Kirli Çıkılar )))

günaydın kirli çıkılar güzel bir gün dileğiyle

altın gr / tl fiyatı bugün düşüşte tl de almak için bekleyenlerin takip etmesi lazım .

Günaydın

Ben de düşüşü gözlemliyorum. Alım yapacağım ama dolarla. Sattıklarımı geri alayım yeter

ben de beklemedeyim 95.40 tl den sattıklarımı almak için bu sabah 91.68 oldu ama daha aşağıya gitmedi bakalım bekliyorum

bir taraftan da alasım var

benim o kadar yukarda sattığım yok en yükseği 93.80di. o yüzden biraz daha düşmesini bekliyorum bari birazcık karım olsun :)birde benim bankada 92 50lerde ..hiç düşmüyo...yok şart oldu bu bankayı değiştirmek:)

Son düzenleme:

hangi banka ile çalışıyordun canım ?

91.68 tl den 10 gr altın aldım Allah bereket versin

kızlaaaar, 2 gr daha aldım. allah bereket versin inşallah...
bereketli olsun canımmmmmmmmmmm
Günaydın

Ben de düşüşü gözlemliyorum. Alım yapacağım ama dolarla. Sattıklarımı geri alayım yeter

ben bir de öğleden sonrayı bekliyorum
dolar ve tl ile sattıklarım var
ons 1560 lı seviyelere gelirse
tl bazında da 90 lı seviyeler görünürse tadından yenmeyecek gram artırmış olacağım o zaman hayırlısı bakalım

farmasi sen altınları kaçtan aldığını not mu ediyosun yoksa hesap sayfanda belli mi..bende yok bir de onları not ediyorum:)

halkbank canım...ama yüksek yaa şimdi bile 92 54.yani..diğer bankalarda 91lerde..altın yükselince tl ye çevirip çıkarım ordan bu gidişle..bu arada bereketli olsun altınların:)

teşekkürler canım
anlıyorum seni benim işbankta ve de bankasyada benimkilerin de makasları çok

farmasi sen altınları kaçtan aldığını not mu ediyosun yoksa hesap sayfanda belli mi..bende yok bir de onları not ediyorum:)

canım mutlaka hesap hareketlerinde vardır iyi incele

fakat ben defter tutuyorum 3. defteri eskittim 4 .ye başladım
altın aldığımda da sattığımda da kaç gr hangi fiyattan aldım o günün tarihini o tarihte ons ne kadardı dolar ne kadardı bunları not alıyorum ve de parça parça alım ve satım yapıyorum canım

hehe bende tutuyorum..gerçi benim artık onsla pek işim yok çünkü dolardan hepten çıktım ve sadece tl altın olarak işlem yapıyorum..işim daha kolay oldu :)

hehe bende tutuyorum..gerçi benim artık onsla pek işim yok çünkü dolardan hepten çıktım ve sadece tl altın olarak işlem yapıyorum..işim daha kolay oldu :)

halkbankta dolarla altın alış satışı var mı ?

takip açısından dolarla altın alıp satmak daha kolaydır çünkü sadece onsu takip edersin
tl ile alıp satarken doların kurunu da takip etmek zorunda kalırsın

ben tl ile de dolarla da alış satış yapıyorum

benim hesap 4 lüydü euro dolar tl ve altın olarak..en son eşimin borcu yüzünden dolar ve eurodan çıktım yani çektik...ben tam sizden öğrenmeye başlayıp işlem yapabilme kapasitesine gelmişken elimdekilerde gitti:)şimdilik sadece altın tlde gidip geliyorum ufak ufak kar yapıyorum işte:)ama yeni bankaya geçince ki muhtemelen garanti olacak dolarlada başlarım inş:)

51. 18 dolardan sattığım bir miktar altını 50.65 dolardan geri aldım Allah bereket versin

altın düşmeye devam ederse kumbişimdeki paraları bankaya yatırabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…