Kirli Çıkılar )))

Allah razı olsun canım

sizler de aldıklarınızı gülel güle kullanın
ve de bereketli birikimler

Altının gidişatı hakkında yorum yapabilecek olan var mı bu aralar nasıl olur sizce düşer mi arada yoksa çıkmaya devam mı ederşuan 94 civarı sizce alsam mı biraz beklesem mi

fed öncesi tam bir sessizlik hakim
altın ya tavan ya da taban yapacak beklentiler o yönde hayırlsı bakalım
o nedenle tl dolar ve altın üçlüsüyle yatırım yapmak daha akıllıca

92.49 tl den aldığım bir miktar altını 94.23 tl den sattım. Allah bereket versin

üç aşağı beş yukarı aynı rakamlardan alıp, satmışız.... :))
şu an arbitraj ne kadar mantıklı bilemiyorum ama içimden bir ses bir miktar dolara geç diyor... :))

meyraacım yarını da görmek istiyorum
altın alış hedeflerim tl olarak 92-90-91 ve daha altı
dolar olarak 50-49 vs

satış hedeflerim tl olarak 95-96-97 ve üzeri

dolar olarak 52-53 vs

meyraacım yarını da görmek istiyorum
altın alış hedeflerim tl olarak 92-90-91 ve daha altı
dolar olarak 50-49 vs

satış hedeflerim tl olarak 95-96-97 ve üzeri

dolar olarak 52-53 vs

ooooooooooooo benim böyle hedefler koyabilmem anlayabilmem uygulayabilmem için sanırım bir fırın ekmek yemem lazım

ooooooooooooo benim böyle hedefler koyabilmem anlayabilmem uygulayabilmem için sanırım bir fırın ekmek yemem lazım

estağfirullah canım birşey bildiğim yok
sadece neredeyse tam 1 yıldır bu işi takip etmeye çalışıyorum
ve bu arada kendimce çıkardığım dersler var tabiki

sabret, takip et, hedefler koy ,kaçana üzülme ,gelene sevinme ama ne olursa olsun takipte kal ve de sabırlı ol
işte bunları öğrendim bu süreçte ama öğrenecek çok şey var elbettte henüz çok amatörüm.
profesyonellerin bile ters köşe oldukları düşünülürse ben hiçbirşey bilmiyorum

günaydın canlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kirli çıkılarrrrrrr

günümüz aydınlık ve bereketli olsun inşallah , hepimize hayırlı bol bereketli kazançlar dileğiyle…

attı tepemin tası yeter artık diyorum başkada birşey demiyorum
yarın maaş günüm ve tüm maaşımı direk altın hesabıma gram altın alarak aktaracağım
bu ayda maaşların zam farkınıda diğer ayın maaşı yatana kadar harçlık edeceğim
çevremdekiler farzetsinlerki istifa ettim çalışmıyorum artık isteyecekleri ikinci bir maaş girmiyor sansınlar eve haaaa oğullarıda maaşıyla istediğini yapsın kredi borçlarını ödesin kirayı ödesin faturaları ödesin ihtiyaçları mutfak masraflarını karşılasın tek maaşla ev araba sahibi olan binlerce insan gibi evinide arabasınıda alsın isterse kalan parasınıda ona buna dağıtsın ama benim kimseye verecek tek kuruşum bile yok artık maaşım sadece benim cebimde kalacak

Akıllıbıdık çok sinirlenmişsin. Bi dur sakin ol biraz. Keskin sirke küpüne zarar.

Ben üç gün önce aldığım 25 gram altını parça parça satarak 32 TL kar ettim. Şükürler olsun Rabbime. Kaldı 268

Ons düşüyor. Biraz daha düşsün tekrar alacağım. Nasılsa yükseltecekler. Altını bir indiriyorlar bir çıkarıyorlar. Aradaki fark hoop cebe. Az da benim cebime girsin artık

walla ne derseniz diyin çok haklısınız derim ama birde şu açıdan bakın altının iniş çıkışında karşılacağım hiç bir zarar bu ay haybeye tek kuruşu bile bana ait olmayan 2800lük banka kredisi ödemem kadar zarara sokmaz daha kira faturalar mutfak masrafı ev taşınacak nakliye masarafı depozito ihtiyaçlar memlkete gidilecek yol parası bu rakama dahil değil ooooo nerde bunların parası yok 4 yıldır öğretmenim ne var elimde koca bir borç demekki ben büyük bir zarara uğramışım bir seferde bankalar zarara soksun ne kaybederim en azından sinir katsayılarım artmaz

Ne oldu bankadan neden kredi çektiniz?

Ne oldu bankadan neden kredi çektiniz?

2 yıldır evliyim ve cevabını veremediğim tek soru...
eşim 2 yıllık öğretmenlik yaptıktan sonra bankadan kredi çekip düğün yaptı ( ama ailem bu paranın biriktirildiğini sadece 3--4 milyar kadar kredi çekildiğini sanıyor)
düğünüm sadece kendi evimizde kına gecesinden sıradan bir bahçe düğünüydü kalanıylada altın alındı 9 bilezik alındı
evliliğin ilk yılları şuydu buydu derken 3bilezik bozduruldu
eşimin ailesi düğünümde ve evimde tek bir kuruşu bile yok daha onu bunu bahane edip çok istediler
kaynım işyeri açtı kalan 6bilezik hoooop ona gitti destek olalım hep vereceğimize bir kere verelim kurtulalım nasıl olsa iş kurdu öder dedik
ama ödeyemediği kaynım tefecciden borç almış tefeci öldürmekle tehtid edince birde bankadan ona kredi çekildi

ama hala uslanmayıp istiyorlar kaynım işe girdi yeniden çalışıyor ama bir veriyor bir vermiyor krediyi hatta deprem oldu artık hiç vermez oldu sanki deprem onu vurdu adam istanbulda yaşıyor ..... ve alde ne varsa gidiyor ben evlenmeden önce yatak odamı oturma grubumu beyaz eşyamı mutfağa dair adan zye herşeyimi almıştım evimde yok yoktu ben neden evlenmeden önce paramı evlendikten sonraki yuvam için biriktirdimde bende başka kimse düşünmedi bu evi düşünmesinler ama sömürmesinler sömürüpte nankörlükte ettiklerinde daha üstüne bir sürü laf hakaret duyunca ateş basıyor heryanımı

Canım eski konularına da baktım biraz. Çok zor. Allah yardımcın olsun. Borç elbet ödenir ama insanı çok strese sokuyor. Bir de başkasının borcu olunca daha da darlanır insan. Bizim de çok borcumuz vardı ama çok şükür 3 ay falan kaldı. Senin derdin yanında benim hiç şikayet etmemem lazım aslında. İnşallah bir an önce sıkıntıdan kurtulursun

akıllıbıdık Allah sabır versin diyorum başka da birşey demiyorum

Offf Offf isterler canım isterler almaya alışan kudurandan beterdir. Bu kadar yaptığından sonrada bir kere yok desen bide düşman kesilirler. Kene cinsi bunlar hem emer hem zehirlerler...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mutlu bir gün geçirebilmek dileğiyle canlarrrrrrrrrrrrrr

Hayırlı cumalar

Bugün maaş günüm benim. Benim gibi maaş alıp da zam göremeyen (gelen zam vergiye gitmiş ) tüm arkadaşlara selam olsun. Ne diyelim Rabbim bereketini artırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…