Kirli Çıkılar )))

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr hepimiz için süper bir hafta olur inşallah

Günaydın hanımlar

Bu hafta hareketli olacak diyor içimden bir ses Herkese bol kazançlar

nasıl derler;Allah damatlıklarını da göstersin.... :)
biz de ikisinin sünnet merasimini bir yaptırmıştık,yıllar önce,o günler geldi aklıma... :)
umarım, önce ailelerine, sonra da vatana millete hayırlı birer evlat,Allah'a da (c.c.) layık birer kul olurlar....

Son düzenleyen: Moderatör:

amin bacım aminnnnnnnnnnnnn

kızlar bugün yazlık keten pantolon ve de yazlık açık renk kot pantolon aldım 65 tl verdim

haftasonu lcw den 4 tane üst giysisi aldım 75 tl verdim.

sırada nasipse yazlık günlük kullanabileceğim ayakkabı istiyorum

Son düzenleme:
kızlar internetten ayakkabı alan var mı ?

herhangibir sorun yaşamayacağımı bilsem çok güzel ayakkabılar var bazı sitelerde

Son düzenleme:
ben çok aldım. hiç problem yaşamadım. hepsini de giyiyorum.

çok iyi
benim tereddütüm şu acaba firmadan firmaya kalıp değişikliği olur da numara değişikliği olur mu
36 giyiyiyorum acaba tam ayağıma olur mu asıl sorum bu ?:44:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kirli çıkılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ons birazcık kıpırdadı bakalım yarın ola hayrola :))))))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kirli çıkılar günaydınnnnnnnnnnn
sağlıklı, mutlu, huzurlu güzel bir gün dileğiyle canlarrrrrrrrrrrrrrr

farmasi güzel alışverişler yapmışssın bu arada merasiminiz hayırlı olsun :)))))) kığılı çok uygun çekte veriyor bizde erkek arkadaşıma aldık mezun oldu yakın zamanda söz düşündüğümüz için azar azar alıyoruz bişiler birden yüklenmesin die bizde 320 tl verdik takıma

bugünlerde paraları saçıyorum ayakabıydı saati sürekli bişiler alıyorum kendime 5 gram koyablcem kenara bu ay yine

farmasicim ben çok ayakkıbı alırım netten 38 39 giyinyorm ama şansa denk geliyor bana uyanlar

Altının gidişatı hakkında yorum yapabilecek olan var mı bu aralar nasıl olur sizce düşer mi arada yoksa çıkmaya devam mı ederşuan 94 civarı sizce alsam mı biraz beklesem mi

94,9 dan 1 gr aldım ve 1,83den de 3,5 dolar aldım böylelikle azıcıkta olsa dolar birikiminede başladım hayırlısı bakalım...
Maaşların zam farkını bu ay direk altına yatırmak istiyorum yaklaşık 320 tl sizce ne zaman alsam altını beklesem mi yoksa alsam mı ....
Arada derede kaynayıp gidecek para taşınmaydı nakliyeydi uçak parası memlketlerde harcama derken uçup gidecek bari benim için uçsun gitsin para olunca harcanıyor olmayıncada olanla idare oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…