar artışı biraz daha sürer.
Onsta düşüşün sonlandığını düşünmüyorum.

kendi adıma, altının her zaman kazandıracağı düşüncem, birkez daha teyit edildi.... sabır ve iyi bir takiple tabi....
daha dün 89,9 dan altın alınabiliyordu ve aradan birgün bile geçmeden gr da 1 küsür tl. kar görülebiliyor....
bir gün için büyük rakamlar...dün yüklü miktarda altına geçen, bugün kazandı....

Şimdi baktım, işsizlik beklenenden kötü gelmiş.
Bu altını arttırır ama öyle ralli falan yaptırmaz.

ortalık çok puslu...böyle bir ortamda adım atmak çok riskli...risk almadan da kazanmak olmaz...bu da bir gerçek...
ben kendi adıma bir miktar deneme amaçlı risk etmeyi düşünüyorum...kesinlikle YTD...... :)
altın konusunda çok acemi olduğumu da belirteyim bu arada... :)

merhaba kızlar bugün 1 saat dersim vardı öğleden sonra minik oğluşumu da alıp okulun bahçesinde top oynatmaya götürdüm abisi ve arkadaşlarıyla bir deşarj oldular bir mutlu oldular eve de gelince bir banyo değmeyin keyiflerine onlar öyle mutlu oldular bu arada onsta bizleri mutlu etti

merhaba kızlar; 6 senedir anadolu emekliliğe 70tl kadar ödeme yapıyorduk.bu gün iptal ettirdim ve parayı kesintilerle almam 1 haftayı bulacak .
elime geçen 3000 tl olacak.
nasıl yatırm yapmalıyım.her ayda düzenli olarak 100-200tl arası para yatırmayı düşünüyorum.
zarar etmek istemiyorum , bankalarla ilgilide hiç bilgim yok.
yardımcı olurmusunuz

merhaba canım ayda 70 tl den 6 senede sizden 5040 tl para almışlar ama geriye verirken şu an 3000 tl verecekler öyle mi ? 2040 tl kesinti haaaaaa vay beeeeeee

bankalar işte böyle kazanıyorlar :26::26::26:

canım kesinlikle yatırım tavsiyesi yapmıyorum ben olsam her ay düzenli 1-2 gr altın alır ve unuturum onu çok uzun vadeli düşünürüm.

canım bizim ödemelerimiz her sene zamlandı .kaç tlden başladığımızı hatırlamıyrm.şuan 70 tl ödüyoruz.
yanlış yazmışım özür.49 aylıkmış. ben nasıl uçtuysan 6 sene yazmışım :)
faizli paramız 3.851 tl.
bana verilen aksilik olmazsa 3.275tl.
önerin için tşkrlr. ama evde altın yada para bulundurmak istemiyorum.hırsızlık olayım çok oldu.

anladım canım
altını evde saklamıyorum vadesiz altın hesabım var oradan alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…