öyle valla zor oralarda yaşamben hiç öyle olduğunu bilmiyordum Allah yardımcıları olsun...
2 yıl uzun bir zaman canım ya, mesleği ne eşinin?yok canim ben calisiyorum da esim 2 yildir issiz canimev kira,universite kredi odemem var tek maasla birikim yapmaya calisiyorumm
Allah kolaylıklar versin kızlar. yusumcum az kalmış canım eylülden sonra artsın birikimleröyle valla zor oralarda yaşam
2 yıl uzun bir zaman canım ya, mesleği ne eşinin?
Benim de öğrenim+katkı kredi ödemem var yapılandırmıştım ben, eylül ayında bitecek inşallah, bitse de kurtulsam diyorum =(
öyle valla zor oralarda yaşam
2 yıl uzun bir zaman canım ya, mesleği ne eşinin?
Benim de öğrenim+katkı kredi ödemem var yapılandırmıştım ben, eylül ayında bitecek inşallah, bitse de kurtulsam diyorum =(
eşim harita mühendisi canım ama yabancı olduğu için iş bulamıyoruz..türk vatandaşı olduktan sonra iş buluruz bu gidişleekredi 2015de bitiyo benim 3 ayda bir 650 liraa,nasıl ödencek bu kredi sana gözün aydın diyelimmmm,bitiyo ne güzell
ladyfog ons aldı başını gidiyor....
birden 20 dolar fırladı....
fed endexinin beklenenin neredeyse yarısı gelmesi mi uçurdu onsu sence? 10 beklenirken 5,8 geldi
hemfikiriz.... :)
yine bir keriz silkeleme operasyonu... :))
tabi yersek.... :)))
merhaba kızlar; 6 senedir anadolu emekliliğe 70tl kadar ödeme yapıyorduk.bu gün iptal ettirdim ve parayı kesintilerle almam 1 haftayı bulacak .
elime geçen 3000 tl olacak.
nasıl yatırm yapmalıyım.her ayda düzenli olarak 100-200tl arası para yatırmayı düşünüyorum.
zarar etmek istemiyorum , bankalarla ilgilide hiç bilgim yok.
yardımcı olurmusunuz
merhaba canım ayda 70 tl den 6 senede sizden 5040 tl para almışlar ama geriye verirken şu an 3000 tl verecekler öyle mi ? 2040 tl kesinti haaaaaa vay beeeeeee
bankalar işte böyle kazanıyorlar :26::26::26:
canım kesinlikle yatırım tavsiyesi yapmıyorum ben olsam her ay düzenli 1-2 gr altın alır ve unuturum onu çok uzun vadeli düşünürüm.
canım bizim ödemelerimiz her sene zamlandı .kaç tlden başladığımızı hatırlamıyrm.şuan 70 tl ödüyoruz.
yanlış yazmışım özür.49 aylıkmış. ben nasıl uçtuysan 6 sene yazmışım :)
faizli paramız 3.851 tl.
bana verilen aksilik olmazsa 3.275tl.
önerin için tşkrlr. ama evde altın yada para bulundurmak istemiyorum.hırsızlık olayım çok oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?