Kirli Çıkılar )))

altının düşüşü konusunda ne diyorsunuz daha ne kadar sürer yada şuan alım yapmalıyım ne dersiniz

Çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum ama çıkmasını ümit ediyorum. altının düşmesini bekliyordum yaklaşık 2 aydır beklettiğim param yerini buldu.
3 adet çeyrek aldım bugün..
Böylelikle nasıl bir kirli çıkı olduğumu gördüm:)))

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bir miktar altını al-sat yaparak kar ettim.

mesai saatleri dışında alış satış fiyatları arasında çok fark olur o nedenle bankanın mesai saatlerinin dışında sakın alım satım yapma canımmmmm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn kirli çıkılarrrrrrrrrrrrr

herkese mutlu haftasonları dileğiyle..........

Daha önce yazdım mı bilmiyorum ama =) Hayırlı olsun arkadaşım.
Allah razı olsun bitanemmmmmmmmm .senin bıdık erkekti diye biliyorum yanlışsa düzelt inşallah onun mutlu gününü görmek size de nasip olur canım.
hayırlı olsun farmasi allah damatlıklarını da göstersin inşallah
Allah razı olsun ablacım Allah hepimizin evladının hep hayırlı günlerini görmeyi nasip eder inşallah bizlere AMİNNNNNNNN...
hayırlı olsun farmasi neşeniz bol olsun inşallah bizede nasip olur

Allah razı olsun canımmmmm inşallah sana ve karanfilceye de en kısa zamanda annelik duygusunu tatmayı , sağlıklı mutlu huzurlu evlatlar yetiştirmeyi ,güzel günlerini görmeyi nasip eder AMİN...

Kızlar dün de benim kıyafetlerimi aldık

sünnet töreni kır düğünü tadında yeşili bol bir parkta ve de gündüz saatinde sadece mevlüt-yemek formatında yapılacağı için gece elbisesi tarzında abiye kıyafet almadım.

biraz özel günlerimde ya da günlük de kullanabileceğim hocahanım kıyafeti tarzı oldu. nasip olursa fotoğraflarını eklerim.

etek- ceket içerisine triko dantelli boncuklu bady tarzı giysi 380 tl
ayakkabı 80 tl
küçük şık çantam 70 tl olmak üzere 530 tl yi eniştenize verdirdim

kendisine kiğılıdan 415 tl ye takım aldı içerisinde gömlek ve kravat dahil
100 tl lik hediye çekine de 2 tane tişört aldı.

çocukların kıyafetleri hafta içi gelecek ,onlar ne kadar olacak bilmiyorum:44:

pc açık da ben arada bakıyorum

sünnet davetiyelerinin hazırlığı ile meşguldüm

Hayırlı olsun, sağlıkla, huzurla bitsin arkadaşım...

Amin canım sağolasın.
Çocuklar korkuyor mu peki? Ay ne zor birşey onlar için ya
Fotolarını da bekliyoruz =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…