Kirli Çıkılar )))

bugün düşeceği kadar düşse de , yarın buradan güzel bir atak yapsa da karları ceplere koysak

Yakalayamadım Ben açana kadar çıktı

canım ben de almadım , bekliyorum .bankasyada son bir parça var 90 lara gelir mi gelmez mi beklemedeyim.

dünkü alımlarımı işbanktan yaptım .
canını sıkma sakın fırsatlar gelir

91.77den 10 gr aldım ..anca bu kadar düştü..öğlen sonu düşmeye devam ederse bi parça daha alırım...

sağol canım seninde bereketli olsun..neyse 20 lira kar etmiş oldum önceki parçadan :)az ama taş atıpta kolum mu yoruldu:)

az mı olur hiç Allah bin bereket versin
1 tl nin kuruşun bile önemi var bizim için

öğleden sonra buralarda olamayacağım şimdi ise gördüğüm düşük fiyattan alıyorum
91.23 tl den 1 gr daha aldım Allah bereket versin

öğleden sonra buralarda olamayacağım şimdi ise gördüğüm düşük fiyattan alıyorum
91.23 tl den 1 gr daha aldım Allah bereket versin

Allah bereket versin. Bir inip bir çıkıyor. Ben de 15.30'u beklemeye karar verdim. 17.00'a kadar kademeli olarak alırım

merhaba kirli çıkılarr
uzun süredir takip edemedim zaten birikimlerede ara vermek zorunda kaldık, tatil derken bir de bebek müjdesi gelince bir süre kenara köşeye para atamadım.
ama artık kendime geldim
bu arada yaptığınız birikiler bereketli olsun

merhaba hoşgeldin canım
ve de bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kavuşman dileğiyle

Farmasi surekli takip ediyorum yazamasamda benide eklersen listeye sevinirim birseyler biriktirmeye ugrasiyorum.bu ay icin 1 ceyrek 1 gr altin parasi ayirdim koseye bekledigim para gelirse 1 gr daha alabilirim:)

hayırlı sabahlar kirli çıkılar

cumamız müberek ve de hayırlara vesile olsun inşallah , bol bereketli birikimler

Farmasi surekli takip ediyorum yazamasamda benide eklersen listeye sevinirim birseyler biriktirmeye ugrasiyorum.bu ay icin 1 ceyrek 1 gr altin parasi ayirdim koseye bekledigim para gelirse 1 gr daha alabilirim:)

hoşgeldin canım seni listeye ekliyorum yazdıklarını da bildirim olarak kabul ediyorum azalma eksilme olursa özelden yazarsın tekrar
bereketli olsun

ben de bugün 91.25 ten 3 gramcık almış bulunuyorum

canımcım bereketli olsun

Günaydın hayırlı cumalar

Dün alım yaparak ortalamamı düşürdüm ama en dip yaptığı yerde param bitti

Herkese bol kazançlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…