Kirli Çıkılar )))

farmasi benim dolarlar elimde patlayacak anlaşılan... :))
ons son sürat çıkıyor bugün....
bakalım nereye kadar...
4. bir dip yapsaydı da sonra çıksaydı hiç fena olmazdı ama.... :)))

canım ons hareketinde doların kurunun önemi yok nasılsa bu ons düştüğü gibi yükselecek ,yükseldiği gibi de düşecek
elbette ons yüksekken dolar almayı ama doların da kurunun üşük olmasını isteriz ama onsa göre al-sat yapacak olduğumuza göre bence sıkıntı yok

allah o paraya da ihtiyaç duydurtmasın canım amin

canım düşüncen bence gayet mantıklı
4 çocukla dar gelen bir evde sıkıntılı hayat süreceğine öyle yapabilirsin sadece aradaki farkı ödersin.
umarım gün gelir de daha büyük bir eve sahip olursun.

nakit olarak birikim yapabilirseniz bir süre şimdiki evini satıp üzerine ekleyip daha büyük bir ev alabilirsin

cok tesekkür ederim canim icimi rahatlattin simdi kaldi en zor kisim :esimi ikna etmek

aman iyi ol da..... aldatırsan da aldat bizi... :)
ama şunu da unutmayasın ki,tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer, kürkçü dükkanıdır..... :)))

bu arada gözün aydın... :)

merhaba canlarrrrrrrrrrrrrr

okul işleri , çocukların bakımı ,bahar temizliği , sünnet hazırlıkları ( kıyafet, davetiye vs), okul pikniği, karne işleri ....vs
çok bunaldım bu aralar Allah beterinden korusun diyorum buna şükür.

Son düzenleme:
Merhabalarrr

An itibari ile 95,23 TL'den 2 gr altın aldım :)

düşermıydı daha bılmıyorum ama aldım gıttı artık :)

Ben de dün sarrafa para bıraktım iki çeyrek 84 tl de param oldu üstünü tamamlıycam inşallah

oyy oyy hayırlı olsun sünnetlerii....
okul yukılacak hakkaten son günlerde. hele biz meslek lisesiyiz işletme evrakları bitirdi beni

oyy oyy hayırlı olsun sünnetlerii....
okul yukılacak hakkaten son günlerde. hele biz meslek lisesiyiz işletme evrakları bitirdi beni

Allah razı olsun bitanemmmmmmmmmmmmm
senin ve tüm bebiş isteyenler için hayırlı evlat diliyorum Allah'tan canım

slm kızlar ilk olarak 19 mayısta buraya msjımı yollamıştım kumbara yapıp para biriktireceğim diye, hemen zaman kaybetmeden kendime kumbara yaptım kavonozdan ve bu fikrimi ailemle paylaştım çok mutlu oldular buzamana kadar bir kuruş bile biriktiremeyen ben adına, ve yatırım yapmak istediğimi ilk hedefimide büyük koydugumu bilezik yapmak istediğimi söyledim zaten kavonozda 1 kiloluklardan bes ayda anca doldururum ben onu , babamda atıyor eline geçtikçe hevesim kırılmasın dolmuyor hiç kumbaram diye bozukluk vs. bende ne arttırırsam atıyorum , suan 100 tl kadar var belki geçik.... farkettim ki başladıgımdan beri harcama konusundan baya kısıtladım kendimi birşey alıca oldugum zaman ilk gercekten buna ihtiyaım varmı diye düsünüyorum eger olmadıgına karar verirsem gidip o parayı kumbaraya atıyorum .... sizce nasıl kızlar iyi gidiyormuyum

merhaba kirli çıkılarrrrrrrrrrrrrrrr

hayırlı cumalar

Hayırlı cumalar

Riskli işlemler yaptım. DÜn dolar aldım bugün de altın. Çok ufak rakamlar ama olsun. Maksat işlem yapmak :)

Herkese bol kazançlar

ons 1568,1600,1626 ( 1640 ı ıskalamıştım :) )seviyelerindenken kademeli olarak bir miktar dolara arbitraj yapmıştım...
bir önceki düşüşte,1568 in bir kısmını 1540 lara düştüğünde ıskalamış,bir kısmından, bir miktar kar etmiştim...
1600 ve 1626 alımlarım zaten 1-7 gün önceydi onlardan da bugün tekrar altına arbitraj yapıp, bir miktar kar elde ettim...
gr tl. de ise bugün 92,4 lerden bir miktar altın aldım....
düşüşün devam edeceğini düşündüğümden,düştükçe kademeli olarak alıma devam edeceğim...
sabretseydim, en basiti 1626 dan aldığım doları dün akşam 1600 seviyelerinden değil de bu sabah 1568 lerden arbitraj yapsaydım,
karım çok daha fazla olacaktı....
her zamanki gibi sabredemedim... :)
ama asla gocunmuyorum... az da olsa, kar, kardır...
taş atıp kolumuz yorulmadı, çok çok beyin sağlığımızdan olduk..... :)))

bütün bunları neden mi yazdım; durumumu anlatayım da ders,ibret alın diye.....

kızlar onsu doları bilemiycem ama altın nasıl dip yapmış yine.. sırf tl ile al sat yapsan bile iyi kar yapılırdı beaaa

az kar + az kar = çok kar
bereketli olsun canımmmmmm

ben de beklemedeyim alım için

ya bu altın beni sabır küpü yaptı

elde altın - tl - dolar üçlüsü olunca altın düşse de çıksa da stres olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…