farmasi güzel alışverişler yapmışssın bu arada merasiminiz hayırlı olsun :)))))) kığılı çok uygun çekte veriyor bizde erkek arkadaşıma aldık mezun oldu yakın zamanda söz düşündüğümüz için azar azar alıyoruz bişiler birden yüklenmesin die bizde 320 tl verdik takıma
bugünlerde paraları saçıyorum ayakabıydı saati sürekli bişiler alıyorum kendime 5 gram koyablcem kenara bu ay yine
farmasicim ben çok ayakkıbı alırım netten 38 39 giyinyorm ama şansa denk geliyor bana uyanlar
Altının gidişatı hakkında yorum yapabilecek olan var mı bu aralar nasıl olur sizce düşer mi arada yoksa çıkmaya devam mı ederşuan 94 civarı sizce alsam mı biraz beklesem mi
92.49 tl den aldığım bir miktar altını 94.23 tl den sattım. Allah bereket versin
92.49 tl den aldığım bir miktar altını 94.23 tl den sattım. Allah bereket versin
üç aşağı beş yukarı aynı rakamlardan alıp, satmışız.... :))
şu an arbitraj ne kadar mantıklı bilemiyorum ama içimden bir ses bir miktar dolara geç diyor... :))
meyraacım yarını da görmek istiyorum
altın alış hedeflerim tl olarak 92-90-91 ve daha altı
dolar olarak 50-49 vs
satış hedeflerim tl olarak 95-96-97 ve üzeri
dolar olarak 52-53 vs
ooooooooooooo benim böyle hedefler koyabilmem anlayabilmem uygulayabilmem için sanırım bir fırın ekmek yemem lazım
walla ne derseniz diyin çok haklısınız derim ama birde şu açıdan bakın altının iniş çıkışında karşılacağım hiç bir zarar bu ay haybeye tek kuruşu bile bana ait olmayan 2800lük banka kredisi ödemem kadar zarara sokmaz daha kira faturalar mutfak masrafı ev taşınacak nakliye masarafı depozito ihtiyaçlar memlkete gidilecek yol parası bu rakama dahil değil ooooo nerde bunların parası yok 4 yıldır öğretmenim ne var elimde koca bir borç demekki ben büyük bir zarara uğramışım bir seferde bankalar zarara soksun ne kaybederim en azından sinir katsayılarım artmaz
Ne oldu bankadan neden kredi çektiniz?
2 yıldır evliyim ve cevabını veremediğim tek soru...
eşim 2 yıllık öğretmenlik yaptıktan sonra bankadan kredi çekip düğün yaptı ( ama ailem bu paranın biriktirildiğini sadece 3--4 milyar kadar kredi çekildiğini sanıyor)
düğünüm sadece kendi evimizde kına gecesinden sıradan bir bahçe düğünüydü kalanıylada altın alındı 9 bilezik alındı
evliliğin ilk yılları şuydu buydu derken 3bilezik bozduruldu
eşimin ailesi düğünümde ve evimde tek bir kuruşu bile yok daha onu bunu bahane edip çok istediler
kaynım işyeri açtı kalan 6bilezik hoooop ona gitti destek olalım hep vereceğimize bir kere verelim kurtulalım nasıl olsa iş kurdu öder dedik
ama ödeyemediği kaynım tefecciden borç almış tefeci öldürmekle tehtid edince birde bankadan ona kredi çekildi
ama hala uslanmayıp istiyorlar kaynım işe girdi yeniden çalışıyor ama bir veriyor bir vermiyor krediyi hatta deprem oldu artık hiç vermez oldu sanki deprem onu vurdu adam istanbulda yaşıyor ..... ve alde ne varsa gidiyor ben evlenmeden önce yatak odamı oturma grubumu beyaz eşyamı mutfağa dair adan zye herşeyimi almıştım evimde yok yoktu ben neden evlenmeden önce paramı evlendikten sonraki yuvam için biriktirdimde bende başka kimse düşünmedi bu evi düşünmesinler ama sömürmesinler sömürüpte nankörlükte ettiklerinde daha üstüne bir sürü laf hakaret duyunca ateş basıyor heryanımı
2 yıldır evliyim ve cevabını veremediğim tek soru...
eşim 2 yıllık öğretmenlik yaptıktan sonra bankadan kredi çekip düğün yaptı ( ama ailem bu paranın biriktirildiğini sadece 3--4 milyar kadar kredi çekildiğini sanıyor)
düğünüm sadece kendi evimizde kına gecesinden sıradan bir bahçe düğünüydü kalanıylada altın alındı 9 bilezik alındı
evliliğin ilk yılları şuydu buydu derken 3bilezik bozduruldu
eşimin ailesi düğünümde ve evimde tek bir kuruşu bile yok daha onu bunu bahane edip çok istediler
kaynım işyeri açtı kalan 6bilezik hoooop ona gitti destek olalım hep vereceğimize bir kere verelim kurtulalım nasıl olsa iş kurdu öder dedik
ama ödeyemediği kaynım tefecciden borç almış tefeci öldürmekle tehtid edince birde bankadan ona kredi çekildi
ama hala uslanmayıp istiyorlar kaynım işe girdi yeniden çalışıyor ama bir veriyor bir vermiyor krediyi hatta deprem oldu artık hiç vermez oldu sanki deprem onu vurdu adam istanbulda yaşıyor ..... ve alde ne varsa gidiyor ben evlenmeden önce yatak odamı oturma grubumu beyaz eşyamı mutfağa dair adan zye herşeyimi almıştım evimde yok yoktu ben neden evlenmeden önce paramı evlendikten sonraki yuvam için biriktirdimde bende başka kimse düşünmedi bu evi düşünmesinler ama sömürmesinler sömürüpte nankörlükte ettiklerinde daha üstüne bir sürü laf hakaret duyunca ateş basıyor heryanımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?