kızlar olmadı.. adet oldum bugün. vakti gelmemiş daha..
hayırlısı olsun, çalışmalara devam =)kızlar olmadı.. adet oldum bugün. vakti gelmemiş daha..
günaydın kirli çıkılar güzel bir gün dileğiyle
altın gr / tl fiyatı bugün düşüştetl de almak için bekleyenlerin takip etmesi lazım .
takipteyim ..inş. 91lere kadar düşer yoksa almam:)
takipteyim ..inş. 91lere kadar düşer yoksa almam:)
ben de beklemedeyim 95.40 tl den sattıklarımı almak için bu sabah 91.68 oldu ama daha aşağıya gitmedi bakalım bekliyorum
bir taraftan da alasım var
benim o kadar yukarda sattığım yok en yükseği 93.80di. o yüzden biraz daha düşmesini bekliyorum bari birazcık karım olsun :)birde benim bankada 92 50lerde ..hiç düşmüyo...yok şart oldu bu bankayı değiştirmek:)
bereketli olsun canımmmmmmmmmmmkızlaaaar, 2 gr daha aldım. allah bereket versin inşallah...
Günaydın
Ben de düşüşü gözlemliyorum. Alım yapacağım ama dolarla. Sattıklarımı geri alayım yeter
hangi banka ile çalışıyordun canım ?
halkbank canım...ama yüksek yaa şimdi bile 92 54.yani..diğer bankalarda 91lerde..altın yükselince tl ye çevirip çıkarım ordan bu gidişle..bu arada bereketli olsun altınların:)
farmasi sen altınları kaçtan aldığını not mu ediyosun yoksa hesap sayfanda belli mi..bende yok bir de onları not ediyorum:)
teşekkürler canım
anlıyorum seni benim işbankta ve de bankasyada benimkilerin de makasları çok
canım mutlaka hesap hareketlerinde vardır iyi incele
fakat ben defter tutuyorum 3. defteri eskittim 4 .ye başladım
altın aldığımda da sattığımda da kaç gr hangi fiyattan aldım o günün tarihini o tarihte ons ne kadardı dolar ne kadardı bunları not alıyorum ve de parça parça alım ve satım yapıyorum canım
hehe bende tutuyorum..gerçi benim artık onsla pek işim yok çünkü dolardan hepten çıktım ve sadece tl altın olarak işlem yapıyorum..işim daha kolay oldu :)
halkbankta dolarla altın alış satışı var mı ?
takip açısından dolarla altın alıp satmak daha kolaydır çünkü sadece onsu takip edersin
tl ile alıp satarken doların kurunu da takip etmek zorunda kalırsın
ben tl ile de dolarla da alış satış yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?