Kirli Çıkılar )))

91.46 tl den 5 gr daha aldım Allah bereket versin

Alış için yarını bekliyorum, malum şahsın ajandası buyurdu.
Sonra da ekledi satış için 18'i iyidir.
Aklınızda bulunsun dedim.
Sevgiler....

Alış için yarını bekliyorum, malum şahsın ajandası buyurdu.
Sonra da ekledi satış için 18'i iyidir.
Aklınızda bulunsun dedim.
Sevgiler....

hayırlısı olsun canımmmmm

malum ajanda öyle diyor da bazen de belli olmuyor olsun gene de akılda tutmakta fayda var
ben bugünden başladım azar azar alıma

içimdeki ses artık altın zıplamalı diyor :)))))))

Valla iyi olur zıplayıp hoplasa ama bunu yaptıracak bir şey yok ki yakın tarihte.
Belki yıl sonuna doğru.
geçen yıl öğrenseymişiz şu al sat işini iyi olurmuş.
Böyle 3-4 tl farkla idare edeceğiz artık.

canım ben bu altın işine başlayalı tam 1 yıl oldu

şunu öğrendim gelen fırsatlara sevinmemeyi , kaçan fırsatlara da üzülmemeyi

ve de bol bol sabır sabır ve gene sabırlı olmayı

bir de ons bu dönemler veri meri tınlamıyor gibi hareket ediyor borsaya çevirdiler iyice

hedef koyup ona göre parça parça al-sat yapmayı öğrendim
ve de öğreneceğim çok şey olduğunu öğrendim

bu iş deyim yerindeyse deniz ben henüz ayağımı soktum kıyısında bekliyorum :))))

Farmasicim ben biraz daha aldım. Ladyfog seni dinleyip yarını bekleyeyim bari. Biraz daha almak istiyorum. Sonra da satış. Karı gördüm mü kaçıcam.
Vur-kaç yöntemi. Yeni öğrendim

Farmasicim ben biraz daha aldım. Ladyfog seni dinleyip yarını bekleyeyim bari. Biraz daha almak istiyorum. Sonra da satış. Karı gördüm mü kaçıcam.
Vur-kaç yöntemi. Yeni öğrendim

Aman diyeyim, ben bekliyorum ama beklediğim gibi çıkmazsa çok üzülürüm sırf senin için.
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap.

acemiperi, farmasi, darksea altınlarınız hayırlı olsun

Biz yarın yolcuyuz, inşallah ii geçer tatilim, her gittiğimde az da olsa canımı sıkan bir olay olur ama dua ediyorum bu sefer sakin,huzurlu geçsin diye.

çok teşekkürler canımmmmmm

gönlünce çok güzel bir tatil geçirmen dileğiyle iyi yolculuklar

günaydın hayırlı sabahlar kirli çıkılar
hepimiz için inşallah bol bereketli sağlık ve huzur dolu bir gün olması dileğiyle canlar

günaydın hayırlı sabahlar kirli çıkılar
hepimiz için inşallah bol bereketli sağlık ve huzur dolu bir gün olması dileğiyle canlar

Günaydın herkese

Bugün alım günü. Şu an bile geçen sefer alıp sattığım partinin alışından daha düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…