elde altın - tl - dolar üçlüsü olunca altın düşse de çıksa da stres olmuyor
rolantide giderse hepten kafayı yersin ama,hatırlatayım da :))
tl bazında 200 tl gibi kardaydım bugün
altının düşüşü konusunda ne diyorsunuz daha ne kadar sürer yada şuan alım yapmalıyım ne dersiniz
tl bazında 200 tl gibi kardaydım bugün
çok güzel peki nasıl bu kadar kar yaptın
gr altın almak için internette ziraatte baktım gr 92,2 görünüyor ziraat internet bankacalıgından girip bakınca 95,4 görünüyor neden bu kadar fark var offf offff
tekkeyi mi bekliyorsun farmasi,gelen gidenleri ağırlamak için.... :)
Daha önce yazdım mı bilmiyorum ama =) Hayırlı olsun arkadaşım.pc açık da ben arada bakıyorum
sünnet davetiyelerinin hazırlığı ile meşguldüm
pc açık da ben arada bakıyorum
Allah razı olsun bitanemmmmmmmmm .senin bıdık erkekti diye biliyorum yanlışsa düzelt inşallah onun mutlu gününü görmek size de nasip olur canım.Daha önce yazdım mı bilmiyorum ama =) Hayırlı olsun arkadaşım.
Allah razı olsun ablacım Allah hepimizin evladının hep hayırlı günlerini görmeyi nasip eder inşallah bizlere AMİNNNNNNNN...hayırlı olsun farmasiallah damatlıklarını da göstersin inşallah
hayırlı olsun farmasi neşeniz bol olsun inşallah bizede nasip olur
pc açık da ben arada bakıyorum
Hayırlı olsun, sağlıkla, huzurla bitsin arkadaşım...Kızlar dün de benim kıyafetlerimi aldık
sünnet töreni kır düğünü tadında yeşili bol bir parkta ve de gündüz saatinde sadece mevlüt-yemek formatında yapılacağı için gece elbisesi tarzında abiye kıyafet almadım.
biraz özel günlerimde ya da günlük de kullanabileceğim hocahanım kıyafeti tarzı oldu. nasip olursa fotoğraflarını eklerim.
etek- ceket içerisine triko dantelli boncuklu bady tarzı giysi 380 tl
ayakkabı 80 tl
küçük şık çantam 70 tl olmak üzere 530 tl yi eniştenize verdirdim
kendisine kiğılıdan 415 tl ye takım aldı içerisinde gömlek ve kravat dahil
100 tl lik hediye çekine de 2 tane tişört aldı.
çocukların kıyafetleri hafta içi gelecek ,onlar ne kadar olacak bilmiyorum:44:
Hayırlı olsun, sağlıkla, huzurla bitsin arkadaşım...
Amin canım sağolasın.Allah razı olsun bitanemmmmmmmmm .senin bıdık erkekti diye biliyorum yanlışsa düzelt inşallah onun mutlu gününü görmek size de nasip olur canım.
Allah razı olsun ablacım Allah hepimizin evladının hep hayırlı günlerini görmeyi nasip eder inşallah bizlere AMİNNNNNNNN...
Allah razı olsun canımmmmm inşallah sana ve karanfilceye de en kısa zamanda annelik duygusunu tatmayı , sağlıklı mutlu huzurlu evlatlar yetiştirmeyi ,güzel günlerini görmeyi nasip eder AMİN...
Amin canım sağolasın.
Çocuklar korkuyor mu peki? Ay ne zor birşey onlar için ya
Fotolarını da bekliyoruz =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?